BAB RAW


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,053
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
WWE_Raw_Logo_2019.svg


ROSTER;
Akam
Akira Tozawa
Braun Strowman
Bo Dallas
Bron Breakker
Brutus Creed
Carlito
Chad Gable
CM Punk
Cruz Del Toro (of LWO)
Damian Priest
Dexter Lumis
"Dirty" Dominik Mysterio
Dragon Lee
Drew McIntyre
Erick Rowan
Finn Balor
GUNTHER
Ilja Dragunov
JD McDonagh
Jey Uso
Joaquin Wilde
Joe Gacy
Julius Creed
Karrion Kross
Kofi Kingston
Ludwig Kaiser
The Miz
Otis
Pete Dunne
R-Truth
Rey Mysterio
Rezar
Sami Zayn
Seth "Freakin" Rollins
Sheamus
Xavier Woods
Tyler Bate (of New Catch Republic)

Women's Division
Alba Fyre
Asuka
Dakota Kai
Isla Dawn
Ivy Nile
IYO SKY
Kairi Sane
Katana Chance
Kayden Carter
Kiana James
Liv Morgan
Maxxine Dupri
Natalya
Nikki Cross
Rhea Ripley
Shayna Baszler
Sonya Deville
Zoey Stark
Zelina Vega

Raw Tag Teams
Alpha Academy (Akira Tozawa, Chad Gable, & Otis) w/ Maxxine Dupri
AOP (Akam & Rezar) w/ Paul Ellering
Awesome Truth (The Miz & R-Truth)
Creed Brothers (Brutus & Julius Creed) w/ Ivy Nile
Imperium (GUNTHER & Ludwig Kaiser)
Judgment Day (Damian Priest, Carlito, Dominik Mysterio, Finn Balor & JD McIntyre) ( w/ Rhea Ripley)
Latino World Order (Cruz Del Toro, Dragon Lee, Joaquin Wilde, & Rey Mysterio) (w/ Zelina Vega)
New Catch Republic (Pete Dunne & Tyler Bate)
New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods)
Wyatt Sicks (Bo Dallas, Erick Rowan, Joe Gacy, Dexter Lumis, Nikki Cross)

RAW Women's Tag Team Roster
Katana & Kayden
Damage CTRL (Asuka & Kairi Sane & IYO SKY)
Shayna Baszler & Zoey Stark & Sonya Deville
The Unholy Union (Alba Fyre & Isla Dawn)

Non-Wrestlers
Adam Pearce - Raw GM Paul Ellering (The Final Testament's manager)
Scarlett (Karrion Kross' manager)
Triple H

Champions
World Heavyweight Champion : Damian Priest
Intercontinental Champion : Sami Zayn
RAW Tag Team Champion : JD McDonagh & Finn Balor
RAW Women's Champion : Liv Morgan
RAW Women's Tag Team Champion : The Unholy Union (Alba Fyre & Isla Dawn)

PPV
Royal Rumble
Elimination Chamber
WrestleMania
Backlash
King & Queen of the Ring
Money in the Bank
SummerSlam
Extreme Rules
Crown Jewel
Survivor Series

Şovlar
RAW 1636
 
Son düzenleme:

Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,053
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
WWE_Raw_Logo_2019.svg


RAW 1636
Evansville, Indiana, USA


cedbbdc955556b0a1a060c741558ce37b86d2ef6.gif


Şovu geçtiğimiz hafta geri dönüşünü gerçekleştiren Rhea Ripley açıyor. Ripley yüzünde ciddi bir ifadeyle ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor. Liv benim her şeyimi almış olabilir ama şunu bilmesi gerekirmiş ki en çok korkulması gereken kişi kaybedecek bir şeyi olmayan kişiymiş. Dominik beceriksizliği ve sadakatsizliğiyle onun artık herhangi bir şeyi değilmiş fakat kemerini geri alması gerekiyormuş. Artık tek bir şeyi varmış ve ona da sahipmiş Liv Morgan. Kaybetmediği kemeri için maç isteyeceği esnada Dominik girişte gözüküyor. Dominik başı eğik bir şekilde ringe geliyor ve Rhea Ripley'den özür diliyor. Aslında dilemek istiyor fakat seyirci boo'lardan izin vermiyor. Yaptığı şeyler Liv Morgan'ın hatasıymış ve bunların olmasını istememiş. O kendisini kışkırtmış fakat ona istediğini vermemiş Dominik. Rhea geçen hafta o kucağındayken istediğini almış gibiydin diyor. Artık Dominik'in umrunda olmadığını ve tek ihtiyacının kemer olduğunu söylüyor.

Liv Morgan'ın müziği duyuluyor ve girişte konuşmaya başlıyor Morgan. Rhea'yı bu halde görmekten oldukça keyif aldığını ve intikam turunu tamamladığını söylüyor. Dominik de istenmediği yerde durmamalıymış onu kucaklayabilirmiş Liv. Ya da istersen sen de beni kucaklayabilirsin diyor Liv sırıtarak. Daha sonra Dominik'e yalan söylememesi gerektiğini ve onun da razı olduğunu söylüyor Liv. Ve ekranı gösteriyor. Ekranda Liv ile Dominik'in aynı odadan ayrıldıkları görüntüler var. Liv hadi açıkla der gibi bakıyor Dominik'e. Dominik göründüğü gibi değil derken Rhea Ripley'den bir tokat geliyor Dominik'e! Dominik yere düşüyor ve Liv kahkaha atarken Rhea mikrofonu atıp onun üzerine doğru koşuyor ve Liv kaçıyor. Biz de reklamlara gidiyoruz.

***

Xavier Woods def. Karrion Kross -
Maç boyu Kross hırpalıyor bayağı. Final Testament ekibi tam kadro kenardayken kenarda bir arbede çıkıyor ve Kofi ile Paul Ellering sözlü dalaşa giriyor. Kross orayla ilgilenirken Woods ani bir Roll Up ile çözüyor maçı ve bir kez daha Kross'u yenmiş oluyor.

Maç sonu Kross ile Ellering sözlü tartışırken AKAM VE REZAR KROSS'A SALDIRMAYA BAŞLIYOR! İKİLİ YERLE BİR EDİYOR ADETA KROSS'U! Scarlett olanlar şok olmuş biçimde izliyor ve elinden bir şey de gelmiyor. Final Testament dağıldı gibi artık. O sırada maçtan dolayı hırpalanmış Woods ile Kofi ilgilenirken AOP onlara da saldırıyor! AOP ringde üç ceset üstünde poz verirken reklamlara gidiyoruz.

***

Pete-Dunne-WWE-NXT.jpg


Pete Dunne arka alandayken yanına Sheamus geliyor. Sheamus geçen hafta gösterdiği tepkiye anlam verememiş Dunne'ın. Eski günlerdeki gibi RAW'u bir dövüş kulübüne çevirebilirlermiş. Dunne ona yollarının ayrıldığını söylüyor. Sheamus sakatlandığında ona ulaşmaya çalışmış fakat Sheamus onu görmezden gelmiş. Ve onun gölgesinde kalmak istemeyip kendi yoluna bakacakmış Dunne. O sırada Tyler Bate ortama giriş yapıyor. Bate Sheamus'a Dunne'ın ait olduğu yerde olduğunu söylüyor. Yine de yardımı için minnettarmış. Sheamus öyleyse hangi tarafın ona daha çok şey katacağını belli edelim diyor ve maça çağırıyor Bate'i. Bate okeyliyor.

holy-bible-cross-jesus-christ-christianity-wallpaper-preview.jpg

**yakında**

***

IYO SKY def. Zoey Stark - Geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan Damage CTRL bu hafta skoru eşitliyor. İki tarafın da ekibi dışarıdayken birden kavgaya tutuşuyorlar ve arka alana kadar gidiyor ikililer. IYO SKY'da Moonsault ile çekiyor fişi.

***

maxresdefault.jpg


Judgement Day'i kendi mekanlarında görüyoruz. Balor, JD ve Carlito WWE 2K çeviriyor her zamanki gibi fakat Dominik yanağını tutarak üzgün bir şekilde oturuyor. Rhea giriyor alana ve televizyonu kapatıp ekiptekilere Dominik'in hala neden burada olduğunu soruyor. Balor atılıyor ve ilişkilerinin kötü olmadığının farkındaymış fakat Dominik hala bizim kardeşimiz diyor. Dominik tekrardan Rhea'ya işlerin göründüğü gibi olmadığını anlatmaya çalışıyor ve ikili tartışırken Carlito erkek adam uçkuruna sahip çıkamayabilir gibisinden şaka yapıp ortamı yumuşatmaya çalışıyor fakat Rhea ona tiksinerek bakıyor. En sonunda Priest herkesi susturuyor ve Dominik'in hatalarının farkında olduğunu söylüyor fakat Balor'un dediği gibi onu hemen silip atamazlarmış. Kendini affettirmenin bir yolunu bulacakmış Dominik ve onay ister gibi Dominik'e bakıyor Priest. Dominik'de onaylıyor. Rhea işleri yoluna koyana kadar benden uzak dursun diyor ve Priest de onaylıyor. Priest hala RAW'un sahibi olduklarını göstermeleri gerektiğini söylüyor ve sorun yokmuş gibi göstermeleri gerekiyormuş. Bir arınma gecesi düzenleyelim diyor Priest ve ekip komple onaylıyor.

***

Sheamus def. Tyler Bate - Başa baş geçen mücadeleyi Brogue Kick ile Sheamus kazanıyor ve dışarıda maçı kesen Pete Dunne'a gülümsüyor. Dunne'da sonuçtan memnun değil gibi. Dunne daha sonra Bate ile ilgileniyor ve kameralar kapanıyor.

***

intro-1719284864.jpg


Bo : İçimi yakıp yıkan ve mahveden bazı şeyler var. Kayıplarım beni öldürüyor. Her gün onun yokluğunun farkına varmadan dilimi oynatıp bir şeyler açığa çıkartıyorum fakat cevap yok. Tepki yok. Dünyam bir illüzyona dönmüş durumda. Artık öğretemiyor bana ve ben de öğrenemiyorum. Hiçbir şeyin üstesinden gelemiyorum. Ben bu durumda iken elindekilerin değerini bilmeyenler var ve bu durum beni iyice deli ediyor. Sıcak yuvalarını yakıp yıkmaya çalışıyorlar. Bu adil değil. Bu hayat değil.

Uncle Howdy : Belki de onun sana yaptıklarını senin de başkalarına yapman gerekiyordur. Öğret onlara. O da bunu yapardı. Nasıl ve ne şekil olacağını yine sen seç. Adaleti sen sağla.

***

Adam Pearce'ın odasının kapısı tıklatılıyor. Bu Braun Strowman. Strowman geri döndüğünden beri bir yolunun olmadığını ve bazı şeyler için hazır hissettiğini söylüyor. Pearce ise Strowman'ın yeteneğinin farkında olduğunu ve ona bu yolu sunacağını söylüyor ve Main Event'te ona bir Gunther maçı öneriyor. Strowman kabul ediyor ve memnun bir şekilde oradan ayrılıyor.

***

Jey Uso def. Chad Gable - Geçen hafta yarıda kesilen maç bir kez daha tekrarlanıyor. Chad Gable her an saldırı yiyebilirim korkusuyla tedirgin güreşiyor ve bu onun zararına oluyor. Jey Splash ile bitiriyor maçı.

***

Gable arka alanda kafasını tutup yine tedirgin bir şekilde ilerlerken Creed Brothers ve Ivy Nile geliyor yanına. Gable tedirgin hissetmemeliymiş çünkü o yalnız değilmiş. İhtiyacın olduğu zaman yardıma hazırız diyor ekip. Fakat arkada onları gözetleyen bir tavşan var.

***

Seth Rollins def. Bron Breakker - Sami Zayn spiker masasında. Maçın sonlarına doğru Breakker kenardan ona laf atan Zayn'in üstüne Rollins'i fırlatıyor. Rollins'i tekrar ringe gönderen Bron Spear için beklerken Zayn sinirli bir şekilde ringe girmeye çalışıyor. Bron ona doğru dönüyor ve tartışıyorlar. Zayn en sonunda ne halin varsa gör deyip dışarı çıkıyor tekrar fakat Bron arkasını döndüğünde Superkick + Curb Stomp kombosuna maruz kalıp kaybediyor. Zayn halinden mutlu bir şekilde alkışlıyor Seth'i derken...

cm-punk-kj4kj2j.png


EKRANDA CM PUNK BELİRİYOR! Punk Seth'i kutluyor performansından ötürü ve söylediği gibi onun kaybını planlamamış Money In The Bank'te. Sadece alması gereken bir intikam varmış. Punk Seth'e iyileşme sürecinin olumlu ilerlediğinin müjdesini veriyor ve onunla karşılaşmak için can atıyormuş. Punk Seth'e onun da bir aileye sahip olmasına rağmen yaşadıklarını hor gördüğünden bahsediyor. Belki de aynı şeyleri o da yaşamalıymış. Belki Seth'in de elinden manevi bir parça alınmalıymış.

***

LWO tam kadro arka alanda. Rey üzgün görünüyor çünkü Dominik'e üzülüyormuş. Ne kadar kötü bir evlat olursa olsun oğlunu çaresiz görmeyi istemiyormuş Rey. Diğerleri de onu teselli ediyor. Müdahale etmek ister misin diyor Vega fakat Rey hayır bazı şeylerle kendi başa çıkabilecek yaşa geldi diyor. Yaşayarak öğrenmeliymiş Dom. Biz de Main Event'e geçiyoruz.

***

20230113_SD_guntherstrowman--6c0e6cfd269b1ea40df3b6d17649994d.jpg


Gunther def. Braun Strowman - Aşırı çekişmeli ve güzel geçen maçı Gunther Sleeper ile bayıltarak kazanıyor. Maç sonu pozunu verip orayı terk ediyor Gunther. Strowman daha sonra yavaş yavaş ayaklanıyor alkışlar eşliğinde.

FAKAT BİRDEN RİNGİN ETRAFINDA KALABALIK BELİRİYOR. BU JUDGEMENT DAY!

Ekip Rhea hariç burada ve ringin etrafını sarıyorlar. Daha sonra birden ringe dalıp hepsi Strowman'a saldırıyor! Yerde hareketsiz kalana kadar dövüyorlar Strowman'ı. Dominik birden ringden iniyor ve ringin altından levye çıkartıyor. LEVYEYLE VURMAYA BAŞLIYOR STROWMAN'A! KAFASINI KANATANA KADAR VURUYOR LEVYEYLE DOMINIK! Rhea'dan yediği tokadın acısını Strowman'dan çıkartıyor Dominik. Balor onu yeterli diye durdurmaya çalışacak iken Priest engelliyor onu ve Dominik vurmaya devam ediyor. Priest sıra sende dermiş gibi bakıyor Balor'a. Balor isteksiz bir şekilde onaylıyor ve JD'ye işaret veriyor. İkili ayrı ayrı köşelere çıkıyorlar ve DOUBLE COUP DE GRACE! Gunther'da girişte gözüküyor fakat sayı üstünlüğünün farkına vardığından bir şey yapamıyor. Priest'de ona sıradaki sensin diye bağırırken şov sona eriyor.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: