RPG The Lodge Ringde


Lindir

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
156
Beğeni sayısı
111
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre


RESEM64967drewmcintyre.jpg


The Lodge girişte görünüyor. Wes Lee hariç tüm kadro burada. Drew kendi takım kemerini gururla taşırken ekibin seyircilerden olumlu destek aldığına şahit oluyoruz. Ringe girdikleri gibi içlerinden mikrofonu alan tek kişi Drew oluyor. Her zaman olduğu gibi bu ekibin sözcüsüymüşcesine konuşuyor.

281e89d3e24f5d87a687f71e3f6d1722_crop_exact.jpg


" O gün geldi. Kendi dönemimizin en tehlikeli görülen takımıyla aynı ringde bulunacağımız malum güne girdik. Aslında kafamı kurcalayan şey de biraz önce söylediğim cümlede yatıyor. The Lodge diye bir şeyin var olmasına, Tag Team kemerlerini üslerine yapmalarına rağmen en tehlikeli ikili olarak anılanlar Ospreay ve Jeff oluyor."

"Anlıyorum. Belki Wes hariç hiçbirimiz Will Ospreay değiliz. O bile henüz Ospreay'in gördüğü zirveyi görmüş değil. Hiçbirimiz PGW denilen bu yerin en tepesine çıkmadık. Hiçbirimiz Jeff Hardy de değiliz. Düştüğümüzde her zaman daha sağlam bir şekilde ayağa kalkamadık. Eğer bu bireysel bir yarış olsaydı emin olun bu yargıyı anlardım fakat işin değiştiği nokta bunun bir TAKIM savaşı olacak olması. İşte orada tüm hesaplamalar ve planlar bozuluyor çünkü Lodge'un gizemli gücü tam olarak o zaman devreye giriyor. Onların bireysel olarak başardığı hiçbir şeyi başaramamış bu adamlar mevzu takım işbirliğine döndüğünde onları yenebilecek kadar iddialı olabiliyor."

drew-mcintyre-wwe-raw-mic.jpg


Angelico'ya dönüyor.

" Bu herifi küçümsüyorlar. Bir çeşit soytarı olduğunu düşünüyorlar. Fakat bilmiyorlar ki her şey onun sayesinde yaşandı. Şu ana kadar bu adama bakıp dalga geçen her kim varsa Lodge'un gazabına uğrayarak çok büyük dersler aldı. Sevgili Angelico. Evet belki onlar kadar olmasa da seninle çok uğraşıyorum. Halen büyük bir gerizekalı olduğundan emin olsam da yapabileceklerinin farkındayım. Potansiyelinin farkındayım. Bugün onları yanıltacağın ve gerçeği göstereceğin gün. Onlara bir jobber, bir soytarı olmadığını kanıtlayacaksın."

EC3'ye dönüyor.

"Buraya gelmeden önce aramız hiçbir zaman tam anlamıyla iyi olmamıştı. Zamanın bunu tedavi edeceğinden emin değildim fakat zaman yerine PGW bu durumu tersine çevirdi. Artık sana kardeşim derken gururlanıyorum. Bugün o ringde seni de tam anlamıyla bir savaşçı olarak görmek istiyorum Ethan."

Seyircilere dönüyor.

"Geliyoruz. Omuzumuzdakileri bırakmayı hiç ama hiç düşünmüyoruz. İsterseniz güreş tarihinin en iyisi olun, isterseniz tüm dünyaların sahibi olun! SERPENÇEDEN KAÇAMAYACAKSINIZ. THE LODGE'DAN KAÇAMAYACAKSINIZ."

585645df92f81576743a2a2e66220ba3.jpg


McIntyre ringden iniyor ve PGW Tag Team Championship'i kameralara gösteriyor. Ekip arka alana yürüyor ve gözden kayboluyorlar.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: