RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟖 "𝑃❌𝑊"


PGW: Son Eklenen Parta Git

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
402
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Öncelikle tam WM öncesi şovu olmuş. Tüm hikayelerin sınırı keskin şekilde belirlenmiş. Mayhem'in yapabilecekleri harici olaylar belirlendi gibi. Ben hikaye işlenişi bakımından PGW World Şampiyonluğu içinde bir Triple Threat bekliyordum olmaması üzdü açıkçası. WHC içinse Velveteen Dream sırf kendi hikayesi için Daniels'ı da WM'ye taşıdı. Rollins,Cody veya Wyatt,Gacy gibi mindgameslerin döndüğü olayların maçları içinde WrestleMania'yı sabırsızlıkla bekliyorum. Booker ekibin ellerine sağlık yine güzel bir şov yazmışlar.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,472
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Şovun yayınlandığı akşamın sabahına tamamen okumuştum aslında, ama şehir dışı durumları bayram derken araya zaman girdi bende oturup vakit ayıramadım fazla. İlk okuduğumda da oldukça etkileyen sekanslar olmuştu, özellikle Goldust'ın olayı beni bayağı dehşete düşürdü. Bunun dışında Venis ve Garza restleşmesi bence şovun en etkileyici diğer bölümüydü. Bunun haricinde Morgan'ın sekansı dışında (O da sonradan bir maça dönüşmüş olsa da) hemen hemen WrestleMania maç kartını belirlemesi adına gerçekleşmiş olaylar silsilesi izledik. Aslında bu tarz önemli PPV'ler öncesi son haftalık şovların genelde 2-3 tane önemli segmenti olur ve geriye kalanı biraz filler episode tadında nabızları düşürmek için yazılır ancak bu şov her saniyesiyle oldukça doluydu ve bunun çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Main Event içinse tahmin ettiğim şekilde bittiğini söyleyebilirim, olması gereken buydu ve yaşanabilecek en güzel şekilde yaşandı. İntikamımız bir hafta daha ertelendi, olsun. Emeğinize sağlık okuması oldukça keyifliydi, sanırım pandemi dönemi gerçekleşen hariç hiç bir WWE WM'sini canlı izlememiş hatta buna ilgi duymamış biri olarak Prestige Grand Wrestling WrestleMania'yı canlı seyretmek için sabırsızlanıyorum.
 

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
3,953
Beğeni sayısı
1,086
PG Nakit
280
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Açılışta Punk’ın kestiği promo muazzam ötesi. Alberto’ya göndermesinden tut seyircilerle yaşadığı direkt etkileşim falan her şeyiyle büyük keyif verdi. Ardaelci gibi Punk da mutant modunu açtı. Bunu saçlarından görebiliyoruz.

Alberto baba, oldukça haklı, sakin ve bilinçli bir konuşma yapmış. Punk’ı çok iyi analiz etmiş. Jey, heyecanlı karakterini burada da fazlasıyla göstermiş. Jey’in hikaye bitirme isteği kadar Alberto’nun verdiği “çaba” mesajı da oldukça vurucu.

Bizim hikayeye gelirsek, işin booking tarafında harikalar yarattığı ortada ekibin. Bate’in sahibinin aktifliği biraz olsaydı, promo açısından da bambaşka bir boyuta gidebilirdik, sağlık olsun. Başka bir sefere diyelim Mert ile. Yalnız mevzuda bir ters köşe de gelebilir. Bunu Wrestlemania’da göreceğiz.

Mayhem’in eski haline dönmesi de oldukça heyecanlandırdı. WM’da olacak olması Berto’yu pişman edecek bir şekilde bitebilir. Ne olursa olsun, kuzen şov görmek isteriz.

Bu yüzleşmede coştuk ya. Dolaplarındaki cesetleri bir bir ortaya dökmüşler. Çok farklı görünen ama birçok paralellik içeren iki adam. İkisi de gerçekleri patır patır söylemiş. Ayrıca Berto’nun Danielson vari sözleri de karakter sahibi olarak fazlasıyla hoşuma gitti. Wise man modunda takılıyoruz. Neyse Venis’in zekice oltasına Berto’nun soğukkanlı yaklaşması da oldukça şaşırttı. Kan gövdeyi götürecek o kesin. Günün sonunda kim kalırsa ki bu bence Venis olacak, diğeri RPG tarihine altın harflerle kazındı bile.


Son dönemin belki de en iyi sinamatik hikayesinin sonundayız. Seth yine net bir şekilde karakterini ortaya koymuş. Yağmur… Bu ambulans maçının da büyük takipçisi olacağız.

Morgan’ın derin güreş olduğunu ilan etmesi pek şaşırtmasa da heyecanlandırdı. Sırf buradan bile birçok yolu var çıkabileceğimiz. Veteranların karşısına çıkan 2 takım da işin seviyesini yukarı çıkarıyor. The Lodge ve serpençe özelinde de fazlasıyla övgü mevcut. Bu kadar aklıselim bir adam çıkmasını en başında hiç beklemezdim. Ha diğer takımı bilerek saymadım. Gerçek hayattaki nefretim sebebiyle sahibinin de anlayışla karşılayacağını biliyorum… @Centria

RPG’nin en iyi çarı olan Goldust bu hikayede acayip kilit bir rol oynadı. Harika bir feud. İki taraf da oldukça güçlü ve iyi şeyler okuttu bize. Bu tarz darksider şeyler benim normalde ilgimi çekmez fakat burada karakterlerde ortak görebileceğimiz birçok şey var bence. Gacy’nin psikolojik durumu da bunu birqz kuvvetlendiriyor.

Omega’nın dominasyonu, bu eranın tepe güreşçilerinden biri olma ihtimalini daha kuvvetli kıldı. Sevindik, kendisini de oyuncusunu da böyle görmek istiyoruz. Lumis’e de tekrar hoş geldin diyelim. Sahibi çok iyi oyuncudur, beklentimiz yüksek.

Harika ötesi yazılmış bir maç ve beklenen bir müdahale. Bulut-Memati ilişkisinin ilk perdesindeki sertliğe sahipler şu an dalgalı ilişkilerinin bu anki halinde. Wes’in araya girip bu kapışmayı doldurması ve spot ışıklarını üzerinde tutması şarttı öyle de yapmış kemeri ile vurarak. Sonda da Sergio Leone tadında bir Meksika açmazı… ekibin eline sağlık. Temizinden bir 5 puan.

Geç yazdığım ve takip edemediğim için kusura bakmayın. Malum evlendim ve düğün, şov gününe denk geldi… Akabinde bayram tatili olduğu için anca müsait olabildim. Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden. WM’a kadar promo gelir.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: