AEW Dynamite Spoiler | Ospreay-MJF Çatışması ve Erkekler Turnuva Kazananı


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,090
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şov başlıyor! Başlar başlamaz MJF'in geçen hafta Daniel Garcia'ya karşı yaptığı ihanetini tekrar anımsatan bir video izliyoruz.

Gözler spiker masasındayken Ospreay şovun açılışını yaparak ringe geliyor.

Ospreay, geçen haftaki Dynamite'da gerçekleşen MJF'in ihanetine şaşırmadığını, dehşete düştüğünü ve iğrendiğini söylüyor. MJF'in kendine güvensiz olduğuna dair söylentiler duyduğunu ve Garcia'ya yaptıklarından sonra Garcia'nın profesyonel güreşe döneceğine dair hiçbir belirti olmadığını söylüyor.

Ospreay, MJF'i yaptığı şey için kınıyormuş ve MJF'in birkaç sebepten kendisinden hoşlanmadığını söyleyebiliyormuş. Bu sebepler: Tony Khan'ın parasını ihaleler yerine Ospreay ile imzalamak için harcaması, Ospreay'in MJF'in yeteneksiz olduğunu düşünmesi ve Ospreay'in izleyicilere AEW'nun ne olmasını gerektiğini hatırlatması. Şeytanın seviyesinin zemin kat olduğunu, fakat MJF'in gökdelenin tepesinde olduğunu söylüyor. Ospreay, İngiltere'de büyükannesinin yasını tutmak yerine Calgary'de olduğunu söyleyip MJF'i ringe çağırıyor.

MJF'in müziği çalıyor ama gözükmüyor. MJF, elinde bir kadeh şarapla titantron ekranında beliriyor ve Calgary halkının onun büyüklüğünü hak etmediğini söylüyor. AEW'daki hayranların tüm favori güreşçilerini yendiğini söylüyor, sonrasında ise Ospreay'e şaka diyor. Hayranların onun rutinini gördüklerini ve bundan bıktıklarını fark edeceklerini söylüyor. Hayranların kendisine yaptıkları gibi Ospreay'i de bir kenara atacaklarını söylüyor, Ospreay gibi pek çok kişinin gelip gittiğini gördüğünü söylüyor. Kendisinin nesilde bir kez rastlanan bir güreşçi olduğunu söyledikten sonra Ospreay'in bu gece kendisiyle karşılaşmak istese bile kendisinin bu gece maça çıkmayacağını söylüyor ve Ospreay'e gelecek hafta Uluslarası Şampiyonluk maçı için meydan okuyor. Ospreay ise bunu kabul ediyor.

Owen Hart Foundation 2024 Erkekler Turnuvası Final Maçı (Özel Konuk: Jeff Jarrett)
Adam Page vs. Bryan Danielson
Kazanan: Bryan Danielson (25:46)

Maçtan sonra Danielson'a Owen Hart Kupası takdim ediliyor. Sonrasında ise Danielson'ın AEW All In'deki rakibi Swerve Strickland, yanında menajeri Prince Nana ile ringe geliyor.

Strickland bundan yaklaşık bir hafta önce Will Ospreay ile karşı karşıya geldiğini ve Ospreay'in dünyanın en iyi güreşçisinin AEW Dünya Şampiyonluğu kemerini tutan güreşçisi dediğini hatırlatıyor. Ospreay'i yendiğine göre, şu an hayranların dünyanın en iyi güreşçisine baktığını söylüyor. Bryan Danielson'ı tebrik ediyor ve All In'de onunla birlikte ana olaya çıkmayı dört gözle beklediğini söylüyor. Strickland, Danielson'ın kendisini tuş ettiğini unutmamış ve kin tutmuş.

Sonrasında Strickland konuyu Young Bucks'a getiriyor. Blood & Guts maçında kendisini Elite takımına getirmeye çalıştıklarını söylüyor, Strickland o maça çıkacağını ama bunun AEW takımında olacağını söylüyor. Strickland kendisini AEW takımının lideri ilan ediyor ve takımına Blood & Guts'ta galibiyetini getireceğini söylüyor. Sonrasında ise Kazuchika Okada'ya meydan okuyor ve reklamlara gidiyoruz.​
 

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
36
Mesajlar
402
Beğeni sayısı
103
PG Nakit
150
Ospreay'in ses tellerinden ameliyat olması lazım. Adam promoyu iyi kesiyor ama ses tonu olmadığı için katlanılamaz hale geliyor. Bu feudun All In'e kadar ki Adam Cole MJF feudu kadar ileri seviyelere gelebileceğini düşünmüyorum ama iyi feud oluyor. Gerçek MJF'i de görebilmek işin pastanın kreması.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: