WWE Smackdown Tartışma Konusu | 21.06.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,384
Mesajlar
14,224
Beğeni sayısı
3,698
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
GQna3mWWUAAXU5X


CM Punk Şovu Açıyor

Şov zaten başlar başlamaz CM Punk chantlerini duyuyoruz ve hemen sonrasında müzik duyuluyor! CM Punk kendi memleketinde, Smackdown'da!

Punk, 17 Temmuz 2011'de memleketini WWE Şampiyonu olarak terk edeceğine söz verdiğini hatırlatıyor ve bu bir baskıymış. Punk hem kendisini hem de Chicago'yu utandırabileceğini söylemiş, ama bunu yaptım mı diye soruyor. Seyirciler ise "hayır" diye cevap veriyor. Punk yerdeyken bir adama tekme atmaktan nefret ediyormuş ama McIntyre bunu kendisine yapalı haftalar aylar olmuş. Drew'in hayatını cehenneme çevirip kariyerini yerin dibine gömecekmiş Punk. Drew baskıya dayanamadığı için işi bırakmış. Drew, Punk'a beddua ettiğinden beri başına kötü şeyler geliyormuş. Drew, t***klarını da alıp eve dönmüş.



Derken onun lafını kesen sürpriz bir isim var. LADIES AND GENTLEMAN! HIS NAME IS PAUL HEYMAN! İnanılmaz bir yüzleşme bu oyyyyyy. Punk'ı yağlıyor bayağı Heyman. Heyman, HoF'e takdim edilirken Heyman'ın çocukları Punk'ın yanındaymış. Kendisi şu an Kabile Şefi Roman Reigns'in bilge adamı olmasına rağmen benim en yakın arkadaşım diyor Punk için. Ve ardından sarılıyorlar! Tüylerim diken diken oldu lan bu ikiliyi bir arada görmeyi çok özlemişim. Heyman arabada spor radyosu dinlediklerini ve Chicago'nun CM Punk'ın şehri olduğunu söylemiş radyolar hep. Fakat Solo Sikoa, Head of the Table, her şehrin kendi şehri olmasını istiyormuş. Eğer Punk şu an buradan çıkmazsa onun için geleceklermiş! Samoalılar ve Tongalılar için değil, Wyattlar için ekstra güvenlik varmış. Heyman, Punk'a derhal buradan defolup git diye telkinde bulunuyor.

CM Punk sen ciddi misin yapıyor Heyman'a. Solo ve Tongalar yüzünden burayı, Chicago'yu terk etmemi mi söylüyorsun deyip gülüyor. Solo'ya küfürlü tezahüratlar dönerken Solo Sikoa ve Tongalar burada! Solo, Punk'ın bu şovda bulunması için iki seçeneği olduğunu söylüyor. Ya Bloodline'a biat edip saygı gösterecekmiş, ya da onu ömür boyu temize çıkmayacak hale getirene kadar döveceklermiş. Punk, Heyman'a sana nasıl bir iyilik yapabilirim diye soruyor. Heyman beni yanına al diyor çaresiz bi şekilde! Punk yine sözü alıyor ve ben kabul ediyorum diyor! Çakma Uso kıyafetli bir Bloodline & Tribal Chief olduğunu kabul ediyorum diyor ama! Solo ve Tongalar ise ringe girmeye hazırlanıyor sopa için.



Derken Cody Rhodes burada! İki beyzbol sopası kapıp geliyor! Birini Punk'a veriyor! Bloodline hemen geri adım atıyor bunun üzerine. Şimdi söz Cody'de. Solo'ya kendini Head of the Table olarak tanıtıyorsun ama ben zaten onlardan birini yendim diyor. Ve Solo'ya bu gece için 1v1 meydan okuyor! Solo'dan kabul görüyor bu meydan okuma. Şahane bir açılışı noktalıyoruz böylece. Muhteşem segment muhteşem, kesinlikle A+ çalışır.



Kadınlar Money In The Bank Katılım Maçı
Chelsea Green def. Bianca Belair, Michin

Bianca, Michin'e K.O.D. vuruyor ama Chelsea aniden Bianca'yı dışarı atıyor ve Michin'i tuş edip şok bir sonuç elde ederek adını çanta maçına yazdırıyor!



Bayley'i arka alanda maçı takip ederken görüyoruz. Blair Davenport geliyor yanına. Haftaya Naomi'yi yeneceğini ve sonrasında MITB'i nakde çevirmek için sabırsızlıkla bekleyeceğini söylüyor.

Kameralarımız hala arka alanda. Paul Heyman ile Solo Sikoa'yı görüyoruz. Ayrılacak mısın diye sordu Solo. Ardından Heyman'a Tonga tayfaya Randy ve Owens ile alakalı bir şeyler söylemesini emrediyor. Bu işi hallettikten sonra seninle konuşacaklarımız var yapıyor Heyman'a. Heyman korkmuş bir şekilde tamam diyerek terk ediyor orayı.

Geçen haftaki Grayson Waller Effect'te olanları hatırlıyoruz. Ardından Waller ile röportaj veriliyor. Waller konuşurken DIY geliyor birden ve gergin bir söz dalaşına giriyorlar. O sırada yanlarındaki garaj kapağından gürültüler geliyor, kapaktan yerinden fırlayacak gibi neredeyse. Kapının arkasında ciddi bir kavga dönüyor.

Derken kapı açılıyor ve CM Punk kanlar içinde yerde. Önünde ise Drew McIntyre var! McIntyre şimdi Punk'ı kaldırıp omuzluyor ve arka alanda o şekilde ilerleyip ringe kadar geliyorlar! Girişte McIntyre bir süre daha durup Punk'ı omzundan yere atıyor. Punk'ın yüzü kanlar içinde. McIntyre tek dizinin üzerine çöküp Punk'ın bileğinden bir bilekliği çıkarıp cebine koydu. O sırada Nick Aldis burada çok sinirli bir şekilde ve McIntyre'ı itiyor, McIntyre onu daha sert bir şekilde ittiriyor ve kısa bir küfürleşiyorlar. O sırada sağlık görevlileri de burada ve Punk'ı sedyeye yatırıyorlar. McIntyre yavaş yavaş orayı terk ederken reklamlara gidiyoruz. Dönüşte Punk'ın ambulansla götürüldüğü görülüyor.



Erkekler Money In The Bank Katılım Maçı
Carmelo Hayes def. Randy Orton, Tama Tonga

Randy Orton son bölümde iyice momentumu almışken dışarıda Tanga Loa maça salça oluyor. Randy onu savuşturup arkasından gelen Tama'yı da dışarı alıyor hemen ama o sırada Hayes'ten ani bir roll-up geliyor ve başarılı! Hayes de sürpriz sayılabilecek bir sonuca imza atarak adını MITB maçına yazdırıyor.



LA Knight, Logan Paul'a Sesleniyor

Knight gelir gelmez Paul'a sesleniyor ve hemen kemerini getir diyor. Bir süre bekliyor ve ses soluk çıkmıyor. Knight, Paul'u korkak olmakla suçluyor. Ardından MITB elemeleri için MSG'de Santos Escobar ve Logan Paul ile bir maçta karşılaşacaklarından bahsediyor. Konuşmasına devam edecekken Santos Escobar onun lafını bölüyor. Escobar, Knight'ın Escobar'ı değil Paul'u aradığını söylüyor. Knight'in Paul'a hayran gibi seslendiğini ve bunun utanç verici olduğunu söylüyor. Benimle de ilgilenmen gerekiyor yapıyor. Knight ise Escobar'ı her yenmek zorunda kaldığında bunu yaptığını ve ona bakmadığını söylüyor. Escobar birden Knight'ın bacağına tekme atıp onu omuzluyor ama Knight hemen sıyrılıyor ve BFT! Escobar yere yığılıyor! Knight raconunu kesecekken Logan Paul burada! Arkadan saldırıyor Knight'a ve onu turnbuckle'a çakıyor. Ardından elindeki muştayla geçiriyor Knight'ın suratına! Paul bu segmenti ayakta kapatan isim oluyor.



Erkekler Money In The Bank Katılım Maçı
Andrade def. Grayson Waller, Kevin Owens

Son bölümde Owens'tan Andrade'ye Stunner gelse de Waller dışarıda hemen tuşu bozup Owens'a DDT vuruyor ve kendi finisherı için ringe doğru koşuyor ama Andrade muazzam bir counter Neckbreaker ile cevap verip tuşa giderek maçı sonuçlandırıyor!



Cody Rhodes def. Solo Sikoa via DQ

Cody, Solo'yu Cross Rhodes için beklerken Tongalar burada ve saldırıyorlar Cody'e. Maç DQ ile bitiyor! Solo tam hareketini yapacakken Randy ve Owens burada! Hemen Cody'nin imdadına yetişiyorlar! Face ekip inanılmaz bir üstünlük almış durumda. Şimdi Solo tek başına kalıyor face ekibe karşı. Yere oturuyor o korkuyla. Ama birden suratında bir gülümseme. Nedenini anlamaya çalışırken. JACOB FATU! JACOB FATU ALLAAAAHHHHHHHHHH! ALAYINA SUPERKICK! OWENS'I ALIYOR OMZUNA DIŞARIDA VE MERDİVENE DOĞRU SAMOAN DROP! BARİYERLERDEKİ RANDY'E SPEAR! BU HAYVANATLIK ŞAKA MI LAAANNNNN!!!!





Şimdi ringe giriyor Fatu ve Cody ona saldırıyor hızlıca ve dışarı alıyor ama Fatu da onu ayağından çekip dışarı alarak aprona doğru Uranage yapıyor! Şimdi anonsör masasını dağıtıyor ve masaya yatırıyor Cody'i. Ardından köşeye çıkıyor ve FRRROOGGGG SPLASHHHHH! CODY PERT! CODY PERT! JACOB FATU MUAZZAM GİRDİ WWE ARENASINA! ŞAHANE, HARİKA BİR GİRİŞ! Hemen ringe giriyor ve Solo ona sarılıyor. Ardından pozlarını veriyorlar hep birlikte ve şov bu görüntülerle sona eriyor.



***

Şovla Alakalı Göz Atmak İsteyecekleriniz

(Smackdown Spoiler) Debut Yapan İsim
(SmackDown Spoiler) Yıllar Sonra Bir Arada
(Spoiler) Haftaya SD'a Duyurulan Kadınlar MITB Eleme Maçları
(Spoiler) Haftaya SD'a Duyurulan Erkekler MITB Eleme Maçı
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
390
Beğeni sayısı
120
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Clash at the Castle'dan sonra kesinlikle gaza basıldığını düşünüyorum. Bu hafta RAW'dan sonra yine çok güzel bir SmackDown izlettiler bize.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,384
Mesajlar
14,224
Beğeni sayısı
3,698
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: