AEW'in PPV'leri Bu Kadar Uzun Yapmasını Doğru Bulmuyorum


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,544
Mesajlar
3,957
Beğeni sayısı
1,314
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Beyler dün bildiğiniz gibi Forbiden Door şovu oldu 5 saat belki de daha fazla sürdü. Sizce bu doğru bir şey mi? PPV dediğimiz şeyin kısa olması lazım. Çok maç olmaması lazım. WWE'nin şu an en sevdiğim politikalarından biri de bu. Adamlar 5 bilemedin 6 maç duyuruyorlar yapıp geçiyorlar. PPV dediğimiz şeyin bir önemi olması lazım. WrestleMania gibi şovları da 2 gece yapıyorlar hem 2 gece dümenine iki bilet kitliyorlar mis gibi işte.

Bakın her şeyi geçtim insanlar sıkılıyor artık. Ben max 30 dk izleyebiliyorum bir filmi. Hayatta 5 saat oturup güreş izlemem yani WrestleMania falan olmadıktan sonra. Arenadaki insanların enerjisi düşer tepki veremez. Burada oturup tek seferde 5 saat güreş izleyecek var m? Tek @Nature Boy bu adam var. Bu adam da bir yerden sonra "yaptıkları şaklabanlıklara bak nerede o 1950'lerin güreşi" falan demeye başlar.

Velhasıl yapmayın kardeşim öldürüyorsunuz insanları. çok yapmak istiyorsanız 2 gece yapın 2 bilet satın. Allah'a şükür pandemi girdi WWE değiştirdi tek gecelik WrestleMania'ları.


@Spear of Chaos @Johnkorey @Johnny Sack @Beast Incarnate @Hacken @The Cerebral MadVillan @The MANIAC @Deeppy @KALKTI!!!! @Deathmatch Classic @muad'dib @agaoglu23 @Gloom @The Lunatic Fringe @Styles Clash
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
419
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Canlı izledim şovu, maç sayısı olarak evet fazlaydı ancak ana şov 4 saat sürdü ve 1-2 maç harici aktı gitti, ben Pre-Showu izlerken daha zorlandım 1.30 saatti ve 5 maç vardı
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,782
Beğeni sayısı
2,262
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Eskiden WWE ppvleri en fazla 3 saat sürerdi. 5 maç olsun ama adamakıllı olsun. 97 mac olunca kaliteli hikayeler arada kayboluyor. Gures bombandirmanina tutuluyorsun. WWE biraz ders almis anladigim kadariyla artik o kadar cok mac duyurmuyorlar. AEW'in beyni olmadigi icin bunu duzelteceklerini sanmiyorum. Simarik cocuklar sirketi gibi geliyor bana.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: