(MITB Spoiler) Triple H'ten O Hata İle İlgili Açıklama


The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
540
Mesajlar
7,489
Beğeni sayısı
1,114
PG Nakit
1,795
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1


Triple H, Damian Priest ve Seth Rollins karşılaşmasındaki hatalı tuş hakkında yorum yapıyor:

Ringde insanoğlu var, hatalar olur, bir şeyler olur, olan bu. Şimdi buna bakmak benim için komik - eğer bu bir yetenek olarak dahil olduğum bir şey olsaydı, geri kalanının ne kadar iyi olduğu umurumda değil, tek düşüneceğim şey bu olurdu.

Ve bana göre, Damian Priest bu gece olağanüstü bir performans sergilerken insanların sadece bundan bahsedecek olması ve Damian Priest'i bununla vuracak olması utanç verici. Ama bir grup insan buna saldıracak, bunu eleştirecek, bunun hakkında yorum yapacak. Neden bilmiyorum, bazen olumsuzluk olumluluğa ağır basıyor.

Bana kalırsa, keşke arka tarafa geçip telefonunu kapatabilsem, bir süre kimse onunla konuşmasa ve o sırada olan diğer tüm harika şeyleri, içinde bulunduğu durumu ve Dünya Şampiyonu olarak ne kadar harika bir iş çıkardığını düşünmesini sağlayabilsem.

Oraya ulaşmak ve bunu hak etmek için neler yaptı, çünkü tüm bunlar için dünyadaki tüm övgüleri hak ediyor ve öyle bir yere geldi ki, şimdi onu bir oyuncu olarak gördüğünüzde, bir şampiyonun çıkışını izliyormuşum gibi hissediyorum. Üst düzey bir adam izliyormuşum gibi hissediyorum.

Bu onun suçu, kendini bu şekilde idare etti ve bu pozisyona sahip oldu. Bu konuda inanılmaz bir iş çıkardı. Bir oyuncu olarak onunla inanılmaz gurur duyuyorum. Kariyerinin sonlarında, değil mi? Kimsenin yapabileceğini düşünmediği bu seviyeye gelmek için kendini inanılmaz bir forma soktu ve inanılmaz bir iş çıkardı.

Bunun, Evet, sen bir kez tekme atmayan adamsın gibi algılanmasından nefret ediyorum. Benim için utanç verici olan da bu, çünkü bu geceki performansı Seth'inki gibi, Drew'unki gibi, Punk'ınki gibi, bu geceki şovda yer alan diğer herkesinki gibi alışılmışın dışındaydı. Dünya böyle işliyor işte.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: