PPV Money In The Bank Spoiler | Gelen Sürpriz İsim ve Açıklamaları


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,637
Mesajlar
4,373
Beğeni sayısı
1,454
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
John Cena geliyor!

Olm biri gelecek deseler John Cena aklımın ucundan geçmezdi




Cena hayranlarının Scotiabank Arena'da gürültü yapmak için bulunduğunu söyledi ve ardından WWE'den emekli olduğunu resmen açıklamak için orada olduğunu söyledi. Hayranlarının bunu neden Toronto'da yaptığına dair bazı soruları olabileceğini söyledi ve yirmi yıldır WWE ile anlaşmalı olduğunu söyledi. Sadece en sadık ve sıkı hayranların bir güreşçinin yanında durduğunu ve WWE sıcak da olsa soğuk da olsa Kanadalıların her zaman geldiğini söylüyor.

Cena, "Raw" Netflix'e geçtiğinde tarih yazıldığında orada olacağını söylüyor. Son maçının gelecek yıl Las Vegas, Nevada'daki WrestleMania'da olacağını söylüyor. Money In The Bank Gösteri Sonrası Basın Toplantısına emekliliğiyle ilgili soruları yanıtlamak üzere başlayacağını duyurdu ve ardından inanılmaz bir nezaket jesti için hayranlarına teşekkür etti. Onlara sesleri, dürüstlükleri ve bu gece emekliliğini açıklamasına izin verdikleri için teşekkür ediyor. İsteyen herkese gelip biraz almalarını çünkü artık son kez olduğunu söyledi.

 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
87
Mesajlar
6,099
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Tam bir ergenlik ona sövmekle olgunluk onu anlamakla başlar adamı, yolu açık olsun pandemi döneminden sonra zaten güreşçilikle pek alakası kalmamıştı form olarak, imaj olarak falan da kötüydü ama üzer babanın gidişi her türlü.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: