RPG WrestleMania: London - Day 2 #𝐬𝐨𝐧𝐝𝐚𝐧𝐬


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
225
Mesajlar
720
Beğeni sayısı
1,861
PG Nakit
0
EXCLUSIVE

1JXdMK6.png
FfsSCjR.png


Kameralarımızı açtığımızda Superstars GM'i, Euro 2024'e konuk olarak görüyoruz. Burada Türkiye - Portekiz maçı sonrası sahanın içine karışmış durumda. Röportaj gerçekleştirebileceği birilerini arıyor ve Türkiye A Milli takımının yedek kulübesine doğru gidiyor.

Superstars GM: Merhaba Samet, bir şeyler söylemek ister misin?

JQJa27l.png


Samet Akaydın: Talihsiz bir maç oldu. Umutlarımız Çekya maçına kaldı. Hatalarım için üzg-

80lTG4Q.jpeg


SPEAR! BIG ZEKE, SAMET AKAYDIN'I SPEAR İLE SAHANIN ORTASINA YIĞIYOR! SAMET AKAYDIN ÇİMLERE SERİLİNCE ONUN ÜSTÜNE ÇIKIP YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR! KARABÜK ÜNİVERSİTESİNDE İKTİSAT OKUMUŞ OLAN VE BURADA "HIV ZEKE" LAKABINI ALMIŞ OLAN BU PGW GÜREŞÇİSİNİN TÜRKİYE İLE NE KADAR BAĞA SAHİP OLDUĞUNU BU ÖFKESİNDEN ANLAYABİLİYORUZ!

17aPqZ4.png


KARNINDAN SAKATLANAN SAMET AKAYDIN, BU SALDIRI YÜZÜNDEN ÇOK DAHA KÖTÜ BİR DURUMA GELİYOR! Bu sırada güvenlikler oraya koşarak geliyor ve Big Zeke'yi hemen yaka paça sahadan uzaklaştırıyorlar. Superstars GM'in bu kısa vlogu eşliğinde kameralarımızı kapatıyor ve exclusive görüntüsünü noktalıyoruz.

i678l2q.png



Arenayı kuş çekimi süzüyoruz ve bakıyoruz... İkinci gündeyiz! Bugün, bir sezonluk dönemin son şovu! Wrestlemania: London... DAY 2! Ve herkes bunun farkında! Accept'ten Balls to the Wall şarkısı eşliğinde pyrolar hiç olmadığı kadar görkemli şekilde patlıyor ve... BU BÜYÜK ŞOVUN İKİNCİ GÜNÜ BAŞLIYOR!

d77fb99c90083674844a2c3838c04267.jpg


Şovumuzun başlamasıyla birlikte, ekranlara bir görüntü giriyor. Arenadaki izleyiciler dev ekrandan, ekranları başından şovu takip edenler ise tam olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüleri. İzlediğimiz bu görüntülerde, Jey Uso ile CM Punk arasındaki Feud'a dair görüntüler izliyoruz. Bu ikilinin uzun vadede aralarından geçenler iyice aktarılmış ve ortada olan kemerin vurgusu sık sık yapılmış. Orta uzunluklu ve nefes kesici olan bu Promo'nun sona ermesiyle birlikte kameralar ringe dönüyor. Ringin içinde bir adet hakem ve anonsörümüz Greg Hamilton'ın olduğunu fark ediyoruz. Greg elindeki mikrofonu ağzına doğru götürmesinin ardından bu maçın anonsunu gerçekleştiriyor.

l-intro-1686941212.jpg


Greg Hamilton: Following contest scheduled for one fall and it is for Prestige Grand Wrestling Championship! (köşeye çekiliyor)



Tıpkı dünkü tarzda efsanevi bir giriş gerçekleştiriyor! Travis'in bir miktar ilerlemesinin ardından arka alandan gelen isim, meydan okuyan Jey Uso! Kendisinin elinde bir adet mikrofon bulunmakta. Mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve bir şeyler söylemeye başlıyor agresif bir ton eşliğinde.

551b9491-890e-4000-b53a-07905cdff28c.gif


Jey Uso: HEY, HEY, HEY! Şarkıyı kesin! Herkese Jey Uso'nun ne denli mühim bir konumda olduğunu gösterelim Uce! Gecenin en büyük gösterisine başlayalım o halde!

giphy.gif


Travis Scott, dünkü CM Punk saldırısından sonra ayakta zor duracak halde olduğu için Jey Uso ona minnettar ve mahcup şekilde bakıp mikrofonu alıp şarkıya eşlik ediyor! FE!N'i resmen seyircilerle birlikte söylüyor! Jericho'nun Judas'ı söyledikleri gibi bi havayla şarkıyı söylüyorlar! Arkadan hiçbir şekilde şarkı çalmıyor! Arenadaki bütün güreşseverler tek bir ağız oluyorlar ve bu şarkıyı söylüyorlar. Buna inanmak oldukça güç ama arenanın çeşitli noktalarına konumlandırılmış hoparlörlerden daha fazla ses çıkıyor! Bu inanılır gibi değil, söylenmesi gereken tek şey bunun büyüleyici olduğu! Jey bu şekilde ringin yolunu tutuyor.

jey-uso-2.jpeg


Jey seyircilerin şarkı söylemesine uygun ritimlerle hareket ederek, dans ederek ringin yolunu tutuyor. Kendisi ritme ayak uyduruyor. Ringe vardığında sol tarafına dönüyor, çelik basamakların önüne geldiğinde çelik basamağa eli açık bir şekilde vurmaya başlıyor! Bütün arena ayakta! Hem şarkı söylüyorlar, hem de alkışlıyorlar! Ciddi bir desteği arkasına almış bir Jey Uso var! Jey arkasına dönüyor ve... İlk köşeyi dönmesinin ardından bariyerlerdeki... Bariyerlerin arkasındaki babasına doğru gidiyor. Seyircilerin en önünde Rikishi bulunuyor! Jey babası ile tokalaşmasının ardından koşarak Apron'a atlıyor. Direkt köşeye hareketleniyor, iki ayağı da Second-rope'de olacak şekilde... Aşağı, yukarı! Ritimlerle yön veriyor topluluğa! Büyük bir parti var! Sonrasında ringin içine atlıyor ve üzerindekileri çıkarıp ringin dışındaki görevlilere teslim ediyor.

Jey girişini tamamladıktan sonra sırtını kendisine işaret edilen köşeye yaslıyor ve rakibini beklemeye başlıyor. Aradan epey bir süre geçiyor ama ortalıkta görünen yok. Jey, hakeme Punk'ın nerede olduğunu soruyor. Hakem tam da bilmediğini ilettiği esnada tam ekrana bir görüntü giriyor. Jey de dahil olmak üzere herkes dev Titantron'a bakıyor. Halihazırda ekranları başında izleyenlerin tam ekran olarak karşısında bu görüntüler. Videoyu izliyoruz...

xGHEK99.jpeg
6nzDWXu.jpeg


"burası beni kabullenmediğinden beri çok şeyi ateşe verdim. işe yaramaz sözde efsanelerinizi..."

GgtwxG2.jpeg


"sokağınızdaki bir keşten farksız olan kahramanlarınızı... "

JgPPaUr.jpeg


"neşe kaynağınız olan en başarılılarınızı..."

cz1tVQ3.jpeg


"ve finalde en değer verdiğiniz şeyi, pgw şampiyonluğunu.. şimdi ise tam olarak burada, bu ateşe atılacak bir kurban daha var."

9232e641e56da2b042534d80693365d0.png


CM Punk: Londra... Bu ateş halen yanıyor.



Şampiyon CM Punk burada! Canlı bir performans eşliğinde arka alandan geliyor! Killswitch Engage canlı olarak bir performans sergiliyor. Punk kemeri beline sarılı şekilde, kendinden emin adımlar eşliğinde Stage'de beliriyor! Gelirken yüzünde bir gülme ifadesi mevcut, bunu gizlemeye de çalışıyor gibi...

tony-khan-cm-punk-update-all-out.jpg
maxresdefault.jpg


Stage'nin tam ortasına gelmesinin ardından tek dizinin üstüne çöküyor. Kendisiyle özdeşleşmiş olan hareketlerini yapıyor ve iki elini ağzının etrafına koyarak bağırıyor! Arenanın içerisindeki yoğunluk ne dediğini anlamamıza engel oluyor elbette. Punk ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor. Kendisi ringe ilerlediği esnada kollarını yana açıyor. Kameralar defalarca kez üstü çizilmiş kemere yakın çekim yapıyor. Punk ringe varmasının ardından direkt çelik basamaklara yöneliyor. Teker teker adımlarını attıktan sonra Apron'a çıkıyor, eliyle en üstteki ipi tutuyor. Belli bir süre ambiyansı izliyor. Bunun devamında ise Apron'da biraz ilerliyor ve iki elini açıyor, havaya kaldırıyor. Sonrasında Apron'da ilerleyerek köşeye ilerliyor. Ringin içine girmeden köşeye tırmanıyor. Bir ayağı Top-rope'de, diğer ayağı da Second-rope'de olacak şekilde duruyor. Belinde bağlı olan kemerini çözüyor ve havaya kaldırıyor! Sonrasında ringin içine atlıyor. Durması gerektiği köşede duruyor.

o1ceqrg.


İki güreşçi de ringdeki yerini alıyor. Greg güreşçilerin anonsunu gerçekleştirmeye başlıyor. İlk başta Jey, kendisinin anonsu yapılıyor. Jey anonsu esnasında Taunt'unu yapıyor! Bu seyirciler arasında yankı uyandırıyor! Sıra Punk'ta! Kendisinin anonsu gerçekleştiriliyor, bu anons esnasında rakibi Jey'in üstüne gidiyor ve kemer ile onun yüzünü ittiriyor. Orada bir sürtüşme yaşanıyor ama hakem maç başlamadan izin vermiyor. Hakem kemeri Punk'tan devralmak istiyor ama Punk hakemi yok sayarak, onu kenara ittirmesinin ardından bütün arenanın gözüne sokacak şekilde kemerini havalandırıyor! Punk'ın gövde gösterisinin (?) ardından hakem kemeri devralıyor artık. Hakem kemeri havaya kaldırıyor ve arenada yoğun alkışlar kopuyor! Hakem kemeri Greg'e veriyor, Greg kemer ile birlikte ringi terk ediyor. Hakem sırasıyla iki güreşçiyi de kontrol etmeye gidiyor, kontrolleri tamamlamasının ardından ringin ortasına geçiyor ve maçı başlatan işareti veriyor! Zil çalıyor!

PGW Championship
CM Punk (c) vs. Jey Uso


AVvXsEhV8VIIAMoZoppIz1plVmpMHveCXH_ajUi_ov9tPKTMvk_9OOAzJAONBnNb_AdkgAyR-IfXnk1IdVWV6pfp4KnrewLUuBdZddLRNVnF5e8sMtWvTqbMM-pbGk94CrKZq2rF4App6Jp26yBsYANGnXEZ4VivGJ2YLlYGdX-Ur3RS4-67wNyxd3MVQMVB=s320


Güreşçiler Collar and Elbow Tie-up'a giriyorlar. Fazla geçmeden Jey rakibinin arkasına geçiyor ve ona arkadan sarılıyor, sonrasında Punk rakibini Headlock'a alıyor. Jey'den direkt Back Suplex! Hayır, Punk havada takla atarak ayakta kalmayı başarıyor. Jey arkasına dönüyor, Punk'tan rakibinin karnına direkt bir tekme... Jey karnını tutuyor, Punk iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Jey'den yumruk! Eğildi, Punk eğildi ve koşmayı sürdürüyor. İplerden sekiyor ve Clothesline! Jey yerde fakat hızla ayağa kalkıyor, ayağa kalkması ile Clothesline yapması bir oluyor! Punk yerde fakat ondan da hızlı bir reaksiyon, direkt ayaklanıyor. Jey'e doğru hareketleniyor, Jey'e döndüğümüzde halihazırda koşuyor zaten. Güreşçiler birbirlerine eş zamanlı olarak Clothesline yapıyorlar! İki isim de yerdeler, seyirciler de alkış tutuyorlar. Güzel bir tempodan bahsetmek mümkün, öyle ki fazla zaman geçmeden ayaklanıyorlar. Jey rakibine bir yumruk geliyor! Başarısız, Punk bunu eliyle engelliyor ve Forearm Smash yapıyor. Hiç durmadan bir tane daha Forearm Smash yapıyor, Jey köşeye iyice yaklaşıyor. Punk'ın yaptığı bir diğer Forearm Smash ise rakibinin tamamen köşeye varmasına ve sırtını yaslayarak orada dinlenmesine yol açıyor. Punk rakibinin bulunduğu köşenin karşısındaki köşeye kadar geriledikten sonra koşmaya başlıyor ve Step-up Corner High Knee yapıyor! Bununla da sonlandırmıyor, kolundan yakaladığı rakibini kendisine doğru çekerek Short-arm Clothesline ile tamamlıyor! Jey'in üstünde dünkü maçın yarattığı kırıklık var, bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Punk direkt rakibinin üstüne bırakıyor kendisini, hakem ise saymaya başlıyor. 1...

jimmy-uso-reigns-kick.jpg


2 olmadı! Bitmedi! Jey hâlâ bu maçın içerisinde! Punk rakibini kaldırıyor. Snapmare ile Jey'i yerde oturur pozisyona getirmesinin ardından iplere doğru hareketleniyor. Punk iplerden sekmesinin ardından rakibine inanılmaz sert bir şiddette Soccer Kick yapıyor! Hayır, Jey anlık olarak yere tam olarak uzanarak bundan kurtuluyor ve hemen Punk'ı Roll-up'a bağlıyor! Hakem saymak için eğiliyor fakat Jey direkt bırakıyor, Punk arkasına doğru takla atarak kalkarken, Jey ayağa kalkıyor. Punk tek dizinin üstünde, Jey'den Superkick! Punk yere serildi! Jey, Punk'ın yüzünü tutarak ayağa kalktığı süreçte; Jey'in dinlenme fırsatı bulduğunu görüyoruz. Belli bir süreyi geride bırakıyoruz, Punk ayağa kalkıyor; Jey, Punk'a Delayed Brainbuster yapıyor! Punk bu hareketin sonrasında sürüklenerek iplere geçiyor ve oturur pozisyondayken sırtını köşeye yaslayarak dinleniyor. Punk'ın köşeye geçtiği esnada, Punk'ın rakibinin geçtiği köşenin karşısındaki köşeye geçerek bağırmaya başladığını görüyoruz.

Jey Uso: Uce! (UCE!) Uce! (UCE!)

Jey%2BUso%2B-%2BHip%2BAttack.gif


Jey rakibinin bulunduğu noktaya doğru koşmaya başlıyor ve Running Corner Hip Attack yapıyor! Jey rakibinin tek bacağını kaldırarak tuşa gidiyor, hakem saymaya başlıyor. 1... Kickout! Jey rakibinin ayağa kalkmasının ardından onu iplere gönderiyor! Hayır, Punk onu iplere gönderiyor. Jey iplerden sekiyor ve rakibine Big Boot yapıyor! Punk ayağını havaya kaldıran rakibinin bacağını yakalıyor. Jey'e Dragon Screw yapacak! İttiriyor! Jey onu ittiriyor, Punk geriye savruluyor. Punk doğrudan rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Clothesline yapıyor! Eğildi ve rakibine Jumping Neckbreaker yapıyor! Jey ring matını yumruklayarak iyice ateşleniyor! Hızlı hareketlerle iplerin arasından Apron'a geçiyor, sonrasında direkt Top-rope'ye çıkıyor... Top-rope'de!

6d8kej2.jpg


GÖZÜNÜ KIRPMADAN AYAĞA KALKIYOR VE ATLIYOR... USO SPLASH!

BAŞARILI! RAKİBİNİN TEK BACAĞINI KALDIRIYOR VE TUŞA GİDİYOR, HAKEM SAYIYOR! 1... 2...

kkez4yb.png


KICKOUT! Jey iki elinin arasına kafasına alarak şaşkınlığını yaşıyor. Bu esnada Punk'ın yuvarlanarak kendisini ringin dışına bıraktığını görüyoruz. Jey maçın temposunu aşağıya çekmek istemiyor, ayağa kalkmasının ardından iplerin arasından geçerek Apron'a, çelik basamakları kullanarak da ringden iniyor. Jey yerdeki Punk'ı ayağa kaldırmasının ardından onu Ring-post'una yaslıyor. Birkaç adım geriye çekilmesinin ardından koşmaya başlıyor ve Clothesline yapıyor! Çekildi! Jey çok ciddi bir şiddetle Ring-post'una tosluyor ve acı içinde göğsünü tutuyor. Punk gülerek yerdeki Jey'e bakıyor, sonrasında Count-out için saymaya başlıyor. Bunu fark eden Punk, ağır tavırlarla ringin içine giriyor. Gözler sürüklenerek bariyerlere yaslanan Jey'e dönüyor, başının hemen üstünde babası bulunuyor. Seyircilerin en önünde Baba Rikishi var! Bariyerlere vurarak bir şeyler söylediğini görüyoruz.

Rikishi: Come on, son... Just stand up!

Punk'ın da o tarafa geldiğini görüyoruz. Yüzündeki küçümser ifade ile Rikishi'nin gözlerinin içine bakıyor. Sonrasında hırslı bir biçimde kaldırıyor Jey'i. Tüm gücünü kullanarak onu bariyerlere gönderiyor!

CM Punk: Beğendin mi? Zavallı!

Diving+Clothesline+From+The+Announcers+Table.gif


Hiç vakit kaybetmeden bir kez daha kaldırıyor ve onu karşı taraflarında olan bariyerlere de gönderiyor! Jey acı içinde kıvranmaktan başka bir şey yapamıyor. Punk ona haddi hesabı olmayacak bir acı çektiriyor. Bu bir zulüm! Ama en zoru da oğluna yapılanları izlemek zorunda olan Rikishi için. Punk, Jey'i ayaklandırmasının ardından bir kez daha karşılarındaki bariyere fırlatıyor!

CM Punk: Hoşuna gitti mi? Huh? Söyle bana!

Bunu dalga geçe geçe yapıyor! Aşağılayarak yapıyor! Bununla da yetinmiyor, spiker masasının üstüne çıkıyor. Jey ayağa kalktığında ise onun üstüne atlıyor! Diving Clothesline! Kameralar yerde acı içinde ciyaklayan Jey'i çekerken, Punk iplerin altından kayarak ringe giriyor ve yuvarlanarak ringin dışına geri çıkıyor. Gözünü Rikishi'ye kestiriyor. Ona doğru yöneliyor...

k6kvw92.jpeg


CM Punk: Bu kadar mı? Yere göğe sığdıramadığın o Main Eventer bu kadar mı? Bu mu senin oğlun?

Rikishi: Kapa çeneni!

CM Punk: Gerçeklerle buluşma vakti geldi. Görüyorsun, onu nasıl da bir soytarıya dönüştürdüm... Bunlarla yaşamayı öğren, rahatsız olma.

Rikishi: Dinle, ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum. Bunu elde etmene ve o kemeri taşımayı sürdürmene izin vereceğimi zannediyorsan yanılıyorsun. Seninle hiçbir işim yok, buraya oğlumu desteklemeye geldim. Sana dokunmam bile!

Punk bu işi fazla uzatmıyor ve gülerek geriye çekiliyor...

Aldattı! Rikishi'yi kandırıyor ve ona çok sert bir tokat yapıştırıyor! Punk'ın ani ruh değişimi ve kaşlarını çatarak Rikishi'ye bakmaya başlaması dikkatimizden kaçmıyor elbette. Rikishi aldığı bu darbenin ardından yere yığılıyor!

CM Punk: Bunu ben yaparım o halde!

Jey+Uso+-+Superkick.gif


Kendisinin rengi değişiyor adeta. Bu arada arka tarafa döndüğümüzde... Ayağa kalkma halinde olan ve bu olanları izleyen Jey'i fark ediyoruz. Kendisi gözlerini büyüterek ona bakıyor. Punk, Jey'i delirtiyor; çıldırtıyor adeta! Jey üstündeki yorgunluğu, üstündeki hasarları umursamadan ayağa kalkıyor ve Punk'a saldırmaya başlıyor! Rastgele yumruklar! Kontrolden çıkmış bir Jey var! Gözü hiçbir şeyi görmüyor! Tek yaptığı rastgele yumruklar eşliğinde Punk'a saldırmak! Punk topukluyor! Jey'in saldırısı karşısında yapabileceği tek şey buydu. Ringin içine atıveriyor kendisini, diğer bir deyişle kaçıyor. Jey onu rahat bırakacak gibi değil, ringin içine giriyor onun peşinden. İplerin altından kayarak ringin içine giren Jey'i, tekmeler atarak karşılıyor Punk. Ona üst üste, art arda tekmeler atıyor. Nafile, bu yaptığının hiçbir karşılığı olmuyor. Yediği tekmelere rağmen ayağa kalkmakta olan bir Jey'den bahsediyoruz. Jey ayağa kalktıktan sonra tokadı vuruyor! Punk yüzünü tutuyor, Jey bir adım gerilemesinin ardından Superkick'i yapıyor! Punk yüzünü tutarak yere yığılıyor. Jey ise maçı bitirmeyi kafasına koymuş bir şekilde iplere doğru hareketleniyor. İplerin arasından Apron'a geçtikten sonra hemen Top-rope'ye çıkıyor. Hemen ayağa kalkıyor orada, hemen! Punk'ın işi oldukça zor görünmekte!

fv22wup.png


Tam da atlayacak gibi oluyor... Ama Punk'tan çok ani bir atak! Anlık bir güç toplaması ile ayaklanıyor ve Jey'in bulunduğu köşeye doğru giderek onu ittiriyor! Dengesini yitiren Jey, Ring-post'u ile Top-rope'yi bağlayan çeliğin üstüne düşüyor! Kendisinin acı içinde testislerini tuttuğunu görüyoruz. Kendisini yere bırakan Punk, iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Aklında bir plan var ve bunu uygulamaya koyuyor. Rakibinin bacağını iplerin üzerinden geçirmesinin ardından kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Onun tek kolunu kendi omzuna almasının ardından... Hareketini yapıyor! SUPERPLEX! İki isim de yerde, ikisi de kötü durumda! Aradan kısa bir müddetin geçmesiyle birlikte Punk'ın rakibinin üstüne tek elini koyduğunu, hakemin ise saymaya başladığını gözlemliyoruz. Hakem sayıyor, 1... 2...

AVvXsEgj0FVoQE0S8ntRNc76SGvC8RYIfCLwlACqU7hPpwtH7g8BVTlSGzemG7P0l2ikDNuZBEGRl2IjOVIHaQuT1guvDUP9PZcnCkBRjQKz3tcQmqk11U4hqSpyqb3oKPvq0md5eHqeiqVZUpwSArXqXprWwX9LU7jZH9HjojT-Di6n1thKeGO6PcDe4mP0=s320


Olacak iş değil bu! Kickout! Punk öfkesiyle ayağa kalkıyor ve rakibinin tek kolunu tutmasının, yakalamasının ardından Anaconda Vise'sini bağlıyor! Punk'ın bunu yaparken adeta nefretini kustuğunu, Jey'in de acı içinde ciyakladığını fark etmemek imkansız! Kendisi çok acı çekiyor! Punk'ın acıması yok! Tüm gücüyle sıkıyor! Jey eliyle Punk'ın yüzünü ittirme girişimi hiçbir işe yaramıyor. Punk tüm gücüyle ve tüm ciddiyetiyle yapıyor bu hareketi! Jey diğer eliyle onu ittirerek kurtulmaya çalışıyor. İplere yakın bir noktadalar ama Jey'in oraya varmak için mecali kalmadı! Aşağıdan, yukarıdan yolun sonu görünüyor! Jey dişlerini sıkıyor! Artık çare kalmadı, elini havaya kaldırıyor...

daacm60.jpg


Punk'a yumruk! Punk affalıyor, Jey'den bir yumruk daha! Jey son gücünü kullanıyor ve ayağını ipe atmayı başarıyor! Jey kurtuldu, Rope-break! Hakem bırakmasını söylüyor Punk'a, Punk bırakmıyor. Hakem diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor, 1... 2... 3... 4... Punk son anda bırakıyor. Punk bu maçı nasıl sonlandırabileceğini çok iyi biliyor olmalı. Ayağa kalkmasının ardından Taunt'unu yaptığını görüyoruz. Jey'in kalkmasını bekliyor o da. Zamanla Jey ayağa kalkıyor ve Go To Sleep!

joc4v9y.jpg


Yapamadı! Jey rakibinin omzundan iniyor, Punk arkasına döndüğünde Superkick ile karşılaşıyor! Başarılı değil, Punk eğilerek bundan kurtuluyor. Jey hızla arkasına dönüyor ve Punk az önceki girişimini yineliyor. Go To Sleep geliyor! Ne? Punk'ın, Jey'i kaldıracağı esnada dirsek darbeleri ile karşılaşması söz konusu. Jey'in rakibinin kafasına sert dirsek hamleleri attığını ve bu yöntemle Go To Sleep'i engellediğini görüyoruz. Jey, Punk'ı doğrulttuktan sonra Samoan Drop ile bu işe bir nokta koyuyor! Jey ayağa kalkıyor ve en üstteki ipi delirmişçesine sallamaya başlıyor! Sonrasında köşeye geçiyor ve Taunt'unu yapıyor. Spear yapmak üzere Punk'ın ayaklanmasını bekliyor... Aradan epey bir zaman geçiyor, Punk ayağa kalktığında ise Jey'den Spear geliyor! SPEAR!

AVvXsEjn2BBLsVjQcmOqfInqS_cDYSDxKX8_QmRsa5wlJl3QU5WQ_Q1PFvwF_Uul8_MO1eJL4UDAS41mgGell2pkP7ezGEam6FWLSBiaTNNUK8QcRD4cukSAyXJ_P0EUqBYeNNnRYctajfOWvH7g2zbo0Gv0HxUDmbIVmzn5X2c8RWozFD64iIZ2o5FYpC6h=s320


İNANILMAZ BİR HAMLE! PUNK'DAN TARİHE GEÇECEK BİR HAMLE! JEY'İN TAM SPEAR VURACAĞI ESNADA AKLA HAYALE SIĞMAYACAK BİR ŞEKİLDE RAKİBİNİ OMZUNA ALIVERİYOR VE GO TO SLEEP YAPIYOR! OLDU! AŞŞIRI SERT BİR GO TO SLEEP GELDİ! BUNU HİÇ KİMSE BEKLEMİYORDU! BİTKİN DÜŞEN PUNK, KENDİSİNİ RAKİBİNİN ÜSTÜNE BIRAKIYOR. HAKEM İSE EĞİLMESİNİN ARDINDAN SAYIYOR, SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR. 1... 2...

KICKOUT! PUNK ÇILGINA DÖNÜYOR! KIPKIRMIZI OLMUŞ DURUMDA! ELLERİNİ SIKARAK RİNG MATINI YUMRUKLUYOR! HAKEME GİDİYOR VE YAVAŞ SAYDIĞINI SÖYLÜYOR. HAKEM REDDEDİYOR PUNK'I. PUNK DELİRDİ! ARADAN EPEY BİR SÜRE GEÇİYOR, PUNK ANCA SAKİNLEŞİYOR. GO TO SLEEP'İNİ YİNELEYECEK. JEY'İN UFAK UFAK AYAĞA KALKMA GİRİŞİMLERİ VAR. AMA PUNK... PUNK ONUN KAFASINI İTTİRİYOR. JEY AYAĞA KALKMA HALİNDE, PUNK'TAN TOKAT! JEY AYAĞA KALKMA SÜRECİNİ SÜRDÜRÜYOR. PUNK'TAN ÜST ÜSTE TOKATLAR! JEY HİÇBİR KARŞILIK GÖSTERMEDEN AYAĞA KALKIYOR, PUNK İSE TOKATLIYOR! JEY ŞU ANDA TEK DİZİNİN ÜSTÜNDE DURUYOR, İKİ ELİYLE İPİ TUTUYOR. DESTEK ALIYOR. PUNK SAÇINDAN ÇEKİYOR! PUNK SAÇINDAN ÇEKİYOR VE ONA BAĞIRARAK BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR!

m1twy6d.jpeg


CM Punk: Babandan daha vasatsın, piç! Ailene bir bak, senin kadar acınası bir durumda olan başka birisi oldu mu? Cevap ver!

JEY BİR ANDA TÜM GÜCÜYLE ONU İTİYOR! DENGESİZ BİR ŞEKİLDE YAKALANAN PUNK YERE DÜŞÜYOR. RAKİBİNE FIRSAT TANIMADAN AYAĞA KALKMAYA YELTENİYOR HEMEN. AYAĞA KALKIYOR VE SUPERKICK! PUNK BİR DOMİNO TAŞIYMIŞÇASINA YERE DÜŞÜYOR! BÜTÜN ARENA AYAKTA! BÜTÜN ARENA AYAKTA! (THIS IS AWESOME!)

JEY İPLERE HAREKETLENİYOR, İPLERİN ARASINDAN APRON'A GEÇİYOR. SONRASINDA TOP-ROPE'A ÇIKIYOR. BU KENDİSİNİN EPEY BİR ZAMANINI ALIYOR ÇÜNKÜ AŞIRI YIPRANMIŞ DURUMDA. JEY AYAĞA KALKIYOR VE ATLIYOR...

dbbhux0.jpg


UUUUUUUUUSSSSSSSSSSOOOOOOOO SPPPPPPPPLAAAAAAAAAASSSSSSHHHHHHH!

gh38g4u.jpg


OLMUŞTUR! JEY YERİNDEN KIPIRDAYAMIYOR BİLE! ÖYLECE KALIYOR PUNK'IN ÜSTÜNDE! HAKEM SAYIYOR, BÜTÜN ARENA EŞLİK EDİYOR! 1...

2...

3!

Kazanan ve Yeni PGW Şampiyonu: Jey Uso

gjg2lyp.jpg


Samantha Irvin: HERE IS YOUR WINNNERR AND THE NEWWW PRESTIGE GRAND WRESTLING CHAAMPIIIIOOOON, JEEEYYY UUUUUUSOOOOO!

ARENANIN TEPESİNDEN KONFETİLER PATLIYOR VE KONFETİ PARÇALARI AŞAĞI DOĞRU SÜZÜLÜYOR! NE BÜYÜLEYİCİ BİR AN!

175opvd.jpg


TARİH YAZDI! JEY TARİH YAZDI! JEY USO'NUN MAÇI KAZANDIĞININ VE YENİ PGW ŞAMPİYONU OLDUĞUNUN ANONSU YAPILIYOR. BUNUN SONRASINDA İSE ''FE!N'' ŞARKISINI İŞİTMEYE BAŞLIYORUZ! JEY'E DÖNÜYOR BÜTÜN KAMERALAR. KENDİSİ AYAĞA KALKMAKTA ZORLUK YAŞIYOR. SIRTÜSTÜ UZANMIŞ BİR ŞEKİLDE, HAVADAN DÖKÜLEN KONFETİ PARÇALARINI İZLİYOR. ONLARIN İÇERİSİNDE KAYBOLUYOR DEMEK MÜMKÜN ÇÜNKÜ BU KARMAŞIK DUYGUYU DAHA ÖNCE HİÇBİR ZAMAN YAŞAMAMIŞTI! JEY USO'NUN GALİBİYETİ KENDİSİNİN İLK KEZ BİR ANA KEMER ŞAMPİYONUNA DÖNÜŞMESİNE İŞARET EDİYOR! HİÇBİR YANLIŞLIK YOK, JEY ARTIK BİR ANA KEMER ŞAMPİYONU!

ldbgag8.png


YEDİĞİ TOKATTAN ÖTÜRÜ YERE YIĞILAN RIKISHI DE BURADA. KENDİSİ BİR VETERAN GÜREŞÇİ OLARAK DEĞİL, BİR BABA OLARAK BURADA! ÇELİK BASAMAKLARI KULLANARAK APRON'A ÇIKMASININ HEMEN ARDINDAN İPLERİN ARASINDAN RİNGE GİRİYOR. KEMERİNİ OMZUNA ATMIŞ OLAN JEY'E, OĞLUNA UZUN UZUN BAKIYOR. KENDİSİNİN CİDDİ TAVIRLARI DİKKATİMİZDEN KAÇMIYOR...

dzn3mx6.jpg


BU TABİİ Kİ DE HEMEN SON BULUYOR. RIKISHI'NİN CİDDİ İFADESİNİN YERİNİ BİR GÜLÜMSEME ALIYOR. OĞLUNA DOĞRU GİDİYOR VE ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! SEYİRCİLERDEN YOĞUN DESTEK SESLERİ ÇIKARKEN, JEY BABASINA SARILIYOR. BİRBİRLERİNE UZUN UZUN SARILDIKLARI ESNADA RIKISHI'NİN GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARDIĞINI VE GÖZLERİNDEN AKAN GÖZYAŞLARINI SİLDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. OĞLUNUN TARİHE GEÇMESİNİN ARDINDAN, OĞLUNUN TARİH YAZMASININ ARDINDAN DUYGULARINA HAKİM OLMAKTA ZORLUK YAŞIYOR. BİR SÜRE SARILMALARININ ARDINDAN AYRILIYORLAR, JEY KEMERİ BABASININ OMZUNA KOYUYOR VE ONUN KOLUNU HAVAYA KALDIRIYOR. RIKISHI KEMERİ ASIL ŞAMPİYONA TESLİM EDİYOR FAZLA GEÇMEDEN. JEY ELİNDEKİ KEMERİ ALIYOR VE KÖŞEYE HAREKETLENİYOR. BİR AYAĞI TOP-ROPE'DE, DİĞER AYAĞI DA SECOND-ROPE'DE OLACAK ŞEKİLDE KÖŞEYE ÇIKIYOR VE KEMERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! RIKISHI'NİN GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE ALKIŞLADIĞINI İZLİYORUZ. NE DUYGUSAL AMA!

dyprqbp.png


EVET, BİR TARAF MUTLU İKEN; DİĞER TARAF DA ÜZÜNTÜ VE HÜZÜN HALİNDE OLABİLİYOR. RING İÇİNDEKİ BABA-OĞULUN YAŞADIĞI SEVİNÇ GÖZLER ÖNÜNDE, DUYGUSAL ANLARIN YAŞANDIĞINDAN BAHSETMEK MÜMKÜN. AMA BİR DE BU MAÇIN KAYBEDEN TARAFINA GÖZ ATMAK LAZIM... KAMERALARIMIZ KENDİSİNİ RİNGDEN ATIP, BARİYERLERİN ÜZERİNDE OTURARAK ONLARI İZLEYEN PUNK'A DÖNÜYOR. KENDİSİNİN BİR BACAĞI BARİYERLERİN DİĞER TARAFINDA, DİĞER BACAĞI İSE BARİYERLERİN DİĞER TARAFINDA OLACAK ŞEKİLDE BARİYERLERİN ÜZERİNDE OTURUYOR. KENDİSİ RIKISHI İLE JEY'İN BU ANLARINI İZLİYOR. BU YAŞANANLARIN ARDINDAN OLAYIMIZ SON BULUYOR VE ŞOVUMUZ BİR DİĞER MAÇ İLE DEVAM EDİYOR...

i678l2q.png



5290c-17096607490645-1920.jpg
jeff-hardy-aew-1.jpg


İlk gelen isimler... Seyircilerin sevgilileri, belki de şu anda PGW'de mental sağlığı en iyi olan iki isim! İki eski ana kemer şampiyonu, iki eski düşman, yeni dostlar... ANOTHER LIFE! Will Ospreay'e London'da inanılmaz iyi bir reaksiyon var. Jeff Hardy'de hayranlarıyla el tokuşup duruyor. Bu ikili, şu anda seyircileri açmak için en iyi seçim olabilirdi! İki isim de bariyerlerden seyircilerin arasına karşılıklı şekilde yaslanıp birbirlerine gülümsüyorlar ve sonrasında ellerini tokuşturup sarılıp ringe ilerliyorlar. İçeri girdikten sonra merdivenleri ve en tepedeki PGW Tag Team Championship'i süzerlerken başka bir giriş müziği duyuluyor.


giphy.gif


Bu Young Bucks! Az önceki tepkiler yerini boolamalara, küfürlere bırakıyor. İkili seyircileri aldırmayıp ringe doğru ilerliyor. Kenny Omega'nın tam tersine, bu ikili inanılmaz yuhalamalarla karşılaşıyor. Onlar da bunu pek anlamış değil ve içeri girip hiçbir şeyi aldırmadan tauntlarını atıyorlar. Will ve Jeff onlara ters ters bakıyorlarken müzik kesiliyor ve bekliyoruz.


xLGe7qWk_o.jpg
780dfadc137d51ba-600x338.jpg
preview1_a2c7c07b8227eb2ee9e515e2be8ff3c8.jpg


Luther ve Mark girişte! Yanlarında ise menajerleri Matt Morgan var. Maçın güçlü adaylarından olan bu takım, direkt olarak içeri girip tepedeki PGW Tag Team Championship unvanını süzüyorlar.


s13nkcv.gif
wwe-ec3.gif


Tam ekrana giriyoruz ve Broken Dreams'in notaları duyulmaya başlıyor. Şarkı patladığı an girişte PGW Tag Team Şampiyonları The Lodge gözüküyor. Angelico ise onların arkasında dans ederek ilerliyor. Drew iki isme de birtakım talimatlar vererek öne çıkan isim olarak gözüküyor. Takımların hepsi ringde olduğuna göre hakem uyarıları yapıyor ve maçı başlatmak için hazırlanıyor!

PGW Tag Team Championship Ladder Match
The Lodge (c) w/ Angelico vs. Another Life vs. Young Bucks vs. Luther Reigns & Mark Jindrak w/ Matt Morgan


maxresdefault.jpg


Maç başlar başlamaz herkes ellerindeki merdivenleri Mark ve Luther'a vurmaya başlıyor. Önce Jeff, sonra Drew, sonra EC3, sonra Ospreay ardından Nick sonrasında Matt elindeki merdiveni Nick'e uzatıyor. Nick kendi elindekini bırakıyor. Matt ve Nick ikilisi birden tek merdiveni karşılıklı tutarak Luther'la Mark'a vurarak ikiliyi ring dışına postalıyorlar. Ardından iplerden sekiyorlar ve Nick, Mark'ın üstüne Matt, Luther'ın üstüne Top Con Hilo'yla atlıyor! Matt Morgan onlara müdahale etmek istiyor fakat Angelico aniden bir Superkick! Morgan sersemliyor. Ardından bir Superkick daha! Morgan seyircilerin arasına düşüyor. Sonrasında Young Bucks ikilisi Luther ve Matt'i stage'e doğru gönderiyor. Drew ve EC3'te merdivenlerle onları kovalıyor. İkisi aynı anda merdivenlerle geçiriyor. Sonrasında Ospreay'le Jeff'te onları takip ediyor. Onlarda ikiliye merdiven fırlatıyorlar. Sonrasında hepsi ellerine geçen merdiveni Luther Reigns ve Mark Jindrak ikilisine fırlatmaya başlıyorlar. Sonrasında stage'de duran merdivenleri de tutup fırlatıyorlar! Ardından hepsi birden ringe dalıyor.

rbfW3f2.jpeg


Ringe girer girmez. Nick aniden Jeff'e bir Superkick sallıyor fakat Jeff bundan eğiliyor ve Twist Of Fate! Hayır! Nick bundan kurtulup Jeff'i itiyor Drew aradan girip Jeff'e CLAYMORE! Young Bucks, Drew'a DOUBLE SUPERKICK! Drew ring dışına düşüyor! EC3 bir anda merdivenle geliyor ve merdiveni ikiliye fırlatıyor! Fakat Ospreay bir anda EC3'e OSCUTTER! Angelico ringe dalıyor ve top rope'a çıkıyor. Crossbody'le Ospreay'in üstüne uçuyor! Ardından merdiveni kuruyor ve Drew'u kaldırmaya çalışıyor. Fakat Nick ve Matt ona da Double Superkick vuruyorlar! Hayır! Angelico bir taklayla bundan kaçıyor. İkiliye Front Dropkickle atlıyor! Ardından köşeye çekiliyor ve üstlerine koşuyor fakat Matt ve Nick aynı anda Spinning Roundhouse Kick'i geçiriyor! Angelico yere yapışıyor ve ring dışına çekiliyor! Matt ve Nick merdiveni kuruyor ve karşılıklı çıkıyorlar. Fakat Ospreay hızla Matt'in arkasından geliyor. Matt'in kafasını merdivene çarpıyor ve merdivenden düşürüyor. Nick ile Ospreay merdivenin tepesinde yumruklaşıyor. Fakat Matt, Ospreay'in bacağından tutuyor. Ospreay'in bacağından çektikten sonra Nick bir süre yumruklaşmada üstünlük kuruyor ve ardından merdivenin tepesine çıkıp Sunset Flip Powerbombla Ospreay'i yere çakıyor! O sırada Drew elinde merdivenle ringe dalıyor ve merdiveni Nick'in suratına geçiriyor! Sonrasında da Matt'in suratına geçiriyor! Ardından EC3 Matt'i tutuyor ve bir ONE PERCENTER! EC3 havada duran merdivene çıkıyor.

BmathJJ.jpeg


Fakat Jeff ringe dalıyor ve merdiveni deviriyor! EC3 merdivenden düşüyor. Ardından Drew, Jeff'e doğru koşuyor ve bir Claymore daha sallıyor ama Jeff bu seferkinden kaçıyor! Merdiveni tutup yerde yatan Drew'a vurmaya başlıyor. Merdiveni Drew'un karnına karnına geçiriyor! Sonrasında merdiveni kuruyor ve tırmanıyor! Fakat o da ne!? Angelico, Jeff'in altından merdivene tırmanıp Powerbomb pozisyonunda Jeff'i tutuyor! Fakat Ospreay'de Angelico'nun bacağından çekip bunu engelliyor! Angelico'yu tutup ring dışına yolluyor! Jeff tam tırmanacakken EC3 merdiveni itiyor! Jeff boğazını iplere çarpıyor! Ardından Jeff'i sırtlıyor! Fakat Jeff bundan kurtuluyor! EC3'ü ring dışına postalıyor! Sonrasında iplerden Slingshot Crossbody'le üstüne atlıyor! Sonrasında ringe giriyor. Merdiveni tekrar sabitliyor ve tırmanmaya başlıyor. Fakat o da ne!? Luther Reigns ve Mark Jindrak merdivenlerin arasından ayaklanıp koşa koşa ringe dalıyorlar! Jeff'i tutuyorlar ve yere çekiyorlar! Sonrasında yere yatan Drew'u kaldırıyorlar ve ringposta doğru fırlatıyorlar! Ardından Mark Ospreay'i kaldırıp bir Big Bootla ring dışına postalıyor. Jeff'i de stomplayarak ring dışına postalıyorlar! Merdiveni sabitliyorlar ve karşılıklı olarak merdivenden tırmanıyorlar ve kemerlere karşılıklı uzanıyorlar!

am3rWFg.jpeg


Fakat o da ne!? Young Bucks merdivene Superkick vurarak merdiveni sallıyorlar! Ardından merdiveni itiyorlar. Mark ve Luther ikilisi merdivenden ring dışına düşüyor! Matt ve Nick hızla apron ve bariyer arasına bir merdiven kuruyor. Mark'ı alıp oraya koyuyorlar. Sonrasında Nick bir Senton vuruyor! Ardından hızla ikili ringe dalıyor. Karşılıklı tırmanıyorlar! Fakat o da ne!? Ospreay ve Jeff ayrı köşelerde. Aynı anda merdivene atlıyorlar! Ospreayden merdivene doğru bir OSCUTTER! Nick'i Oscutterla ringe çakıyor! Jeff'te merdivene atlayıp Matt'i Russian Legsweep ile yere çakıyor! Dörtlü yerdeyken bunu fırsat bilen Matt Morgan ringe dalıyor ve merdivene kendisi çıkıyor. Fakat Angelico hızla arkasından tırmanıyor! Bacağına sarılıyor. Bunu fark eden Matt, Angelico'yu boğazından tutuyor ve Chokeslam! Angelico bariyerle apron arasındaki merdivene düşüyor! Çok sert çakılıyor ve merdiven kırılıyor! Matt merdivene tekrar tırmanıyor! Fakat Drew bacağından çekiyor ve GLASGOW KISS! Matt ring dışına düşüyor! Drew, zorlukla merdivene tırmanmaya başlıyor! Drew kemerlere uzanıyor!

Fakat o da ne!? Matt, ring dışından Angelico'yu Gorilla Press'e alıp patates çuvalı gibi merdivene doğru fırlatıyor! Drew neye uğradığını şaşırıyor! Merdiven düşüyor! Drew yere çakılıyor! Oradan da ring dışına düşüyor! Matt Glasgow Kiss'in etkisiyle kendisine gelmeye çalışırken Young Bucks ona karşılıklı Superkick vuruyor! Ardından ellerine bir merdiven alıp hızla ringe dalıyorlar! Matt elindeki merdivenle Nick'in korumalığını yaparken Nick'te merdivene çıkıyor ve kemere uzanıyor. Fakat Mark bir anda Matt'in bacağından ring dışına çekiyor! Masaya doğru tutarak MARK OF EXCELLENCE! Luther'da Nick'i bacağından tutarak çekiyor ve REIGN OF TERROR! EC3 hızla ringe dalıp Luther'ı yumruklamaya başlıyor! Luther'a bayağı üstünlük kuruyor. Fakat Mark yerde duran merdiveni tutuyor ve EC3'ün suratına geçirerek EC3'ü ring dışına postalıyor! Ringdeki merdiveni sabitliyorlar!

zqFDI22.jpeg


Mark tırmanıyor. Yanına da bir merdiven sabitliyorlar ona da Luther tırmanıyor! KEMERLERİ ALIYORLAR MI?

OYeovDJ.jpeg


Fakat o da ne!? Jeff'le Ospreay'de hızla karşılarına tırmanıyor! Jeff, Mark'ın Ospreay'de Luther'ın karşısında. İki taraf karşılıklı yumruklaşıyorlar! Mark, Jeff'e Luther'da Ospreay'e üstünlük kuruyor! DÜŞÜYORLAR!

nmIbUeI.jpeg


HAYIR! Ospreay düşerken tutunuyor ve bir anda havada asılı kemeri tutarak yanındaki Mark'ın kafasına çakıyor! Mark merdivenden düşüyor!

a81YOrK.jpeg


Jeff ve Ospreay, Luther'la merdivenin tepesinde 2'ye 1 kalıyor! İkisi aynı anda Luther'a saldırıyor! Hunharca yumrukluyorlar... En sonunda Ospreay bir Elbow geçiriyor...

uEaMLdz.jpeg


LUTHER DÜŞTÜ! ANOTHER LIFE KEMERLERİ SÖKÜYOR!

Kazanan ve Yeni PGW Tag Team Şampiyonları: Another Life (Will Ospreay & Jeff Hardy)

SCNN65x.jpeg
u9TiKiV.jpeg


OSPREAY VE HARDY KAZANIYORLAR! İKİLİ MERDİVENİN TEPESİNDE KEMERLERİNE BAKIP SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKÜYORLAR! WEMBLEY'DE BU İKİLİYE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR REAKSİYON VAR. OSPREAY VE HARDY MERDİVENİN TEPESİNDE KAFA KAFAYA VERİYORLAR VE ŞİMDİ DE BİRBİRLERİNE SARILIYORLAR.

bd48b-17135434191780-1920.jpg


Bu sırada kameralar maçın diğer katılımcılarının halini çekiyor. Morgan, Another Life ile ilgilenirken Bucks da hayal kırıklığıyla arka alanın yolunu tutuyor. Bu maça her şeyini veren Drew McIntyre'ın ise öfkeli bir şekilde Angelico'ya baktığını görüyoruz.

Michael Cole: Angelico bu maçta ring kenarında bulunmasaydı belki de Lodge kemerleri koruyacaktı.

JBL: İş işten geçti Michael. Sonuç olarak Will Ospreay, kendi evinde tarih yazdı ve Jeff Hardy artık bir Triple Crown şampiyonu.

intro-1717040621.jpg
uSV1g14.jpeg


Bu sırada Another Life merdivenden inip ringin dışına çıkıyorlar ve galibiyetlerini Londra seyircisiyle kutluyorlar. En sonunda rampaya geliyorlar ve kemerlerini tüm güçleriyle havaya kaldırıyorlar. Bu inanılmaz galibiyet gösterisinden sonra kısa bir reklam arasına gidiyoruz.

i678l2q.png


wrestlemania-16-032915*660xx5760-3240-0-300.jpg


Reklamların ardından yeniden ringdeyiz. Muhteşem bir ana kemer mücadelesinin ardından, sıradaki maçımız London Cup için!


Entrance.gif


Kenny Omega girişte görünüyor. Seyircilerden olumlu reaksiyon gelirken Omega hızlı adımlarla ringe ilerliyor, Wrestlemania seyircisine selam veriyor ve ringe giriyor. Rakibini beklemeye koyuluyor.


Entrance+5.gif


JOE! JOE! JOE! JOE! Girişte Samoa Joe var. Büyük destek alan Joe, ağır adımlarla ringe ilerlerken seyirciyi süzüyor. Biraz sonra, aprona geldiği sırada içerideki Kenny Omega'ya bakıyor. Omega da onu sert bakışlarla ringe davet ediyor. Joe hafif gülümseyerek geçen hafta yaptıklarını hatırlıyor ve aprona çıkıp ringe giriyor. Tauntlarını atarken Kenny Omega sakince köşesinde bekliyor.


Entrance+1.gif


Dexter Lumis girişte görünüyor. Maça son dakika dahil olan Lumis, ağır adımlarla ilerleyip arenayı süzüyor önce. Sonrasında ringe girip sessizce köşesine geçiyor ve son rakiplerini bekliyorlar.


Entrance+1.gif


Tyler Breeze tüm ihtişamıyla girişte! Breeze, bu muhteşem arenaya çıkmanın verdiği keyifle bol bol fotoğraf çekilerek ringe ilerliyor. Ringdeki 3 adam bu girişten oldukça sıkılsalar da Breeze biraz sonra sakince aprona çıkıyor. Genişten bir selfie alıyor ve ardından hızla köşesine geçiyor.

wwe-smackdown-world-cup-trophy-november-5-a.jpg


Bu sırada kameralar Londra kupasını gösteriyor.

Michael Cole: İnanılmaz bir ödül doğrusu! Bu dört güreşçiden biri, Wrestlemania'dan sonra 2 kemer için istediği zaman istediği yerde maça çıkma hakkına sahip olacak.

JBL: Bir nevi Television Championship ve Pure Championship unvanları için Money In The Bank çantası diyebiliriz Michael, değil mi?

Michael Cole: Öyle de denebilir John.

Kamerelar ringe dönüyor. Hakem, kupayı eliyle işaret ederek güreşçilere anlatıyor. Sonra da maç başlıyor.

Fatal-4-Way Match for London Cup
Kenny Omega vs. Samoa Joe vs. Dexter Lumis vs. Tyler Breeze


Uppercut.gif


Zil çaldığı anda dört güreşçi de köşesinde yer alıyor. Kenny Omega ile Samoa Joe karşılıklı bakışırken Dexter Lumis'in herkesi süzdüğünü görüyoruz. Tyler Breeze ise güreşçilerden ziyade Londra kupasını kesiyor. İlk atak, Dexter Lumis'ten geliyor! Öylece kupayı süzen Breeze'ye koşuyor Dexter ve o köşedeyken bir elbow darbesiyle ona ilk kurşunu sıkıyor. Bu sırada birbirlerine bakan Joe ile Omega da koşuyor ve ortada buluşarak yumruklaşmaya başlıyorlar. Üst üste yumruklarla birbirlerine saldıran ikili, bir süre seyirciyi alevleyecek şekilde yumruklaşmaya devam ettikten sonra, Samoa Joe nihai yumruğu vuruyor ve ardından kendini geriye bırakarak iplere gidiyor. Koşarak gelirken Kenny Omega'dan bir Big Boot geldi! Joe ayağa kalkıyor ve diğer iplere koşup Omega'ya bir kez daha koşarken Omega bu sefer Lariat ile Joe'yu yere deviriyor. Joe şaşkınlıkla yerde yatarken Omega üstüne çıkıyor ve seri yumruklarla onu yerde dövüyor. Bu sırada Lumis ve Breeze'nin durumda ise değişiklik yaşanıyor. Elbow darbeleriyle Breeze'yi köşede sıkıştırmaya çalışan Lumis, Breeze'den karnına gelen tekme ile dağılıyor. Sonrasında Breeze sert yumruklarla Lumis'i kendinden uzaklaştırmaya çalışırken mesafeyi açıyor. Geriliyor ve Dropkick! Lumis yerde kalıyor. Tuşa gidiyor Breeze! 1.....

samoa-joe-wanker-aew-all-in.gif


Hemen atıyor Lumis! Bu sırada dikkati dağılan Omega arkasını dönüyor ve Breeze'ye bakıyor. Breeze de ayağa kalktığı sırada ona bakıyor. Lock up'a giriyorlar. Omega sert bir diz darbesiyle lock up'ı çözüyor ve Breeze'ye diz çöktürüyor. Ardından kafasını koltuk altına alıyor ve DDT! Breeze yerde kalıyor. Omega bununla da sınırlı kalmıyor, kaldırıyor Breeze'yi ve Backdrop Driver! Hemen tuşa gidiyor Kenny! 1..... Atıyor Breeze! Kenny ayağa kalkıyor ve bu sırada Dexter Lumis'ten Dropkick! Omega yere düşüyor ve hızlıca kalkarken karşısında bir anda Joe'yu görüyor. Joe koşarak ona bir Clothesline vuruyor ve iplerden dışarıya atıyor! Omega yere düşerken kafasını da APRONA ÇARPIYOR! Kenny kafasını tutarak yerde yatarken Joe arkasını dönüyor ve Lumis'in üstüne geldiğini görüyor. Lumis koşarken Joe vuruyor karnına ve DEATH VALLEY DRIVER! Bu sırada Tyler Breeze kalkmış ve Joe'nun arkasında bekliyor. Joe arkasını döndüğü anda SUPER KICK! Ama Joe arkaya doğru giderken iplere düşüyor ve koşarak bir LARIAT! Tyler Breeze yerde! Yaptığı harekete pişman oldu Breeze. Joe hype'ı arkasına almış bir şekilde ringin ortasına beklerken yandan Kenny Omega'nın kalktığını görüyor. Joe iplere gidiyor, koşuyor ve ELBOW SUICIDA! Joe tüm seyirciyi arkasına aldı! Şimdi yerdeki Kenny'i kaldırıyor Joe, aprona çıkartıyor ve APRON DEATH VALLEY DRIVER! Omega belini tutarak yatıyor ve yerde! SEYİRCİLER JOE'NUN PERFORMANSI KARŞISINDA TEZAHÜRAT YAPIYORLAR! JOE İSE NEŞELİ! BİRİ JOE'YU DURDURSUN! SEYİRCİLER JOE! JOE! JOE! JOE! DİYEREK RİTİM TUTUYORLAR!

Supermodel+Kick+1.gif


Joe biraz sonra ringe giriyor. Kenny Omega'yı da yanından sokuyor. Sonrasında MUSCLE BUSTER için onu kaldırıyor. Fakat Omega arkadan iniyor, NECKBREAKER! Joe yere düşüyor. Kafasını tutarak oturur pozisyona geldiği anda Omega iplere koşuyor, Joe'ya gidiyor VE V-TRIGGER!! JOE YERDE! Kenny tuşa gitmeye çabalayacakken bir anda Dexter Lumis onun ayağından tutuyor, çekiyor ve Leg Drop! Omega oturur pozisyonda kalıyor. Acı içinde bağırırken Lumis iplere gidiyor, koşuyor ve sert bir tekme ile Omega'yı yere seriyor! Omega'nın burnundan kan geliyor. Lumis hızla tuşa gidiyor! 1.... Omega hemen atıyor! Lumis ayağa kalkıyor bu sırada, fakat bir anda Tyler Breeze tekmeyi basıyor, kolundan tutup onu kaldırıyor ve END OF HEARTHACHE! Lumis acı içinde yerde yatarken Joe ayağa kalkıyor. Tyler Breeze kısa bir süre telefonuna bakıp bildirimlerini kontrol ediyor, sonrasında hazır. Joe tam kalktığı anda Breeze üstüne gidiyor sakince ve BEAUTY SHOT!! HEMEN TUŞA GİDİYOR BREEZE! 1.......2.......

3dd30d82e5c98305-600x338.gif


JOE ATIYOR! Breeze üzülerek ayağa kalkarken karşısında ona doğru koşan Kenny Omega'yı görüyor. V-TRIGGER!! OMEGA V-TRIGGER'I VURUYOR BREEZE'E! BREEZE ŞAŞKIN BİR ŞEKİLDE YERE DÜŞERKEN YAKALIYOR ONU, ONE WINGED ANGEL!!! OMEGA HIZLA TUŞA GİDİYOR! 1.......2.......

samoa-joe-coquina-clutch.gif


Dexter Lumis bozuyor tuşu! Lumis hızla tuşu ekarte ederken Omega ayağa kalkıyor. Lumis de ayakta. Bu sırada Joe sağa sola dönerken Omega koşuyor ve ringde fazla eleman olmasının verdiği zorluktan dolayı Joe'nun karın bölgesine tekmeyi vurarak onu dışarı fırlatıyor. Joe paldır küldür yere düşerken Lumis de aynısını yerdeki Tyler Breeze için yapıyor. Kenny gülüyor ve elleriyle "gel" yaparak Lumis'i çağırıyor. Lumis ona koşarken Kenny de gardını alıyor ve üst üste yumruklarla birbirlerine saldırıyorlar. Deli gibi yumruklaşmanın sonunda Kenny, Lumis'i karnına tekmeyi vuruyor, sonra da elbow darbeleriyle kafasına bir sürü vuruş yapıyor. Lumis sersemlerken Kenny onu tutuyor ve Backbreaker! Lumis daha yere düşmeden onu ittiriyor Kenny, köşeye kafasını çarpan Lumis geri sekerken koşuyor ve Backstabber! Lumis belini tutarak acı içinde yerde yatarken Kenny arkasını dönüyor. SAMOA JOE! BİR ANDA TUTUYOR ONU VE BRAINBUSTER! Kenny kafasını tutarak yerde yatarken Samoa Joe hızla onu arkadan kavrıyor, sonra da boğazını sıkmaya başlıyor, COQUINA CLUTCH!!! KENNY OMEGA'NIN ELİ HAVADA! JOE ONU ZORLAYACAK ŞEKİLDE BOĞAZINI SIKIYOR! KENNY, SON PAYBACK ŞOVUNDA YAŞANANLARI AKLINDAN GEÇİREREK BU ACININ BİR AN ÖNCE GEÇMESİ İÇİN ÇIRPINIRKEN SAMOA JOE KISTIRDIĞI RAKİBİNİN PES ETMESİ İÇİN BEKLİYOR! JOE OLABİLDİĞİNDE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SIKARKEN KENNY'NİN ELİ HAVADAN YERE DOĞRU DÜŞÜYOR...

joe.png


FAKAT SONRA YENİDEN HAVAYA KALKIYOR! OMEGA BAYILMIYOR! PES DE ETMİYOR! Hızlı bir şekilde hareketlenmeye çalışırken Tyler Breeze geliyor ve Joe'ya vurduğu ard arda tekmelerle bu hareketi sona erdiriyor. Omega boğazını tutarak kendini dışarı bırakıyor ve ringden iniyor. Breeze ise yerdeki Joe'yu tekmelemeye devam ediyor. Sonrasında Dexter Lumis'e dönüyor. DROPKICK! Breeze ayağa kalkıyor tekrardan, Lumis onu kavrıyor ve BELLY TO BELLY SUPLEX! BREEZE YERDE! Lumis tuşa gidiyor. 1.... JOE ATLIYOR HEMEN! Samoa Joe tuşu bozuyor. Lumis ayağa kalkarken Joe sert bir Lariat ile onu ringin dışına atıyor! Lumis sert bir şekilde yere düşerken kafasını çarpıyor. Bu sırada Samoa Joe Tyler Breeze'yi kaldırıyor ve MUSCLE BUSTER! BİTMEDİ! SAMOA JOE BREEZE'Yİ BİR DAHA KALDIRIYOR VE COQUINA CLUTCH!!!! BU SEFER BİTİYOR! TYLER BREEZE'NİN ELİ HAVADA AMA O KADAR ÇOK NEFESİ KESİLİYOR Kİ, GÖZLERİ BİR ANDA PÖRTLÜYOR! SAMOA JOE SIKIYOR! BİR SÜRE SIKMAYA DEVAM EDİYOR! TYLER BREEZE İSE ÇIRPINIYOR! ÖLÜM ÇIRPINIŞLARI GİBİ ADETA! BREEZE SONRASINDA ELİNİ HAVADAN İNDİRİYOR, YERE VURUYOR VE.....

DIVING LEG DROP!!!! DEXTER LUMIS'TEN HARİKA BİR LEG DROP GELDİ! JOE DA BREEZE DE YERDE! LUMIS DE BU SIRADA YAVAŞÇA AYAĞA KALKIYOR. Tüm güreşçiler sersemlemiş durumda. Lumis biraz sonra tam ayağa kalktığı sırada arkadan KENNY OMEGA GELİYOR VE V-TRIGGER! Lumis önce yere düşüyor, sonra da ringin dışına atılıyor Omega tarafından. Sonrasında Tyler Breeze ayağa kalkmış oluyor, Omega koşuyor ve BİR V-TRIGGER DAHA!!! SEYİRCİ AYAKLANIYOR! SIRADA SAMOA JOE'DA! Breeze öylece yerde yatarken Joe kalkıyor. Arkasını dönüyor. Omega beklerken Joe dönüyor. Omega koşuyor ve V-TRIG--- HAYIR! JOE HIZLA ROLL UP'A ALDI!!! 1........2.........

OMEGA GÜÇ BELA ATIYOR! HIZLA AYAĞA KALKARKEN JOE DA HIZLA AYAĞA KALKIYOR VE V-TRIGGER!!!! JOE SERT BİR ŞEKİLDE ALDIĞI DİZ DARBESİYLE YERE DÜŞÜYOR. OMEGA KENDİNİ JOE'NUN ÜSTÜNE BIRAKIRKEN JOE BİR ANDA ÇEKİLİYOR VE KENDİNİ İPLERE DOĞRU ATIYOR! OLMADI, BU SEFER DE OLMADI! OMEGA ÖFKEYLE İPLERE KOŞUYOR VE JOE'YA DOĞRU BASEBALL SLIDE İLE ONU DIŞARI ATIYOR! JOE DIŞARIDA VE YERDE! ŞİMDİ OMEGA, AYAĞA KALKAN TYLER BREEZE'Yİ TUTUYOR, ONE WINGED ANGEL!!!!!! OMEGA BİR KEZ DAHA VURDU! TUŞA GİDİYOR OMEGA! 1.........2.........

AVvXsEh_sDQWxUgoSSPG-DE4pzlBbj3DbrrguY2NEVd5uzwLVRHNsO7zqilQ8EZ4caqSz8xDCSx1INPpHIEXLukLoP6Kt7f6J1N-JY_OTgQwKSQCUYkat1h-B_eGWD2bAfrQTBv3tvtvGxF9pW8SX0cg36S5Zs0UDnADXYuxU6mnNLo76U0E_TYQMes3jZgu=s320


TYLER BREEZE ATTI!! İNANILMAZ! TYLER BREEZE ATIYOR BUNU! OMEGA ŞOK İÇİNDE! Ne yapacağını düşünen Omega, bir anda saçlarıyla oynuyor ve kafasını karıştırıyor. Breeze bunu da attı. Bu sırada Samoa Joe'nun hafiften kalktığını görüyor ve sinirleniyor. Tyler Breeze de tam karşısında kalkmaya çalışıyor. Omega koşuyor ve Breeze döndüğü anda V-TRIGGER!!!! Yere eğilen Breeze için bir kez daha iplere gidip koşuyor Kenny ve BİR V-TRIGGER DAHA!!!!! ŞİMDİ HIZLA ONU ALIYOR VE OMZUNDA TUTUYOR. BU SIRADA SAMOA JOE'NUN NEREDEYSE KALKTIĞINI GÖRÜYOR VE HIZLA VURUYOR, ONE WINGED ANGEL!!!!!

KENNY OMEGA TUŞA GİDİYOR! 1....... SAMOA JOE KALKTI!!! 2............ JOE RİNGE ATLIYOR VEEEE.....

Screenshot-2023-09-10-at-11.57.51-AM.jpg


3! KENNY OMEGA KAZANIYOR! SAMOA JOE YETİŞEMİYOR VE DESTEKÇİLERİ İÇİN HAYAT BİTİYOR! KENNY OMEGA LONDON CUP'IN SAHİBİ!

AVvXsEiE2_jqytlpBHqdMTG8Pq0rrFfcnPZnS1kBuSpeVp_9f9YphGrbig1X8deQWv_ULVILtR-UQF8vDxD_CnqCAc2ah3eJn6nMj_3_bodrJBtTn7Ho1EKxxWbdvIE7vsZbgenEQE2UoEbivtP7EiCoEgSkPCHtK2y3iC6qC928sgrbmNV1jEZTzht_PYvw=s320


Kazanan ve London Cup Sahibi: Kenny Omega

samoa-Joe.jpg


Samoa Joe çok üzgün. Ringe girer gibi olan Joe, içi burkulmuş bir şekilde ringdeki Omega'ya bakıyor. Hakem Omega'nın elini kaldırırken Joe çok üzgün, bir o kadar da öfkeli. Yandan havlusunu alıyor ve yüzünü sildikten sonra hızlı bir şekilde yere atıyor. Kenny Omega köşeye çıkıyor ve galibiyet sevincini yaşarken Joe hayal kırıklığıyla arka alana doğru ilerliyor. Biraz sonra Kenny Omega da aşağıya iniyor ve kupasının yanına gidiyor.

Michael Cole: Güzel maçtı John. Kenny, bu kupayı gerçekten hak etti. Ne dersin?

JBL: Kesinlikle Michael. Zor bir mücadeleydi, en zoru da Joe ile uğraşmaktı. Omega, Joe'yu zor da olsa saf dışı bıraktı. Fakat kesinlikle söyleyebiliriz ki, Samoa Joe bu mağlubiyetle bitecek bir adam olmadığını fazlasıyla gösterdi.

Leaves+the+Arena+with+Title+and+Trophy.gif


Omega kupasını alıyor. Bu sırada havai fişekler patlıyor. Omega, biraz sonra kupa ile arka alanın yolunu tutuyor.

Leaves+the+Arena+with+Trophy.gif


i678l2q.png


Ambulance+Entrance.gif


Kameralar arenaya döndüğünde siren sesleri duyuyoruz... BİR AMBULANS WEMBLEY ARENASINA GİRİŞ YAPIYOR! Sırada WrestleMania: London'ın en çok beklenilen maçlarından birisinin olduğunu anlıyoruz. Ambulans yerini alırken seyircilerin coşkusunu arttıracak o müzik duyuluyor...


WcoW2oS.jpeg


Whoa!

tTIM8bq.gif


Müzik duyulur duyulmaz Wembley'den inanılmaz bir uğultu geliyor. İngiltere, Rhodes daha girişte görünmeden onun adına tezahüratlar atmaya başlıyor. Birkaç saniye sonra girişte kapüşonlu, kafası eğik bir şekilde Cody gözüküyor.

xocDNja.gif


Michael Cole: Grotesque, American Nightmare'dan bile daha çok seviliyor desem abartmış olur muyum JBL?

JBL: Az bile söylersin. Seth, Cody'nin yüzünü yakarak ondan çok şey alsa da olumul tek bir şey sağladı... Bu insanların gözünde onu tam anlamıyla bir kahraman yaptı.

Cody, Wembley'nin rampasını ağır adımlarla yürüyor ve ringe kadar geliyor. Hiçbir şekilde taunt yapmadan ringin içerisine giriyor ve kapüşonunu çıkarmadan olduğu yerde duruyor. Seyirciler onun adını haykırmaya devam ederken... IŞIKLAR KARARIYOR!



Chelsea Wolfe elinde gitarıyla sahnede! Ve... O geliyor! Anti-Story!

7zrv8ps.gif
maxresdefault.jpg


I can't, she said
I'd save you but I can't love
16 Psyche
Coma tail quivering
Knew all along
I can't, she said
I'd save you but I can't
She said: I'd save you but the world's bent
She said: I'd save you but I can't


oid7pnc.gif


SETH ROLLINS GİRİŞTE! İNANILMAZ BİR UĞULTU VAR. LONDRA SEYİRCİSİNİ İKİYE BÖLECEK KADAR BÜYÜK BİR ETKİYE NEDEN OLUYOR. SETH KENDİSİNİ HAKLI BULAN KESİME VE ONU DELİ GİBİ YUHALAYAN İNSANLARA UZUNCA BAKIYOR! EN SON CHELSEA WOLFE'YE KAFASINI SALLADIKTAN SONRA RİNGİN YOLUNU TUTUYOR!

n27w93f.gif


Canlı performans zirvesini yaşarken Rollins köşelere çıkıyor ve Cody'e bakıyor. Yüzünü, kimliğini, hayallerini elinden aldığı adama bakıyor uzunca bir süre. Cody de saf nefretle Rollins'e bakıyor. Rollins köşeden inip kendi köşesine geçtikten sonra hakem son kontrolleri yapıyor ve zil çalıyor!

Ambulance Match
"Grotesque" Cody Rhodes vs. Seth Rollins


Punch.gif
Escape+From+The+Top+Corner+%252B+Buckle+Bomb.gif


Maç başladı. İkili birbirlerini Collar Tie şeklinde tutarak karşılıklı yumruklar savuruyor! Delicesine yumrukluyorlar! Resmen biri yıkılana kadar tüm öfkelerini birbirlerine kusuyorlar! İkisi de yıkılmıyor! Bir süre sonra geri çekiliyorlar. İplerden karşılıklı sekiyorlar Rollins bir clothesline vuracak fakat Cody eğiliyor ve hızla iplere atlıyor. Disaster Kick! Fakat Seth bunu Powerbomb şeklinde karşılıyor. Köşeye doğru bir Buckle Bomb! Fakat hayır! Cody'de bundan kurtuluyor ve Sunset Flip! Ardından hızla iplere doğru koşuyor ve CODY CUTTER! Hayır! Seth bunu karşılıyor ve Ripcord Knee! Hayır! Cody bunu karşılıyor ve Seth'in bacağından çekiyor. Fakat Seth bacağıyla Cody'i itiyor. Cody kendini ring dışında buluyor. Seth hızla ayağa kalkıyor ve iplerden sekiyor. Suicide Dive! Sonrasında spikerlerin arasına dalıyor ve bir sandalye alıyor. Sandalyeyle Cody'nin sırtına geçiriyor! Cody acıyla yere yığılıyor. Ardından yerde Cody'e sandalye darbeleriyle acı çektiriyor! Fakat bir süre sonra Cody kaçıyor ve Seth sandalyeyi boşa vuruyor. Cody hızla çelik merdivenleri tutarak kalkmaya çalışıyor. Seth elindeki sandalyeyi Cody'nin kafasına geçiriyor fakat Cody çelik merdiveni hızla kaldırıyor ve kaldırdığı gibi Seth'e çarpıyor! Ardından spiker masasına gidip masayı açıyor. Sonrasında Seth'i tutuyor ve kafasını spiker masasına çakıyor! Sonrasında oradaki led monitörlerden birini Seth'in kafasına geçiriyor! Spiker masasının önüne Seth'i sabitliyor ve spiker masasının tepesine çıkıp Seth'i yumruklamaya başlıyor! Seth hızla Powerbomb pozisyonuyla kavrıyor! Aprona doğru BUCKLE BOMB! Bu çok sert! Cody acıyla sırtını tutuyor! Seth, Cody'i kaldırıyor ve spiker masasına çıkartıyor! Pedigree için tutuyor! PEDIGREE! Fakat hayır! Cody bir anda BACK BODY DROP! Seth diğer masaya çakılıyor! Diğer masa kırılıyor! Cody'de Seth'te sırtlarını tutarak acıyla yerde kıvranıyorlar!

Throw+To+The+Steel+Steps.gif


Bir süre sonra Cody masadan iniyor. Seth'te bariyerleri tutarak kalkıyor. Cody hızla Seth'e doğru koşuyor! Seth gelişine bir SUPERKICK! Cody sendeleyerek aprona doğru çekiliyor. Seth hızla Cody'nin üstüne koşuyor fakat Cody hızla aprona çıkarak bir DISASTER KICK! Seth bariyerlerin oraya çekiliyor! Cody hızla koşuyor ve Shoulder Charge'la bariyerlere giriyor! Bariyerler yıkılıyor! İkili tekrar yerde! İkili bir süre sonra kalkıyorlar. Cody bir yumruk. Seth buna karşılık bir yumruk. Cody bir yumruk. Seth'ten de bir yumruk. Cody yumruklaşmada üstünlük kuruyor. İkili seyirciler arasında ilerliyor. Cody, Seth'i yumruklayarak seyirciler arasında götürürken Seth bir anda kenarda duran yangın tüpünü tutuyor ve Cody'nin karnına geçiriyor! Ardından tüple Cody'e sıkıyor! Cody sersemliyor. Cody'i orada duran masalardan birine doğru götürüyor. Son kez tüpü suratına geçiriyor. Cody masaya yatıyor. Seth seyircilerin önündeki korkuluklara tırmanıyor. Oradan bir FROG SPLASH! Cody acı içinde yerde kıvranıyor! İkili bir süre yerde yattıktan sonra Seth, Cody'i kaldırıyor ve kırdıkları bariyerin oraya doğru götürüyor. Oradan tekrardan çıkartıyor. Cody'i tutuyor ve ringposta doğru fırlatıyor. Fakat Cody bunu tersine çeviriyor! Seth kafasını ringposta çarpıyor! Cody ringin altından bir değnek çıkartıyor! Değneği Seth'in karnına geçiriyor! Ardından sırtına geçiriyor! Seth sırtını tutarak yere yığılıyor. Cody kaldırıp Seth'i ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Hızla bir CODY CUTTER!

Step+Up+Enzuguri.gif
Running+Knee+Strike+To+The+Middle+Rope.gif


Cody ardından ring dışına çıkıyor ve ringin altından bir tekerlekli sandalye alıyor. Tekerlekli sandalyeyi ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor. Seth'in ayaklanmasını bekliyor. Seth ayaklanırken tekerlekli sandalyeyi tutuyor ve kaldırıp Seth'in suratına çakıyor! Sonrasında tekerlekli sandalyeyi açıyor. Seth'i tekerlekli sandalyeye oturtuyor! Tekerlekli sandalyeyi köşeye doğru itiyor. Seth tekerlekli sandalyeden fırlayıp kafasını orta turnbuckle'a çarpıyor! Seth yüzünü tutarak acı içinde kıvranıyor! Cody hızla tersten kaldırıyor. Cross Rhodes'a alıyor. Fakat Seth bundan kurtuluyor ve sağlam bir Enzuigiri! Sonrasında Curb Stomp için hazırlık yapıyor! Hızla iplerden sekiyor ve CURB STOMP! Fakat hayır! Cody bundan kaçıyor! Seth'in boynunu orta ipe doğru itip sabitliyor. Ardından iplerden sekiyor ve Knee Strike! Seth boynunu tutarak acı içinde yerde kıvranıyor! Bir süre sonra Seth kalkıyor. Cody tekerlekli sandalyeyi bir kez daha alıyor ve kapatıp Seth'in suratına geçiriyor! Seth ring dışına düşüyor. Cody aprona geçiyor. Oradan Top Rope'a çıkıyor. Oradan Moonsault'la Seth'in üstüne atlıyor! Sonrasında apronu tutarak kalkıyor. Ringin altından bir Omurga Tahtası çıkartıyor! Seth'in kalkmasını bekliyor. Tahtayla Sethe doğru koşuyor fakat Seth ani bir dropkick vuruyor! Sonrasında ringden tekerlekli sandalyeyi çekip çıkartıyor ve kuruyor. Cody'i yerde yumruklayarak çelik merdivenlerin oraya götürüyor. Çelik merdivenlerin orada Cody'i oturtuyor. Sonrasında tekerlekli sandalyeyi tutuyor ve Cody'nin üstüne doğru itiyor!

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f34555f775166744850366d444e673d3d2d3330313935373937312e313436643434366632653237613431343132303037303336323533312e676966


Fakat Cody bundan kaçıyor! Yerdeki tahtayı tekrar alıyor ve Seth'e doğru sertçe fırlatıyor! Sonrasında kolundan tutuyor ve bariyerlere doğru fırlatıyor. Fakat Seth ani bir manevrayla bariyerlerin diğer kısmına geçiyor ve bir yumruk! Sonrasında High Knee'yle atlıyor! Ardından Standing Shooting Star Press'i geçiriyor! Sonrasında yere yıkılmış tekerlekli sandalyenin tekerine doğru Cody'i taşıyor! Kafasını tekere sabitliyor. Sonrasında hızla üstüne koşuyor CURB STOMP! Fakat Cody yerdeki tekerlekli sandalyeyi kaldırıp bir anda Sethe fırlatıyor! Ardından tutuyor ve Omurga Tahtasının üstüne CROSS RHODES! Fakat Seth bunu tersine çeviriyor ve GOD'S LAST GIFT'le Cody'i tahtaya çakıyor! Cody acıyla kafasını tutuyor! Seth, Cody'i tekerlekli sandalyeye oturtuyor ve tekerlekli sandalyeyi stage'e doğru sürmeye başlıyor! Stage'e kadar sürdükten sonra Cody'i oradan kaldırmaya gidiyor fakat Cody ani bir tekme! Sonrasında sandalyeden Dropdown Punch vuruyor! Ardından hızla kalkıp bir CROSS RHODES! VURDU! Fakat bir kez daha alıyor! Bir CROSS RHODES daha! Fakat hayır! Seth bunu karşılıyor. Sonrasında tutuyor ve RIPCORD KNEE! Ardından Cody'nin üstüne koşuyor ve CURB STOMP!

Outside+Knee+Strike+To+The+Gut.gif
Throw+into+the+Ambulance.gif


HAYIR CODY AYAKLANIYOR VE SETH'IN KARNINA DİZİNİ GEÇİRİYOR! SETH'IN NEFESİ KESİLDİ. CODY HIZLICA ONU ENSESİNDEN TUTUYOR VE RAMPADAN AŞAĞIYA, AMBULANSIN DİBİNE FIRLATIYOR! SETH AŞAĞI FIRLADI! CODY DÜŞE KALKA ONUN YANINA DOĞRU İNİYOR.. SETH'I KAFASINDAN TUTARAK AMBULANSA DOĞRU YAKLAŞTIRIYOR... AMBULANSIN KAPISINI AÇIYOR VE...

Outside+Pedigree.gif
Down+on+the+Outside+1.gif


SETH'DEN LOW BLOW! CODY DİZLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞKEN SETH ONU KENDİNE ÇEKİYOR VE ZEMİNE PEDIGREE! CODY'NİN MASKESİ PARAMPARÇA VE YÜZÜ KANAMAYA BAŞLIYOR!

JBL: Orospu çocuğu! Bu maç böyle bitmemeliydi.

SETH ŞİMDİ YÜZÜNDEKİ İĞRENÇ GÜLÜMSEMEYLE HALİ HAZIRDA YÜZÜ YANIKKEN ŞİMDİ DE KANLAR İÇİNDE KALAN CODY'E BAKIYOR. SONRASINDA AMBULANSIN KAPISINI AÇIYOR VE...

ambulance.webp


Cody'i içeri atmak yerine bir sedye çekiyor? Koluyla uzanıp sedyeyi çıkardıktan sonra yerde hareketsiz kalan Cody'i sedyenin üstüne yerleştiriyor. Şimdi seyircilere bakıyor uzunca. Kimse Seth'in neyi amaçladığını anlamıyorken Seth birden bakışlarını ambulansa çeviriyor ve ambulansın tepesine tırmanıyor! Rollins, Cody'i öldürmeden o ambulansın içine koymak istemiyor. Ambulansın tepesine çıkmayı başardıktan sonra ona bakıyor. Ona resmen acırcasına bakıyor! Şimdi ambulansın en ucuna geliyor VE PHOENIX SPLASH İLE SEDYEDEKİ CODY'NİN ÜSTÜNE ATLIYOR!

tFzyJM2.jpeg


CODY SON ANDA KENDİNİ AŞAĞI İTİYOR! CODY ÇEKİLDİ! SETH ROLLINS BOŞTAKİ SEDYEYE DÜŞÜYOR VE ALDIĞI DARBEYLE ORADAN SEKEREK YERE YAPIŞIYOR!

Down+on+the+Outside.gif


HOLY SHIT!
HOLY SHIT!
HOLY SHIT!

Cody'nin ayağa kalkacak gücü yok. Seth ise acı içinde hem kafasını hem de karnını tutuyor. Bir süre geçtikten sonra Seth'in Cody'den önce sürünerek ambulansın yanına doğru gittiğini görüyoruz. Oraya tutunarak ayağa kalkıyor ama sonra tekrar düşüyor. En sonunda tekrar doğruluyor ve... Arka alana doğru gitmeye başlıyor? Rollins'in düşe kalka arka alanın yolunu tuttuğunu görüyoruz ve bir süre sonra gözden kayboluyor. Cody kendine geldiğinde etrafına bakamıyor ve Seth'i göremeyince iyice öfkeleniyor. Sedyeden destek alarak ayağa kalkıyor ve onun kaçtığını anlıyor. Şimdi ambulanstan destek alarak, ona yapışarak ilerliyor ve sürücü koltuğuna kadar geliyor.

Enters+the+Front+of+the+Ambulance.gif
Ambulance+Leaves.gif


Kapıyı açıyor ve kafasını eğerek SGM'ye inmesini söylüyor. SGM ilk etapta bakışlarıyla onun dediğini dinlemese de Cody yüzünü ona çevirince korkarak aşağı iniyor! Cody hızlıca sürücü koltuğuna geçiyor ve ambulansı sürmeye başlıyor!

Ambulance+on+the+Backstage.gif
yXy311f.jpeg


Cody'nin sürdüğü ambulans Wembley'nin içinde geziyor! Cody bir yandan süratli bir şekilde ambulansı sürüp etrafta Rollins'i ararken bir yandan da camdaki yansımasına bakıp duruyor. Yanık yüzü, Cody'nin odaklanmasını engelliyor. Bu duruma kendi kendine öfkelenirken otoparka kadar geliyor. Etrafa bakarken birden ani fren yapmak zorunda kalıyor ÇÜNKÜ ÖNÜNÜ KAPATAN BİR ARAÇ VAR. ARACIN CAMI AÇILIYOR. BU...

9WKCRTQ.jpeg


BRANDI RHODES! CODY'E BAĞIRIYOR!

Brandi Rhodes: Cody! Cody yeter! Gel... Gidelim.

Cody Rhodes: Çekil Brandi! Çekil.

Brandi Rhodes: Sen bu arabaya binene kadar hiçbir yere çekilmiyorum.

En sonunda iyice deliriyor ve ambulanstan inip karısının yanına doğru öfkeli bir şekilde yürüyor. Arabanın camından ona bakan Brandi'ye yaklaşıyor.

Cody Rhodes: Onu bu lanet olası ambulansa bindirene kadar hiçbir yere gitmiyorum Brandi. Şu arabayı sür ve git buradan.

Brandi Rhodes: SEN BU DEĞİLSİN! Bir sosyopat için tüm hayatını riske atamazsın! Kendini daha fazla riske atmana izin veremem. Beni düşün, Liberty'i düşün... Dusty'i düşün. Bu senin hikayen değil. Senin hikayen Dusty'nin hikayesi. Onun yarım kalan hayalini gerçekleştirmek.

Bir süre kafasını eğiyor. Sonrasında gözü dolmuş bir şekilde karısına bakıyor.

Cody Rhodes: Benim artık tek bir hikayem var Brandi... Onu gebertmek. Tamamlanacak tek hikaye bu. Benim için önemli olan tek hikaye bu-

5zYhQUD.png


SETH ROLLINS, AMBULANSIN ARKASINDAN GELEREK ARKASI DÖNÜK OLAN CODY'NIN KAFASINA SLADGEHAMMER'I GEÇİRİYOR. BRANDI ŞOKA GİRİYOR!

81ampny.gif


Seth Rollins: Karını dinleyip o arabaya binmeliydin!

ŞİMDİ SETH, CODY'İ KAFASINDAN TUTUYOR VE ARABANIN ÖN CAMINA FIRLATIYOR! CAM TUZLA BUZ OLUYOR, BRANDI DE ALDIĞI DARBEDEN DOLAYI DİĞER KOLTUĞA YIĞILIYOR!

hRfl2Ux.jpeg
h7h05d6.gif


Cody'nin yanık yüzü artık cam kırıklarının etkisiyle tanınmayacak halde. Cody acı bir inlemeyle arabanın içinde kafasını tutan karısına bakıyor. Ona uzanacakken Seth, Cody'i dışarı çekiyor ve yere yapıştırıyor. Şimdi Cody'nin kafasını arabanın kaputuna vurmaya başlıyor! Yüzünde fazlasıyla cam kırığı olan Cody kendinden geçiyor ve yere yığılıyor. Seth onun yanına doğru eğiliyor.

Seth Rollins: Hikayen... Bitti Cody. Mutsuz sonla.

Şimdi arabanın kaputunu kaldırıyor ve Cody'nin kafasını çekip kaputa sıkıştırıyor! SETH NE YAPIYOR? CODY TEPKİ BİLE VEREMEZKEN KAFASI KAPUTA SIKIŞMIŞ BİR ŞEKİLDE ÖYLECE KALAKALIYOR. SETH İSE ARABANIN İÇİNDEKİ BRANDI'YE BAKIYOR VE ONUN YATTIĞI YERDEN HAREKETLENMEYE BAŞLADIĞINI GÖRÜYOR. SETH ONUN HAFİFTEN KENDİNE GELMEYE BAŞLADIĞINI GÖRÜNCE HEMEN ARABANIN ÜSTÜNE ÇIKIYOR VE KAFASI KAPUTA SIKIŞMIŞ CODY'E KİTLENİYOR.

curb.gif


CURB STOMP!

ARABANIN KAPUTU YAMULUYOR! CODY KURŞUN YEMİŞ BİR CESET GİBİ TİTREYEREK YERE YIĞILIYOR!

fznduoz.gif
ddmcocb-0b5c627b-b436-4467-a268-420da653ebf2.jpg


BRANDI RHODES'UN KENDİNE GELİR GELMEZ GÖRDÜĞÜ İLK ŞEY BU OLUYOR VE ÇIĞLIKLAR ATARAK AĞLAMAYA BAŞLIYOR. SETH ROLLINS İSE RESMEN YÜZÜNDE TEK BİR DUYGU BELİRTİSİ OLMADAN CODY'E BAKIYOR. GÖZÜNÜ CODY'DEN AYIRMADAN ARABANIN KAPUTUNDAN AŞAĞI İNİYOR VE HAREKETSİZ OLAN CODY RHODES'U SÜRÜKLEYEREK AMBULANSIN YANINA GÖTÜRÜYÜYOR. KAPIYI AÇIYOR VE ONU İÇERİ FIRLATIYOR. ŞİMDİ AMBULANSIN KAPISINI...

e6km50f.gif


KAPATTI! MAÇ BİTTİ!

Kazanan: Seth Rollins

3l2w9pi.gif


Wembley'de çıt yok. Seth Rollins birkaç adım geri geri gidiyor ve bakışlarını arabanın içinde delirmişcesine ağlayan Brandi Rhodes'a çeviriyor. Yüzündeki o duygusuz ifade hiç değişmiyor. Biraz önce canını aldığı adamın karısının gözlerinin içine bakıyor ve bir an bile olsun gözünü kaçırmıyor. Bu sırada ambulansı sürmek için koşarak gelen bir görevliyi görüyoruz. Görevli biniyor ve Cody'nin içinde yattığı ambulans Wembley'den çıkıyor. Siren sesleri tüm Londra'da yankılanıyor desek yalan söylemiş olmayız. Seth, üstüne düşen kırmızı ve mavi ışığın eşliğinde çıkışa doğru yürüyor. Bu sırada gözlerini halen Brandi'den kaçırmıyor. Oradan çıktıktan sonra ise arkasını bile dönmeden yürümeye başlıyor. Brandi Rhodes ağlamaktan bitik bir halde direksiyona vuruyor ve en sonunda arabayı çalıştırıyor. O da Seth'in arkasından ilerlerken reklamlara gidiyoruz.

i678l2q.png


S8qrvws.jpeg


Reklamlardan sonra kameralarımızı ambulansın kalktığı otoparkın içinde açıyoruz. Londra'da gök çok şiddetli şekilde gürlüyor ve yağmur kendini gösteriyor. Seth Rollins yara bere içinde olan yüzüne düşmüş saçlarını arkaya attıktan sonra karnını tutarak otoparkın sonuna doğru yürüyor.

Otoparkın sonunda onu bir merdiven karşılıyor ve o merdiveni çıkmaya başlıyor. Yağmur şiddetini iyice arttırırken Seth karnını tutmaya devam ederek merdiveni çıkıyor. Bu sırada onu iyice yakından görüyoruz ve kafasının içindeki sesleri duyabiliyoruz.

Hik… Kurtar... Bitti. Bu hikaye... Yük. Cody… Brandi… Liberty… Kötü baba... Çirkin baba... Kurtardım... Kambur... Sırtın... Aldım... Yükünü... Aldım... Seni... Kurtardım... Hikaye... Bitti.

Seth Rollins: (kendi kendine, zorlukla) Her şey çok bulanık. Neler oldu?

wdMI1pV.gif


Ağrıyan kafasını tutarak merdivenleri zorlukla çıkmaya devam ederken yağmurun ıslattığı zeminden dolayı ayağının kayma ihtimalini düşünüp daha dikkatli çıkmaya başlıyor. Merdivenin sonuna geliyor ve... Kameralarımızı bir çatıda açıyoruz.

vG7fmWW.gif


Çatının bir ucunda bekleyen isim, Cody Rhodes'un eşi Brandi Rhodes. Seth onu gördüğünde anlamlı şekilde bakıp söze giriyor.

CEP9bgU.gif


Seth Rollins: Böyle olmasını... Ben de istememiştim. Biliyorsun. Becky... Sana beni anlattığında... (karnını tutup nefes alıyor) Hayal kırıklığına uğradığını, biliyorum. Ama ancak böyle anlatabilirdim (derin bir nefes alıyor)... Cody'i ancak böyle kurtarabilirdim.

TsTblka.gif


Brandi Rhodes: Böyle olmasını sen... SADECE SEN İSTEDİN! Onun seninle hiçbir sorunu yokken buraya geldin ve... Her şeyi mahvettin... HER ŞEYİ! Onu, kariyerini!

Seth Rollins: Brandi, tüm bunlar benim için de kolay değildi.

Brandi Rhodes: HAYIR! Sen en kolayı seçtin! Burada düzgünce mücadeleni sürdürüp o ringde kendi haline güreşmek yerine, hayatındaki her şeyi güreşe vermiş bir adamı yok etmek istedin!

Öylece gözlerini yere devirip bakan Seth'in yanına, Brandi seri adımlarla yaklaşıp burnunun dibine kadar girerek soruyor.

Brandi Rhodes: Tek bir şey merak ediyorum. Geri dönme şansın olsa, bir şeyleri değiştirir miydin?

A2fwl54.gif


Yere devirdiği gözlerini hiç kaldırmayan Seth karşısında Brandi fazlasıyla hayal kırıklığına uğruyor ve... Dolu gözleri eşliğinde kafasını iki yana doğru sallayıp kafası dik şekilde öylece Seth'e bakıyor. Fakat Seth ona bakamıyor. Brandi en sonunda hiçbir şey söylemeden orayı terk etmeyi seçiyor. Seth onun arkasından bakıyor...

Seth Rollins: Değiştirirdim. Brandi.

g5DS9NI.gif


Arkası dönük şekilde bu sağanak yağmurun altında öylece yürüyen Brandi bu söz üzerine duraksıyor. Ve Seth'in bir sonraki sözünü dinlemek üzere arkasını dönüyor.

Seth Rollins: Çok daha ağır şeyler yapardım. Cody'i bu hikayeden kurtarmak için. Elimden gelen her şeyi, fazlasını, daha fazlasını.... Çünkü bitiremeyecekti. Siz... Siz beni anlamadınız. PGW beni hiçbir zaman anlamadı. O yüzden senin de anlamamış olmana şaşırmıyorum. Ben buradayım. Çünkü lanet haline gelmiş bir hikayenin verdiği zararları Dean ve Roman ile gördüm. Fazlasıyla yaşadım. Şimdi ikisi de yanımda değiller. Tek başımayım. Ama yalnız değilim. Çünkü Brandi, doğruları olan insanlar vardır. Sen hiç tanışmamışsan bile vardır. Ve bu hayata en başından beri yeterince tutunamamış olan o insanlardan bu doğruları alırsan onları bitirir, tüketirsin. Benim doğrularımı benden almak için uğraştınız, bense size aşılamak için. Ben galip geldim. Kendi öykümde başaramadığım şeyi Cody'de başardım. Hiçbir zaman... Hayatımın hiçbir evresinde bana kalkan olan o dostlarımı atlatamadım. Dean'ın aptallıklarına gülmeyi, Roman ile aramızda çıkardığımız o maçları kafamın içinden atamadım.

Seth Rollins: Kafamın ağrısı Cody ile çıktığım o ambulans maçından sanarsan yanılırsın. Her zaman ağrıyor. Ve buna ne arveles ne de başka bir şey çare oluyor. Halen ağrıyor. Şu an bile! Şu an bile bu kafam, bu kafam durmuyor. Ama bir şey itiraf etmemi istersen, Liberty için üzgünüm. Cody'i o halde görsün bir an bile istemedim. Bu, kahretsin. Sadece yanlış bir zamanlamaydı. Seth amcası, o güzel kız buna tanık olsun ister miydi? İnsanlar bilmiyorlar. Benim de Roux adında güzel bir kızım var. Cüzdanımda onun tokasını taşır, geceleri Becky bunu yapacak durumda olmadığında saçlarını örerim. O da bunu yaparken bana, her defasında... "Neden bu kadar dalgınsın?" diye sorar. Yaptığım her şey Cody o soruyu Liberty'den duymasın diyeydi. Ben, PGW'nin Seth Rollins'i. Belki de Liberty'nin aklından hiç çıkmayacak o uzun saçlı, kötü gülüşlü amcasıydım. Bir türlü atlatamayıp sırtında kambur haline gelmiş bir hikayeye sahip olup, en azından bunu yaşayan başka birini kurtarmayı kendine görev ve misyon edinmiş o çaresiz adam. Biliyorum, seneler geçecek ve anlayacaksınız. Haklıydım. Doğrularımla ve yanlışlarımla... Sizin için bir kurtarıcıydım. Ve bu kısa sürelik tanışmamızda sizleri fazlasıyla sevdim.

Bu sözlerden sonra yağmurun altında gözleri dolu şekilde Brandi'ye bakan Seth, onun ağlamaya başladığını görebiliyor. Kamera açısı Seth'in aşağısına doğru gidiyor. İki ayağının da bu çatının kenarında olduğunu görüyoruz. Bu sırada bu segmentın verildiği sinematik moddaki arenanın dev ekranına kenetlenen herkesi bir şarkı karşılıyor.



touyeR5.gif


Şarkı çalmaya başladıktan sonra çatı katında öylece karşılıklı birbirine doğru bakan ikiliyi görüyoruz. Brandi gözyaşlarını belli etmemek için gözlerini fal taşı gibi açarken, nefes alış verişi hızlanıyor ve gözlerini kapatıp açmaya başlıyor. Brandi'nin bu hali karşısındaki insanı tedirgin etmeye fazlasıyla yetebilir. Ama Seth sanki bir şeyleri hissediyor gibi ve... Öylece bekliyor. Görüntü tekrar Seth'in çatının dibinde olan iki ayağına odaklanıyor.

TFkFhDm.gif


Brandi, arkasını dönüp gidecek gibi olurken dönüp bir hışımla çatının dibinde duran Seth Rollins'i aşağı doğru fırlatıyor... Bununla birlikte sinematik moddaki arenadaki dev ekrandan bunu izleyen tüm seyirciler dehşete kapılırken bize Seth'in düşüşünü Anathema'nın bu Flying şarkısı ile birlikte sadece seyretmek düşüyor. Seth, ağır ağır aşağı doğru düşüyor ve en sonunda bir arabanın tavanına yapışıyor. Şarkı çalmaya devam ederken Brandi, çatının tepesinde aşağıda öylece hareketsiz şekilde yatan Seth'e bakıyor.

99ksNFy.gif


Arabanın tavanında hareketsiz şekilde yatan Seth Rollins'i bir süre Brandi ile birlikte gözledikten sonra fark ediyoruz ki, artık PGW'de Angel Garza ve Mr. O'Neil'den sonra sinematik olarak canını veren bir güreşçi daha oldu. Fakat diğer ikisinin aksine Seth, bunu kendi eliyle hazırladı. Biliyoruz. Çünkü o, Cody'e söylediği gibi; bu hikayeyi kendisi yazıyordu. Buraya gelmekteki tek gayesini yerine getirdi. PGW'nun Seth Rollins'i... Geldi, gördü ve... Uçtu.

xxfOFUs.gif


And it feels like I'm flying above you
Dream that I'm dying to find the truth
Seems like you're trying to bring me down
Back down to earth, back down to earth


i678l2q.png


Samantha Irvin: Bayanlar ve baylar... Sıradaki maçımız World Heavyweight Championship maçıdır ve bu... WrestleMania: London'ın ana olayıdır!

K9zW.gif


Kameralarımızı bu maçtan önce Cody ve Brandi'nin yer aldığı çatıda açıyoruz. O çatıdan aşağı doğru, Seth Rollins'in düşmeden önce son adımlarını attığı o çatı katının kenarında. Kanatlı bir melek.


2JyE966.gif


Arenada ilk kez duyduğumuz bu giriş müziği sonrasında bu melek kanatlarını çırpmaya başlayıp aşağı doğru gidiyor ve gözden kayboluyor. Bir süre sonra onu arenanın en tepesinde görüyoruz ve tüm seyirciler bu yoğun efor sarf edilip maddi yük olmuş görsel şölenli Christopher Daniels girişini hayranlıkla izliyorlar. Daniels kanatlarını çırpıp apronun başına iniyor...

christopher-daniels-entrance.gif


Ve arkasını dönüp elini kaldırdıktan sonra direkt olarak ringe doğru ilerliyor. Bir süre arenayı ve seyircileri süzdükten sonra öylece rakiplerini beklemeye başlıyor.


Entrance.gif


Tüm arenayı tıpkı Royal Rumble 2024'deki gibi mor bir renk kaplıyor ve girişte... Beklediğimiz isim. Velveteen Dream! WrestleMania ana olayına gitmesi aylardır kesin olan isim. Bu gece World Heavyweight Şampiyonluğu için mücadelesini verecek. O göründüğü an, arkasında bir silüet beliriyor.

Entrance.gif


O yürürken arkasında The Dream'in silüeti. Bir nevi onu işaret ediyor. Bu görüntü arenayı büyülüyor desek yeridir. Mor ışıkların ve dumanların iyice belirmesi sonucunda The Dream'in silüeti tamamen ortadan kalkıyor ve Velveteen ağır ağır ringe yürüyor. Merdivenlerde bir süre bekledikten sonra içeri girip öylece bekliyor.

tBlPd4w.jpeg
hFvAsyx.jpeg


Ringdeki Christopher Daniels bu girişi hiç caz cuz etmeyip oturup hayranlıkla seyrediyor. Ne de olsa Daniels ne kadar büyükse Dream'de o kadar büyük. İkisi hep birbirini yükselttiler. Şimdi Christopher Daniels ringde ve... Karşısında Velveteen Dream. Burada bir face to face görmememiz mümkün değil. Oluyor da! Fakat tam bu sırada...



Arka alandan aldığı destekle arenaya çıkışına bizzat tanık olduğumuz isim... World Heavyweight Şampiyonu... Starboy şarkısını bir senede tüm güreş alemine ezberleten, onu kış ayındaki Slammy Awards 2023 şovunda ezen ringdeki iki adamın rüyasını elinden alan... O bir Dreamslayer. Ve bu asla unutulmayacak. En büyük hayali WrestleMania'nın ana olayına birlikte gitmek olan bu ezeli iki güreşçinin arasına dahil olan, tarihe kazınmış bir cash-in yapan çocuk... KARŞINIZDA WES LEE!

p5CB8Dd.gif
Az3aQr3.gif


The Weeknd'in coşturduğu arenaya bu geceye özel girişini gerçekleştirip herkese Starboy'u söylettiriyor! Bu maça dair her şey özel. Çünkü bu... Son dans. İçeri girip unvanını havaya kaldıran Wes Lee aşağı indiğinde rüyasını elinden aldığı iki adam ile karşı karşıya geliyor. Tüm arenanın ona yoğun bir desteği var. Bu maçta seyirciler kimi destekleyeceğini bilmiyorlar bile. Bu sırada hakem unvanı teslim alıyor ve üç güreşçiyi de tanıtıyor. Artık her şey hazır! LAST DANCE, BAŞLIYOR! Zil çaldı.

World Heavyweight Championship
Wes Lee (c) vs. Velveteen Dream vs. Christopher Daniels


Maçın başlamasıyla birlikte ring içindeki gerginlik başlıyor. Halihazırda maç öncesinde birbirleriyle bakışan Velveteen-Christopher ikilisi, birbirlerine doğru yürümeye başlıyorlar. An itibarıyla karşı karşıyalar ve bir Face to Face'nin içerisindeler. Bu ikilinin arasındaki uzun süreli yaşanmışlıkları göz önünde bulundurduğumuzda bu bakışmalar daha da anlamlı bir hal alıyor. 2 haftadır Wes'ten çok birbirleriyle uğraşıyorlardı. Asıl hedefi didişmekten unuttular. Bu onların umurlarında değil, nefretle, kinle bakıyorlar birbirlerinin gözlerinin içine! Peki ya Wes? Wes'e döndüğümüzde onların ikisini de karşısına almış bir noktada bulunmakta, onların birbirlerine düşmesi karşısında içten bir gülümseme ifadesi ile onları izleyen bir Wes var. Sanki... Sanki hepsi bir planmış gibi. Sanki bunların tamamı, Christopher ile Velveteen'i birbirine düşürme planıymış gibi. Wes gülümsüyor, Velveteen ile Christopher ise kaşık çatlarla birbirlerine bakıyorlar. Burun burunalar adeta! Herkes bu heyecanlı maçın bir an önce başlamasını istiyor. Bu ne kadar sürecek?

Christopher ile Velveteen'in birbirlerine bakmak yerine aniden yüzlerini Wes'e çevirmesine kadar! Wes'in gülümseme ifadesi, yerini ciddiyet ve hatta korku (?) alıyor. Yan yana bir şekilde, Wes'in üstüne doğru gidiyorlar. Wes iplerin arasınd... Tuttu! Velveteen onu yakalıyor ve Christopher'a gönderiyor. Christopher onun karnına tekme attıktan sonra eğilen rakibine Swinging Neckbreaker yapıyor! Şimdi ise sıra Velveteen'de, iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Running Leg Drop! Hayır, Wes çekiliyor! Velveteen acı içinde kalçasını tutarken, Christopher; Wes'i ayağa kaldırıyor. Onu köşeye gönderiyor. Sonrasında Wes'e doğru koşuyor, Wes'ten bir Back Elbow! Christopher yüzünü tutarak geriye savrulurken, Wes; Second-rope'ye çıkıyor ve atlıyor. Missile Dropkick!

apkyrb6.jpg


Kip-up! Wes, Kip-up ile ayağa kalktı! Ayağa kalkar kalkmaz kendisine doğru koşan bir Velveteen ile karşılaşıyor. İki eliyle Knife Edge Chop! Velveteen göğsünü tutarak ayağa kalkıyor ve bir Dropkick! Velveteen yere düşmesinin ardından köşeye doğru yöneliyor. İplerden destek alarak köşeye yaslanıyor. Bir köşede Christopher var, diğer köşede ise Velveteen var. Wes, Christopher'ın bulunduğu köşeye gitmesinin ardından tüm gücünü kullanarak onu Velveteen'in olduğu köşeye gönderiyor! Christopher sert bir biçimde Velveteen'e çarpıyor ve bunun sonucunda her iki isim de kendisini yere bırakıyor! Wes, Velveteen üzerinde direkt tuşa gidiyor. 1... Kickout! Vakit kaybetmeden Christopher'a gidiyor. Hakem sayıyor, 1... Kickout! Wes ayağıyla Velveteen'i ringin dışına itiyor, gönderiyor. Sonrasında ağır tavırlarla Christopher'ı kaldırıyor. Ona bir Snapmare yapıyor ve yerde oturur pozisyona getiriyor. Sonrasında da iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Enzuigiri!

Back+Body+Drop.gif
63qfhll.jpeg


Eğildi! Christopher eğilerek bu hareketten kurtuluyor. Direkt ayağa kalkıyor fakat ayağa kalkar kalkmaz Wes'in tekmesi ile yüzleşiyor. Christopher eğilerek karnını tutarken, Wes iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Back Body Drop! Christopher'dan Back Body Drop! Wes sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Christopher'dan rakibine bir Big Boot geliyor. Bu hareketten sonra yere düşen Wes, iplerden destek alarak köşeye yerleşiyor, yaslanıyor. Bu esnada Christopher'ın rakibinin tam karşısındaki köşeye yerleştiğini ve koşmaya başladığını görüyoruz. Christopher'dan Running Corner Shoulder Thrust! Ne? Wes bunu DDT'ye çevirdi! İnanılmaz bir reaksiyon! Christopher yerde yüzünü tutuyor, sırtı acıyan Wes ise tek kolunu ipe sararak eğiliyor, bu şekilde dinleniyor. Sonrasında ise iplerin arasından geçerek Apron'a, orada hiç oyalanmadan Top-rope'ye çıkıyor.

i2s3pc1.jpg


AYAĞA KALKIYOR VE THE FINAL FLASH YAPIYOR!

HAYIR! VELVETEEN DENGESİNİ BOZDU! Velveteen, Wes'in dengesini bozuyor ve Wes düşüyor! Ring-post'u ile Top-rope'yi bağlayan demirin üstüne düşüyor, acı içinde testislerini tutuyor! Bunun çok acıttığına hiç şüphe yok! Velveteen kısa bir süre dinlenmesinin ardından iplerin arasından ringe giriyor. Yerdeki Christopher'ı ayağa kaldırıyor ve ona bir şeyler söylüyor. Christopher başını sallıyor ve köşeye yöneliyorlar. Velveteen, Wes'in bacaklarını ipin üstünden geçiriyor. Sonrasında ise Velveteen ile Christopher'ın birlikte Second-rope'ye çıktığını görüyoruz. Second-rope'ler, Wes'in bir kolu Christopher'ın omzunda; diğeri ise Velveteen'de! Büyük oynuyorlar, DOUBLE SUPERPLEX! Ring içindeki bütün güreşçiler yerdeler, bir süre sonra Velveteen ile Christopher'ın kalktığını görüyoruz. Velveteen ringin dışına çıkıyor, Christopher ise yerdeki Wes'i ayağa kaldırıp iplerin üstünden ringin dışına gönderiyor! Wes yere çakılıyor demek mümkün, bu çok sertti! Christopher da ringin dışına çıkarken, Velveteen'in; Wes'i ayağa kaldırdığını ve rakibini korkunç bir şiddetle çelik basamaklara fırlatıyor! Bunun neticesinde çelik basamaklar dağılıyor! Bu gerçekten korkunç bir sertlikteydi! Christopher spiker masasına yöneliyor, spiker masasının üstündeki materyalleri yere fırlatmaya başlıyor. Velveteen'e dönüyoruz. Çelik basamakların alttaki büyük parçasını gözüne kestiriyor, Wes'i onun üstüne yatırıyor. Sonrasında kendisi de büyük parçanın üstüne çıkıyor, Wes'i saçından çekerek kaldırıyor ve DREAM OVER!

kq9v0cu.jpg


Christopher ile Velveteen adeta bir takım gibi hareket ediyorlar. Velveteen hareketini tamamladıktan sonra sıra Christopher'a geliyor. Yerde acı çekmesine fırsat bile tanımıyorlar, Wes'i saçından çekerek ayaklandırıyor ve spiker masasına götürüyor. Spiker masasına vardıklarında kafasını spiker masasına vuruyor! Wes kalakalıyor o pozisyonda, kendisini kıpırdatamıyor bile! Christopher onu spiker masasının üstüne uzandırdıktan sonra kendisi de masanın üzerine çıkıyor. Wes'i doğrultmasının ardından karnına hızlı bir tekme atıyor ve Angel's Wings yapıyor! ANGEL'S WINGS! MASA KIRILDI! MASA ÇÖKTÜ! WES BİR ÖLÜ GİBİ UZANIYOR! HİÇBİR HAREKET YOK!

Bu onlara yetmiyor, Velveteen direkt ayağa kaldırdığı Wes'in kafasını Ring-post'una yaslıyor. Sonrasında birkaç adım gerilediğini, koşmaya başladığını ve Big Boot yaptığını görüyoruz! Wes yere bırakıveriyor kendisini, sırtüstü yerde yatarken alnından kanlar aktığını görüyoruz! Yüzünden kanlar boşalıyor ve yüzünü kaplıyor! Christopher soymaya başlatıyor! Yeri soymaya başlıyor! Beton, beton var! Beton açıkta! Ayağa kaldırıyor ve Velveteen ile birlikte Double DDT yapıyorlar! Kanaması şiddetlenen Wes ciyaklıyor! Çektiği acının sonucunda çığlık çığlığa kalıyor. Kendisi adına bir çıkış yolu görünmüyor ve bu iş onun adına bir işkenceye dönüşüyor. Wes yerde inlerken, arka alandan bir sağlık ekibinin geldiğini görüyoruz. Bir sedye ve bununla beraber sağlık görevlileri... Kısa süre içerisinde olay yerine varıyorlar ve Wes ile ilgileniyorlar. Wes'i sedyeye yerleştiriyorlar ve arka alana götürüyorlar... Durumu oldukça ciddi görünmekte.

CHRISTOPHER BUNA İZİN VERMİYOR! SAĞLIK GÖREVLİLERİNİ KENARA ÇEKİYOR VE WES'Lİ SEDYEYİ RING-POST'UNA VUTUYOR! AAAĞHHH! WES BİTTİ, BİTMEK ÜZERE! GÖREVLİLER ENGEL OLUYORLAR, CHRISTOPHER İLE VELVETEEN'İ RİNG İÇİNE ZORLA SOKUYORLAR. WES'İ İSE AYNI SEDYE İLE ARKA ALANA GÖTÜRÜYORLAR!

Big+Boot+%252B+Leg+Drop.gif


Maçın geri kalanı 2 kişiyle sürecek! Velveteen gülüyor! Bu kadar da değil, zevkten kuduruyor adeta! Christopher ise istediğini almış oluyor! Şimdi ise sıra Velveteen ile Christopher arasında geçecek mücadeleye geliyor. Elbow and Collar Tie-up'a giriyorlar. Velveteen Headlock'a bağlıyor. Christopher iplere kadar geriliyor, iplerden destek alarak Velveteen'i ittiriyor. Velveteen iplere doğru gidiyor, iplerden sekiyor ve Big Boot yapıyor! Bununla yetinmiyor, iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Running Leg Drop yapıyor. Bunun üstüne bir tuş denemesi izliyoruz, hakem saymaya başlıyor. 1... 2... Kickout! Velveteen rakibini ayağa kaldırıyor iplerin üstünden ringin dışına gönderiyor. İplerin üstünden ringin dışına düşecekken, son anda ipi tutarak Apron'da kalmayı başarıyor. Velveteen rakibinin üstüne doğru koşuyor, Christopher iplerin arasından kafa atıyor. Velveteen'den diz darbesi! Sonrasında biraz geriliyor, üst vücudu iplerin arasından ringin içinde olan rakibine Rope-hung Famouser yapıyor! Christopher bir süre yerde uzanmasının ardından iplere doğru yuvarlanıyor, iplerden destek alarak köşeye geçmesinin ve oraya yaslanmasının ardından Velveteen'in yumruklarıyla yüzleşiyor! Üst üste, art arda yumruklar ile rakibini oldukça yıpranmış bir hale soktuğunu söyleyebiliriz Velveteen'in. Christopher çaresizce maruz kalıyor. Bir süre sonra yerde oturur pozisyona geçiyor, Velveteen'den Facewashes! Christopher yüzünü tutuyor, Velveteen ise rakibi üzerinde tuşa gidiyor. 1... 2...

bzmrzbb.jpg


KICKOUT! Velveteen şimdi ise rakibini ayağa kaldırıyor, onu iplere gönderiyor. Christopher iplerden sekiyor? Hayır, kollarını ipe sararak durmayı biliyor. Bunu gören Velveteen direkt rakibinin üstüne koşuyor ama Back Elbow yüzünden planları suya düşüyor. Yüzünü tutarak geriye savruluyor, bu esnada Christopher kendisini toparlıyor ve rakibine Jumping Clothesline yapıyor! Velveteen hızla ayağa kalkıyor ve bir Jumping Clothesline daha geliyor! Velveteen bu sefer biraz daha ağır kalkıyor, Christopher'dan rakibinin karnına önce bir tekme geliyor, sonrasında da Vertical Suplex ile süslüyor. Durmak yok, bunu takip eden bir Knee Drop var! Tuş denemesi görüyoruz, 1... 2... Kickout geldi! Christopher maçın temposunu düşürmüyor, direkt ayağa kaldırdığı rakibini köşeye gönderiyor! Hayır, Velveteen onu gönderiyor. Christopher sırtını köşeye çarptıktan sonra sırtını köşeye yaslıyor. Velveteen rakibinin üstüne doğru koşuyor, Christopher Back Body Drop yapıyor! Velveteen ipleri tutarak Apron'da kalıyor. Christopher rakibine döner dönmez Rope-grip Enzuigiri ile karşılaşıyor! Bu hareketin ardından Christopher'ın yere yığıldığını izliyoruz, Velveteen ise hızla Top-rope'ye doğru hareketleniyor. Orada ayağa kalkıyor ve atlıyor, Purple Rainmaker! PURPLE RAINMAKER!

Angel+Wings+1.gif


Başarılı değil! Christopher çekiliyor ve Velveteen boşa atlamış oluyor. Christopher ağır bir ritim ile ayağa kalkmasının ardından rakibini bekliyor. Fazla geçmeden Velveteen de ayağa kalkıyor ve Christopher rakibine hızlı bir tekme atmasının ardından Angel's Wings yapıyor! ANGEL'S WINGS! BAŞARILI! RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRMASIYLA EŞ ZAMANLI OLARAK SAYMAYA BAŞLIYOR MAÇIN HAKEMİ, 1... 2...

Outside+Superkick.gif


KICKOUTLADI! Velveteen bu maçın içinde kalmayı sürdürüyor! Herkes şok içerisinde! Christopher öfkesinin sonucunda ring matını yumruklarken, Velveteen yuvarlanarak ringin dışına bırakıyor kendisini. Aradan belli bir sürenin geçmesiyle birlikte Christopher da oraya doğru gidiyor. Yerdeki Velveteen'i kaldırdıktan sonra soyulmuş olan ring zemininin üstünde Velveteen'e Body Slam yapıyor! Bir saniye, Velveteen rakibinin üstünden inmeyi biliyor. Sırtından itiyor rakibini, Christopher arkasına döndüğünde ise... SUPERKICK! Velveteen yaptığı Superkick ile Christopher'ı yere seriyor. Bu süreçte kendisine de bir dinlenme fırsatı bulmuş oluyor. Nihayet toparlanıyor ve rakibini ringin içine yolluyor. Kendisi de iplerin altından kayarak ringin içine giriyor, Christopher fazla geçmeden ayağa kalkıyor. Velveteen rakibini iplere yolluyor, Christopher iplerden sekiyor ve Clothesline! Christopher kısa süre içinde tekrardan ayaklanıyor ve bu sefer de Dropkick geliyor! Velveteen'in kombolarının üstüne, iplere doğru hareketlenen ve iplerden destek alarak kendisini köşeye atıveren bir Christopher var. Velveteen rakibine doğru koşmaya başlıyor ve Running Corner Body Avalanche geliyor! Christopher göğsünü tutarak ringin ortasına giderken, Velveteen iplerin arasından geçmesinin ardından Top-rope'ye çıkıyor. Christopher arkasına dönüyor ve Diving Double Axe Handle geliyor! Bunun devamında ise... Rakibini beklemeye koyuluyor... Christopher'ın düşük bir hızla ayağa kalktığını izlemekteyiz. Nihayet ayakta...

io76qlg.png


VELVETEEN RAKİBİNİ SIRTINA ALIYOR VE DREAM VALLEY DRIVER YAPIYORRRRR! BAŞARILI OLDU! RAKİBİNİN BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR, HAKEM İSE SAYMAYA KOYULUYOR! BÜTÜN ARENA EŞLİK EDİYOR BU SAYMAYA. 1... 2...

oamsnek.jpg

KICKOUT GELDİ! VELVETEEN HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! İPLERİN ARASINDAN APRON'A, ORADAN DA TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. AYAĞA KALKMASININ ARDINDAN SEYİRCİ KİTLESİNİ İZLİYOR, SONRASINDA DA ATLIYOR, PURRRRRRPLEEEEEEEEEE RAIIIIIIIINMMMMMAAAAAAKEEEEEEEEEER!!

Best+Moonsault+Ever+2.gif


ÇEKİLDİ! CHRISTOPHER ÇEKİLDİ VE BUNDAN KURTULDU! AĞIR AĞIR AYAĞA KALKIYOR! TAMAMEN AYAĞA KALKMASININ ARDINDAN TAUNTUNU YAPIYOR! SONRASINDA RAKİBİNİ BİR KOL BİR DE BACAĞINDAN ÇEKEREK SÜRÜKLÜYOR. ONU YAKIN BİR NOKTAYA GETİRDİKTEN SONRA İSE... BME!! BESTTT MOOONSAUUUULTTTT EEVEEEEER!!! BAŞARILI OLDU! TUŞ, HEMEN TUŞ! 1... 2...

HÂLÂ MAÇIN İÇERİSİNDE, VELVETEEN BU MAÇI BIRAKMIYOR! CHRISTOPHER SON KOZUNU KULLANMAK ÜZERE RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR. UZUN BİR SÜRE GEÇİYOR, VELVETEEN AYAĞA KALKIYOR VE ANGEL'S WINGSS!!

Dream+DDT.gif


YOK ARTTIK! VELVETEEN HURRICANRANA'YA ÇEVİRDİ! HERKES ŞOKLAR İÇİNDE! CHRISTOPHER SIRTINI TUTARAK AYAĞA KALKIYOR, VELVETEEN RAKİBİNİN KARNINA BİR TEKME ATMASININ ARDINDAN DREAAAAAAAAAAAAM OOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEER!! OLMUŞTUR! TUŞA GİDECEK!

NE? STAGE'DE BİR HAREKETLİLİK VAR! VELVETEEN TUŞA GİTMEK YERİNE O TARAFA DÖNÜYOR...

wwe-nxt-wes-lee.jpg


BU WES LEE! ALDIĞI HASALARDAN SONRA YARA BERE İÇİNDE, KANLAR İÇİNDE VE SEKE SEKE RİNGE GELİYOR. TOPALLIYOR! SERİ ADIMLARLA RİNGİN YOLUNU TUTUYOR VE İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGE GİRİYOR. VELVETEEN ONA DOĞRU KOŞUYOR VE FOREARM SMASH YAPIYOR! VELVETEEN YERE OTURUYOR, WES GERİYE ÇEKİLİYOR. SONRASINDA KOŞUYOR VE SOCCER KICK! VELVETEEN'İN ÜSTÜNE GEÇİYOR VE ÜST ÜSTE FOREARM SMASH'LER! O KADAR HIZLANIYOR, O KADAR KONTROLDEN ÇIKIYOR Kİ... VELVETEEN BU İŞİN SONUNDA HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YATIYOR! SIRA CHRISTOPHER'DA! WES, CHRISTOPHER'I KALDIRIYOR VE KÖŞEYE GÖNDERİYOR. SONRASINDA RAKİBİNE DOĞRU KOŞUYOR VE RUNNING EUROPEAN FOREARM SMASH YAPIYOR! CHRISTOPHER SERSEMLEMİŞ BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR, WES İSE ARKADAN CHOP BLOCK İLE YERE DÜŞÜRÜYOR ONU! WES TAUNT'UNU YAPIYOR, BÜTÜN ARENA AYAĞA KALKIYOR! FECİ DURUMDA OLMASINA RAĞMEN, PERİŞAN OLMASINA RAĞMEN BURADA! VELVETEEN'İN UFAK UFAK AYAĞA KALKTIĞINI GÖRÜYOR VE ONA DOĞRU KOŞMAYA BAŞLIYOR...

8D59JZX.gif


KARDIAAAAAAAAAK KIIIIIICKKKKKK! OLDU! TUŞA GİDİYOR, BÜTÜN ARENA BU DÖNÜŞÜN ÜSTÜNE TEK NEFES OLARAK SAYIYOR HAKEMLE BERABER! 1... 2...

Deadlift+Dream+Valley+Driver.gif


KICKOUT GELDİ! WES ŞOK İÇERİSİNDE! EFORLARINA RAĞMEN BİTMEDİ! AĞZI AÇIK BİR ŞEKİLDE YERDEKİ İKİLİYİ İZLİYOR. NE YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYOR KARA KARA... WES, VELVETEEN'İ SAÇINDAN KAVRAYARAK AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA ONU KÖŞEYE GÖNDERİYOR. SONRASINDA KENDİSİ DE ORAYA GİDİYOR VE RAKİBİNİ TOP-ROPE'YE OTURTUYOR. RAKİBİNİN BACAĞINI İPLERİN ÜSTÜNDEN GEÇİRDİKTEN SONRA KENDİSİ DE SECOND-ROPE'YE ÇIKIYOR... O DA NE? CHRISTOPHER ANİ BİR ATAK İLE RAKİBİNİN BACAKLARININ ARASINDAN GEÇİYOR VE POWERBOMB YAPIYOR WES'E! WES ACI İÇİNDE SIRTINI TUTUYOR! CHRISTOPHER ONA HAKARETLER EDİYOR! SONRASINDA GERİ DÖNÜYOR VE ARKASINA DÖNER DÖNMEZ VELVETEEN'İN DIVING CROSSBODY'Sİ İLE KARŞILAŞIYOR! YERDEDEKİ WES'E... NE? DEEEEEEADDDDDLIFFFFFFFFFT! DEEEEEEEEEEEADDDDDDDLIFFFFFTTTTTT DREEEAAAAM VALLLLEYYYYY DRIIIIIVEEEEERRRR!!!

]
Purple+Rainmaker+2.gif


WES YUVARLANARAK RİNGİN DIŞINA BIRAKIYOR KENDİSİNİ! VELVETEEN BU MAÇI CHRISTOPHER'I ALT EDEREK YENMEK İSTEDİĞİNİ İMA EDERCESİNE YERDEKİ KEL OLAN GÜREŞ YETENEĞİNE BAKIYOR. CHRISTOPHER'DA HİÇBİR YAŞAM BELİRTİSİ GÖREMİYORUZ, WES İSE ÖLMÜŞ BİR İNSANMIŞÇASINA RİNGİN DIŞINDA YERDE YATIYOR. ÖYLE GÖRÜNÜYOR Kİ, BU TUŞU BOZACAK HİÇ KİMSE YOK! VELVETEEN İPLERİN ARASINDAN GEÇİYOR, APRON'A... ORADAN DA TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR... AYAĞA KALKIYOR... PUUURRRPLEEEEE RAIIINMAAAKEEEEER!!!!!!!

OLDU! PERİ MASALI! SAYIYOR HAKEM! 1... 2...

HAKEM RİNGİN DIŞINDA! HAKEM RİNGİN DIŞINA ÇEKİLDİ! VELVETEEN ÖFKESİNDEN KUDURUYOR! ÖFKESİNDEN KUDURAN VELVETEEN ÖFKESİYLE BUNUN KİMİ YAPTIĞINI BULMAYA ÇALIŞIYOR. ETRAFINA BAKIYOR KAŞI ÇATIK BİR ŞEKİLDE. ETRAFTA KİMSE YOK, SADECE KAMERALARLA DOLU ETRAF. AKLI HAYALİ DURUYOR, TANRI AŞKINA, BUNU KİM YAPTI? SAÇINI BAŞINI YOLLUYOR, CİNNET GEÇİRİYOR! RİNG MATINI YUMRUKLUYOR!

images


KAMERAMANLAR? KAMERAMANLARDAN BİRİSİNİN DUYULMAMASI İMKANSIZ BİR ŞEKİLDE GÜLDÜĞÜNÜ FARK EDİYORUZ. VELVETEEN ONA KİTLENİYOR. BU SESİ VELVETEEN DE FARK EDİYOR. İKİ ELİNİ İPE KOYARAK O KAMERAMANA BAKIYOR. SONRASINDA HIZLA ONA DOĞRU GİDİYOR. VELVETEEN'İN KAMERAMANA GİTTİĞİ ESNADA, O KAMERAMANIN ŞAPKASINI ÇIKARDIĞINI GÖRÜYORUZ. ŞAPKASINI ÇIKARTIYOR VE SEYİRCİLERE FIRLATIYOR ELİNDEKİ KAMERAYI BIRAKMADAN!

azxggn9.jpeg


CHRIIIIS JERRIIIICHHHHHHO!! BU CHRIS JERICHO! Y2J BURADA! VELVETEEN NEFRET VE ŞAŞKINLIKLA ONA BAKIYOR! DİREKT SALDIRIYOR CHRIS'E! NE? CHRIS ELİNDEKİ KAMERAYI VELVETEEN'İN KAFASINA GEÇİRİYOR! NEYY? VELVETEEN'İN ALNINDAN KANLAR FIŞKIRIYOR! CAM KESİKLERİNDEN ÖTÜRÜ FIŞKIRIYOR! CHRIS JERICHO ORTA PARMAK GÖSTERİYOR! PARMAĞINI KAMERANIN ÖNÜNE KOYARAK ORTA PARMAK GÖSTERİYOR YERDEKİ VELVETEEN'E! KAMERAYI YERE BIRAKIYOR VE ONU RİNGİN İÇİNE SOKUYOR...

AVvXsEi4gVoTukHDx_2d9--O3EcsrEj5xqjtIJNatYjhI63WbK7wKL3x0Wf6thGWEA9ctkG6XBgkiMTM91vwMyb77QFZCJhATNcrLI83IIysV6ODuiz_JFuNc_1LPJ4jbz_AOlcvlQSXjPKun5yCX9ZNjJh0-GiOYAdmN2b5qLIKsfkvnyfNQkS4Q4C-j2tc8g=s619


KENDİSİ DE RİNGİN İÇİNE GİRİYOR VE ZAMAN İÇERİSİNDE VELVETEEN'İN AYAĞA KALKMASININ ARDINDAN KOŞMAYA BAŞLIYOR VE CODEEEBREAKKKKKEEER!!!! İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGİN DIŞINA ÇIKIYOR...

CHRISTOPHER SÜRÜKLENİYOR... VELVETEEN'E DOĞRU SÜRÜKLENEREK GİDİYOR VE TEK ELİNİ ONUN ÜSTÜNE KOYUYOR... HAKEM SAYIYOR... 1... 2...

3lajwph.jpg


SON SALİSEDE! SON SALİSEDE ATIYOR! SON SALİSEDE ATIYOR! CHRISTOPHER HAYATTAN NEFRET EDERCESİNE ONA BAKIYOR! DİZLERİNDE DERMAN KALMADI! ZAR ZOR AYAĞA KALKIYOR. VELVETEEN'İ KÖŞEYE YAKIN BİR NOKTAYA GETİRİYOR VE BEST. MOONSAULT. EVER. BMEEEEEEEEEEE!!!!

ÜSTÜNDEN ÇEKİLEMİYOR BİLE! ONA BİLE TAKAATİ YOK! SADECE YATIYOR. BÜTÜN ARENA SAYIYOR! 1... 2...

YEBkdRo.gif


FALLEN STARBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOY! HAYAT BİTTİ! HAYAT BİTTİ! WES LEE İKİSİNİN DE ÜZERİNE DÜŞEREK TUŞA GİDİYOR! WES LEE HEM VELVETEEN DREAM'İN HEM DE CHRISTOPHER DANIELS'IN ÜSTÜNDE! 1..............................2...........................

3.

Kazanan ve Halen World Heavyweight Şampiyonu: Wes Lee

v5p5Jrw.jpeg


Unvanını koruyor! Wes Lee unvanını koruyor! Velveteen Dream ve Christopher Daniels'ın üzerine düşerek tuşu buluyor ve halen World Heavyweight Şampiyonu olduğunu garantiliyor. Fakat bu genç şampiyon henüz olayların, maçın... Bu maçın şokunu atlatabilmiş değil. Her şey bitmiş olsa da yüzünde bu ifade yok. Bu rahatlık yok!

AModtr8.jpeg


Bu sırada kameralar ringin dışındaki Chris Jericho'yu gösteriyor. Yüzündeki yara izleriyle ringdeki Wes Lee'yi ve yerde yatan ikiliyi işaret ediyor. Christopher ve Velveteen'i gösteriyor. Kabul edelim, eğer ortada gerçekleşmesi umut edilen bir rüya varsa bu adam karşıya alınmamalıydı. Jericho bunu fazlasıyla gösterdi. Wes Lee'ye unvanını koruttu.

mPRjOJX.jpeg
fdv7TrY.jpeg


Wes Lee'nin zaferi sonrası müziği bir süre daha çalıyor ve Chris Jericho hiç kimseye bir şey demeden, kafasını öne eğerek arka alana doğru ilerliyor. Şovun sonuna doğru yaklaşırken arenanın ışıkları tamamen kapanıyor ve... Christopher Daniels ile Velveteen Dream yavaş yavaş ayağa kalkıp bu loş ışıklı arenada kafalarının dibinde unvanını omzuna geçirmiş olan Wes Lee'ye bakıyorlar. Bu bakışma o kadar da uzun sürmüyor çünkü Wes Lee, omzundaki unvanını düzeltip direkt olarak kendini ringin aşağısına doğru atıp arka alana doğru yol alıyor.

nbOdALT.jpeg


Bu sırada anlıyoruz ki ışıklar boşu boşuna loş bir hal almamış. Ringin ortasında karşı karşıya durup öylece bakışan Christopher Daniels ve Velveteen'in arasında bir silüet görünüyor. Velveteen bunun ne olduğunu anlamayıp Christopher'a doğru bakıyor. Christopher'da ona. İlk ve son düşmanına. Velveteen bu duman şeklindeki silüeti gösterip "nedir?" gibisinden bir mimik yaparken Christopher kafasını öne eğip öylece bekliyor ve ağzını okuyabiliyoruz: "Benim için zaman doldu... Geri dönmem gerek."

Velveteen halen bir şey anlamış değil. Ama Christopher'a güveniyor ve onun ne yaptığını izliyor. Christopher ağır adımlarla o silüetin içine yürüyor. Velveteen bunu gördüğünde suratı telaşlı bir hal alıyor ve... Ve Christopher'a doğru gidip onu durdurmaya çalışıyor! Onu kolundan çekip kendine doğru çeviriyor ve ne yaptığını soruyor! Fakat Christopher cevap vermiyor ve onu almaya gelen bu silüete doğru yürüyor. Bunu zorunda olduğu için yaptığını anlayabiliyoruz. Çünkü geldiği yer, ait olduğu yer orası. Gök. Son bir kez Velveteen Dream'e bakıyor ve arkasını dönmeden önce ona sarılıyor. Velveteen şaşkınlıkla bu yaşanan şeyi idrak etmeye çalışırken o da karşılık verip sarılıyor. Arenada çıt çıkmıyorken ikili bu dumanların arasında öylece sarılarak bekliyorlar.

UruA7vw.jpeg


Christopher Daniels, ilk ve son düşmanıyla vedalaştıktan sonra bu duman şeklindeki silüetin yanına gidip kolunu veriyor ve... Kayboluyor. Bu duman gittikçe bitip tükeniyor ve arenanın en tepesine doğru gidiyor.

2051acd3692b4befb5e6b4834d8b7be3.gif


Velveteen kafasını yukarı kaldırıp tüm seyirciler ile birlikte bu görüntüyü izlerken elinden hiçbir şey gelmiyor. Diğer yarısının yitip gidişini izliyor. Şimdilik bilmiyor ama diğer yarısı, Christopher Daniels; gittiği yerden onu hep seyredecek.

WrestleMania: London - Day II
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: