BAB RAW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Hali hazırdaki senaryoların işlenişini güzel devam ettirmişsin açıkçası. Final Testament ve New Day saçmalığını ilk şovunda bitirmen kesinlikle çok büyük bir artı. Yakında diye bahsettiğin ''Jesus'' şimdiden sabırsızlandırdı. Wyatt Sicks'i bir kenara atmaman ve diyaloglarını güzel bir şekilde ayarlaman keyiflendirdi. CM Punk'ın buradan sonra Seth'ten neler çalacağını da şimdiden düşünmeye başladım. Vallahi ellerine sağlık çok keyifle okudum şovu.
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
604
Mesajlar
4,153
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Açıkçası roster dengesi açısından SD'den daha kötü bulduğum fakat CM Punk, Seth Rollins, Drew McIntyre, GUNTHER türevi adamlardan dolayı ana adamları SD'den daha baskın brand, açıkçası neler olacağını merak ediyorum.

Evrenin siftahını yapmıştık, RAW için siftah vakti diyelim. Dominik kardeş öl artık ne diyelim sana bilemedim yaa. Saraya'ya takviye diye düşündüğümüz herif pushlanıyor. Beğendim. Lan ben alt tarafı okumamıştım AOP ringi ters düz etmiş, feci beklenmedik oldu. Kross'un bitiklik Edin Dzeko oldu iyice. Sheamus hacamat eder diyoruz. Gustavo-Szalai-Samet. Lez Shield'ı başlamadan dağıt. SAGİKJSDFİKASDJGİASDJFİASJGİAS Carlito abinin bu iş bende diyip sıçıp sıvaması gece 5'te bağırttı. Dedik. Ne beklediğini harbiden merak ediyoruz. Darksider işleri diyince de sen. GUNTHER vs. Strowman... Dream Match. Yok abi öldük bittik jobber olduk yaaaaaa. Chad Gable & Creed Brothers brande ilaç olur ama Gable abiyi dokuz köyden kovacaklar. Punk'ın yırtık dondan fırlar gibi çıkması güldürdü ama Seth'in başına bela açacak. Yok abi Seth Rollins burada barınamaz AEW yapsın. Rey Mysterio'nun dediği için Somer Şef'in başarırsan kazanırsın, başaramazsan tecrübe olur videosunu arıyordum bulamadım iki saattir. Neyse kendimizi yazıyla ifade edelim, ve yavaştan ana olay diyelim. Alakayı çözemedim, belki haziran 1 aydır falan doğru düzgün güreş izleyemediğimden olabilir, zaten böyle bir şey yoksa da Judgment Day'in her yeri dağıtan takım olmasını da keyifle izleriz. Güzel bir şovla açılış yapmışsın, haftaya daha hareketli bir şeyler olacağı kesin.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,865
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
@Beast Incarnate babamla aynı yorumu yapacağım ilk şova, gerçeklikten uzaklaşılmama durumu benim çok hoşuma gidiyor, bu şov da yaşansa şaşırmam derim ben yani. Baya güzel yazmışsın baba, emeğine sağlık.

Dip not : AoP'u yükseltmeye çalışırsan bu konuda seni YEME işlemleri başlar. AOP neredeyse karşısındayız.

Strowman'a verdiğin rol de hoşuma gitti, baba unutulmaması gereken adamlardandır.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Of of of offfff diğer yarımız da droplamış şovunu ya. Geç de olsa yettik buraya. Açılış çok iyi olmuş, o meşhur aynı odadan çıkma videosunun mutlaka kullanılması gerekirdi zaten. Biz bu sinsi Liv'i çok sevdik, saltanatı zaten hiç fena gitmiyordu burada da iyi bir ivme kazanmış. Ama Rhea ile olası maç halinde sonucu ortada gibi. Dominik de Liv'e kalacaktır Derbederberk şekli. Abı Xavier Woods'a singles galibiyet falan veriliyor açılış maçından bok serme işleri olmasın ama ya... Derken oyyyy Kross aforoz edildi vay anasını. AoP ne kill almış be, bu evrende güzel booklanmasını temenni ettiğim takımlardan. Sheamus-Bate-Dunne üçgeni çok güzel. Yalnız Sheamus vs. Bate 5 yıldız potansiyeli taşıyan bir maç sıfır şaka, reelde de izlesek keşke. Damage CTRL şu çirkinler kulübünü tokatlayıp postalasın ya, muhteşem bir galibiyet olmuş kesinlikle. IYO Sky'dan birkaç ay içinde kemere çökmesini bekliyorum bu arada seni tanıyorsam, nasıl gelişecek senaryosu bakalım. Carlito'nun cıvıklık yarım yarım yarıyor ya safdjaslfkjdflskadjasdjflk, Carlito'nun varlığı ve bu dramalar JD'nin sonunu getirecek gibi (inşallah) DE HAYDE ŞU TAKIMI DAĞITACAKSAN DAĞIT YAUVVVV. Sheamus'tan kudurtan galibiyet gelmiş, bu işin sonu nereye varacak merak konusu. Çok kısa bir Uncle Howdy kesiti bile tüyleri diken diken etti, burayı nasıl işleyeceksin aşırı merak ediyorum. Braun Strowman… Git canlı yayında airbus çek abicim senlik değil Gunther falan, gerçi bu adam Gunther nefretinden dolayı bi saçmalık da yapabilir he korkutmadı değil. Gable istenen kıvama gelmiş Wyatt Sicks için, Gable'ın kafayı daha da kıracağı bir son gözüküyor bu hikayede kendisi adına. Creedler de dahil oldu yanına, burada dönecek aksiyon gerçekten garip. Rollins vs. Bron… NXT Gold Rush'taki maçın rövanşı gibi olmuş ama Seth yine galip, Breakker'ın Zayn'in üzerine Seth'i fırlatma hayvanatlığı fena bağırttı ama yalan yok. Seth şu Punk şarlatanına ne zaman dalacak ya... Alayım Summerslam'de üçlü maçımı. Ulan Rey senin evlat Liv'i kucaklamış götürüyor neye üzülüyorsun bak dalgana, ayrıca PLEASE RETIRE artık. Neyse ki main eventte bir saçmalık olmamış. Oooo Strowman'ın yediği dayak... Böyle bir dayağı en son Ricochet yemişti, sonrası malum... Yoksa??? Priest de ekibiyle beraber Gunther'a iyi bir mesaj vermiş oldu. Normalde Gunther'a favori diyeceğim bu maçta senin bookingle Priest'in kazanacağını düşünüyorum. Sonrasında JD'nin dağılmasıyla bu iş Balor'un kemeri almasına kadar gider gibi orta vadede. Eline sağlık Sef'im, burada da güzel bir açılış şovu olmuş.
 

Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,053
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
HABERLER

* Braun Strowman ve Kross'un aldığı saldırılar vedalarının habercisi olabilirmiş. Kendileri ile ilgili planlar yokmuş.
* Papaz adı altında teaser verilen karakterin insanları çok eğlendireceği ön görülüyor.
* NXT'den bir takım isimler ana kadroya yükselebilir.
* Geçmişte sıkça RAW'da gördüğümüz iki veteran isimle görüşmeler varmış.​
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,709
Beğeni sayısı
1,408
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Dominik Ripley'e benden vazgeçme ben senin kanınım çekmiş ama ablamız yememiş. Liv Morgan büyük oynuyor, gerçekte olacağı gibi Dominik'in yardımıyla bir şekilde üstünlük kuracaktır bence Ripley'e bu tokatta tuzu biberi olmuş. Karrion Kross ahh ağabey sen bu hallere düşecek adam mıydın deyip geçelim, her ihanet sevgiyle başlar falan. Segmentin tek merak unsuru sondaki adam, kim çıkacağını merakla bekliyoruz bu ekip arasındaki işleri değiştirecek birisi olduğu kesin. Hemen sar babayı meraktan öldürecek yoksa. IYO SKY ablamız çakmış geçmiş vücut geliştirmeciye. Çakandan allah razı olsun deriz başka da bir şey demeyiz. Priest'in ağabeylik gözleri doldurdu, atmayın lan bu cocuğu ekipten. Carlito baba yine yıldızını parlatmış segmentte yalandan, tam bir COOLsun der kaçarız. Sheamus sokumlamış, ne bekliyordunuz enayiler. Bo'nun segment merak uyandırdı, ilgi çekecek unsurlardan birisi olabilir RAW'da umarım şovun devamında görürüz diye temennimizde de bulunlaım. Jey Uso, şu yeet saçmalığını bırakırsan destekleyeceğiz söyleyelim şimdiden. Gable'in yazılışını merak ediyorum, ana adamlardan birisi olacaktır bence kısa süre içerisinde bu maç yanıltmasın deyip anelizleyelim. Şu World's Greatest Tag Team işini beklemedeyiz, hadi o yemeği yapacaksan yap yauv. Punk ağabeyin Drew'u direkt droplayış düşündürdü, bu adamın başına bir şey mi geldi diye düşündürüyor. Sami Zayn çakkallara güvenemediğinden mağlup olmuş, boşver reis itoğluitler rahatsız oluyor diye güneş doğmaktan vazgeçmezmiş. Rey Mysterio'nun babalık güldürdü, ulan çakkal Wrestlemania'da win salmadın oğlana şimdi mi aklına geldi. Yap bir şeyler şu çocuğu ayıkla işin içinden. Strowman'ı öldürmüşler, ağabey Wyatt Sicks'te dirilecektir diye beklemedeyiz. Onun yeri orası. JD iyi bir mesaj vermiş, arınma gecesinin hakkını vermişler. Eline sağlık dosto yağ gibi şov olmuş, hiç yormadı sıradaki şovu beklemedeyiz.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: