RPG House of Black: Karanlığın Dönüşü!


Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
33
Mesajlar
2,174
Beğeni sayısı
512
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage

"Deadbody"


tumblr-3f942192a9dd68c005afc476235f17c7-54076a8a-540.gif

Stage kısmında bir anda House of Black perdesi beliriyor.
Biraz bekledikten sonra House of Black üyeleri yavaşça perdenin arkasında görünmeye başlıyor.

tumblr-c00814e14e22b75b000b35c267fb2a7d-034f750c-540.gif

Perde bir anda iniyor.

tumblr-c4194b8c09e555233ada49162e43a8af-08805713-540.gif

House of Black üyeleri stage kısmından ringe doğru yürüyor ringe girdikten sonra tauntlarını yapıp bir mikrofon alarak sırasıyla konuşmaya başlıyorlar.

king.png

Brody King:
Wyatt Family'nin kaos ve yıkım getirdiği anları izlediniz. Ama biz, House of Black olarak bu ringde kalıcı olduğumuzu kanıtladık. Bu bir aylık ara boyunca planlarımızı yaptık ve geri döndüğümüzde kimsenin bizi durduramayacağını biliyorduk. Tag Team kemerini almayı kafamıza koyduk ve bu hedefimize ulaşmak için her şeyi yapacağız. Wyatt Family, siz de bu yolda karşımıza çıkacaksınız. Kendi karanlığınızı getirirsiniz ama bizim karanlığımız çok daha derin ve yıkıcı. Biz, karanlığın özüyüz. Her birimizin ruhunda birer karanlık fırtına kopuyor ve bu fırtına önünde kimse duramaz. Bu karanlık, sadece bizim içimizde değil. Her birinizin içinde bir parça karanlık var. Biz o karanlığı büyütmek ve yaymak için buradayız. House of Black olarak bu ringdeki yolculuğumuz yeni başlıyor. Wyatt Family, Young Bucks ve kim olursa olsun, hepsine karanlığımızın gücünü göstereceğiz. Bu kemerleri almak, sadece bir adım. Bu şirketin her köşesine karanlık yayılacak. Çünkü biz, House of Black, karanlığın ta kendisiyiz. Bu ringde, her bir rakibimizi tek tek yok edeceğiz. Wyatt Family, Young Bucks, kim olursa olsun, bizim karanlık yolumuzda duran herkes, yok olmaya mahkum. Wyatt Family'nin kaosu, bizim düzenimizde boğulacak. Karanlığın gücü, her şeyi ele geçirecek ve biz bu şirketin en tepesine çıkacağız. Bu bizim kaderimiz, bu bizim görevimiz. House of Black, her zaman zirvede olacak.


(( Brody King elindeki Mikrofonu Malakai Black'e veriyor ))

Promo-1.gif


Malakai Black:
House of Black, sadece bir takım değil; biz bir inanç, bir güç, bir karanlık dalgasıyız. Ben, Malakai Black, bu şirketteki en gizemli ve en tehlikeli adamım. Kendimi bu ringde ve bu dünyada kanıtladım. Ruhumun derinliklerinde taşıdığım karanlık, beni yenilmez kılıyor. Wyatt Family, Young Bucks veya başka kim olursa olsun, bizim karşımıza çıkacak herkes, karanlığımızın onları yutacağını bilmeli. Bu kemerleri almak sadece bir başlangıç. House of Black olarak her zaman bir adım önde olacağız. Bu şirketteki en gizemli ve en tehlikeli adam olduğumu söylemek, sadece bir iddia değil, bir gerçektir. Benim varlığım bile düşmanlarımın kalbine korku salıyor. Karanlığın içinden gelen bir güçle, ben ve Brody, bu ringde her şeyi fethetmek için buradayız. Wyatt Family, sizin kaosunuz bizim karanlığımızda kaybolacak. Çünkü biz, House of Black, gerçek korkunun ne olduğunu göstereceğiz. Karanlık, her zaman burada olacak. House of Black, bu şirketteki herkesin korkulu rüyası olacak. Wyatt Family, Young Bucks, siz de bizim yolumuzda sadece birer engel olacaksınız ve bu engelleri bir bir yıkacağız. Bu kemerleri almak, sadece ilk adım. House of Black, her zaman bir adım önde olacak. Karanlığın gerçek gücünü göstereceğiz ve kimse bizi durduramayacak. Çünkü biz, House of Black, karanlığın ta kendisiyiz.


(( Malakai Black elindeki Mikrofonu Buddy Matthews'e veriyor ))

matthews.png

Buddy Matthews:
Wyatt Family, Young Bucks, ve tüm PGW evreni! House of Black'in karanlığına hoş geldiniz. Brody ve Malakai'nin de dediği gibi, bu bir aylık ara bizim için sadece bir hazırlık dönemi oldu. Biz karanlığın savaşçılarıyız ve karanlık asla durmaz. Karanlık hep ilerler, hep fetheder. Ben de bu yolculukta bir savaşçı olarak, House of Black'in gücünü ve karanlığını yaymak için buradayım. Her birinizin içinde karanlık var. Biz bu karanlığı büyütmek ve beslemek için buradayız. Wyatt Family, Young Bucks, karşımıza kim çıkarsa çıksın, karanlığımızın onları yutacağını bilin. Bu ringde, her adımımızda, her hareketimizde, karanlığın gücünü hissedeceksiniz. Bizim yolumuzda durmaya cüret eden herkes, karanlığın içinde kaybolacak. Bu sadece bir başlangıç. House of Black, bu şirketin zirvesine çıkacak ve orada kalacak. Çünkü biz karanlığın özüyüz. Bu ringdeki herkes bilsin ki, House of Black'in karanlığı sadece bir başlangıç. Wyatt Family'nin kaosu, bizim düzenimizde boğulacak. Young Bucks, sizin hızlı ve çevik hareketleriniz, bizim karanlık stratejilerimiz karşısında yetersiz kalacak. Bu kemerleri almak, sadece bir adım. Bu şirketin her köşesine karanlık yayılacak. Çünkü biz, House of Black, karanlığın ta kendisiyiz. Bireysel olarak, ben de bu şirketteki en tehlikeli adam olduğumu kanıtlayacağım. Her bir maçta, her bir mücadelede, karanlığın gücünü göstereceğim. Wyatt Family, siz kaosun ve yıkımın temsilcilerisiniz. Ama unutmayın ki, biz karanlığın içindeyiz. Karanlıkta her şey daha tehlikeli, daha yıkıcıdır. Young Bucks, sizin enerjiniz ve hızınız, bizim kararlılığımız ve gücümüz karşısında sönük kalacak. Bu bir aylık ara boyunca sadece güçlenmedik, aynı zamanda karanlığın içindeki gerçek gücü keşfettik. Her birinizin içindeki korkuyu hissedebiliyorum. Ve bu korku, bizim en büyük silahımız olacak.


(( Julia Hart bir anda Matthews'den mikronu kapıyor ve konuşuyor ))


c0d8ec93af434593900cf5f5e8febc2399ba170c.gif

Julia Hart:
House of Black'in karanlığı sadece güreş ringlerinde değil, her yerde hissedilecek. Bizim gücümüz, sadece fiziksel değil, ruhsal ve zihinsel. Karanlık, her birinizi saracak ve sizi esir alacak. Wyatt Family, Young Bucks, ve tüm PGW, sizler karanlığın gerçek yüzünü henüz görmediniz. Biz, bu karanlıkla doğduk ve bu karanlıkla güçlendik. Ben de bu yolculukta, karanlığın büyümesine ve yayılmasına yardımcı olacağım. House of Black olarak biz, sadece bir takım değiliz; bir aile, bir inanç, bir güç birliğiyiz. Her birimizin ruhunda karanlık fırtınalar kopuyor ve bu fırtınalar önünde kimse duramaz. Wyatt Family, Young Bucks, ve diğerleri... Karanlığın geldiğini bilin. Bu ringde, bu arenada, her yerde karanlığımızı hissedeceksiniz. House of Black, gerçek gücünü gösterecek ve karanlık her şeyi ele geçirecek. House of Black'in karanlığı, sadece fiziksel değil, ruhsal ve zihinsel bir güçtür. Biz, karanlığın derinliklerinden gelen savaşçılar olarak, bu şirketin her köşesine korku salacağız. Wyatt Family, Young Bucks, ve diğer tüm rakiplerimiz, karanlığımızın onları yutacağını bilmeli. Bu sadece bir başlangıç. House of Black, her zaman bir adım önde olacak. Karanlığın gerçek gücünü göstereceğiz ve kimse bizi durduramayacak.

1b8f5cd5b5c669f0379938b3d9aba77dcd28e3cf.gif


HOUSE ALWAYS WINS!

HoBLogo.png

((Bir anda House of Black'in logo ekrana geliyor ve logo kaybolduğunda ringe kimse görünmüyor.))

 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: