RPG WrestleMania: London - Day 1 #𝐞𝐧𝐮𝐳𝐮𝐧𝐠𝐮̈𝐧


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
224
Mesajlar
716
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
0
bzuun0a.png


Humberto Garza: Angel? Primo?

Humberto gözleri yarım açık bir şekilde ringin ve iplerin dışına bakıyor. Venis bir yandan sıkmaya devam ediyor bacağını! Fakat Berto artık herhangi bir acı çekmiyor gibi davranıyor!

Val Venis: Pes et artık kahrolası piç!

Humberto Garza: Geri mi geldin kuzen? Beni... Beni yalnız bırakmadın.

Humberto gülümsüyor! İlk defa yalnız kalmamanın verdiği mutluluk ile gülümsüyor.

dra7j5o.png


Humberto Garza: B- Başın kanıyor. Başın kanıyor kuzen. Neden başın kanıyor? Bunu sana kim yaptı? KİM YAPTI?

Val Venis: NELER SÖYLÜYORSUN APTAL HERİF? PES ET ARTIK! BİTTİ GARZA! BİTTİ!

hrqalnu.png


Humberto kendi kendine sayıklanıyor. Gözlerinden yaşlar gelmeye başlıyor. FAKAT HALA KENDİNDE DEĞİL! BİR AN TEKRARDAN CANLANIR GİBİ OLUYOR! JOHNNY MAYHEM'İN RİNGİN DIŞINDAKİ HAREKETLİLİK OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ. SÜRÜNEREK KENARA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR! ELİYLE KENARA TUTUNUYOR VE RİNGİN İÇİNE BAKIYOR.

HAKEM ONA BAKIYOR VE RİNGİ TERK ETMESİNİ SÖYLÜYOR. FAKAT MAYHEM HAKEMİ DİNLEMİYOR! RİNGE GİRMEK İÇİN SÜRÜNÜYOR! O SIRADAN CEBİNDEN BİR ŞEY ÇIKARTIP HAKEM GÖRMEDEN RİNGİN İÇİNE FIRLATIYOR!

pmu0af4.png


O SIRADA HUMBERTO BİR ANDA TEKRARDAN CANLANIYOR RESMEN! TEKRARDAN HAYATA GERİ DÖNÜYOR! VENIS DAHA FAZLA SIKIYOR FAKAT HUMBERTO BİR ANDA AYAĞINI TÜM GÜCÜYLE VE BELİNİ SAKATLAMAK PAHASINA TERS DÖNDÜRÜYOR VE VENIS'İN BACAKLARI ARASINDAN KURTULUYOR! VENIS ONA DOĞRU GELİYOR FAKAT BERTO'DAN BİR KAFA! HUMBERTO'YA YOĞUN BİR DESTEK VAR! ÇOK YOĞUN! BERTO YERE DÜŞER GİBİ OLUYOR FAKAT KENARA TUTUNUYOR VE KALKIYOR! VENIS YERDE YÜZÜNÜ TUTUYOR!

J8hGdW1.png


BERTO ARKASINI DÖNÜYOR FAKAT DÖNDÜĞÜ GİBİ YERE KAPAKLANMASI DA BİR OLUYOR! SURATINA BİR MUŞTA DARBESİ YİYOR! AZ ÖNCE MAYHEM RİNGE MUŞTA ATMIŞ! VENIS MUŞTAYI KAPTIKTAN SONRA ÇOK SERT BİR YUMRUK İLE YIKIYOR BERTO'YU! HER ŞEYİ BAŞLATAN MUŞTA! Humberto'nun, Angel'e geçirdiği muşta! Val Venis'in geçen ay Humberto'nun yüzünde kullandığı muşta! Ve yine bir muşta ile darbe! Seyirciler sessiz! Bazılarından yuhalama var ama büyük çoğunluğu sessiz ve kızgın. Val Venis kendisini Humberto'nun üstüne bırakıyor! 1..........................2...........................

3.

jrmGfYt.jpeg
ZfHqVvb.jpg


Kazanan: Val Venis
Kariyeri Sona Eren: Humberto Garza

Q9HBtum.jpeg


Arenadan çıt çıkmıyor! Bundan görevliler bile etkilenecek olsa ki, Val Venis'in arenadaki tüm ciddiyeti bozacak o giriş müziği çalmıyor bile. Zaten çalsa bile Val onu duyacak durumda değil. Öylece duruyorlar. Yan yana, dip dibe. Kariyeri biten ve kariyerini sürdüren iki isim. En başından beri bu maçı koklayan iki isim. PGW'nin yapıtaşı hikayelerinden, The Sex vs. Garzalar... Burada bitiyor. Val Venis, Garzalardan Humberto'nun kariyerini bitiriyor.

VIolhhF.png
FiQao6b.jpeg


İki isim de yerde baygınken kameralar Johnny Mayhem'i gösterdiğinde ve dev ekranda bu görüldüğünde tüm arenadan inanılmaz bir yuhalama işitiyoruz! Seyirciler ellerindeki bira şişelerini, patlamış mısır kutularını ona fırlatmaya çalışıyorlar! Genç ve potansiyelli bir güreşçinin kariyerinin son bulmasına sebep olan Johnny Mayhem, bununla birlikte şüphesiz ki tarihin en büyük orospu evlatlarından biri olarak anılacak! O da bunun bilincinde ve... Ringdeki Val Venis'e doğru bakıyor. Her şeye rağmen, geçen onca zamana rağmen yine kendini durduramadı ve gösterdi. Mayhem, Val'ı atlatamadı. Hiçbir zaman. Şimdi yavaş yavaş sürünerek ayağa kalkıyor ve ringe giriyor. Orada bilincini yitirmiş şekilde öylece yatan bir senelik dostu Val Venis'in yanına öylece kıvrılıyor. The Sex belki de... Belki de uzun yıllar boyu akıldan çıkmayacak bir poz veriyor.

c76pbru.png


Bu sırada yavaş yavaş ayağa kalkan ve yan yana yatan The Sex ikilisini gören Humberto Garza, tepkisiz şekilde... Biraz da ağlayacak gibi olup, gücenmişlik haliyle karnını tutarak bu buz tutmuş, çıt çıkmayan arenanın ringinden aşağı inip saçlarını yukarı kaldırıyor. Ardından saçlarını yukarı kaldırıp biraz ilerledikten sonra arkasını dönüp belki de son defa, PGW'nın ringine bakıyor. Birlikte yan yana yatan Val ve Mayhem'i süzüyor ve... Gözleri dolarak, yüzü ağlamaklı şekilde onları işaret ediyor. Bunu yaparak kabulleniyor. Kan bağı değil can bağı kazandı. Garzalar birbirini koruyamadı ama The Sex korudu.

s8uvo0e.png


Humberto belki de bunu zaten biliyordu. Ama sadece görmek istedi. Yalnızlık denilen olgu onun peşini asla... Asla bırakmayacaktı. Tarihin en büyük şovunda, en büyük maçında, kariyerini ortaya koyduğu ringde bile, hikayesi yalnızlıkla noktalandı. Tek istediği öz kuzeniyle, Johnny ve Val'ın birlikteliği gibi bir birliktelik olan bu adam bir sene boyunca bu duyguyu hiç yaşayamadan kariyer maçını kaybedip buradan gidiyor. Üstelik, The Sex'e imrenerek gidiyor. Bir dönemin sonuna canlı canlı tanık olan bizler, Humberto'nun tek başına gerçekleştirdiği bu yürüyüşünü arenanın tepesinden izlerken WrestleMania: London'ın birinci gününün sonuna geliyoruz.

WrestleMania: London - Day I
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: