RPG WrestleMania: London - Day 2 #𝐬𝐨𝐧𝐝𝐚𝐧𝐬


PGW: Son Eklenen Parta Git

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,384
Mesajlar
14,224
Beğeni sayısı
3,698
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
harika bir işti her şeyiyle, önceki segmentin önüne nasıl geçilecek diye merak ediyordum ve ağzım apaçık kalmış bir şekilde izledim tüm olanları. @pontiac bandit seni tebrik ediyor, @god is an astronaut seni de takdir ediyorum. muhteşem bir finali hak etmiştin, oyun başladığından beri daniels ile devam ediyorsun ve muazzam bir istikrar yakalamıştın. @Kras Mazov da aynı şekilde muazzam bir istikrar ve kaliteli bir oyunculuk koydu. gerçekten main evente koyulabilecek en iyi üç isim koyulmuş ve muhteşem bir ürün çıkmış neticesinde
 

KAT

tsuji fan
Katılım
2 Tem 2023
Konular
38
Mesajlar
1,848
Beğeni sayısı
222
PG Nakit
160
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Emeği geçen yönetici ve oyuncuların yüreğine sağlık. Benimsediğimiz şirkete yakışacak bir sezon finali oldu.
 

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
3,946
Beğeni sayısı
1,083
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
RPG tarihinin en iyi rekabetini izledik. Kah dostluk kah düşmanlık; ama hep duygu en üst seviyedeydi izlediğimiz şeyde. İki tane muhteşem oyuncu tadı damağımızda hep kalacak olan bir şeyin başrolü oldular. Ekipteki emeği geçen herkesin de aynı derecede eline sağlık.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
141
Mesajlar
6,445
Beğeni sayısı
1,436
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Performansım 2-3 haftadır çok sallantıdaydı, sınav da iyice yaklaşınca hem stresi hem ekstra üstüne düşmesi derken biraz vakit ayıramaz olmuştum. Üstüne yoğunluklar oldu bayram, okulların bitmesiyle arkadaşlarla takılmalar falan.. WM'de kemeri kaybedeceğime kesin gözüyle bakıyordum, promo'ya dahi katılamamıştım. İki arkadaşımdan da özür diliyorum feud'daki, çok daha keyif alabilirlerdi benim de katılımımla belki. Biraz kötü denk geldi. Ekipten de özür diliyorum ve de ekibe teşekkür ediyorum. Bu iki-üç haftalık kötü dönemime rağmen bana güvendikleri ve böyle bir galibiyet yazdıkları için. İnşallah sezon finali arasından sonra (sınav da atlatılmış olur) daha iyi bir şampiyon izleteceğim. Emeğinize sağlık, Seth Rollins ve Christopher Daniels şovu çaldılar. Çok iyilerdi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: