BAB ROH x NXT x TNA


Katılım
2 Tem 2023
Konular
141
Mesajlar
6,450
Beğeni sayısı
1,444
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
1719842127331.png

ROH on HonorClub #67
06.01.2024
Esports Stadium - Arlington, Texas


1719844045223.png

Yeni yılın ilk şovunda ROH on HonorClub'un 67. bölümünün açılışını şirketin yönetim kurulu başkanı Jerry Lynn yapıyor. Lynn, yeni yılda Ring of Honor'ın eski şaşalı günlerine geri döneceğine dair seyircilere söz veriyor. Bu ideal için elinden gelen her şeyi yapacağını, bu yılın mottosu olan "to the good old days"i gerçekleştirmek için canını dişine takacağını söylüyor. Seyircilerden çok yoğun destek ve "R O H" tezahüratları yükseliyor.

1719843998789.png

Tam bu sırada Mark Briscoe'nun müziği duyuluyor, seyircilerin tezahüratları daha da yükseliyor. Briscoe seyircilerin sevgi seline karşılık veriyor ve ringe giriyor. Kendisinin varlığının bu şirketin varlığıyla eşdeğer olduğunu söylüyor. ROH diye bir şey kalmadığı noktada kendisinin varlığının da bu dünya için önemi kalmadığını söylüyor. 2002'den beri, dile kolay 22 yıldan beri bu organizasyon için var olduğunu ve kalan tüm ömrünü de bu organizasyon için feda edebileceğini söylüyor. Seyircilerden kendisi adına chantler yükseliyor. Yeni yılda gerçekten "to the good old days" olacağını.. bunu sadece Mark Briscoe'ya bakarak hissedebileceklerini söylüyor.

Mark Briscoe duygu yüklü konuşmasının ardından mikrofonu bırakıyor ve Lynn'in elini havaya kaldırıyor. Seyircilerin "R O H" tezahüratları eşliğinde segment sona eriyor.

381fomg.png


Griff Garrison def. Anthony Henry via pinfall | 05.44

Ortalama bir maç oluyor. Griff Garrison maçın içinde hilelere de başvurarak genel hatlarıyla baskın bir performans sergiliyor. Maçı da bitirmekte zorlanmıyor. Güzel Spear'ı ile beşinci dakikayı biraz aşan sürede maçı kazanıyor. Maçın ardından Henry arka alana giderken Griff mikrofon istiyor.

1719844119791.png

Aylardır hatta belki de yıllardır üstünde bir yük olduğunu söylüyor. Bu yük güreş dünyasında başarılı bir babası olduğu için oğlunun da bir bok olduğunu sananlar ve hatta babası efsaneler arasına girebildiği için kendisinin de girebileceğini sanan o kişi olduğunu söylüyor. Bahsettiği kişiyi gayet iyi bildiğimizi söylüyor. Bir şekilde üstünden o yükü attığını ve artık gerçek Ivy League MVP'yi göreceğimizi belirtiyor. Kemerleri sıkı bağlamamızı Griff'in uçuşa geçtiğini söyledikten sonra mikrofonu atıyor ve arka alana dönüyor.

381fomg.png


1719844176961.png

Arka alanda ROH Dünya Takımlar Şampiyonları Matt Taven ve Mike Bennett'i görüyoruz. Kendi aralarında açılışta yaşananları konuşuyorlar. ROH'in onlara çok şey kattığını ve kendilerinin de bu organizasyona çok şey kattıklarını söylüyorlar. Buranın bir işyeri değil, onlar için ev olduğunu söylüyorlar.

Haftaya gerçekleşecek şov için seyircilerin biletleri şimdiden tüketmeleri gerektiğini çünkü haftaya kemerlerini koruyacaklarını söylüyorlar. Rakipleri ise birazdan belli olacakmış. Mike Bennett ve Matt Taven kemerlerini düzelterek poz keserken kamera ringe dönüyor.

381fomg.png


#1 Contender Match for ROH World Tag Team Championship
The Righteous (Dutch & Vincent) def. Spanish Announce Project (Angelico & Serpentico) | 08.23


Bir o tarafa bir bu tarafa giden bir maç oluyor, iki takım da maç içinde varlık gösteriyorlar. Maçın son anlarına doğru geldiğimizde Vincent ve Angelico ring içindeyken Serpentico ve Dutch ring dışında birbirlerine girmiş durumdalar. Ring içinde Angelico'nun denediği Superkick'ten sıyrılan Vincent sert bir backbreaker vurduktan hemen sonra iplerden zıplıyor ve Orange Sunshine vuruyor. Serpentico tuşa yetişmeye çalışsa da Dutch engel oluyor ve maçı The Righteous kazanıyor.

1719844214497.png

Bu maç sonucuyla birlikte The Righteous ekibi, ROH Dünya Takımlar Şampiyonluğu için haftaya The Undisputed Kingdom'ın karşısına çıkmaya hak kazanıyor.

Next week: ROH on HonorClub #68
ROH World Tag Team Championship

The Undisputed Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) (c) vs. The Righteous (Dutch & Vincent)

1719841402312.png

1719844267500.png

Eddie Kingston'ın şampiyonluk kemerini aldığı andan itibaren geçen 3 ayı aşkın süreyi anlatan bir promo oynuyor. Ardından haftaya gerçekleşecek şovda şampiyonun burada olacağı bilgisi geçiliyor. Seyircilerden de çok olumlu bir reaksiyon geliyor.

Next week: ROH on HonorClub #68
Şampiyon alanda: ROH Dünya Şampiyonu'nun yeni düzen hakkında söyleyecekleri var.

1719842342319.png

Billie Starkz def. Mercedes Martinez | 09.58

ROH'in yeni yıldız adayı Billie Starkz, organizasyonun en tecrübeli isimlerinden Mercedes Martinez ile karşı karşıya geldiği maç seyircilerden gayet olumlu reaksiyonlar alıyor. Mercedes Martinez maçın ortalarına doğru üstünlüğü eline alıyor ve Brainbuster yapmayı deniyor fakat Billie reverseleyip roll-up yapıyor, Martinez bunu son anda atıyor. Bu dakikadan itibaren Billie eline aldığını üstünlüğü kalan süreye yayıyor ve yaklaşık on dakika süren maçı harika bir Swanton Bomb ile kazanıyor. Galibiyet gösterisine henüz başlamamış olan Billie'ye Mercedes Martinez elini uzatıyor. Billie bu eli geri çevirmiyor. Mercedes Martinez rakibinin elini havaya kaldırıyor ve arka alana dönüyor.

1719844298094.png

Maçın ardından kameralar arka alanda röportaj alanında açılıyor. Lexy Nair'in yanında az önceki maçını kazanan Billie Starkz var. Lexy, Billie'ye Final Battle'ı hatırlatıyor ve gelecekte Billie'den neler beklememiz gerektiğini soruyor.

Billie, Athena'ya karşı 15 Aralık'ta Final Battle'da kaybettiğinin üstünden pek fazla geçmediğini fakat tekrar şampiyonun karşısına dikilmeyi dört gözle beklediğini söylüyor. Şartları oluşturduğunda o kemeri alacağını ve bunun için seyircilerin çok fazla beklemeyeceğini söylüyor. Daha 19 yaşında kendisini kanıtladığını, bu organizasyonun en iyi kadın güreşçisi olduğunu ve bunu çok yakında kanıtlayacağını söyledikten sonra alandan ayrılıyor.

1719842342319.png

ROH World TV Championship
Kyle Fletcher (c) def. Dalton Castle | 15.37


ROH'in savaşan şampiyonu Kyle Fletcher bir haftalık şovda daha kemeri için savaşıyor. Dalton Castle'ın maça ağırlık koyduğu kısımlar yoğun. Castle, ring içinde müthiş bir performans sergiliyor ancak tüm çabası maçı kazanmaya yetmiyor. Çok yaklaştığı anlar olsa da Kyle Fletcher maça tutunmayı başarıyor. Maçın sonunu da Half & Half Suplex'in arkasına yaptığı kusursuza yakın Grimstone ile getiriyor. Fletcher çok zorlansa da bir şampiyonluk savunmasından daha alnının akıyla çıkıyor.

1719844361179.png

Kyle Fletcher ringin köşesine çıkıp yorgun argın kemerini kaldırarak zafer kutlamasını yaparken kameralar kapanıyor.

ROH on HonorClub #68
Ring of Honor
™ & © 2024
all rights reserved
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,307
Beğeni sayısı
970
PG Nakit
325
WWE harici güreş ile pek alakam olmadığı için isimleri tanımakta zorluk yaşasam da bunu takip etmek için bir güdülenme olarak kullanabilirim. Eddie Kingston ana kemer şampiyonu olarak bana tanıdık bir isim. Mark Briscoe'da malum. Bu açılıştan sonra nasıl bir yol çizeceğini ikinci şovda merak ettim. Gireceği feudu merakla bekliyorum. Righteous kemerleri alabilir. Bir yandan nasıl bir ekip biraz daha arka plandan hikayeleri varsa görmek isterdim. Çünkü imaj olarak tuhaf duruyorlar. Dalton Castle burada da doktorun rpg'de oynadığı gibi oğlancı gimmickinde mi onu da ilerideki şovlarda çözeriz. Griff Garrison genel olarak nasıl bir model çözemedik de bazı isimler rpg'den bana fazlasıyla tanıdıkmış. Çoğunu ismen biliyorum. ROH'a ısınmış sayılırım. Bunun ikinci şovunu ve BAB'da olan diğer şovları da merakla bekliyorum. Eline sağlık.
 
Son düzenleme:
Katılım
2 Tem 2023
Konular
141
Mesajlar
6,450
Beğeni sayısı
1,444
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
WWE harici güreş ile pek alakam olmadığı için isimleri tanımakta zorluk yaşasam da bunu takip etmek için bir güdülenme olarak kullanabilirim. Eddie Edwards ana kemer şampiyonu olarak bana tanıdık bir isim. Mark Briscoe'da malum. Bu açılıştan sonra nasıl bir yol çizeceğini ikinci şovda merak ettim. Gireceği feudu merakla bekliyorum. Righteous kemerleri alabilir. Bir yandan nasıl bir ekip biraz daha arka plandan hikayeleri varsa görmek isterdim. Çünkü imaj olarak tuhaf duruyorlar. Dalton Castle burada da doktorun rpg'de oynadığı gibi oğlancı gimmickinde mi onu da ilerideki şovlarda çözeriz. Griff Garrison genel olarak nasıl bir model çözemedik de bazı isimler rpg'den bana fazlasıyla tanıdıkmış. Çoğunu ismen biliyorum. ROH'a ısınmış sayılırım. Bunun ikinci şovunu ve BAB'da olan diğer şovları da merakla bekliyorum. Eline sağlık.
Eddie Kingston la. Hikayelere tek tek girmeye çalışacağım. Benim de aşırı bilgim yok, araştırıyorum. :D Kendi yaratacaklarım da olacak. Sağ olasın abi.
 

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
157
Beğeni sayısı
113
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
Ekli dosyayı görüntüle 7718

ROH on HonorClub #67
06.01.2024
Esports Stadium - Arlington, Texas


Ekli dosyayı görüntüle 7721

Yeni yılın ilk şovunda ROH on HonorClub'un 67. bölümünün açılışını şirketin yönetim kurulu başkanı Jerry Lynn yapıyor. Lynn, yeni yılda Ring of Honor'ın eski şaşalı günlerine geri döneceğine dair seyircilere söz veriyor. Bu ideal için elinden gelen her şeyi yapacağını, bu yılın mottosu olan "to the good old days"i gerçekleştirmek için canını dişine takacağını söylüyor. Seyircilerden çok yoğun destek ve "R O H" tezahüratları yükseliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7720

Tam bu sırada Mark Briscoe'nun müziği duyuluyor, seyircilerin tezahüratları daha da yükseliyor. Briscoe seyircilerin sevgi seline karşılık veriyor ve ringe giriyor. Kendisinin varlığının bu şirketin varlığıyla eşdeğer olduğunu söylüyor. ROH diye bir şey kalmadığı noktada kendisinin varlığının da bu dünya için önemi kalmadığını söylüyor. 2002'den beri, dile kolay 22 yıldan beri bu organizasyon için var olduğunu ve kalan tüm ömrünü de bu organizasyon için feda edebileceğini söylüyor. Seyircilerden kendisi adına chantler yükseliyor. Yeni yılda gerçekten "to the good old days" olacağını.. bunu sadece Mark Briscoe'ya bakarak hissedebileceklerini söylüyor.

Mark Briscoe duygu yüklü konuşmasının ardından mikrofonu bırakıyor ve Lynn'in elini havaya kaldırıyor. Seyircilerin "R O H" tezahüratları eşliğinde segment sona eriyor.

381fomg.png


Griff Garrison def. Anthony Henry via pinfall | 05.44

Ortalama bir maç oluyor. Griff Garrison maçın içinde hilelere de başvurarak genel hatlarıyla baskın bir performans sergiliyor. Maçı da bitirmekte zorlanmıyor. Güzel Spear'ı ile beşinci dakikayı biraz aşan sürede maçı kazanıyor. Maçın ardından Henry arka alana giderken Griff mikrofon istiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7722

Aylardır hatta belki de yıllardır üstünde bir yük olduğunu söylüyor. Bu yük güreş dünyasında başarılı bir babası olduğu için oğlunun da bir bok olduğunu sananlar ve hatta babası efsaneler arasına girebildiği için kendisinin de girebileceğini sanan o kişi olduğunu söylüyor. Bahsettiği kişiyi gayet iyi bildiğimizi söylüyor. Bir şekilde üstünden o yükü attığını ve artık gerçek Ivy League MVP'yi göreceğimizi belirtiyor. Kemerleri sıkı bağlamamızı Griff'in uçuşa geçtiğini söyledikten sonra mikrofonu atıyor ve arka alana dönüyor.

381fomg.png


Ekli dosyayı görüntüle 7723

Arka alanda ROH Dünya Takımlar Şampiyonları Matt Taven ve Mike Bennett'i görüyoruz. Kendi aralarında açılışta yaşananları konuşuyorlar. ROH'in onlara çok şey kattığını ve kendilerinin de bu organizasyona çok şey kattıklarını söylüyorlar. Buranın bir işyeri değil, onlar için ev olduğunu söylüyorlar.

Haftaya gerçekleşecek şov için seyircilerin biletleri şimdiden tüketmeleri gerektiğini çünkü haftaya kemerlerini koruyacaklarını söylüyorlar. Rakipleri ise birazdan belli olacakmış. Mike Bennett ve Matt Taven kemerlerini düzelterek poz keserken kamera ringe dönüyor.

381fomg.png


#1 Contender Match for ROH World Tag Team Championship
The Righteous (Dutch & Vincent) def. Spanish Announce Project (Angelico & Serpentico) | 08.23


Bir o tarafa bir bu tarafa giden bir maç oluyor, iki takım da maç içinde varlık gösteriyorlar. Maçın son anlarına doğru geldiğimizde Vincent ve Angelico ring içindeyken Serpentico ve Dutch ring dışında birbirlerine girmiş durumdalar. Ring içinde Angelico'nun denediği Superkick'ten sıyrılan Vincent sert bir backbreaker vurduktan hemen sonra iplerden zıplıyor ve Orange Sunshine vuruyor. Serpentico tuşa yetişmeye çalışsa da Dutch engel oluyor ve maçı The Righteous kazanıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7724

Bu maç sonucuyla birlikte The Righteous ekibi, ROH Dünya Takımlar Şampiyonluğu için haftaya The Undisputed Kingdom'ın karşısına çıkmaya hak kazanıyor.

Next week: ROH on HonorClub #68
ROH World Tag Team Championship

The Undisputed Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) (c) vs. The Righteous (Dutch & Vincent)

Ekli dosyayı görüntüle 7717

Ekli dosyayı görüntüle 7725

Eddie Kingston'ın şampiyonluk kemerini aldığı andan itibaren geçen 3 ayı aşkın süreyi anlatan bir promo oynuyor. Ardından haftaya gerçekleşecek şovda şampiyonun burada olacağı bilgisi geçiliyor. Seyircilerden de çok olumlu bir reaksiyon geliyor.

Next week: ROH on HonorClub #68
Şampiyon alanda: ROH Dünya Şampiyonu'nun yeni düzen hakkında söyleyecekleri var.

Ekli dosyayı görüntüle 7719

Billie Starkz def. Mercedes Martinez | 09.58

ROH'in yeni yıldız adayı Billie Starkz, organizasyonun en tecrübeli isimlerinden Mercedes Martinez ile karşı karşıya geldiği maç seyircilerden gayet olumlu reaksiyonlar alıyor. Mercedes Martinez maçın ortalarına doğru üstünlüğü eline alıyor ve Brainbuster yapmayı deniyor fakat Billie reverseleyip roll-up yapıyor, Martinez bunu son anda atıyor. Bu dakikadan itibaren Billie eline aldığını üstünlüğü kalan süreye yayıyor ve yaklaşık on dakika süren maçı harika bir Swanton Bomb ile kazanıyor. Galibiyet gösterisine henüz başlamamış olan Billie'ye Mercedes Martinez elini uzatıyor. Billie bu eli geri çevirmiyor. Mercedes Martinez rakibinin elini havaya kaldırıyor ve arka alana dönüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7726

Maçın ardından kameralar arka alanda röportaj alanında açılıyor. Lexy Nair'in yanında az önceki maçını kazanan Billie Starkz var. Lexy, Billie'ye Final Battle'ı hatırlatıyor ve gelecekte Billie'den neler beklememiz gerektiğini soruyor.

Billie, Athena'ya karşı 15 Aralık'ta Final Battle'da kaybettiğinin üstünden pek fazla geçmediğini fakat tekrar şampiyonun karşısına dikilmeyi dört gözle beklediğini söylüyor. Şartları oluşturduğunda o kemeri alacağını ve bunun için seyircilerin çok fazla beklemeyeceğini söylüyor. Daha 19 yaşında kendisini kanıtladığını, bu organizasyonun en iyi kadın güreşçisi olduğunu ve bunu çok yakında kanıtlayacağını söyledikten sonra alandan ayrılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7719

ROH World TV Championship
Kyle Fletcher (c) def. Dalton Castle | 15.37


ROH'in savaşan şampiyonu Kyle Fletcher bir haftalık şovda daha kemeri için savaşıyor. Dalton Castle'ın maça ağırlık koyduğu kısımlar yoğun. Castle, ring içinde müthiş bir performans sergiliyor ancak tüm çabası maçı kazanmaya yetmiyor. Çok yaklaştığı anlar olsa da Kyle Fletcher maça tutunmayı başarıyor. Maçın sonunu da Half & Half Suplex'in arkasına yaptığı kusursuza yakın Grimstone ile getiriyor. Fletcher çok zorlansa da bir şampiyonluk savunmasından daha alnının akıyla çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7727

Kyle Fletcher ringin köşesine çıkıp yorgun argın kemerini kaldırarak zafer kutlamasını yaparken kameralar kapanıyor.

ROH on HonorClub #68
Ring of Honor
™ & © 2024
all rights reserved
Eline sağlık.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
149
Mesajlar
6,516
Beğeni sayısı
2,042
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Favori Güreşçi
Jacob
dgd90t7-9a81b904-54b6-43ac-9ba9-7269286b6bb0.png


"cross the line."

Güreşçiler:
Ace Austin
Alex Shelley
Brian Myers
Chris Bey
Chris Sabin
Dirty Dango
Eddie Edwards
Eric Young
Frankie Kazarian
Jake Something
Jeff Hardy
Joe Hendry
Jonathan Greasham
Josh Alexander
Kushida
Laredo Kid
Matt Hardy
Mike Bailey
Moose
Rhino
Rich Swann
Shera
Steve Maclin
Tommy Dreamer
Trent Seven
Trey Miguel
Tyler Breeze
Zachary Wentz​

Knockout’lar:
Jordynne Grace
Killer Kelly
Masha Slamovic
Trinity​

Çalışanlar/Menajerler:
Ace Steel
Bully Ray
Gail Kim
Gia Miller
Jade Chung
Josh Matthews
Matthew Rehwoldt
The Personal Consierge
Tom Hannifan​

Şampiyonlar:
TNA World Champion ~ Alex Shelley
TNA Knockouts World Champion ~ Trinity
TNA World Tag Team Champions ~ ABC (Ace Austin & Chris Bey)
TNA Knockouts World Tag Team Champions ~ MK Ultra (Killer Kelly & Masha Slamovic)
TNA X-Division Champion ~ Chris Sabin
TNA Digital Media Champion ~ Tommy Dreamer​

PLE Takvimi:
rect1.png
13 OCAK 2024

Impact_Wrestling_Rebellion.png
6 NİSAN 2024

slammiversary.png
6 TEMMUZ 2024

bound for glory.png
5 EKİM 2024

Şov Arşivi:
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: