(RAW Spoiler) Haftaya Duyurulan Rematch Ve Şampiyonluk Maçı
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 593 Mesajlar 7,898 Beğeni sayısı 1,180 PG Nakit 1,825 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 ELITE Yönetim 25 Haz 2024 #1
agaoglu23 belair Katılım 2 Tem 2023 Konular 22 Mesajlar 2,979 Beğeni sayısı 731 PG Nakit 530 Favori Güreşçi Bianca Belair 25 Haz 2024 #2 Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack
Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 15 Mesajlar 5,283 Beğeni sayısı 1,380 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE 25 Haz 2024 #3 agaoglu23' Alıntı: Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack Genişletmek için tıkla ... Aile barbeküsüne katılma hayali yok mu ya…
agaoglu23' Alıntı: Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack Genişletmek için tıkla ... Aile barbeküsüne katılma hayali yok mu ya…
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 6,880 Mesajlar 17,167 Beğeni sayısı 4,370 PG Nakit 3,780 Konum İzmir RPG Karakteri Hologram Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim 25 Haz 2024 #4 agaoglu23' Alıntı: Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack Genişletmek için tıkla ... İnşallah bir ömür aynı evde dururlar ve o evden çıkıp da ringlere gelmezler artık derim ben de babam.
agaoglu23' Alıntı: Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack Genişletmek için tıkla ... İnşallah bir ömür aynı evde dururlar ve o evden çıkıp da ringlere gelmezler artık derim ben de babam.
agaoglu23 belair Katılım 2 Tem 2023 Konular 22 Mesajlar 2,979 Beğeni sayısı 731 PG Nakit 530 Favori Güreşçi Bianca Belair 25 Haz 2024 #5 Hacken' Alıntı: Aile barbeküsüne katılma hayali yok mu ya… Genişletmek için tıkla ... Beast Incarnate' Alıntı: İnşallah bir ömür aynı evde dururlar ve o evden çıkıp da ringlere gelmezler artık derim ben de babam. Genişletmek için tıkla ... Buddy Murphy'nin KÜTÜR KÜTÜR çiğnediği kızı için hayalimiz var doğru.
Hacken' Alıntı: Aile barbeküsüne katılma hayali yok mu ya… Genişletmek için tıkla ... Beast Incarnate' Alıntı: İnşallah bir ömür aynı evde dururlar ve o evden çıkıp da ringlere gelmezler artık derim ben de babam. Genişletmek için tıkla ... Buddy Murphy'nin KÜTÜR KÜTÜR çiğnediği kızı için hayalimiz var doğru.
Johnny Sack CM P*nk S*veni Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,806 Mesajlar 7,793 Beğeni sayısı 1,586 PG Nakit 390 RPG Karakteri Goldberg Favori Güreşçi Mark Henry 25 Haz 2024 #6 agaoglu23' Alıntı: Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack Genişletmek için tıkla ... Dominik'i herhangi bir yerde herhangi biriyle görmek istemiyorum.
agaoglu23' Alıntı: Rey ve Dominik'i bir daha aynı EVDE bile görmek istemiyorum, kusucam artık yeter. @Beast Incarnate @Hacken @Nature Boy @Netuno @Johnny Sack Genişletmek için tıkla ... Dominik'i herhangi bir yerde herhangi biriyle görmek istemiyorum.