DUYURU Yönetim Toplantısında Alınan Kararlar | Mayıs 2024


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,829
Mesajlar
4,726
Beğeni sayısı
887
PG Nakit
465
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Foruma Dair İstek Ve Önerileriniz | Mayıs 2024

Mayıs ayı içerisinde yukarıdaki konuda belirtilen belli başlı istekleriniz ve önerileriniz için aldığımız kararlar şöyle:



* Elite ranklarının renklerinin değişmesi hakkında gelen istekleri, önümüzdeki ay birinci senemize gireceğimiz dönemde yeni rank grafiklerini yürürlüğe koymayı planladığımız için şu anlık bir değişiklik kararı almadık. Yeni gelecek ranklardan sonra eğer ki renklerin değişmesi konusunda istek yinelenirse, bu konuyu tekrardan masaya yatıracağız.

* Forumda bir süre kullanıma açılan hikaye paylaşma özelliğinin geri gelmesi konusunda, hikaye özelliğinin geri gelmesi forum sistemine yük bindirmesinden ötürü maalesef kabul edilmedi. İlerleyen dönemlerde foruma yük bindirmeyecek değişik özellikleri forumumuza eklemeye çalışacağız.

* Konu ve mesajlar için başarım sistemi gelmesi konusunda, gerekli ayarlamaları yapmaya başlıyoruz. Üyelerimizin daha rahat ulaşabileceği bir kaç başarım ve bunlarla birlikte gelecek rozetleri ayarlama çalışmaları içerisindeyiz. Bu başarımlar, üyelerimize belli miktarlarda PG Nakit kazanma avantajı da sağlayacak. Sistem hazır olduğu ve foruma eklendiği zaman daha ayrıntılı bir açıklama konusu açılacak.

* Forum içerisinde etkinliklerin artması konusunda, önümüzdeki birinci yıl kutlamalarımız ile birlikte bir çok etkinlik planlarımız var. Beklemede kalın.

* Avatarların beklenmedik şekilde silinmesi konusunda, bu sorun bu görsellerin Discord üzerinden alınan linkin kullanılmasından ötürü yaşanıyor. Bu sorunun en net çözümü, internet üzerinden hızlı resim yükleme sitelerine bu görsellerin eklenmesi olacak. Bu sitelere yüklenip oradan gelecek link ile avatar - bannerlarınızı kullanırsanız, görsellerin silinmesi sorunu ortadan kalkacaktır. Aşağıya iki adet kullanabileceğiniz site örneği bıraktım.
(imgbb - hizliresim)

* Herhangi bir üyeyi veya moderatörü tamamen yok sayma isteği konusunda, bu istek kullandığımız forum sistemimiz içerisinde bu tarz bir özellik olmamasından ötürü reddedildi.

* Önümüzdeki sezon tribün alt forumunda ağır denetim işlemi başlıyor. Forum ortamında futbolun içinden olaylar dışında, futbol dışı konularla belli taraftar gruplarına, taraftarlara yönelik; hakaret, lakap, itham, saldırı mesajlarına artık daha sıkı yönetim uygulayacağız. Geçtiğimiz sezonun inanılmaz rekabetçi ve hararetli olması konularda, tartışmalarda üslubu belli seviyelerde taşmasına sebep oldu. Geçen sezon özelinde çok fazla bu mesajlar hakkında işlem yapmasak da, önümüzdeki 2024/2025 sezonu ile birlikte artık bu alt forum özelinde gerçekleşecek tartışmaları, mesajları daha dikkatli okuyacağız ve gerekli görüldüğü takdirde daha sert yaptırımlar uygulayacağımızı şimdiden buradan belirtmiş olalım. Sezonun başlamasına yakın bu konuya dair daha özenli bir konu açacağız.​
 

Baroš

🦁
Katılım
2 Tem 2023
Konular
87
Mesajlar
1,516
Beğeni sayısı
439
PG Nakit
1,555
Favori Güreşçi
CM Punk
Alınan kararlar içinde en gereklisi son maddedir. İşin içine fanatizm girmediğinde nasıl da kaliteli sohbetler döndüğünü birçoğumuz biliyoruz. Olaylı derbiye kadar orta şekerli gidiyordu ama kupa hasreti çeken arkadaşlar, ne kadar bilgili olsalarda içlerindeki holiganı foruma yansıttılar ve ortam fazlasıyla gerildi. Bunlara gerek yok.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: