RPG WrestleMania: London - Day 2 #𝐬𝐨𝐧𝐝𝐚𝐧𝐬


PGW: Son Eklenen Parta Git

Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
2,408
Beğeni sayısı
634
PG Nakit
40
NOW başlangıcından beri kaçırdığım ilk canlı şov oldu. Ekip kusura bakmasın, RPG devam edecekse eğer Kuti Mysterio tarzı sapıkça bir aktiflikle bu geceyi telafi edeceğim.

Gecenin başında Uso - Punk kapışması epey çekişmeli gitmiş. Furkan'ı tebrik ederim. Büyük kısmına şahit olamadım ama epey bir mesafe kat ettiği ortada. Bence yeni dönemde de baş atlardan birisi olacaktır. Maçtan sonra Rikishi - Jey Uso arasında duygusal anlar yaşanmış, Bu feud bitti gibi geliyor, Punk'ın bir süre ME potasından ineceğini düşünüyorum nedense.

TTC maçı da merdiven maçlarının tüm elementlerinin kullanıldığı renkli bir maç olmuş. Mark Jindrak ve Luther Reigns'in maç türüyle olan çelişkisi güzel vurgulanmış. Kazananlara tebrikler.

Londra Kupası da sahibini bulmuş, Omega'ya tebrikler. Joe ya da Dexter kazansın istiyordum, ama Omega da hak ediyor. Lumis'in gelişi biraz geç olduğundan ön plana çok çıkamaması normal ama Joe'nun WM sonrası büyük bir atak yapacağını düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla hem istekli hem de promoları sağlam bir isim. Bakalım nasıl bir yol çizecek kupa katılımcıları bundan sonraki süreçte..

WHC maçı da epey renkli geçmiş, Wes Lee'ye tebrikler. Maç sonrası Dream - Daniels rekabetine hoş bir atıf olmuş, akabinde Daniels karakterini bırakmış sanırım. Kim olduğunu hala tam olarak bilemesem de gerçekten çok iyi bir performans sergileyerek her zaman ana potalarda yer almayı hak etti. Hakkında hayırlısı olsun. Bakalım Wes'in istikameti nasıl olacak.

Genel itibariyle çok sağlam bir ikinci gece ile WM'yi resmen kapatmış olduk. Bizim geceye kıyasla daha olaylı ve renkli bir gece olmuş, kazanan herkese cümleten tebrikler. Bundan sonraki süreci merakla bekliyor olacağız.
 

Dragon

JM Cericho
Katılım
2 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
487
Beğeni sayısı
350
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
tFzyJM2.jpeg


@Dragon TRIPLE WHOPPER JR. MENÜSÜNDEN İLK ISIRIĞI ALIRKEN BEŞİKTAŞ ZORLU CENTER'IN TERASINDAN ONA DOĞRU ATLAYIP MASAYI PARAMPARÇA EDEN @Layne Staley

RANCH SOS KUTULARINI KAPRİ ŞORTUNUN İPİYLE BİRBİRİNE BAĞLAYIP YAPTIĞI KAMÇIYLA @Layne Staley DÖVMEYE HAZIRLANIRKEN ZORLU CENTER HOPARLÖRLERİNDEN ÇALAN O ŞARKI

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: