RPG STAIR STEPS

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
284
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

Chris entrance.jpg
Chris Brookes geliyor. Elinde mikrofon var, ringe girip konuşmaya başlıyor.

Chris Brookes: Payback 37! Rhea Ripley ile bir maç. Açıkçası PGW’da yüksek ihtimal güreşirken en zevk aldığım maç oldu. (Gülerek.) İki haftadır hepinizin gördükleri, tüm sözlerimin size garantisidir. Buraya nasıl bir motivasyonla geldiğimi, nasıl geldiğimi size hep anlattım. Şu iki haftadır peşime takılan bu ucube ekibine yaşattıklarımı görüyorsunuz. No Way Out’ta ringde terör estirirlerken onların sonunu ben getirdim ve aslında bu çekişme orada bitmişti. Bu hafta ise Rhea’yı eze eze yendikten sonra bir İngiliz centilmeni olmak istedim. İlk defa bir yerde İngiliz gibi davranmak istedim, yerde acı içinde yatan bir hanımefendiye yardım etmek istedim ama size her zaman dediğim gibi ben İngiltere’nin bokluğunu yanımda taşıyorum. Beklenmedik bir hareketten sonra bir anda, gerçekten gençliğimde saygı duyduğum bir adamı gördüm. AJ Styles’tan bahsediyorum millet. Evet gençliğimde saygı duyuyordum AJ sana ama şuan artık aynı şirketteyiz. Dünyanın en tepesindeyiz. Senin gibi bir adamın 2 tane ucubeye lider olması ve bundan daha kötüsü, lider olarak görüldüğün ilk anda o 2 ucubenin seni dinlememesi ve arka alana kaçmanız. Gerçekten PGW’da ki dönen çoğu rezilliğin bile kaldırmayacağı bir ucubelikti AJ.Neyse ki PGW’da bazı insanlarda hala ‘’anımsama’’ duygusu var ve No Way Out’ta beraber olay yaşadığımız kişiler geldi ve bu 3 ucubeye karşı beraber çarpştık.

mic.gif
Chris Brookes: PGW.com’da duyurulanı hepiniz gördünüz. Chris Brookes kendi evinde, tiksindiği evinde yanında No Way Out’ta yardım ettiği Brock Lesnar ve The Miz karşılarında 3lü ucube grubu. Bir de Tornado Street Fight. Ringin içinde bulunan benim dışımdaki tüm 5’liyi favori olarak görebilirsiniz. Ancak inanın sokak kavgalarını benden daha iyi bilen bir profesyonel olduğunu düşünmüyorum. Benim çocukluğumu, gençliğimi hatırlayan zamanında aynı sokakta yaşadığımız orospu çocuklarına sesleniyorum. Eğer Londra sokaklarında ki Brookes’u özlediyseniz artık para vermeniz gerekicek. Dünyanın en büyük sahnesinde WrestleMania’da İngiltere’nin sokaklarından kavga ederek çıkmış bana yine İngiltere’de bir Street Fight maçına çıkma imkanı… Ahh ahhh bu çöplüğün içinde heyecanlanabileceğim tek olay bu olabilirdi. Hepiniz gözünüzü açın ve Londra’da beni izleyin çünkü o şovda bulunabilecek tüm favorileriniz benim performansımın gölgesinde kalacak. Chris Brookes merdivenlerde sağlam adımlarına devam ediyor. TÜM PGW UNIVERSE CCK ERA’NIN DEVAM ETMESİNİ İZLEYİN!!!

Mikrofonu yere atıyor ve müziğinin eşliğinde arka alana gidiyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: