AEW Dynamite Tartışma Konusu | 19.06.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,405
Mesajlar
14,277
Beğeni sayısı
3,719
PG Nakit
3,035
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
GQcDxb3WgAAkTZj


MJF def. Rush
Maçtan sonra arka alanda Brian Cage, The Gates of Agony ve Hechicero'yu görüyoruz. Dörtlü, MJF'i alkışlıyor. Sonrasında Cage, EVP'lerin PPV için MJF vs. Hechicero maçını resmileştirdiğini açıklıyor.



Renee Paquette, arka alanda Kyle O'Reilly, Orange Cassidy, Dante Martin & Mark Briscoe dörtlüsüyle röportaj veriyor. Briscoe, Perry'e buraya geri dönmeden defolup gitmesini söylüyor. Perry hakkında konuşmaya devam ederken Perry geçiyor oradan ve bir anlık suskunluk oluyor. Sonrasında istiflerini bozmadan devam ediyor Briscoe. Coşkulu bi şekilde sona eriyor bu röportaj.

Swerve Strickland & Will Ospreay Yüzleşmesi

İlk olarak söz Ospi'de. Ospi en son birlikte ringe çıktıklarında geçen hafta AEW Dünya Şampiyonluğunu aldığını ve aynı anda 3 kıtada Dünya Şampiyonu olmaktan bahsettiğini söylüyor. Swerve diğerlerinin zaten bildiği şeyi öğrenecekmiş; o da Ospi'nin bugün dünyanın en iyi güreşçisi olduğuymuş. Swerve buna itiraz ediyor. Bu unvanı kazanmak için Don Callis'e güvenip güvenmeyeceğini soruyor Ospreay'e. Ospi, Callis veya The Family'e ihtiyacı olmadığını ve bunu kendi başına yapabileceğini söylüyor. Bu sırada Callis ve Family'nin de segmenti arka alandan takip ettiklerini görüyoruz. Ospi; Omega, Okada, Takagi ve Jericho'yu yendiğinden bahsediyor. Swerve'ün bir "Hit Row (vuruş sırası)" varken kendisinin bir "hit list (vuruş listesi)" varmış. Ospi ister Storm Breaker, ister OsCutter, ister Hidden Blade olsun; Swerve'ün ertesi sabah AEW Dünya Şampiyonluğunu alamadan acıyla uyanacağını söylüyor. Hatta Ospi, Tiger Driver'91'i kullanmaya karar verirse Swerve'ün hiç uyanamayacağından bahsediyor!

Swerve gülüyor ve Ospi'nin "what if" lere güvendiğini söylüyor. Sonasında onun sahip olduğu tüm arkadaşlarından bahsetti, ancak Swerve'ün hiç arkadaşı yokmuş çünkü şampiyon olmak için bu gerekiyormuş. Swerve, Ospi'ye eğer senin kolunu veya bacağını kırarsam ne olur diyor? Her şeyi yapabilirmiş, hala umurunda değilmiş ve fedakarlıkların Ospi'nin henüz eşi ve oğlu için yapmadığı bir şey olduğunu söylüyor. Bu sırada Ospi oldukça sinirli bi şekilde araya girip bi daha oğlumdan sakın bahsetme ve olayı kişiselleştirme yapıyor! Ortalık iyice gerilecekken Prince Nana araya girdi ve her şeyi Forbidden Door'a saklayın dedi. Nana sonrasında WHOSE HOUSE çektiriyor, Ospi benim diye atlıyor ve sonrasında ringi terk edecekken Swerve müziği kestirip son bir söz söylüyor. AEW Dünya Şamp. söz konusu olduğunda bu her zaman kişiselmiş, bu yüzden Ospi eve gittiğinde Al ve Harry'e tekrar selamlarımı ilet diyor Ospreay'e! Swerve bel altı vurmaktan asla imtina etmiyor ve segment burada sona eriyor.



Arka alanda Don Callis Family'i görüyoruz yine. Beretta, Ospi'nin aileye saygısızlık ettiğini ve kimsenin bunu yapmadığını söylüyor. Callis gayet sakince karşılayıp bunun bi sorun olmadığını, Ospi'yi annesinden daha iyi tanıdığını söylüyor ve Beretta'yı sakinleştiriyor, ardından Beretta ile beraber oradan ayrılıyor.

Dante Martin, Kyle O'Reilly, Mark Briscoe & Orange Cassidy def. Roderick Strong, The Don Callis Family (Konosuke Takeshita & Kyle Fletcher) & Zack Sabre Jr.

AEW World Tag Team Championship Eliminator Match
The Acclaimed def. The Young Bucks (c)






Arka alanda Joe ve HOOK'u görüyoruz. Premier Athletes'in odaya baskın atacaklar. Joe bunlarla uğraşmaktan yorulduğunu, HOOK'a önden gitmesini söylüyor. HOOK dan diye kapıyı açıp oraya dalıyor ama hiç kimse yok odada. Bir not buluyorlar. Bu notta 3v3 maç için meydan okuma var. Joe ve HOOK üçüncüye kimi bulacağız derken Translate'in sesini duyuyoruz: "O aptal o**uları döveceğim!" Joe ve HOOK'un imdadına yetişen isim Katsuyori Shibata oluyor!

Toni Storm & Mina Shirakawa Kontrat Töreni

Törenin sunucusu Mariah May. İki kadını da ringe çağırdıktan sonra söz onda. Her ne olursa olsun ikisini de sevdiğini söylüyor. Shirakawa birden söze girip May'e çeneni kapat yapıyor. Ardından Storm'un Stardom'da bir mücevher olduğunu, AEW'da ise bir yıldız haline geldiğinden bahsediyor. Şampiyon olarak herkesin Mina'yı istiyor dediği an yumuşamış ve zayıflamış. Sözleşmeyi imzalamadan önce, unvanını ve kızını almaya geldiğini söylüyor Mina. Storm eğer bi daha May'e laf atarsan senin göğüslerini uçururum yapıyor! Mina eğer Toni'yi istiyorsa bu büfe oldukça genişmiş ve bir kase alıp sıraya geçmesi gerekiyormuş. Storm sözleşmeyi imzalıyor o da. Ardından Shirakawa, May'e dönüyor ve bir seçim yap diyor. Ben mi Storm mu?

Bu sırada girişte bir ses duyuluyor. Saraya! Yanında Harley Cameron da var. Saraya sizden bıktık diye konuşurken Anna Jay de arkadan Shirakawa'yı çekip onu indiriyor. Toni'yi de dışarı alıyorlar ve şimdi 3'e tek ringdeler. May yerde. Saraya, May'i aldığı sırada Toni hızlıca ringe dönüyor ve Saraya'yı köşeye dik yaslanan masaya yatırıyor. Ardından Hip Attack! Ama Saraya çekiliyor ve Toni masaya çakıldı! Mina ve May'i girişte görüyoruz ve May korkmuş bi şekilde Mina'ya sarılarak olanları izliyor.



Owen Hart Foundation Çeyrek Final Maçı
Kris Statlander def. Nyla Rose






Daniel Garcia def. Rhett Titus
Maç bittikten hemen sonra Brian Cage ve ekibi baskın atıyor! Spiker masasındaki Matt Menard'dan başlayıp ringe giriyorlar ve ringde sağlam bi sopa çekiyorlar derken MJF burada! İmdadına yetişiyor Garcia ve Menard'ın! Ringi temizlemesi çok yakınken Cage, MJF ile Hechicero kapışırken MJF'i kapıp German Suplex'i koyuyor. Ardından Hechicero, MJF'e kilit bağlamış durumda. Derken Will Ospreay burada! Birbirinin imdadına yetişen yetişene! Ospi şovunu yapıyor ve Cage ile Hechicero'yu dağıttıktan sonra MJF de kalkıyor ve ikisi de birer isim kapıp Clothesline ile indiriyorlar dışarı. Sırt sırtalar şimdi ve birbirlerine çarpıyorlar! YÜZLEŞMEYE BAK OY OY OY OY OYYYYYY. MJF ringi terk ediyor bu sert yüzleşmeden hemen sonra ve Ospi de yerdeki Garcia'yı kaldırıyor.



Arka alanda Ospi'yi görüyoruz. Renee onunla demeç veriyor. Ospi, MJF'in umurunda olmadığını sadece Garcia'ya yardım etmek için geldiğini söylüyor. O sırada Ospi'nin üzerine Brian Cage üzerine atlamaya çalışıyor kudurmuş bi şekilde ama güvenlikler onu zorla tutuyor. Cage bağıra bağıra laflar savuşturuyor Ospi'ye ve Collision'da kemer maçı için meydan okuyor. Ospi de kabul ediyor.



Owen Hart Foundation Çeyrek Final Maçı
PAC def. Claudio Castagnoli


Maçtan sonra PAC ile Claudio yüz yüze geliyorlar uzaktan. El sıkışma tarzı bir şey beklenirken Claudio son zamanlarda yaptığı gibi yine ringi terk ediyor ve seyirciden olumsuz reaksiyon alıyor bu durum. Şov bu görüntülerle sona eriyor.





***

Şovla İlgili Göz Atmak İsteyecekleriniz

Collision'a Duyurulan Continental Şampiyonluğu Eliminator Maçı
(Dynamite Spoiler) Collision'a Duyurulan Şampiyonluk Maçı
(Dynamite Spoiler) Forbidden Door'a Duyurulan Maç
(Dynamite Spoiler) Forbidden Door'a Duyurulan Büyük Maç!
(Dynamite Spoiler) Şovda Gerçekleşen Büyük Yüzleşme
MJF vs. Rush Maçının Dynamite'da Olmasının Sebebi
(Dynamite Spoiler) "Forbidden Door'da Hem Kemerini Hem Manitanı Alacağım"
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
402
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şov gayet güzeldi, AEW'in PPV'lerini bile izlemeyen birisi olarak bu şovla itibaren olabildiğince canlı takibe aldım AEW'uda. Swerve, Ospreay face-to-face'ini çok beğendim
 

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
28
Mesajlar
244
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
100
Şov gayet güzeldi, AEW'in PPV'lerini bile izlemeyen birisi olarak bu şovla itibaren olabildiğince canlı takibe aldım AEW'uda. Swerve, Ospreay face-to-face'ini çok beğendim
Güzel zamanda takibe almışsın. All in dönemine ufaktan giriyoruz. Tony başkan geçen yıl ki malum olaylardan sonra karta abanacak gibi duruyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: