Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
STAIR STEPS
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SemiiZiggy" data-source="post: 239134" data-attributes="member: 454"><p style="text-align: center">[SPOILER][MEDIA=youtube]crSb_clMeFY[/MEDIA][/SPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]7294[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><strong>Chris Brookes geliyor. Elinde mikrofon var, ringe girip konuşmaya başlıyor.</strong></p><p><strong>Chris Brookes:</strong> Payback 37! Rhea Ripley ile bir maç. Açıkçası PGW’da yüksek ihtimal güreşirken en zevk aldığım maç oldu. (Gülerek.) İki haftadır hepinizin gördükleri, tüm sözlerimin size garantisidir. Buraya nasıl bir motivasyonla geldiğimi, nasıl geldiğimi size hep anlattım. Şu iki haftadır peşime takılan bu ucube ekibine yaşattıklarımı görüyorsunuz. No Way Out’ta ringde terör estirirlerken onların sonunu ben getirdim ve aslında bu çekişme orada bitmişti. Bu hafta ise Rhea’yı eze eze yendikten sonra bir İngiliz centilmeni olmak istedim. İlk defa bir yerde İngiliz gibi davranmak istedim, yerde acı içinde yatan bir hanımefendiye yardım etmek istedim ama size her zaman dediğim gibi ben İngiltere’nin bokluğunu yanımda taşıyorum. Beklenmedik bir hareketten sonra bir anda, gerçekten gençliğimde saygı duyduğum bir adamı gördüm. AJ Styles’tan bahsediyorum millet. Evet gençliğimde saygı duyuyordum AJ sana ama şuan artık aynı şirketteyiz. Dünyanın en tepesindeyiz. Senin gibi bir adamın 2 tane ucubeye lider olması ve bundan daha kötüsü, lider olarak görüldüğün ilk anda o 2 ucubenin seni dinlememesi ve arka alana kaçmanız. Gerçekten PGW’da ki dönen çoğu rezilliğin bile kaldırmayacağı bir ucubelikti AJ.Neyse ki PGW’da bazı insanlarda hala ‘’anımsama’’ duygusu var ve No Way Out’ta beraber olay yaşadığımız kişiler geldi ve bu 3 ucubeye karşı beraber çarpştık.</p><p></p><p style="text-align: center">[ATTACH=full]7295[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p><p><strong>Chris Brookes:</strong> PGW.com’da duyurulanı hepiniz gördünüz. Chris Brookes kendi evinde, tiksindiği evinde yanında No Way Out’ta yardım ettiği Brock Lesnar ve The Miz karşılarında 3lü ucube grubu. Bir de Tornado Street Fight. Ringin içinde bulunan benim dışımdaki tüm 5’liyi favori olarak görebilirsiniz. Ancak inanın sokak kavgalarını benden daha iyi bilen bir profesyonel olduğunu düşünmüyorum. Benim çocukluğumu, gençliğimi hatırlayan zamanında aynı sokakta yaşadığımız orospu çocuklarına sesleniyorum. Eğer Londra sokaklarında ki Brookes’u özlediyseniz artık para vermeniz gerekicek. Dünyanın en büyük sahnesinde WrestleMania’da İngiltere’nin sokaklarından kavga ederek çıkmış bana yine İngiltere’de bir Street Fight maçına çıkma imkanı… Ahh ahhh bu çöplüğün içinde heyecanlanabileceğim tek olay bu olabilirdi. Hepiniz gözünüzü açın ve Londra’da beni izleyin çünkü o şovda bulunabilecek tüm favorileriniz benim performansımın gölgesinde kalacak. Chris Brookes merdivenlerde sağlam adımlarına devam ediyor. TÜM PGW UNIVERSE CCK ERA’NIN DEVAM ETMESİNİ İZLEYİN!!!</p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Mikrofonu yere atıyor ve müziğinin eşliğinde arka alana gidiyor.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SemiiZiggy, post: 239134, member: 454"] [CENTER][SPOILER][MEDIA=youtube]crSb_clMeFY[/MEDIA][/SPOILER] [ATTACH type="full" width="430px"]7294[/ATTACH] [B]Chris Brookes geliyor. Elinde mikrofon var, ringe girip konuşmaya başlıyor.[/B][/CENTER] [B]Chris Brookes:[/B] Payback 37! Rhea Ripley ile bir maç. Açıkçası PGW’da yüksek ihtimal güreşirken en zevk aldığım maç oldu. (Gülerek.) İki haftadır hepinizin gördükleri, tüm sözlerimin size garantisidir. Buraya nasıl bir motivasyonla geldiğimi, nasıl geldiğimi size hep anlattım. Şu iki haftadır peşime takılan bu ucube ekibine yaşattıklarımı görüyorsunuz. No Way Out’ta ringde terör estirirlerken onların sonunu ben getirdim ve aslında bu çekişme orada bitmişti. Bu hafta ise Rhea’yı eze eze yendikten sonra bir İngiliz centilmeni olmak istedim. İlk defa bir yerde İngiliz gibi davranmak istedim, yerde acı içinde yatan bir hanımefendiye yardım etmek istedim ama size her zaman dediğim gibi ben İngiltere’nin bokluğunu yanımda taşıyorum. Beklenmedik bir hareketten sonra bir anda, gerçekten gençliğimde saygı duyduğum bir adamı gördüm. AJ Styles’tan bahsediyorum millet. Evet gençliğimde saygı duyuyordum AJ sana ama şuan artık aynı şirketteyiz. Dünyanın en tepesindeyiz. Senin gibi bir adamın 2 tane ucubeye lider olması ve bundan daha kötüsü, lider olarak görüldüğün ilk anda o 2 ucubenin seni dinlememesi ve arka alana kaçmanız. Gerçekten PGW’da ki dönen çoğu rezilliğin bile kaldırmayacağı bir ucubelikti AJ.Neyse ki PGW’da bazı insanlarda hala ‘’anımsama’’ duygusu var ve No Way Out’ta beraber olay yaşadığımız kişiler geldi ve bu 3 ucubeye karşı beraber çarpştık. [CENTER][ATTACH type="full" width="363px"]7295[/ATTACH] [/CENTER] [B]Chris Brookes:[/B] PGW.com’da duyurulanı hepiniz gördünüz. Chris Brookes kendi evinde, tiksindiği evinde yanında No Way Out’ta yardım ettiği Brock Lesnar ve The Miz karşılarında 3lü ucube grubu. Bir de Tornado Street Fight. Ringin içinde bulunan benim dışımdaki tüm 5’liyi favori olarak görebilirsiniz. Ancak inanın sokak kavgalarını benden daha iyi bilen bir profesyonel olduğunu düşünmüyorum. Benim çocukluğumu, gençliğimi hatırlayan zamanında aynı sokakta yaşadığımız orospu çocuklarına sesleniyorum. Eğer Londra sokaklarında ki Brookes’u özlediyseniz artık para vermeniz gerekicek. Dünyanın en büyük sahnesinde WrestleMania’da İngiltere’nin sokaklarından kavga ederek çıkmış bana yine İngiltere’de bir Street Fight maçına çıkma imkanı… Ahh ahhh bu çöplüğün içinde heyecanlanabileceğim tek olay bu olabilirdi. Hepiniz gözünüzü açın ve Londra’da beni izleyin çünkü o şovda bulunabilecek tüm favorileriniz benim performansımın gölgesinde kalacak. Chris Brookes merdivenlerde sağlam adımlarına devam ediyor. TÜM PGW UNIVERSE CCK ERA’NIN DEVAM ETMESİNİ İZLEYİN!!! [CENTER] [B]Mikrofonu yere atıyor ve müziğinin eşliğinde arka alana gidiyor.[/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
STAIR STEPS
Menü
Giriş yap