AEW Collision Tartışma Konusu | 15.06.2024


Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
165
Mesajlar
2,186
Beğeni sayısı
775
PG Nakit
300
1
1718503223970.png



Collision'un 1. yılında şovu Collision'un ilk bölümü gibi açıyoruz. Şov başlamadan önce Christian Cage'i görüyoruz, kendisi ilk Collision'a TNT şampiyonu olarakr çıktığını hatırlatıyor kendisinden sonra TNT şampiyonluğunun asla eskisi gibi olmadığını da söylüyor. Yarın babalar günü olması nedeniyle bu geceki Collision'un çok özel olacağını söylüyor. Ve Collision'un 1. yılı başlıyor!

Blackpool Combat Club def. TMDK, Lio Rush, & Rocky Romero

15 dakika süren bu enfes maçı Claudio, Moxley'e harika bir asist yaparak Deathrider ile Blackpool Combat Club maçı kazanmayı başarıyor.



Maçtan sonra Moxley eline mikrofonu alarak, Tetsuya Naito'nun kariyerini bitireceğini ve ona Forbidden Door'u tamamen kapatacağını söylüyor



The Acclaimed, Bowens'ın "EVP'leri aşağıladığı" için 5000 dolar para cezasına çarptırılmasıını saçma bulduklarını söylüyor Daha sonrasında Bucks'a şu an 4 yıl önceki takım olmadıklarını ilk karşılaşmalarından sonra çok şey değiştiğini söylüyor. Caster, EVP'lere para cezalarını bir kenara bırakmalarını söylüyor, ve tam Caster rap yapmaya başlayacakken Brandon Cutler tarafından sözleri kesiliyorve onlara para cezasını hatırlatıyor. Geçici EVP Christopher Daniels araya girerek Tony Khan'ın cezalarını iptal ettiğini söyüyor.




Deonna Purrazzo def. Thunder Rosa

Sandalyelerin, masaların ve çöp kutularının havada uçuştuğu bu maçı Deonna Purazzo, Thunder Rosa'nın kafasına geçirdiği çöp kutusuna masanın üstünden uçarak yaptığı drop kick sonrası köşeye çıktı ve kendi finisherı olan Venus di Milo'yu yaparak galibiyeti aldı ve ikilinin kendi arasındaki maç serisinde 2-1 öne geçti




Hechicero def. Dalton Castle

Hechicero güazel bir kombo ve daha sonrasında twisted leg drop ile maçı kazanıyor.



Maçtan sonra Hechicero ve Gates of Agony Castle'a saldırıyor. Outrunners onu kurtarmak için yardım etmeye çalışıyor ama dışarı atılıyorlar. Daniel Garcia ve Daddy Magic Castle'ı kurtarmayı başarıyor.





Shayna ve Nick Wayne, "gelmiş geçmiş en iyi baba" Christian Cage'i karşılamak üzere Killswitch ile birlikte ringe çıkıyor. Cage arkasında The Patriarchy ile birlikte özel bir sandalyede oturuyor. Cage bugünün Nick'in biyolojik babasının vefatının yıldönümü olduğunu söylüyor, Buddy Wayne hayatını kaybederek Nick Wayne'i Christian Cage'e yönlendirerek bunun yaptığı en iyi şey olduğunu söylüyor

Christian daha sonra AEW'nun kendisine ait olduğunu, AEW'nun gelmiş geçmiş en iyi imzası olduğunu ve artık Tony Khan'ın da babası olduğunu söyledi. Ve kendisinin Nick Wayne ve Killswitch ile üçlü takım şampiyonluğunun peşinden gideceğini söylüyor




Dante Martin def. Lee Moriarty

Dante Martin maçı kazanarak adını Forbidden Door'a yazdırmayı başarıyor.



Maçtan sonra STP, Martin'e saldırdı. Darius ve Action Andretti kurtarmayı başardı. Lio Rush, Darius ve Andretti'ye katılmak için dışarı çıkıyor.



Kyle O'Reilly def. Anthony Henry

Maçtan sonra Roderick Kyle'ı bayağı bir övüyor. Ve ona ihtiyacı olduğunu söylüyor



House Of Black def. Bang Bang Gang

main evente yakışır bir maç oluyor, Buddy Matthews yaptığı Meteora'dan sonra maç içinde sakatlık riski nedeniyle görevliler tarafından arka alana götürülüyor. Bunun sayesinde Bang Bang Gang maçı kendi lehine çevirmişken Juive Robinson köşeye çıkıyor tam atlayacakken PAC geliyor ve Robinson'u düşürüyor. Daha sonrasında Auistin Gunn'ın dikkati dağılıyor, bunu fırsat bilen Malakai Black finisherı Black Mass'i yapıyor ve maçı takımına kazandırıyor.



Maçtan sonra Christian ve ekibi, Malaki Black'i üçlü takım şampyionlukları için 1. contendar oldukları için tebrik ediyor. Ama şansız bir olay yaşadıklarını ve artık House Of Black'in bir süreliğine üç kişi olamayacağını söylüyor. Kamera yavaşça aşağıya iniyor ve Buddy Matthews'in yerde yattığını görüyoruz. Christian gülerek elindeki sandalyeyi bıraktıktan sonra ringteki House Of Black üyeleri aceleyle arka alanın yolunu tutsa da Christian ve ekibi çoktan kadrajdan çıkıyor. Ve görüntüler sona eriyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: