BAB Lucha Underground


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Gidişatını en merak ettiğim şirket açık ara... Hemen başlayalım okumaya. MODERN DAY MAHARRRRRRAJA, BİR BABADIR BİZİM İÇİN, HER ŞEYDEN ÖTEDİR. Raj'ı Cueto'nun üvey biraderi olarak booklama işi çok güzelmiş, ama bu ikilinin arasındaki iyilik çok uzun sürmez. Güzel de bir başlangıç yapmış Raj. Roster okudukça daha da güzelleşiyor gözümde ya. El Patron şirketin top guyı olarak çok el rahatlatacaktır kesinlikle, Puma da çok kullanışlı. Fenix yorgun olmasına rağmen ikinci maçtan da kritik bir galibiyet çıkarmış, Prince Puma'ya da selam çakmak lazım tabii bu iş için. Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy Mandy mi???? Dario Cueto ağabey OnlyFans'e kısıtlama getirmemiş galiba, serbest piyasa dostudur zaten ağabey. Ama gelir gelmez kolu kırdırmış Mandy de, El Patron'un Mandy'i kurtarmayışı pahalıya patlamaz umarım. Açılış için süper bir main event olmuş, bu kadar agresif bir senaryo başlangıcı hiç beklemezdim. Eline sağlık Ceyhun'um.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,493
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
LU'ya o kadar hakim değilim ki bazı şeyler çok uzak geliyor, duyduğum fakat tanımadığım isimler. Şovlar oldukça daha alışacağız inşallah. İlk şov için tertemiz olmuş her şey. Şovun main event coşturur.. keyif verir. Alberto müthiş hava katacaktır şirkete sadece varlığıyla bile, eline sağlık.

Jinder Mahal'i nasıl şirkete katacağını çok merak ediyordum, o da çok güzel bir başlangıç yapmış. Keyifle okuduk.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,709
Beğeni sayısı
1,408
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Tapınağı özlemişiz, Dario Cueto ağabeyi de. Güzel bir açılış olmuş, hindistan ekibi sanıyorum ki biraz ağırlık koyarak gidecek. Singh'in galibiyetini buna yorumlamaktan başka çare yok gibi aslında yani. Alberto el Patron, bir babadır. Şirketin tartışmasız bir numaralı adamı olacaktır, olmalı da. Gecenin sonunda neler yapacağını merakla bekliyoruz. Fenix beğendiğim isimlerden galibiyetle başlamasına sevindim, galibiyetinin ödülünü de teri kurumadan almış. Dario Cueto büyük adamsın ağabey, işçinin hakkını vereceksin ya bu iş bu kadar. Azteca Jr. kardeşin derdi bize geçti valla hafiften bir burulduk, listeye aldık. Gariban bir arkadaşa benziyor. Alberto El Patron ve Mandy Sacs ikilsi ağzın suyunu öyle böyle akıtmadı. Baba ilk maçtan da vurmuş geçmiş, Pentagon Jr. kardeşlik, kadınlara el kaldırmak yakışmadı sadece onu söyleyelim ama Alberto baba sana yapacağını bilir elbet. Başlangıç için güzel, tadımlık bir şov olmuş dosto eline sağlık.
 

Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
2,890
Beğeni sayısı
387
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Raj Singh'in kullanımı çok farklı ve özel olmuş. Bunu sevdim. Pentagon Jr.'ın LU dönemi müthiş etki yaratıyordu. Özlemişiz. Alberto'nun kullanımı ve Mandy Sacs çok ilgi çekici. Eline sağlık ilgi çekici hikayeler bizi bekliyor gibi.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: