AEW Collision Tartışma Konusu | 08.06.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,215
Mesajlar
15,940
Beğeni sayısı
4,054
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
GPheXz4W8AAHVbp


Tag Team Maçı
FTR vs. Blackpool Combat Club (Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta)


Dehşet geçen ve bol aksiyonlu bir maç izliyoruz. Wheeler son bölümde Claudio'ya Piledriver çakıp tuş denese de Claudio son anda atıyor. Wheeler ayaklandığı gibi Claudio ona aparkatı koyuyor ve köşedeler şimdi. Superplex. Ardından Neutrilazer! Claudio tuşa gidiyor 1--2-- Wheeler atıyor ve Claudio hemen Crossface bağlıyor! Wheeler oldukça zor durumda. Ve zil çalıyor! Ama Wheeler pes etmedi??? Aha zaman limiti dolmuş ohaaaaa. 20 dakikalık limiti doldurdukları için maç otomatik olarak sona erdi ve kazanan çıkmıyor!

Kazanan: Yok [Zaman Limitine Takıldılar] (20:00)





Maç biter bitmez Harwood bir mikrofon alıp bir 5 dakika daha maç sürecek diyor ve ekipler yine yüz yüze ama Brandon Cutler burada. EVP'ler adına açıklamayı yapıyor. 20 dakika sınırı özellikle belirtildiği için bu talep reddediliyormuş. Bu sözleşme hükmünü göstermek için ringe geliyor Cutler ama geldiği gibi Claudio onu Giant Swing'e alıyor. Ardından FTR'den Shatter Machine! Bu kısa süreli kaos bittikten sonra Claudio bir mikrofon alıp el sıkma klişelerine girmeyeceğini, ancak FTR ne zaman nerede isterse yarım kalan bu kavgayı bitirebileceklerini belirtiyor ve mikrofonu bırakıp Yuta'yı da alarak terk ediyor alanı.



Kyle O'Reilly ile arka alanda röportaj veriliyor. Fakat çok geçmeden Strong & Kingdom ekibi bu toplantıya salça oluyor çok geçmeden. Strong'da söz, Kyle iyiymiş ama bir şeyleri kaçırıyormuş. Kyle daha önce yardımlarını istemediğini söylediğini belirtiyor. Sonrasında ise Strong, Kyle'a sakatlıktan dönünce dediklerini hatırlamasını söylüyor.



Kris Statlander vs. Robyn Renegade

Statlander çok kolay bir galibiyet alıyor 1 buçuk dakika içerisinde.

Maçtan sonra Stokely Hathaway bir promo kesiyor. Statlander'ın hem TBS hem Kadınlar Şampiyonu olup bu konuda tarih yazacağını söylüyor. Owen Hart Cup'a katılacağını açıklıyor Statlander'ın. Statlander bu turnuvayı kazanıp Wembley'e gidecekmiş ve burada şampiyon olacakmış.

Kazanan: Kris Statlander (1:35)



Arka alanda Willow Nightingale ile röportaj veriliyor ve Statlander hakkında soru soruluyor. Nightingale, Statlander'ın bu turnuvaya katılmasını beklediğini söylüyor ve kendisinin de katılacağını ilan ediyor. Bugünse gelişmeleri takip etmek için Collision'da bulunuyormuş.

Dustin Rhodes vs. Johnny TV

Maçın son kısmında fazlaca salça olmasından ötürü hakem Taya Valkyrie'yi ring kenarından kovuyor. Johnny, Dustin'e Starship Pain yapsa da Dustin çekiliyor ve Shining Wizard! Ardından Final Cut geliyor ve tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor Dustin.

Kazanan: Dustin Rhodes (9:33)





Maçtan sonra kısa bir promo kesiyor Dustin. Jack Perry hakkında konuşuyor. Gittiğinde Perry'i özlemişler ve Tony Khan'a saldırmadan önce onu tekrar görecekleri için heyecanlılarmış. Perry fedakarlığın ne demek olduğunu bilmiyormuş. Fedakarlık bir işten kovulmak ve geçimini sağlamak için iki işe daha girmekmiş. Perry vasatmış çünkü o bir lider değil yardakçıymış. Dynamite'da ise Jack Perry ile karşılaşacaklarmış ve Perry'i yok edecekmiş Dustin.



The Premier Athletes def. Trent Jordy & Dante Leon
47 saniyede falan bitiyor maç heyecan yaratmaya bile gerek yok...

Scorpio Sky arka alanda bir promo kesiyor. Bütün kahramanlarımızın düştüğünden ve o düşen kahramanların arkasında durup bizlerin şampiyonu olacağını söylüyor Sky.

Non-Title
"Timeless" Toni Storm (w/Luther & Mariah May) vs. Lady Frost


Storm maç akışında giderken yaptığı çok dümenden Storm-zero'nun ardından tuşa giderek maçı sonuçlandırıyor.

Kazanan: Toni Storm (7:45)



Maçtan sonra Storm bir mikrofon alıp Mariah May ile beraber apronda oturuyor. Mina Shirakawa ile olan durumlardan bahsediyor. Storm, May'e hak ettiği tüm fırsatları vermek istiyormuş ve May'e Owen Hart Cup'ta yer almayı talep ediyor! May ise çok mutlu oluyor ve Storm yol boyunca onun yanında olacağını söylüyor.



Daniel Garcia def. Tate Mayfairs

Orange Cassidy vs. Kyle O'Reilly


Uzun soluklu ve aksiyonu bol bir maç izliyoruz. En ön seyirci kısmında The Kingdom da takip ediyor maçı. Muazzam bir Canadian Destroyer'dan sonra tuş deniyor Orange ama Kyle atıyor son anda. Orange Punch gelecekken son bölümde Kyle sıyrılıp son anda bir Jumping Knee Strike vuruyor. Ardından Axe Kick! Bir darbe daha gelecek ama Orange sıyrılıp forearm'ı koyuyor. Ardından Orange Punch! Tuşa gidiyor ve başarılı! Orange Cassidy çekiyor fişi!

Kazanan: Orange Cassidy (19:31)





Orange galibiyetini kutlamak için ayaklandığı sırada Trent Beretta! Kyle Fletcher ile beraber gelip saldırıyor Orange'a! Ringi terk etmek için yola koyulan Kyle O'Reilly bunu görünce geri dönüyor ve hemen imdadına yetişiyor Orange'ın ama ikili onu da sindirmeyi başarıyor. Kris Statlander da burada şimdi ve Beretta kalkınca elini sıkıyor onun. Ardından Don Callis Family orayı terk ediyor. Şimdi Kris Statlander, Orange ile ilgilenecek derken Willow Nightingale burada! Dynamite'ın karbon kopyası yaşandı resmen. Willow ringe geliyor hızlıca ve Kris de kaçıyor oradan. Kyle ve Orange kendine gelmeye çalışıyor, Willow ile Orange Kyle'ı kaldırıyor ve dışarıdaki tayfayla bakışıyorlar. Şov bu görüntülerle sona eriyor.



 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: