WWE RAW Spoiler | Uncle Howdy'nin Hediyesi, Rollins ve Damian Alanda, Takımlar Şampiyonluğu Maçı


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,629
Mesajlar
4,318
Beğeni sayısı
1,425
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Money İn The Bank Kalifiye Maçı
Chad Gable vs. Braun Strowman vs. Bronson Reed

Kazanan: Chad Gable




Gable'ın galibiyetinden sonra ışıklar söner. Ringde Gable'ın etrafını duman sarar ve Wyatt Sicks'in müziği çalmaya başlar. Nikki Cross ringe sürünerek girer ve Gable'a doğru ilerler, ancak Gable ringin dışına kayar. Daha sonra ringden kayarak çıkar ve bir kutu alır. Kutuyu anons masasının üzerine koyar ve kalabalığın arasından yürüyerek uzaklaşır. Aradan sonra Michael Cole, Cross'un kendisine verdiği kutunun Pat McAfee'ye ait olduğunu açıklar. Kutuyu açtığında üzerinde "play me" yazan bir VHS kaset görür. Kaseti oynatması için prodüksiyon kamyonuna götürmesi için birine verir.

Alba Fyre & Isla Dawn def. Kayden Carter & Katana Chance

Damian Priest ringde

Priest, Seth "Freakin" Rollins'in bu akşam yayınlanan bir videoda neden kendisini Rollins'te gördüğünü söylediğini, aralarındaki benzerliklerden dolayı anladığını söylüyor. Rollins'te olmak istemediği birini gördüğünü söylüyor ve Rollins harika olsa da, Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olduğu sürece Rollins'in bir daha asla dağın zirvesini göremeyeceğini söylüyor.

Rollins'in müziği duyulur ve ringe doğru ilerler. Hayranlarını Monday Night Rollins'e davet ediyor ve Priest'e kendisi hakkında atıp tutmak isteyip istemediğini soruyor. Priest'in bir daha asla dağın zirvesine tırmanamayacağına dair açıklamasına açıklık getirir ve sorunun ona inanmaması olduğunu söyler. Priest'in kendine güveninin gerçek olmadığını düşündüğünü ve kimsenin onu dağın zirvesi olarak görmediğini çünkü eylemlerinin sözleriyle uyuşmadığını söylüyor. Priest'in unvanını korumak için yardıma ihtiyacı olmadığını söylemek gibi tüm doğru şeyleri söylediğini, ancak her iki unvan savunmasında da insanların unvanını korumasına yardım ederek aksini kanıtladığını söylüyor.

Priest, Rollins'in nereden geldiğini anladığını, ancak savunmalarına kimsenin müdahale etmesini istemediğini söyledi. Olanları değiştiremeyeceğini ama şu anda Rollins'in karşısında durabileceğini söylüyor. Rollins'i aradığında geçmişi gördüğünü ve Rollins'in kendisine tek seferde üstünlük sağlanmasından hoşlanmadığını söylüyor. Priest'in geçen hafta ona unvan maçı teklif ederek kendisini bir üst seviyeye çıkardığını ve bu gece Priest'i bir üst seviyeye çıkarmaya geldiğini söylüyor. Rollins bir centilmenlik anlaşması uyarınca, Priest unvanı elinde tuttuğu sürece Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için asla meydan okumayacağını, ancak Priest kaybederse Judgment Day'den ayrılması gerektiğini söyledi. Priest teklifi beğendiğini ve Judgment Day'in ona, onun Judgment Day'e olduğundan daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi. Rollins'in teklifini kabul eder ve ikisi el sıkışır.



GUNTHER ringe doğru ilerliyor. Money In The Bank'te hem Priest hem de Rollins için çok şeyin söz konusu olduğunu tamamen anladığını söylüyor, ardından her ikisine de iyi şanslar diliyor ve SummerSlam'de unvanı kim alırsa alsın onu bekleyeceğini söylüyor

Karrion Kross def. Kofi Kingston

WWE Dünya Takımlar Şampiyonluğu
Finn Balor & JD Mcdonadgh def. Awesome Truth (c)





 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,917
Beğeni sayısı
707
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Karrion Kross def. Kofi Kingston

Küfür edeceğiz gibi görünüyor, baba şu feuddan da şu Kross'tan da AOP'dan da o kadar yıldım ki, Kofi'yi de bir SOS ile beraber singles run beklesin artık ya. E zaten dönemeyecek güreşe, Woods'tan da cacık olmaz, ayırın şu adamları da yalandan Kofi izleyelim ya, çok sıkıldım gerçekten bu ne ama.

Gunther babanın asilliğe biteriz. @Beast Incarnate

Kayden Carter ve Katana Chance'i her seferinde imkanım varken öveceğim, harika bir ikili, takım olmak için yaratılmışlar.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: