BAB Lucha Underground


slade

unbesiegt
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
248
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
500
Konum
Ordu
RPG Karakteri
Jinder Mahal
Favori Güreşçi
GUNTHER

hmwgv8g.png


Roster
Aero Star
Alberto El Patron
Argenis
Cortez Castro
Dr. Wagner Jr.
Drago
Dragon Azteca Jr.
Fenix (AEW)
Hernandez
Ivelisse
Jack Evans
Joey Ryan
Mack
Mandy Rose
Mariposa
Marty Martinez
Mascarita Sagrada
Mil Muertes
Mr. Cisco
Paul London
Pentagon Jr. (AEW)
PJ Black
Prince Puma
Raj Singh
Sexy Star
Son Of Havoc
Texano

Catrina
Dario Cueto

Şampiyonlar
junpwwf.jpg

Lucha Underground Championship: -

5vkfh1c.jpg

Lucha Underground Gift of the Gods Championship: -


3oc0eqj.jpg

Lucha Underground Trios Championship: -

Haftalık Şovlar
Lucha Underground, her Cumartesi

Şov Geçmişi
 
Son düzenleme:
Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,493
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Valla en son 2016'da falan LU ile alakalı bir şey gördüm, izledim ya da okudum galiba. Çok büyük eğlence vaat ediyor burası bilinmezlikle beraber, bekliyoruz ilk şovu. Başarılar.
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
604
Mesajlar
4,153
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Lucha Underground bence hem evrendeki tüm tarzdan güreş şirketi oluşturma işi adına güzel oldu, hem de senin biraz daha kalemin olan yerlerden olduğu için sana rahatlık sağladı. Şimdiden başarılar diliyorum.
 

slade

unbesiegt
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
248
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
500
Konum
Ordu
RPG Karakteri
Jinder Mahal
Favori Güreşçi
GUNTHER
fh5diyx.jpg

Lucha Underground, Temmuz, 2. Hafta

k3np079.jpg


Tapınağa hoş geldiniz. Lucha Underground çok uzun zaman sonra tekrar şovlara başladı. Kadroda çok önemli kayıplar olsa da yeni yüzler, yeni isimler kendilerini tapınağın içinde buluyor olacaklar. Dario Cueto ringde. Önemli bir duyuru yapıyor. Geçmiş senelerde öğrendiği, bu bilginin hayatının çoğunu etlilediğini söylüyor. Babasının, başka bir oğlu olduğundan daha bahsediyor. Bu çocuk Hindistan'da doğmuş ve büyümüş, zor şartlar altında ayakta kalabilme ferasetini göstermiş. Bayanlar ve baylar, RAJ SINGH!! Seyirciler inanılmaz şaşırmış şekilde Singh'i yuhluyor. Çok sevmedikleri biliniyor insanların Singh'i. Singh yüzünde bir yarım gülüşle Cueto'ya, ''Kardeşim burası bizim tapınağımız, biz ne istersek onu yapma gücüne sahibiz. Şimdi ringe gelip benim karşıma çıkacak biri varsa gelsin çünkü MAHARAJA bu tapınağın patronudur.'' diyor. O sırada müziği duyulan isim Mack. Seyircilerin arasından ringe destekle gelen Mack, Mahal'in karşısına dikiliyor. Dario Cueto da heyecanlanmış olacak ki hemen zilin çalınmasını söylüyor.

Raj Singh def. The Mack (09:12)
Raj için kolay bir maç oluyor. Ring içinde bol hareketlilik görmesek de Singh'in fiziksel ve pskolojik üstünlüğü göze çarpıyor. Cobra Clutch Slam ile Mack'in işini bitiriyor ve seyircilerden yuhlama alıyor.

Los Angeles'ta bir caddede yeni kasa Mustang görüyoruz. Mustang'ın camları indiriliyor ve içinden Alberto El Patron çıkıyor. Alberto, tapınağı çok özlediğini ve dönüp şirketin ihtiyacı olan reklamı, yakışıklılığı sağlayacağını söylerken arkada bir kadının ''canım hadi artık işlerimizi bitirelim'' dediğini duyuyoruz. Alberto camları kapatıp ani bir kalkışla Mustang'i ile tapınağa doğru yola çıkıyor.

Prince Puma'yı görüyoruz spor yapıyor tek başına. Karanlıkta yanına Ivelisse yaklaşıyor. Puma'nın yüreğine aşık olduğunu ve onun gerçek bir kaplan olduğunu söylüyor. İhtiyacı olan her şey içinde saklıymış yüreğinin. Puma adeta hipnoz olmuş şekilde bakarken ringe dönüyoruz.

Fenix def. Aerostar (11:24)
Hareketli ve ikisinin de havada süzüldüğü klasik bir lucha maçını Fenix, Aerostar'ı tuş etmeyi başarıyor.

O sırada Dario Cueto bölüyoru Fenix'in sevincini. Yaşlı bir ismi yenmesinin çok önemli olmadığını, gerçek bir şampiyonu yenebilebilirse önümüzdeki hafta ana kemer mücadelesi verebileceğini söylüyor. İşte Fenix'in rakibi: Mil Muertes!!! Kazana önümüzdeki hafta Raj ile kemer mücadelesi verecekmiş. Fenix yogun ve hayal kırıklığıyla ringde rakibini bekliyor.


Arkada Ivelisse, Hernandez ve Mr. Cisco üçlüsünü görüyoruz. Ivelisse bu ikiliye katılmış. Trios şampiyonluğunu hedeflediğini öğreniyoruz üçlünün ispanyolca konuşmalarında ve önümüzdeki zaman diliminde bu konu hakkında Cueto'nun karşısına çıkacaklarmış. Ayrıca Ivelisse, ekine yeni bir üye daha katacak olduğunun haberini veriyor. Cisco ve Hernandez ise meraklı.

Fenix def. Mil Muertes (02:45)
Muertes hızlı başlayıp Fenix'i sağa sola fırlatıp üzerine çıksa da Fenix bir ara canlanıp tekmelerle rakibini yıpratıyor. Tam o esnada Prince Puma seyircilerin arasında beliriyor. Mil Muertes'in dikkati dağılmışken Fenix heme roll up ile tuşa gitmeyi başarıyor. Prince Puma hafif tebessüm ederken yorgunluk içinde sevinen Fenix hemen kendini ringin dışına atıyor. Mil Muertes, çok öfkeli şekilde Puma'yı işaret ediyor. Önümüzdeki hafta Fenix ve Singh, Lucha Underground şampiyonluğu için mücadele edecek.


Dragon Azteca Jr. var tapınağın çatısında. Hayal ettiği hiçbir şeyi başaramamış olmanın verdiği büyük üzgünlükle oturuyor. Kaç sene önce akıl hocası Rey Mysterio'nun öğütlerini dinlememiş olmasının, gerekli fırsatları yakalayamamış olmasının derin pişmanlığını duyuyor. Ama hala bir fırsatı varmış. Buraya geri çağırıldıysa bir şeyleri başaracağına olan inanç yüzündenmiş. Azteca Jr. babasını, soy adını asla küçük düşürecek, utandıracak bir adam değilmiş. Artık işleri farklı yürütecekmiş.

Alberto El Patron'a dönüyoruz tekrar. Arabasından iniyor ve hemen arka kapısını açıyor arabanın. Topuklu ayakkabı, güzel elbise bu kim? MANDY SACS!! Alberto'nun koluna giriyor ve ikili tapınağa giriyor. Alberto şimdi aksiyon alacakmış.

Alberto El Patron (w/Mandy Sacs) def. Jack Evans (10:02)
Alberto için kolay maç olmuyor. Mandy'nin kenardan destekleri ve yanıltmacalarıyla kazanmayı başarıyor.

Maçın ardından Albeto'yu bölen müzik THRILL SWITCH!! BU PENTAGON JR. seyirci çıldırırken Pentagon ringe girip Alberto'ya saldırıyor. Alberto'nun kolunu yakalıyor. Tam kıracak iken Mandy'den yüzüne tekme yiyor. Mandy, Albeto'ya sarılırken Penta kafasını ona çeviriyor ve göz göze geliyorlar. Hemen kalkıp Mandy'nin kolunu yakalıyor. Alberto hemen ringden sıvışıp kolunu tutarak hayır yapma diye bağırıyor Pentagon'a. Pentagon ise Mandy'nin kolunu tuttuğu gibi kırıyor ve Alberto'ya çıkdırmış ve gaza gelmiş biçimde dil çıkarıp bağırıyor. Mandy ise acı içinde ringde yatarken şov bu şekilde sonlanıyor.

k3np079.jpg
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Ellerine sağlık çok güzel bir şov olmuş, AEW'dan kiralananlar sonucu Pentagon ve Del Rio feudu heyecanlandırır. Del Rio'nunda yanında hatunla badass tarzı takılması hoşumuza gider.
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
604
Mesajlar
4,153
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Haydi bakalım başlayalım. Raj Singh'in şirkete girişi feci garip olmuş, şirkette üstünlük sağlayacak gibi. Alberto umarım şirkette gün yüzü görmez diyerek safları sıklaştıralım. Ivelisse, Puma mevzusu da çok ani oldu, Ivelisse şirketin en potansiyelli adamını yanına alıp keyif sürecek büyük ihtimalle. Noluyor lan hiçbir şey anlamadım bu yoğunlukta, neyse Fenix abi beleşten ana kemer yapıyor. Alberto vs. Pentagon ve Alberto'nun yanında Mandy Sacs isabetli seçimler olmuş ama Pentagon'un kol kırma mevzusu face bir adama göre biraz anlamsız geldi. İlk şovda güzel iş çıkmış. İkinci şov daha iyi şeyler bekliyor bizi.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: