RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟕 "𝒟ℯ𝒶𝓉𝒽 ℴ𝒻 ℳ𝓇. ℬℯ𝓇𝓉ℴ"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
225
Mesajlar
721
Beğeni sayısı
1,874
PG Nakit
0
c9eiwlk.png


PAYBACK #37
7 Haziran Cuma, 21:00 - C
Tingley Coliseum
Albuquerque, New Mexico

PAYBACK #37'DE BİZİ NELER BEKLİYOR?


1- PGW Tag Team Championship | The Lodge (c) vs. Another Life
szw498c.png


2- Royal Rumble galibi Velveteen Dream sahnede! Son kararını açıklıyor...

3- Tyler Bate ve Johnny Mayhem haftaya gerçekleşecek büyük maçlarından önce karşı karşıya... Bryan Danielson'ın Wrestlemania rakibi kim olacak?

4- Baalshamin, Chris Brookes'un yakasını bırakmıyor.

5- PGW World Television Championship | "TV Champion" Joe Gacy vs. "Interim TV Champion" Bray Wyatt
if8mkv1.png


6- London Cup potası kızışıyor!

7- MAIN EVENT
PGW Championship| CM Punk (c) vs. Mr. Berto Humberto Garza
bx291pf.png


abw4hsg.gif


9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE... PAYBACK #37, WRESTLEMANIA'DAN ÖNCEKİ SON İKİ ŞOVDAN BİRİNCİSİ BAŞLIYOR!

29570796_1795648447140263_2185276195310838108_n.jpg


Bayanlar ve baylar... Açılış maçımız bir, PGW Tag Team Championship maçıdır!


5290c-17096607490645-1920.jpg
Jeff-Hardy-AEW-Dynamite.webp


John Bradshaw Layfield: Şu ikiliye bir bak Michael! Şu güne kadar hangi takım Ospreay ve Hardy kadar iddialı başladı? Bu iki adam bireysel kariyerlerinde PGW'nun zirvesindeydi, bunun daha üstü yok.

Another Life ikilisi girişte! Seyircilerin yoğun şekilde olumlu tezahüratlarına maruz kalıyorlar. Ringe girerken hemen hemen herkesle olabildiğince el tokuşuyorlar ve içeri girip bu önemli gecede rakiplerini bekliyorlar.


kJp8tr.gif
ec3-tna.png


Ve şimdi... The Lodge! Drew McIntyre ve EC3 bugün Lodge'u temsilen kemerleri savunacaklar. Angelico her zamanki gibi onların yancılığını yaparak arkalarından yürüyor. Joe Gacy ve Goldust'dan kazandıkları unvanları bu gece güçlü bir ikiliye karşı korumak zorundalar. Contender haklarını kullanmak üzere ringde bekleyen Ospreay ve Hardy sabırsızlar. The Lodge ise şarkıyla senkronize şekilde ağır ağır ringe yürüyor. Sonunda içeri giriyorlar ve hakem oluşan gerilimi önlemek için araya girip unvanları teslim alıyor. Maçı duyuruyor... Bu bir PGW Tag Team Şampiyonluğu maçı! İki takımdan da ringde sadece bir kişi kalıyor ve... Zil çalıyor!

PGW Tag Team Championship
The Lodge (Drew McIntyre & EC3) (c) vs. Another Life


Maç başladı. Ospreay ve Drew içeride başlıyor. İkili hızla birbirlerine koşuyor. Karşılıklı bir yumruklaşma başladı. Drew yumruklaşmada üstünlük kuran taraf. Yumruklarla üstünlük kurduktan sonra hızla kolundan tutup Irish Whipe yolluyor ve gelişine CLAYMORE!! Fakat hayır Ospreay sekmeden ipleri tutuyor. Drew boşa çakılıyor. Ospreay koşarak bir Standing Shooting Star Press! Tuşa gidiyor fakat Drew anında atıyor. Ospreay iplere doğru koşuyor ve OSCUTTER! Fakat hayır! Drew onu tutuyor ve Release German Suplex! Hayır Ospreay ayakta kalıyor ve geri geri köşesine çekiliyor. Drew üstüne koşuyor. Ospreay kafasına bir big boot vuruyor ardından Jeff'e tag veriyor. Jeff hızla top rope'a çıkıyor ve Crossbody'le Drew'un üstüne uçuyor. Hızla tuş deniyor. 1........... fakat Drew ters takla atarak Powerslam pozisyonunda kaldırıyor. Sonrasında Scoop Slam'le yatırıyor. Sonrasında Jeff'i hızla kaldırıyor ve kolundan tutup kendi köşesine doğru fırlatıyor. Jeff oradan hızla Top Rope'a çıkıyor ve WHISPER IN THE WIND!

Hayır! Çünkü ECIII bacağından çekiyor. Jeff Top Rope'a oturuyor. Drew, Jeff'i Tree of Woe pozisyonunda astıktan sonra ECIII'e tagi veriyor. ECIII ringe giriyor ve Jeff'e üst üste stomplar vurmaya başlıyor. Sonrasında köşede kaldırıyor ve köşeye çıkıyor. Köşeden German Suplex'le Jeff'i yere çakıyor! Ardından tuşa gidiyor. 1........2.. KICKOUT! Jeff atıyor. Jeff'i hızla chinlocka alıyor. Jeff ayaklanmaya çalışıyor. Bir süre sonra başarılı oluyor. ECIII'ün karnına üst üste yumruklar savuruyor. Fakat ECIII bir anda Jeff'i Corba Clutch'la kavrıyor! Jeff acıyla kıvranıyor! Jeff pes mi edecek!? Fakat hayır! Jeff kilidi çözüyor ve ECIII'ü üstünden fırlatıyor. Sonrasında koşarak bir Sleeper Slam! Ardından ikisi de ayaklanıyor Jeff koşarak bir forearm vuruyor. Ardından kolundan tutup ECIII'ü köşeye doğru fırlatıyor fakat ECIII bunu tersine çeviriyor. Jeff hızla köşeye doğru fırlıyor ve WHISPER IN THE WIND! Bu sefer vurdu! Sonrasında Swanton Bomb için Top Rope'a çıkıyor fakat ECIII ring dışına kaçıyor. O sırada Ospreay tag istiyor. Jeff'te Ospreay'e tag veriyor. Ospreay iplerden sekiyor ve ECIII'ün üstüne uçuyor! Fakat hayır! Drew aprondan hızla bir GLASGOW KISS! Ospreay yere yapışıp acıyla kafasını tutuyor. ECIII hızla ringe dalıyor. ONE PRECENTER!! Tuşa gidiyor! 1.........2.........

Jeff tuşu bozuyor! Drew hızla ringe giriyor ve ona bir GLASGOW KISS! Fakat Jeff bundan kaçıyor! Hızla bir Low Dropkick! Drew köşeye yapışıyor. Jeff onu hızla yumrukluyor ve ring dışına postalıyor! Sonrasında peşinden aprona çıkıp Slingshot Crossbody'le üstüne atlıyor! Ardından üst üste yumruklarle Drew'u bariyerlere doğru taşıyor fakat Drew bir anda yumruklarından birini bloklayıp bir Glasgow Kiss! Ardından bariyerlere fırlatıyor. Sonrasında Spinebuster şeklinde kaldırıp bariyerlere gömüyor! İkili bariyerlerde kalıyor! Onları izleyen ECIII'ün arkasından Ospreay hızla School Boy Roll Up! 1..........2........ KICKOUT! İkili ayaklanıyor. ECIII bir lariat sallıyor fakat Ospreay eğiliyor. Sonrasında Handspring Pele Kick! ECIII sersemliyor ve dizlerinin üstüne çöküyor. Ospreay koşarak Robinson Special! Ardından gazlı bir şekilde iplere koşuyor ve OSCUTTER! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! ECIII atmayı başarıyor! Ospreay sinirle ECIII'ü kaldırıyor ve kafasından eğiyor. Üst üste tekmeler atmaya başlıyor! Birkaç kez vurduktan sonra ECIII bir anda bacağından kavrıyor! Ospreay üst üste yumruklar savurarak kurtuluyor. Sonrasında iplere doğru koşuyor fakat ECIII gelişine bir Flapjack! Sonrasında Ospreay'i tersten tutuyor ve Inverted DDT'ye alıyor. Fakat Ospreay bunu tersine çeviriyor! Üst üste yumruklar savuruyor! Ardından iplerden sekiyor. ECIII bir elbow sallasa da Ospreay eğiliyor ve gelişine HIDDEN BLADEEE! İkili yerde birbirlerinden uzak kalıyorlar! Ospreay hızla ECIII'ün üstüne sürünüyor! Fakat o da ne!? İki tane cüsseli adam ringe dalıp ECIII'ü stomplamaya başlıyor! Bunlar Luther Reigns ve Mark Jindrak!! Hakem zili çalıyor! Ospreay'in üzüntülü bakışları içinde maç diskalifiyeyle bitiyor!

Dxo8bVi.jpeg


Kazanan ve Halen PGW Tag Team Şampiyonları: The Lodge (DQ ile)

mqdefault.jpg


Matt Morgan komut vererek Luther ve Mark'ı, Another Life'ın üstüne çullandırıyor! Üst üste yumruklar vurdukları Ospreay'i yerden kaldırıyorlar...

young-bucks.jpg


YOUNG BUCKS! İKİLİ KOŞARAK RİNGE GELİYOR VE... Will Ospreay ve Jeff'in önüne geçip Luther & Mark'ın karşısına dikiliyorlar? Arenadaki herkes şaşkın. Haftalardır nefret kustukları Another Life ikilisini koruyorlar. Matt Morgan hafif aksak ayağıyla sekerek turnbuckle'a yaslanıyor ve onlara bakıyor. Jindrak ve Reigns, Young Bucks'a karşı saldırı pozisyonuna geçiyor. Jackson kardeşler de tekmelerini hazırlıyorlar..

The-Young-Bucks-Superkick.jpg


DOUBLE SUPERKICK! AMA LUTHER VE MARK JINDRAK'A DEĞİL, JEFF VE OSPREAY'E! ANOHTER LIFE YERDE! Young Bucks sağ gösterip sol vuruyor. Ama pek şaşırtmıyor! Yoğun yuhalamalarla kendilerini direkt ringin aşağısına bırakıyorlar. Bu sırada Matt Morgan komutu veriyor...

El-otro-Reigns.jpg
Carbon+Footprint+7.gif


Mark Jindrak, Jeff'i saçlarından tutup Luther'e getiriyor. Luther onu tutuyor ve... REIGN OF TERROR! Şimdi Ospreay'i kaldırmalarını söylüyor ve MORGAN'DAN OSPREAY'E CARBON FOOTPRINTRingdeki tüm isimler yerde yatarken üçlünun gövde gösterisi ile kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif


john-morrison-4.jpg


Johnny Mayhem: Mecnun, ne yapıyorsun? Yoksa Leyla'nı mı arıyorsun?

Yoluna yürüyen Tyler Bate, duvara yaslanmış Johnny Mayhem'in alaycı bakışlarından ve bu sözünden son derece rahatsız olup adımlarını durduruyor.

anM94mS.jpeg


Tyler Bate: Biliyor musun, uzaktan hiç bu kadar da alçak bir adam gibi görünmüyordun. Hatta buraya gelmeden önce sizi izlerken bazen sana hak bile verdiğim oluyordu.

Johnny Mayhem: Ah... Uzun süredir kimsenin bana hak vermesine ihtiyacım yok Masturbatecik! Neler yapıyorsun? O seyirci kızı bul-

Tyler Bate: VALENTINE! Aptal herif.

Johnny Mayhem: Özür dilerim küçük adam. VALENTINE'ını bulabildin mi? Yoksa halen arenanın koltuk köşelerine gözlerini mi iliştiriyorsun? Sana söyleyeyim, hiçbir zaman Val'ın gerçek dostu olamayacaksın. Burada ben olayım ya da olmayayım. Çünkü sen, bizim gibi olmadığını fazlasıyla gösterdin. Sen aşık oldun. Bu zayıflıktır oğlum. Tek amacım sana bunu göstermekti ama sen öyle kendini kaybetmişsin ki... Pure Championship'den de oldun.

Tyler Bate: Evet, senin asla kazanamadığın unvanlardan sadece bir tanesinden oldum. Sahi ya, şu anda ne olarak karşımda duruyorsun Johnny Bok? Hiçbir zaman esas adam olamadın. Kendinden bir başrol olması için deli gibi çabaladın ama sonucu görüyorsun... PGW Jobber. Sen, Superstars GM'den farksız bir kariyersin. Seni ve yaptığın şeyleri ciddiye almak... Korkunç olurdu. Ne yazık ki bu kadar aptal değilim.

Johnny Mayhem: Sen portakalın içinde bir yerlerde vitamin bulunduğunda ben bu şirketin Slammy ödüllerine elimde çuvalla geliyordum Tyler. Sen kiminle uğraştığını bilmiyorsun. Benim dengim değilsin. No Way Out'da buraya seyirci olarak gelmiştim. Bilerek o kızın, Valentine'ının koltuğuna bilet aldım. Çünkü biliyordum. Beni o sanacaktın. AŞIK OLDUĞUN KIZ GELDİ SANACAKTIN AMA SENİ KANDIRDIM! Anlıyor musun? Doğrusu sen anlıyorsundur ama bazıları bunu anlamayıp beni Valentine sanmış. Bu... Bu korkunç. Siktiğimin PGW seyircileri halen bir şeyleri böyle götünden mi anlıyor? Buraya fazlayım. Çok fazla. Ama yine de bir kontrat istiyorum. Bunun için de seni devirmem gerek. Benim için ifade ettiğin tek şey bu. Fazlası değil. Belki bir gün benim dengim olduğunda seninle ayrı dans ederim. Şimdilik, kendine dikkat et ve aşkından bu kadar bitap düşme.

D0Gxjk5.jpeg


Gözlüğünü tekrar gözüne kapatıp ağzında sakızı çiğneye çiğneye oradan uzaklaşan Mayhem'i süzen Tyler Bate'in yanına biri geliyor... Bu Pure Şampiyonu Bryan Danielson!

Bryan Danielson: Nasıl gidiyor Tyler?

Tyler Bate: İyi gitmiyor. Hiçbir şey iyi gitmiyor. Böyle olduğu yetmezmiş gibi bir de başıma Johnny Mayhem denilen aptal herif bela oldu. Onunla uğraşıyorum. Sen neler yapıyorsun "şampiyon"? Onu kazanmak zor oldu mu? Sen de biliyorsun ki zayıflığımdan faydalandın.

Bryan Danielson: Seni anlıyorum Tyler. Bu yüzden o kadar da üstüne gelmeyip sadece açıklamaya çalışacağım. Ben hiçbir zaman iyilik timsali bir adam olmadım. Daha doğrusu... "İyi" olmayı "başarılı" olmanın önüne koymadım. Öyle yapsaydım belki de bu zamana kadar olduğum adam olmazdım. O zil çaldığında karşımda babam olsa bile onun üstüne koşup kazanmaya çalışırım. Ring, benim evim. Dolayısıyla eğer beni karşına aldıysan, bunları da göz önüne almışsın demektir. Sana yaşayıp görmeni söylemiştim. Val'ın sana zarar verdiğini söylemiştim. Öyle de oldu. Johnny Mayhem geldi Tyler. Ve bundan başı yanan sen oldun. Çünkü, düzgün olmayan insanların düzgün olmayan arkadaşları olur. Ağabeylerinin günahlarını kardeşler çeker. Bu çoğu zaman böyledir. Sen de bunu yaşadın ama en azından... En azından görmüş oldun. Ne olursa olsun, senin arkandayım. Senin gibi bir rakibi her zaman karşımda ister ve beklerim. Bu... Pure Championship, seninle her zaman bir maça açıktır. Daha önce beni yenmiştin, dışarıdan etkenlerle de olsa... (gülüyor) Şimdi ben de seni yendim. Dışarıdan etkenlerde olsa... (yine gülüyor) Üçüncü kısımda belki de bu etkenler ikimize de aynı anda etki eder. Ya da tam tersi, Wrestlemania: London'da zaman ikimiz için o ringde durur ve bu işi tamamen bitiririz. O güne kadar, bizim için sabırsızım.

NDKeadW.jpeg


Sözlerini bitirdikten sonra elini Bate'in omzuna koyup sıvazlayan Bryan Danielson oradan ayrılırken Tyler Bate'in düşünceli bakışları eşliğinde kameralarımız kapanıyor.

abw4hsg.gif



Entrance+1.gif


Chris Brookes girişte! Şirketin yeni ama iddialı, güven veren isimlerinden biri ve ringe girip rakibini beklemeye koyuluyor.


8_hwCn.gif


Rhea Ripley! Ring dışı bir figür olarak başlamasına rağmen gücü eline alan ve bu gece güreşe çıkan iddialı bir isim. Bunu daha önce Tiffany Stratton yapmıştı ve Velveteen Dream'e karşı iyi bir performans göstermesine rağmen kaybetti. Şimdi ise Rhea Ripley'den bir performans nasıl olacak merak konusu!

Chris Brookes vs. Rhea Ripley

Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor. Brookes headlockta üstünlük kuruyor. Ripley acıyla bağırıyor. Brookes şaşkınca ona bakıyor ve ne olduğunu şaşırıyor. Ripley üstünden fırlatıyor. Brookes hızla iplerden sekip gelişine bir shoulder block vuruyor. Fakat o da ne!? Ripley yerde acı içinde çırpınıyor! Bir balık gibi çırpınınca Brookes onunla ilgilenmeye gidiyor. Fakat o da ne!? Ripley, Brookes'a tuzak kuruyor! Brookes'i tutup hızla ringposta fırlatıyor! Brookes ringposta bodoslama giriyor! Peşinden School Boy Roll Up! 1..........2...... KICKOUT! Brookes kalkamadan onun kafasına bir Big Bootu geçiriyor! Ripley, Brookes'un tepesine çıkıyor ve hızla yumrukluyor fakat Brookes bunu tersine çeviriyor. Ripley'i yumruklamaya başlayınca Ripley yerde kafasını tutarak acıyla çığlıklar atmaya başlıyor! Brookes sinirle ayağa kalkıyor. Tam saldıracakken vurmakta tereddüt ediyor. Sonrasında vurmaktan vazgeçiyor. Ripley'i kaldıracakken Ripley hızla Small Package! 1.........2.........

Son anda atıyor! İkili hızla kalkıyor. Brookes bir tekme atıyor! Ripley acıyla yerde çırpınmaya başlayınca Brookes sinirleniyor ve ringi terk etmeye kalkıyor. Fakat Rhea bunu fırsat biliyor ve Brookes'un arkasından kavrayıp RIPTIDE! Tuşa gidiyor! 1.........2.......

KICKOUT! Brookes atıyor! Ripley, Brookes'un tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar vurmaya başlıyor! Sonrasında Brookes'u ayağa kaldırıyor. Bir yumruk vuracakken Brookes yumruğu tutuyor! Brookes'un suratında delice bir gülüş var! Ripley'nin karnına bir yumruk atıyor! Ripley tekrardan yere yığılıp acıyla bağırmaya başlıyor! Fakat bu sefer Brookes yeter dercesine yerde Ripley'i stomplamaya başlıyor! Kafasına çıkıyor ve hayvan gibi yumruklar atıyor! Hunharca yumrukluyor! Sonrasında hızla kaldırıyor. Fakat Ripley bir Headbutt! Brookes buna karşılık iplerden sekiyor ve Yakuza Kick! Ripley adeta yeri öpüyor! Brookes bundan sonra hızla Ripley'i kavrıyor ve OCTOPUS HOLD! Ripley pes mi edecek!? Ripley direniyor!

Fakat o da ne!? Ripley yere yığılıyor! Brookes sinirle Ripley'nin tepesine çıkıyor ve onu yumruklamaya başlıyor! Bir süre sonra hakem Brookes'u oradan çekiyor! Ripley'i kontrol ediyor! Ripley yerde hareketsizce kalıyor. Hakem maçı Brookes lehine bitiriyor!

Celebration.gif


Kazanan: Chris Brookes

rhea-ripley-hurt.gif


Brookes kazanıyor ama yerdeki Rhea Ripley'in kötü durumda olduğunu görüyoruz. Bir sakatlığı olmalı. Bu sırada Brookes kutlamasını bırakıp ona doğru yardım etmeye gidiyor...

b0ada3c7054add2a0b53df1e129cdd03b8b1f4ba.gif
Pose.gif


AMA RHEA BİR ANDA KALKIP LOW BLOW VURUYOR! RHEA SAKATLIK NUMARASI YAPARAK BROOKES'U AVLIYOR. TAM BU SIRADA DİZLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞEN BROOKES'U YERE SEREN BİRİSİ VAR! BU ZEKE THE SAVAGE! BROOKES'U ARKADAN YIKIYOR! BUNUN ÜZERİNE RHEA RIPLEY HEMEN AYAĞA KALKIYOR VE YERDEKİ CHRIS BROOKES'U BİRLİKTE TEKMELİYORLAR!


200.gif
adam-copeland.gif


Bu sırada girişte Adam Copeland ve The Miz! Koşarak ringe giriyorlar ve Adam Copeland'dan bir SPEAAAAAAR! Zeke uçarak yere yuvarlanıyor. Rhea Ripley direkt kendini ringin dışına atıyor. Bu sırada kenardan eline bir mikrofon alıyor.

Rhea Ripley: Her zaman doğru olanla... (nefes alıyor) Başlayamayız değil mi? O yüzden, Mansoor'dan çok burada bizimle olmayı hak eden bir adamı arka alanda gördüm. Zeke... Aşağı in ve yeni liderimiz onlara hakkını versin.

RİNGİN ALTINDAN SERİ BİR ŞEKİLDE ÇIKIP APRONA FIRLAYAN BİRİSİ VAR! COPELAND BİRİSİNİN GELDİĞİNİ HİSSEDİYOR VE ARKASINI DÖNÜYOR... AMA ÇOK GEÇ!

giphy.gif


PHENOMENAL FOREARM! PHENOMENAL FOREARM! COPELAND YERE SERİLİYOR. BUNUN ÜZERİNE SEYİRCİLERDEN İNANILMAZ BİR POP GELİYOR! BU... BU AJ STYLES! THE MIZ ONUN ÜSTÜNE DOĞRU KOŞUYOR AMA STYLES ONUN KARNINA TEKMEYİ GEÇİRİYOR... STYLES CLASH!

Celebration+2.gif


İnanılmaz bir yuhalama var. AJ Styles, Baalshamin'in yeni lideri! Rhea Ripley ve Zeke the Savage, yeni liderlerini alkışa tutuyor. AJ ise yüzünde tarif edilemez bir kibirle arenaya bakıyor. Gövde gösterisine devam ederken...


Entrance+2.gif


BROCK LESNAR! GİRİŞTE GÖZÜKÜYOR VE ISINMA HAREKETLERİNİ YAPIYOR! Müzik duyulduğu an Rhea ve Zeke tedirgin bakışlarla liderlerine koşuyorlar. AJ onları seyircilerin arasına sokup kendisi Lesnar'ı bekliyor! Ama Zeke ve Ripley bundan emin değil!

Leaves+the+Arena.gif
Leaves+the+Arena.gif


Zeke the Savage: LİDER! GİTMEMİZ GEREK! BU KADAR YETERLİ!

Fakat AJ dinlemeyip kendisine doğru gelen Lesnar'ı bekliyor derken... Zeke the Savage, Rhea Ripley'den aldığı talimatla AJ Styles'ı kaldırıp seyircilerin arasına alıyor. Daha sonrasında "özür dilerim lider, yapmam gerekirdi" diyerek AJ'in sinirli bakışlarına maruz kalıyor. Üçlü, öylece seyircilerin arasından hızlı adımlarla Lesnar'dan kaçarken Lesnar onlara uzunca baktıktan sonra Copeland ve Miz ile ilgileniyor.

abw4hsg.gif


Antrenmanını bitirip koridorda yürüyen Samoa Joe'nun önüne tanıdık bir yüz çıkıyor.

2a651-17168432175006-1920.jpg
1-samoa-joe-backstage-2019.jpg


Gunther: London Cup'a tuş olmaya giriyormuşsun diye duydum.

Joe gülüyor.

Samoa Joe: Bu sefer seni gebertmeden hiçbir yere gitmiyorum.

Gunther: Sen Johnny Mayhem'e squash at, Chris Brookes'u saniyeler içinde yen ama Chamber'da Gunther'a yem ol... Hikayen çok üzücü bir noktaya gidiyor Joe.

Samoa Joe: Senin hikayen nereye gidiyor, Kenny Omega ve Val Venis'in kucağından sonra benim kucağıma mı?

Fakat aralarına gelen birisi var. Bu Kenny Omega

Kenny-Omega-teilt-etwas-mit.jpg


Kenny Omega: BİRİ KENNY OMEGA'DAN BAHSETTİ! Şaka bir yana siz gerizekalılara dil dökmek artık pek işime gelmiyor. Artık ne size Purification'ın benim için önemini ne de birlikte eskileri silmemiz gerektiğini anlatacağım. Benim artık bahanem kalmadı. Londra'ya gideceğim ve o turnuvayı kazanacağım. Matt ve Nick de Tag Team kemerlerini alacaklar. En sonunda turnuvadan gelen hakkımla bir omuzuma yarım kalan maceramdaki Television kemerini, diğer omuzuma da Pure kemerini ekleyeceğim. Siz en iyisi şimdiden Wrestlemania sonrası birbirinize sokacağınız laflara kafa yormaya başlayın.

Omega gülerek onların arasından ayrılırken Joe ve Gunther'ın sinirli bir şekilde ona baktığını görüyoruz.

abw4hsg.gif


Reklamların sona ermesiyle birlikte şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Kameraların ringe açılması ile ışıkların kesilmesi ve bir şarkının çalmaya başlaması bir oluyor.


d0ss6lg.jpg


Interim Television Şampiyonu Bray Wyatt girişte! Elindeki lambası ile bu karanlık arenayı aydınlatırken seyircilerin flaş ışıkları ile ringe ilerliyor. Yanında Braun, Erick Rowan ve Rosemary ilerliyorlar. Joe Gacy'nin geçen hafta karanlığı kullanıp arkada kalan isimleri avlayıp gövde gösterisi yapmasından sonra bu sefer aile yan yana ve sıkı. Ringe girdiklerinde Wyatt lambayı üfleyip kollarını iki yana açıp bekliyor.


1s7xop0.jpg


Television Şampiyonu Joe Gacy girişte! Bray Wyatt, ailesiyle birlikte öylece onu sırıtarak beklerken Joe Gacy girişte göründükten sonra bir süre yanına bakıyor. Kimseyi görememenin sanki bir rahatlığı var. Ve bekliyor. Bray Wyatt'ı bir süre süzdükten sonra sanki... Sanki "sevgi dili modu" kapanıyormuş gibi bir loading oluyor ve ringe doğru yürüyor. Bir süredir ringden uzak kalan bu güçlü şampiyon, unvanını Bray Wyatt gibi NOW'dan buraya akın eden en sağlam isimlerden birine karşı korumak zorunda. Aynı zamanda Wyatt'ın Interim Television Şampiyonu olduğunu unutmayalım.

Joe Gacy ringe giriyor ve unvanını Wyatt'a karşı sırıtarak kaldırıyor. Wyatt ise kendi unvanını, Interim Television'u kaldırıyor. Wyatt Family üyeleri dışarıda Gacy'e dişlerini sıkarak bakarken hakem gerekli hazırlıkları yapıp zili çalıyor!

Television Championship
Joe Gacy (c) vs. "Interim Television Champion" Bray Wyatt


AVvXsEheVAIOYsoQuShCSEVafUZXDJF9Eb6EEGXSSdKIohNRgrr306vjJB0EjrBdmK-nDRQiEld5EJyuYOI7dkxRFkaepq2RIadR_KEvYmORPNbvvG3Txzji5IJc89k-S4SQY15JBT95AdUouFeNzh36ectVc4VLWUqG416F1YA-oQ1RNvhJdEvRCPb16O8ehA=s320


Ringin ortasına doğru ilerliyorlar ve Lock-up’a giriyorlar. Daha üstün görünen kişi Gacy. Rakibini Headlock’a bağlıyor. Bray’in zorlandığını fakat zaman içerisinde ters adımlarla iplere kadar geldikten sonra, sırtını iplere yasladığı rakibini; iplerden destek alarak karşı taraflarında yer alan iplere kadar gönderiyor. Gacy iplerden sekiyor ve rakibine sağlam bir Big Boot yapıyor! Bray yerde, Gacy yerdeki rakibine birkaç tekme atmasının üzerine onun üstünden atlayarak iplere doğru koşuyor. İplere koştuğu esnada Bray’in de ayaklandığını görüyoruz. Gacy bir kez daha iplerden sekiyor ve bu sefer de Bicycle Kick yapıyor! Bu hareketin ardından Gacy’nin Taunt’unu yaptığını, Bray’in ise iplerden destek alarak kendisini köşeye atıverdiğini görüyoruz. Bray köşeye yerleştikten sonra Gacy’nin koşmaya başlıyor ve Running Corner Forearm Smash yapıyor! Bu kadar da değil, onu karşılarında yer alan köşeye gönderiyor. Bray sırtını sert bir şekilde köşeye çarpıyor, Gacy koşmaya başlıyor ve Corner Splash yapıyor! Gacy maça çok iyi başladı, hareketinin hemen üstüne tek kolunu yakalıyor ve Uranage Slam yapmak üzere birkaç adım geriye çekiliyor! Uranage Slam!

Running+Crossbody+1.gif


Bir saniye, buna izin yok! Bray'den rakibinin kafasına bir dirsek, Gacy affallıyor. Bray'in attığı bir diğer dirsek ise Gacy'den tam anlamıyla kurtulmasına yol açıyor. Gacy birkaç adım geriye savruluyor, Bray'den Uppercut! Gacy yüzünü tutarak geriye savruluyor, Bray ise onun üstüne doğru ilerliyor. Onu tek kolundan tuttuktan sonra karşı tarafında yer alan iplere doğru gönderiyor. Gacy iplerden sekiyor ve Bray'den Clothesline! Hayır, Gacy eğiliyor fakat iplere koşmayı sürdürüyor. İplerden bir kez daha sekiyor ve bu esnada Bray'in de ona doğru koştuğunu, Running Crossbody yaptığını görüyoruz! Rakibinin tek bacağını kaldırıyor ve hakem saymaya başlıyor, 1... Kickout! Bray ağır bir şekilde ayağa kalkıyor ve sonrasında rakibini de kaldırıyor. Rakibinin karnına tekme atıyor, Gacy eğiliyor ve Bray'den Toss Suplex geliyor! Yere düşen Gacy, iplere kadar sürüklendikten sonra iplerden destek alıyor ve kendisini köşeye atıveriyor. Sırtını yaslayarak orada dinleniyor, diğer taraftan Bray'in ona doğru koşmaya başladığını ve rakibine Corner Body Avalanche yaptığını görüyoruz! Hareketin ardından ensesinden onu itiyor, Gacy yerde uzanmakta. Bray iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor ve RUNNING SENTON!

Handspring+Cutter+1.gif


Başarısız! Gacy iki dizini havaya kaldırıyor ve Bray'in dizlerinin üstüne düşmesine yol açıyor! Gacy ufak ufak ayağa kalkıyor, Bray ise acı içinde sırtını tutuyor yerde uzanırken. Gacy saçından tutarak Bray'i kaldırıyor. Bray'in arkasına geçiyor ve ona Saito Suplex yapıyor! Hareketi yapma esnasında gösterdiği efor şahaneydi, Wyatt Family panikte! Bray ensesini tutarak ayağa kalkıyor, Gacy ise öylece izliyor onu. Bray tamamen ayağa kalkıyor ve Gacy'den tokat geliyor! Sağlam bir tokat atıyor rakibine! Bray gülüyor, Gacy de ona eşlik ediyor. Birbirlerine bakarak sırıtıyorlar. Bu sırıtmalar yerini ani bir ciddiyete ve sonrasında da yumruklaşmalara bırakıyor! Birbirlerine üst üste yumruk atıyorlar, hakemin uyarılarını umursamıyorlar bile! Zaman içerisinde daha üstün görünen bir taraf var, o da Bray. Bray rakibini iplere gönderiyor, Gacy iplerden sekiyor... Gacy iplerden sekiyor? Ne? İplerden sekmiyor, çünkü... Handspring Cutter geliyor! Handspring Cutter geldi! Gacy direkt rakibini çeviriyor ve onun tek bacağını kaldırıyor. Bununla eş zamanlı olarak hakemin tuşu saymaya başladığını görüyoruz, 1... 2...

KICKOUT! Gacy ring matına birkaç yumruk atmasının ardından ayağa kalkıyor. Sonrasında sakalından tutarak ayağa kaldırdığı rakibini köşeye gönderiyor tüm gücüyle. Bray sert bir şekilde köşeye çarpıyor, acı içinde sırtını yaslayarak orada dinleniyor. Gacy de o tarafa gittikten sonra rakibini kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Ne geldiğini anlamak çok da zor değil! Gacy rakibinin bacaklarını iplerin üstünden geçirmesinin ardından Second-rope'ye çıkıyor. Bunun ardından da rakibinin kolunu omzuna alıyor ve... SUPERPLEX! Haayır! Rakibini havaya kaldıramıyor! Bray'den rakibinin karnına bir yumruk, bir yumruk daha! Gacy rakibini bırakıyor ama hâlâ Second-rope'de. Bray'den Headbutt! Bray'in yaptığı bu Headbutt rakibinin ringin içine geri düşmesine yol açıyor! Bray dinlenerek Top-rope'de ayağa kalkıyor. Seyirci kitlesini süzüyor ve atlıyor! Diving Elbow Drop!

ÇEKİLDİ! GACY ÇEKİLDİ! BRAY ÇAKILDI YERE! GACY KAHKAHA ATARAK AYAĞA KALKIYOR! BRAY'İN KALKMASINI BEKLİYOR. ZAMAN İÇERİSİNDE BRAY'İN TEK DİZİNİN ÜSTÜNE GEÇTİĞİNİ GÖRÜYORUZ. GACY İPLERE KOŞUYOR...

b6h4ls6.png


HANDSPRING LARIAT!

Ne? Bray kendisini yere bırakıyor ve yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakıyor! Bu adam ne yapıyor böyle? Anonsörün oturduğu tarafa doğru gidiyor ve Interim kemerini alıyor! Interim kemerini omzuna attıktan sonra arka alana doğru gitmeye başlıyor! Bray önde, ailesi ise arkasında! Hep birlikte arka alanın yolunu tutuyorlar! Gacy olanları anlamış değil, kollarını yana doğru açıyor ve onu izliyor öylelikle. İplerin arasından çıkan hakem onun geri dönmesini söylüyor fakat çağrısı yanıt bulabilmiş değil! Hakem diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9...

10! BRAY WYATT MAÇI COUNT-OUT BİTİRTİYOR!

Kazanan ve Hâlâ PGW World Television Şampiyonu: Joe Gacy

Count-out ile kazanan Joe Gacy oluyor! Gacy'nin şarkısı arenada yankılanmaya başlıyor! Hakem Gacy'nin kemerini alıyor ve Gacy'e veriyor!

bwmzv17.jpeg
pafrz9w.jpeg


Wyatt öylece arka alana yürürken Rowan, Strowman ve Rosemary onu öylece takip ediyorlar. Wyatt'ın çok sinirli olduğunu hissedebiliyoruz. Bu maç istediği gibi gitmedi. Goldust'dan aldığı rüzgarla bu maçı biraz hafife aldı ama Joe Gacy ağır taş çıktı. Bu yüzden kafasında binbir tilki döndüğünü ve Wrestlemania'ya şimdiden hazırlanacağını anlayabilmek zor değil. Joe Gacy ise unvanını kaldırıp en başından beri güçlü şampiyonları olan bu Television şampiyonluğunun hakkını verdiğini gösterip bizi reklamlara götürüyor.

abw4hsg.gif


Reklamlar son buluyor ve şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Seyirciler şovun ne şekilde devam edeceğini merakla bekliyorlar. Onların merakını giderecek bir gelişme oluyor. Arenada kulaklarda yankılanan bir şarkı çalmaya başlıyor. Bütün seyirciler stage'ye doğru dönüyorlar ve ayağa kalkıyorlar.


q6yfup3.jpg


World Heavyweight Kemeri'nin Sahibi burada! Wes Lee tam olarak burada! Arka alandan stage'ye geldikten sonra birkaç adım ilerliyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Kendisinin kemeri havaya kaldırması ile pyroların patlaması bir oluyor! Şampiyonun buraya gelmesi ile arenamızda enerji oluşuyor. Seyircilerin pozitif reaksiyonları arasında ringe doğru ilerliyor Wes. Ringe varmasının ardından çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor, vakit kaybetmeden iplerin arasından geçtikten sonra ringe giriyor. Ringe girer girmez köşeye doğru hareketleniyor, Second-rope'ye çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor! (CHEER!) Bir süre orada kalmasının ardından, oradan iniyor ve iplerin arasından uzatılan mikrofonu aldıktan sonra kemerini tekrardan göğsüne alıyor, mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmasına başlıyor.

daot20g.jpg


Wes Lee: Bu inanılmaz desteğiniz için teşekkür etmek istiyorum. O zafer sadece benim zaferim değildi, bizim zaferimizdi. Bu endüstrinin en yukarısında olacağıma inanmayı bir an olsun kesmeyen siz, sizler de o anın bir parçasısınız! (CHEER!) Burada neden olduğumu daha da anlamlandırabiliyorum. Geçmişe döndüğümde nasıl bir gelişimi arkamda bıraktığımı görebiliyorum. Sıradan bir çocuktan, yıldız çocuğa ve bir şampiyona... Bu hiç kolay olmadı. Ben adımlar attıkça, ben ilerledikçe beni ileri taşıyan unsurlar da beraberinde geldi. Money in the Bank Çantası, Aile ve World Heavyweight Kemeri... Mutluyum millet, olan bitenler için memnunum çünkü ben kazandım! Bu hikayenin bir kazananı var, o da benim! Bu gururu taşıyor olmaktan ve bu kemeri omzumda görmekten rahatsızlık duyanların içinde ateş olmaktan memnunum. Bu aile... Doğru ailenin ferdi olmaktan memnunum. Ve en önemlisi... Sizlerin World Heavyweight Şampiyonu olmaktan memnunum! Şu anda üzerinde durduğum nokta bir final noktası değil. Benim için gökyüzü bir sınır değil, yalnızca bir başlangıç çizgisi! İşte asıl şimdi, şimdi başlıyoruz! (CHEER!)

Bir süre duruyor, insanların kendisine gösterdiği reaksiyonları inceliyor. Aradan fazla vakit geçmeden de kaldığı yerden sürdürüyor konuşmasını.

Wes Lee: Oluşturdukları algının arkasından gideceklerini, algı yönetimi yapacaklarını çok iyi bir şekilde biliyordum. Yaptığım hamle onların adını rüya ve hatta kader koydukları oyunun sonunu getirdi. Şimdi ne oldu, bunu hangi aptal sözlerle geçiştireceksiniz? Orada yaptıklarım rüyanın bir parçası mıydı yoksa kaderin bir parçası mıydı? Bırakın bu saçmalıkları çünkü bunları dile getirmek hiçbir anlam ifade etmiyor! Siz ikiniz bu saçmalıkları bir araya getirerek kendinizi avutuyorsunuz sadece! Yaptığınız kurnazca planları adım adım işlediniz, bu süreçte birçok ismi kenara attınız. Beni ekarte ederek baş başa kalacağınıza kendinizi kaptırmıştınız, işte bu yüzden ekranlarınızın başında en çok siz ikinizin acı çektiğinizi biliyorum. Artık o yok, ben varım Vel'. Gözünün burada olduğunu ve seni anmamı dört gözle beklediğini çok iyi bir şekilde biliyorum. Fakat amacım seni anmaktan da öte. Seni onurlandırmak isterim, o yüzden buraya gel. Seni ringime alarak onurlandıracağım! Seni bekliyorum Vel-ve-teen!


bhkr6ve.jpg


Mor dumanların arasından beliren birisi var! Bu Royal Rumble Galibi, Velveteen Dream! (BOO!)

sg-jblreturns_noc091612--bbcb9845c14a4fc1a5e2babc07e13d7a.jpg


Michael Cole: Wes'in yaptığı konuşmayı ve geçen hafta yaptığı söylediklerini göz önünde bulundurduğumuzda, bu çağrı yerini buluyor ve gerçekleşiyor diyebilir miyiz?

John Bradshaw Layfield: Şu anda sorularınla ilgilenemem Michael, sus ve onlara kulak ver!

Michael Cole: Pekala.

Zaman içerisinde ışıklar eski haline döndürülüyor ve mor dumanlar son buluyor. Aldığı yoğun negatif reaksiyonların etkisiyle morali bozulan fakat bunu gizlemek için elinden gelen bir Velveteen var karşımızda, üstelik elinde de bir mikrofon bulunduruyor. Yuhalanıyor! Sırıtıyor fakat bu sırıtmanın altındaki agresyonu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Velveteen elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve sert bir ifade ile konuşmasına başlıyor.

Promo+on+the+Stage+1.gif


Velveteen Dream: Tiksiniyorum, iğreniyorum. Bu olanlar alışılabilir gibi değil. İşler bu kadar berbat bir hal almamalıydı. Bunun üzerinden atlamayı başarabilir miyim bilmiyorum ama en azından bunu deneyeceğim. Bu oldukça zor olacak gibi görünüyor. Ama... Aslında bunu yapabilirim, sanırım Christopher Daniels'ı zayıf bir anında yakalayarak şirketi ileri taşıyacak kaderin önüne geçmeni atlatabilirim. Bu büyük rüyayı çalmış olma tutkunu anlayabiliyorum. Sadece sen değil, (arka tarafını işaret ediyor) oradaki herkes Christopher Daniels ile Velveteen Dream'e doğrultulan ışıktan faydalanmak istiyor. İşte bu yüzden sanırım kendini bir adım öne atmak için atılmana ve hatta sahiplerine baş kaldırmış olma durumunu anlayabilirim. Ama asıl önemli olan, Prestige Grand Wrestling'in bunu atlatıp atlatamayacağı. (agresifleşiyor) O kemeri omzunda taşıyor olabilirsin fakat onun yanında bir hiçsin! Önce Money in the Bank çantasını kazanmış ve sonra da World Heavyweight Kemerini kazanmış olabilirsin, bundan hiç şüphe yok ama sen hâlâ bir eziksin! Senden nefret ediyorum Wes, nefret! Sen meleği kıskanmış bir iblissin! Sen meleği kendinden aşağıda gören bir şeytansın! Şeytansın sen! Şeytan! (WES LEE! WES LEE! WES LEE!)

sie502t.jpg


Wes Lee: Sakin ol dostum, acı çektiğini anlayabiliyorum. İçerisinde bulunduğun ruh hali bununla etrafında ilerledi. Rahatsız mı oldun? Söylediklerine bakılırsa doğru yoldayım. Doğru yolda olduğumu bana bir kez daha gösterdiğin için teşekkür ederim! (sırıtıyor) (CHEER!)

Entrance+with+Promo.gif


Velveteen Dream: (konuşurken ringe doğru ilerliyor) Ağh! Sana inanamıyorum Christopher, bunu nasıl yaparsın? Yapılabileceklerin arasından en kötüsünü yaptın, Wes'i şampiyon yaptın. Bundan aylar önce şirketin komedi yükünü sırtına alan o adam şu anda tüm ciddiyetle şampiyon olduğunu iddia ediyor. Onu bizim aramıza sen soktun. Onu bu işe sen dahil ettin. Söylesene, biraz daha dayanamaz mıydın? Karşımda gördüğüm manzara hiç iç açıcı değil. Şuraya da bir bakın! Bu mu aranan, istenen şampiyon? (YES! YES! YES!) Her neyse... O görkemli, o tutku dolu, o devasa rüyayı bir kabusa dönüştürmeyi başardın Wes. Bunun burukluğuna rağmen ilerlemeye devam etmek durumundayım. Christopher'ı karşımda göremiyor olmak karşılaşmayı arzuladığım veya beklediğim bir tablo değildi. İtiraf etmeliyim ki, bu benim canımı yakıyor. Onun bilgeliğinden, yeteneklerinden; senin ahmaklığına ve vasatlığına düşmek hazmedilebilir gibi değil. Ama... Bunu yapmak zorundayım... Seni seçiyorum! Seni rakibim olarak seçiyorum! WrestleMania'da karşıma seni alacağım! Maalesef, bir çocuğu WrestleMania'nın ana olayına taşıyacağım. Bu inanılır gibi değil!

Velveteen ringe varıyor, çelik basamakları kullanarak apron'a çıkmasının ardından iplerin arasından ringe giriyor. Bu esnada oldukça gerilen, öfkelenen Wes'in üstündekileri çıkardığını görüyoruz!

18w8y7m.jpg


Wes Lee: Beni sen mi WrestleMania olayına taşıyacaksın? Ne saçmalıyorsun sen!? Gitsene, Punk'a gitsene! Aptal herif! Ne yaptın da yaptıklarımın önüne geçtin? Ne yaptın da beni ana olaya taşıdın! Bunların hepsini başaran benim! Benim anımı çalmana izin veremem! Seni burad...

WES KONUŞMASINI KESİYOR ÇÜNKÜ ARENA ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA! NE OLDUĞUNA ANLAM VERMEYE ÇALIŞIYOR WES!

jstsgeg.png


FALLEN ANGEEL! FALLLEN ANGEEL!! TEPEDEN İNİYOR! ARENANIN TEPESİNDEN İNİYOR! KAMERALAR ONU ÇEKİYOR! ANLIK İNİŞİNİ GÖRÜNTÜLÜYOR! WES BU OLANLARI GEÇ KAVRADI! KENDİSİNİN AĞZI AÇIK KALDI, VELVETEEN İSE SIRITIYOR! VE... O DA BURADA!

6ic4xgq.jpeg


ORTAM İYİCE GERİLİRKEN CHRISTOPHER ARENANIN TEPESİNDEN İNDİ! FALLEN ANGEL ŞU ANDA RİNGDE! WES ŞOK OLMUŞ BİR ŞEKİLDE ONA BAKIYOR! CHRISTOPHER'DA DEĞİŞİKLİK VAR! KENDİSİ GÖZÜNE ALDIĞI TEKMEDEN SONRA GÖZÜ KIPKIRMIZI DURUMDA! GÖZÜ KANLI OLAN CHRISTOPHER, YÜZÜNE DE BİR BOYA YAPMIŞ! VELVETEEN SIRITIYOR, WES İSE ŞOK İÇERİSİNDE! BİR SANİYE, BİR SANİYE!

ELİNDE DURAN ZİNCİRİ ATLAMAMAK LAZIM! ELİNDEKİ ZİNCİRLE WES'İ DÖVMEYE BAŞLIYOR! NE OLUYOR? BU SAHİDEN OLACAK GİBİ DEĞİL! CHRISTOPHER ELİNDEKİ ZİNCİR İLE KONTROLDEN ÇIKMIŞ BİR HALDE! RASTGELE VE RAKİBİNİN SAĞLIĞINI UMURSAMAZ TAVIRLARLA ZİNCİRLİYOR ONU! WES YERE UZANDIKTAN SONRA DA DEVAM EDİYOR ZİNCİR DARBELERİNE, SIRTINA HUNHARCA VURUYOR! WES'İN SIRTINDA İZİ ÇIKMIŞ DURUMDA! SIRTINDA ZİNCİR İZLERİ VAR!

ZİNCİRİ ONUN BOĞAZINA DOLUYOR! ZİNCİRİ WES'İN BOYNUNA DOLUYOR VE SIKIYOR! BOĞUYOR ONU! WES'İN AĞZINDAKİ TÜKÜRÜKLER YERİNDE DURMUYOR BİLE! BOĞULUYOR! RESMEN ÖLDÜRME GİRİŞİMİ BU! CHRISTOPHER'IN ÜSTÜNE GEÇİYOR VE ONU BOĞUYOR!

WES PARMAĞINI CHRISTOPHER'IN KANLI GÖZÜNE SOKUYOR! CHRISTOPHER ONUN ÜSTÜNDEN ÇEKİLİYOR VE GÖZÜNÜ TUTUYOR! WES HAYATTA KALMA MANEVRASI İLE BOĞAZINDAKİ ZİNCİRİ ÇIKARIYOR! ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇIKARIYOR!

b6cr16a.jpeg


KAÇTI! Wes iplerin altından yuvarlanarak kendisini ringin dışına bıraktı! Nefes nefese kalmış durumda, fazlasıyla korktuğu rahatlıkla anlaşılabiliyor. Az önce ölümden döndü! Ölüm ile yaşam arasında gitti geldi! Ringin içine baktığımızda ise Christopher'ın gözünü kin, öfke ve nefretin bürümüş olduğunu görüyoruz! Bu iş sürecek, Christopher ayağa kalkıyor ve bu sefer de ringin dışına gidiyor. Wes'e doğru gidiyor...

Bu işe artık Velveteen müdahil oluyor!

Velveteen Dream: Hey, dur! Bu kadarı yeter!

Christopher Daniels: İşime karışma çocuk!

Velveteen Dream: Dur dedim sana!

VELVETEEN, CHRISTOPHER'I ÇEKİYOR! İPLERİN ARASINDAN GEÇMEK ÜZERE OLAN CHRISTOPHER'I ÇEKİYOR. ONU SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN, İŞİN UÇ NOKTALARA GİTMEMESİ İÇİN ONU ÇEKİYOR. ONU ÇEKEREK KENDİSİNE DOĞRU ÇEVİRİYOR.

kq9v0cu.jpg


ANNNGEEEEEEEL'SS WIIIIIIINGSSSS! VELVETEEN'İN KARNINA HIZLA BİR TEKME ATTI VE ÜSTÜNE DE ONA ANGEL'S WINGS YAPTI! VELVETEEN'İN, CHRISTOPHER'I KENDİSİNE ÇEVİRMESİ İLE ANGEL'S WINGSLE YÜZLEŞMESİ BİR OLDU! BU OLDUKÇA HIZLI OLDU!

6isx6ft.jpeg


VELVETEEN... ANGEL'S WINGS İLE KARŞILAŞAN VELVETEEN'İN YERDE AĞLADIĞINI GÖRÜYORUZ! HÜNGÜR HÜNGÜR, HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYOR! DİĞER TARAFTAN DA WES, O DA NEFES ALMAKTA ZORLANIYOR. RİNGİN DIŞINDA UZANDIĞI YERDE TİTREDİĞİNİ GÖRÜYORUZ! BİR ŞEYLERİN DOĞRU GİTMEDİĞİNİ ANLAMAK PEK DE ZOR DEĞİL! AYAKTA SADECE CHRISTOPHER VAR. O, YERDEKİ İKİLİ ÜZERİNDE VAHŞİ GÖRÜNTÜLER SERGİLEDİ VE ŞİMDİ DE ÖYLECE ETRAFINI İZLİYOR. KAMERALAR BU VAHŞET GÖRÜNTÜLERİNİN ARDINDAN KARARIYOR VE ŞOVUMUZ YERİNİ BİR SÜRELİĞİNE REKLAMLARA BIRAKIYOR.

abw4hsg.gif


uaXHiWO.jpeg


Seth Rollins: Böyle olmasını istemiyordum. Ama mecbur kaldım. İşler bazen bu şekilde çıkmaza giriyor. Ama ben eminim, buna değecek Cody. Senden, seni aldım. Liberty ve Brandi seni eskisi gibi pek görmüyor. Mutlu muyum diye sorarsan... Senin için mutluyum. Yaptığım her şey senin için. Liberty, iyi bir babası olduğunu biliyor. Ama babasının omuzlarında çok fazla yük var. Kim bilir, belki de yıllar sonra Liberty... Seth amcasına gelip teşekkür edip kutlayacak. Bilecek ki, babası için en iyisi buydu. Artık özgürsün Cody. Başarı duygusunu tadan onca başkalarını izlemek zorunda kalacağına, yüzünde izler kalması daha iyidir. Biliyorum bu böyle kalmayacak ve benim için geleceksin. Bırak, ortada bir hikaye olacaksa o benimle olsun. Bizim olsun. Velveteen ve Daniels bunu başaramadılar. Ama bizim önümüzde bir engel yok. Biz, bunu yaşayabiliriz. Wrestlemania: London'da bizim için o arenaya bir ambulans gelecek. Orada ol ve bu işi bitirelim.

Konuşmasını bitiren Seth Rollins'in sonrasında kameralar sağ tarafa doğru kayıyor ve bu sessizlik içinde açık olan bir televizyonun sesini duyuyoruz.

maxresdefault.jpg


Televizyona doğru gözümüz kaydığında ise ekranda kağıtlara birtakım resimler çizen Dexter Lumis, segmentten bağımsız şekilde gözümüze çarpıyor. Arenadan onu görünce tepkiler duyuyoruz. Bir süre daha bu televizyona bakakalıp ringe geri dönüyoruz.

abw4hsg.gif


Main Event zamanı! Anonsör anonsunu yapıyor. Şovumuzun PGW Championship maçı ile devam edeceğini ve bu maçın da özel bir türünün olacağını söylüyor. Özel bir maç türü mü? Bu son dakika alınan bir karar! Kimsenin bundan haberi yoktu! Bu da nereden çıktı şimdi? Her neyse, şovumuz kaldığı yerden devam etmeli. İnsanların şaşkın ruh haline rağmen şov devam ediyor. Peki özel maç türü ne?

01-samantha-irvin-wrestlemania-xl-crying-cody-rhodes-1-1-1.jpg


Samantha Irvin: YÖNETİMİN SON DAKİKA KARARI İLE BİRLİKTE BU BİR LUMBERJACK MAÇIDIR!

Lumberjack Match başlasın o zaman!


kffz2yt.jpg


Ve evet! Prestige Grand Wrestling'in Genel Menajeri olarak değil, Prestige Grand Wrestling'in Prensi olarak burada!

Michael Cole: Mr. B...

John Bradshaw Layfield: Humberto.

Michael Cole: Prens aradan geçen 7 uzun ayın ardından tekrardan ringlerde!

Takım elbisesiyle değil, güreş kıyafetleriyle burada! Bir güreşçi sıfatı ile buraya geliyor! Kendisinden emin bir izlenim veriyor. Bir süre ambiyansı izlemesinin ardından ringe doğru ilerliyor.

Michael Cole: Humberto, PGW'yu kurtarabilecek mi?

John Bradshaw Layfield: Kurtarmak mı yoksa kendisine yoktan fırsat yaratmak mı?

Attığı adımlar ağır, uzun sürede ringe varıyor. Ringe varır varmaz çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor. İplerin arasından geçerek ringe giriyor ve direkt köşeye ilerliyor. Second-rope'ye çıkıyor ve hiçbir şey yapmadan seyircileri izliyor. Oradan iniyor ve kendisine gösterilen köşeye geçiyor.


gbmiks6.jpeg


This Fire Burns! PGW Şampiyonu CM Punk geliyor! Kemeri omzunda! Tek dizinin üstüne geçiyor, taunt'unu yapıyor ve pyrolar patlıyor! Punk kemeriyle gövde gösterisi yapa yapa ringe geliyor. Ringe vardıktan sonra sağ tarafına dönüyor, biraz ilerledikten sonra iplerden birisini tutarak apron'a tırmanıyor. Kemerini havaya kaldırıyor orada da! Sonrasında iplerin arasından ringe geçiyor, direkt köşeye hareketleniyor. Second-rope'ye çıkıyor ve bir tek daha kemerini kaldırıyor! Oradan indikten sonra agresif bakışlarla Humberto'ya bakıyor. Son dakikada duyurulan maç türü yüzünden agresif bir ifade ile Humberto'ya bakıyor. Punk bundan memnun, hoşnut değil!

main-qimg-bcf4985260305a57e7ab5b59bc76479c-lq


Ve maç türüne bağlı olarak arka alandan onlarca güreşçi geliyor. İsimlerini tek tek saymak mümkün değil! Herkes ring dışındaki yerlerini alıyor. Şimdi ise gözler ringin içine dönüyor. Güreşçiler kendi köşelerine geçiyorlar. Önce Humberto'nun, sonra da Punk'ın anonsu yapılıyor. Punk kendisinin anonsu esnasında kemerini havaya kaldırıyor. Hakem kemeri Punk'tan devralıyor ve Humberto'ya gösteriyor. Sonrasında ringin ortasına geçip havaya kaldırıyor! Bunun devamında ise kemeri ringi terk eden anonsöre veriyor. Hakem sırasıyla iki güreşçiyi kontrol ediyor, kontroller de tamam. Artık maç başlayabilir. Hakem işareti veriyor ve maç başlıyor!

PGW Championship
Lumberjack Match
CM Punk (c) vs. Humberto Garza


Handspring+Back+Elbow.gif


Saldırıya geçti! Zilin çalmasıyla birlikte Punk'ın koşmaya başlaması bir oluyor! Punk'tan Clothesline! Hayır, Humberto eğiliyor! Punk arkasına dönüyor ve Humberto'dan rakibinin karnına bir tekme geliyor. Punk eğilerek karnını tutarken, Humberto'nun iplere gittiğini görüyoruz. Humberto iplerden sekiyor ve Punk'tan Calf Kick geliyor. İkili aynı anda, aynı hızda ayağa kalkıyorlar ve bu hareket tekrarlanıyor; Calf Kick! Humberto yüzünü tutarak köşeye geçiyor, Punk onun karşısındaki köşeye geçtiğini ve koşmak üzere gerildiğini görüyoruz. Şimdi de koşuya geçiyor ve rakibine Corner Step-up High Knee yapıyor! Taunt'unu yaptıktan sonra da onu bırakmıyor, Short-arm Clothesline yapıyor! Hayır, Humberto eğilerek bundan kurtuluyor ve arkasına geçtiği rakibine hiç vakit kaybetmeden German Suplex yapıyor! Bu hareketin ardından Punk'ın yüzüstü uzandığını, ufak ufak ayağa kalkma girişiminde olduğunu görüyoruz. Humberto... Humberto ise rakibinin üstünde Cartwheel ve devamında da ters takla yapıyor! Şov yapıyor adeta, şov! Punk ayağa kalkıyor, Humberto onu iplere gönderiyor! Hayır, Punk rakibini iplere gönderiyor. Humberto iplerden sekiyor? Ne? Humberto'dan Handspring Back Elbow geliyor! Bu hareketin ardından yerde uzanan rakibinin tek bacağını havaya kaldırıyor, hakem ise saymaya başlıyor. 1...

AVvXsEj8XdIBO5Db0utW2f2EV1YLk25UagBm_q0A-Si-eJXxtcDlQ9Mp5aO8GI4LRHt7cYEcmt7GtA4vrPiI6T1hS3JjLc1ava5SNYc0uRbPGuq9KjOHSta-LHYMQ4vOmYY_HCTQhYC6wzx5boy93bTiphnr4FJ-3eXFZwq0oEmcKK6gXJ50zrP5YzEAIQPl=s320


KICKOUT! Humberto ayağa kalkıyor ve rakibinin karnına tekme atıyor. Punk eğilerek karnını tutuyor ve Humberto'dan Snap Suplex geliyor! Ne? Hayır! Punk'tan Cradle Pin! Cradle Pin geliyor, hakem direkt saymaya başlıyor. 1... Kickout geldi. İki güreşçi de aynı anda ayağa ayağa kalkıyor, Humberto'dan Roundhouse Kick geliyor! Başarısız, Punk eğilerek bundan kurtuluyor ve rakibini ittiriyor. Humberto iplere kadar gidiyor, iplerden sekiyor ve Punk'tan Kitchen Sink geliyor! Humberto bu hareketin ardından yavaş yavaş kalkıyor, Punk ayağa kalkan rakibini köşeye gönderiyor. Humberto buna izin vermiyor ve o rakibini köşeye gönderiyor. Punk sırtını sertçe köşeye çarpıyor ve yaslanarak orada dinleniyor. Diğer taraftan Humberto'nun koşmaya başladığını görüyoruz. Humberto tam hareketini yapacak gibi oluyor ki... Punk'tan Corner Back Elbow geliyor. Humberto yüzünü tutuarak geriye savruluyor, bu esnada Punk'ın Second-rope'ye çıktığını görüyoruz. Vakit kaybetmiyor ve Diving Clothesline yapıyor! Hemen üstüne bir tuş geliyor, hakem saymaya koyuluyor. 1... 2... Kickout geldi! Punk rakibini ayağa kaldırıyor, onu saçından tutarak köşeye kadar götürüyor. Kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor! Sonrasında ne mi var? Onu kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin bacaklarını iplerin üzerinden geçirmesinin ardından kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Superplex geliyooor!

Triangle+Enzuigiri+Kick.gif


Humberto'dan buna izin yok! Punk'ın karnına üst üste vurulan rastgele yumruklar... Punk rakibinin kolunu bırakıyor, Humberto onu ittiriyor ve Punk olduğu noktadan düşüyor! Yorgun düşmüş olan Humberto biraz soluklanıyor ve sonrasında köşede atlamak üzere duruşunu düzenliyor. Punk'tan ani bir saldırı! Köşeye doğru koşuyor! Humberto hemen atlıyor! Takla atarak ayağa kalkıyor, ayağa kalktığında rakibinin bu sefer de bulunduğu noktaya doğru koştuğunu görüyor. Humberto'dan kendisinin üstüne gelen rakibine Corkscrew Dropkick geliyor! Punk yüzünü tutarak iplere kadar yuvarlanıyor, vücudunun bir yarısı apron'da; diğer yarısı da ringin içerisinde olacak şekilde uzanıyor. Humberto o tarafa doğru gidiyor ve onu ringin dışına doğru itiyor! Hayır, ipleri tutan Punk; ringden aşağıya düşmemeyi başarıyor. Humberto bu konuda fazla zorlamıyor, Punk'ın iplerden destek alarak apron'da ayağa kalktığını görüyoruz. Humberto, rakibinin sağ tarafında kalan iplere doğru koşuyor ve oradan sıçrayarak Triangle Enzuigiri Kick yapıyor! Bunun sonucunda Punk ringin dışına düşüyor!

Direkt saldırılar başlıyor! Angelico! Mansoor ve Adam Page! Yerdeki Punk'ı tekmeleye başlıyorlar! Rastgele tekmeler atıyor! Sonrasında onu ayağa kaldırıyorlar, Adam Copeland'da gözler. Adam Copeland'dan Spear! Punk diz vurdu kafasına! Adam Page'e bir yumruk! Angelico'ya bir yumruk ve Mansoor'a da bir yumruk! Üçü de yerde! Punk üçüne de hadlerini bildirdi! Birkaç isim daha geliyor Punk'a doğru! Punk, direkt kendisini ringin içine sokuyor!

RAW_1013_Photo_187.jpg


Punk kaçtı demek mümkün. Humberto ringin içine giren Punk'a tekmeler atıyor. Punk bu tekmelere rağmen ayağa kalkıyor, Humberto onu iplere gönderiyor. Punk iplerden sekiyor? Hayır! Kollarını iplere sararak orada durmayı başarıyor. Humberto rakibinin üstüne doğru koşuyor, Punk'tan bir tekme! Humberto yüzünü tutarak geriye savruluyor. Punk rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Big Boot yapıyor! Punk rakibini saçından tutarak ayağa kaldırıyor ve bu sefer de Russian Leg Sweep yapıyor! Şimdi gözü en tepede! En tepeye dikiyor gözünü! İplerin arasından apron'a geçmiyor, ringin içinden tırmanıyor Top-rope'ye. Fazla vakit kaybetmeden Top-rope'ye çıkıyor, ringin içine doğru döndükten sonra ayağa kalkıyor. İşaret parmaklarını havaya kaldırıyor ve atlıyor. Diving Elbow Drop! Diving Elbow Drop geldi! Hemen üstüne bir tuş izliyoruz, 1... 2...

RAW_1013_Photo_185.jpg
b9kuNlg.jpeg


KICKOUT! Punk ritmi kaybetmeden maçı sürdürme niyetinde, öyle ki rakibini saçından çekerek ayağa kaldırıyor. Direkt Abdominal Stretch yapıyor! Ayy! Fena sıkıyor rakibini! Dişlerini sıkıyor, iplere kadar gitmeye çalışıyor. İplere yakın bir noktaya geldiklerinde ise Punk, rakibini ringin ortasına çekiyor ve bir kez daha Abdominal Stretch yapıyor! Çok fena bir şekilde sıkıyor rakibini! Humberto'dan anlık bir güç patlaması ve Arm Drag! Arm Drag Throw ile rakibinden kurtulmayı biliyor. Punk sırtını tutarak ufak ufak ayağa kalkarken, Humberto dinlenme fırsatı buluyor. Punk tamamen ayağa kalktığında, Humberto; Dropkick vuruyor! Bu da son değil, Punk'ı hızla ayağa kaldırıyor ve onu iplerin altından, yerden kayacak şekilde ringin dışına atıyor! Punk korkunç bir şiddetle zemine düşüyor! Şov başlasın! Ring dışındaki birçok isim saldırıya geçiyor! Yerdeki Punk'a rastgele tekmeler, rastgele yumruklar geliyor. İnanın kim ne yapıyor anlaması güç. Ortalık kızışmış durumda! Şimdi de Punk'ı ayağa kaldırıyorlar. Angelico ve Harland başta olmak üzere hep birlikte onu Ring-post'una gönderiyorlar! Korkunç bir şiddetle kafasını vuruyorlar Ring-post'una! Harland ne yapıyor? Manyak herif üst üste vuruyor onun kafasını! Kanlar fışkırıyor! Kafası yarılan Punk'tan kanlar gelmeye başlıyor! Angelico, Punk'ı çelik basamaklara gönderiyor! Çelik basamaklara vurduktan sonra da ringin içerisine tekrardan sokuyor! Humberto'dan direkt tuş geliyor, 1... 2...

AVvXsEjifT-8xLWJGgJC6TeggJwUI4QGeYJj7eamTWOq3b5gdN0unP3ZxiZGdLvpsATNVhxiKRei9CEexrsMbl8ulxtj7sVZbHxGPGaxnd2cTLKjl0Y1TWeny937RLvsHQ7mQdGWQj9rvYM1Zf5z2b08bUvbjOjM2C9Jl28Z_n9_KOXO59zLhc-Mt4jwo3Mx=s320


Kickout geldi! Punk hâlâ bu maçın içerisinde! Zor bir biçimde kazandığı o kemeri bu kadar kolay bir biçimde kaybedecek değil! Humberto, yerdeki Punk'a birkaç tekme attıktan sonra karşı tarafında yer alan köşeye geçiyor. Taklalar atmaya başlıyor! Backrolls! Vee... Backrolling Moonsault! Çekildi! Punk çekildi ve kurtuldu! Humberto acı içinde karnını tutuyor, Punk ise iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Punk'ın yüzünden akan kanlar iyice azmış durumda! Yüzünü tamamen kan kaplıyor! Punk elini yumruk yapıyor ve havaya kaldırıyor! Taunt'unu yapıyor! Zaman içerisinde Humberto ayağa kalkıyor. Punk'tan Go to Sleep! Go to Sleep! Rakibinin üstüne yatıp tuşa gitmiyor! Ama neden? Bu duygusal bir karar! Mantığıyla değil duygularıyla hareket ediyor!

AEW-12.jpeg
mobileRESEM98203Humberto_Carrillo.jpg


Punk rakibini kaldırıyor ve onu iplerin üstünden ringin dışına atıyor! Son canı! Son canıyla! Parmaklarının ucuyla ipleri tutuyor Humberto! Apron'dan düşmemek için elinden geleni yapıyor ama nafile. Neden mi? Punk'tan Roundhouse Kick! Humberto ringin dışında! Zemine çakıldı! Gözler o noktada!

CM Punk: Bitirin onu! Size diyorum, bitirin onu!

Bütün güreşçiler açılıyorlar ve boş bir alan yaratıyorlar Humberto'ya! Punk'ın isteklerinin aksine ona saldıran kimse yok! Kimse saldırmıyor! Punk deliye dönüyor!

CM Punk: Saldırın!

Sözünü dinleyen kimse yok! Punk öfkeyle ringin dışına çıkıyor, Humberto'yu kaldırıyor ve ringin dışına çıkıyor. Onu ringin içine sokuyor ve sonrasında o kalabalığa dönüyor. Adeta hamle bekliyormuşçasına onlara dönüyor ve izliyor onları. Racon, farklı bir deyişle racon koyuyor onlara. Aradan belli bir süre geçiyor, Punk iplerin altından kayarak ringin içine giriyor.

humberto-carrillo-apr-29-a.jpg


PUNK, HUMBERTO'YU KALDIRIYOR. O DA NE?! HIGH KNEE! PUNK YERE SERİLDİ! HUMBERTO GÖZÜNÜ TOP-ROPE'YE DİKTİ! İPLERİN ARASINDAN APRON'A, ORADAN DA TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. AYAĞA KALKIYOR VE EL TORNILLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOO! AMCASININ HAREKETİ!

HAYIR YAPAMIYOR ÇÜNKÜ SPİKER MASASININ ÖNÜNDE LEVYELİ KAPÜŞONLU BİR ADAM VAR! BU DA KİM?

Michael Cole: Tıpkı aylar önce Angel Garza'nın gelip Titus'a meydan okuduğu zaman olduğu gibi!

Humberto hayalet görmüş gibi kalakalıyor! Karşıdaki kişinin Angel olmadığını bilmesine rağmen ne yapacağını şaşırmış ve şok olmuş bir ifade ile sadece ona bakıyor. Bir ihtimal o olması umuduyla o kişiden gözlerini ayırmıyor. Birkaç isim adama doğru koşuyor fakat o levye ile onları indiriyor! Ringin etrafındaki diğer güreşçiler kapüşonlu adamı ve elindeki levyeyi görünce çekinip biraz geriliyorlar. Adam ringe doğru dönüyor ve levyeyle Humberto'yu işaret ediyor. İlerliyor fakat o sırada güvenlikler de o adama doğru ilerlemeye başlıyor fakat Berto eli ile durun işareti yapıyor. Ardından durmalarını söylüyor. Humberto gözlerini ayırmıyor ve adam kapüşonu kaldırıyor...

lAvrZwE.jpeg


Val Venis: Benim, orospu evladı! Kerhane mahsulü ölü kuzenin değil!

HUMBERTO KENARDAN İNMEYE BAŞLIYOR! VENIS O GELENE KADAR NEFRETLE KARIŞIK BİR ŞEKİLDE SIRITIYOR!

HUMBERTO ÇOK SİNİRLİ! ANGEL'I BÖYLE BİR ŞEY İÇİN MALZEME OLARAK KULLANMASI ONU DELİRTİYOR! ÇILDIRDI RESMEN! GÖZÜNÜ BİLE KIRPMADAN VAL'İ BİTİRMEYE GİDİYOR! HIZLA İPLERİN ARASINDAN GEÇİYOR VE APRON'DAN AŞAĞIYA ATLAYIP ONUN ÜSTÜNE DOĞRU KOŞUYOR!

VAL ARKASINA SAKLAMIŞ OLDUĞU LEVYEYİ ONUN KAFASINA YERLEŞTİRİYOR! HUMBERTO YERE SERİLDİ! ÇOK KORKUNÇ BİR ŞEKİLDE VURDU KAFASINA! ACIMADAN VURDU! RİNG DIŞINDAKİ LUMBERJACKLER KORKUYLA İZLİYORLAR OLAN BİTENLERİ. KİMSE NE YAPACAĞINI BİLMİYOR, HAYRET İÇERİSİNDE İZLİYORLAR.

AVvXsEgn7RBoRThC-XA5nwttPB0ZDEgPvF0KEVwSXNIqYh0NScVx4dNTOcvaWUUrEm76SnV-Ui8bHCKUqImV8TgOfywBvKHNt-RLmPZyBRuZymOL4YeeuLwhrx4fOBqUFEGwVm29Cy9Wp03gWw1iIj-yk8S8p0CGyUVV-S2qOqT0FFuNffNFATgaQdfVs_-O=s320


BU DURUMU SONLANDIRAN PUNK OLUYOR, RİNGİN DIŞINA ÇIKTIKTAN SONRA YERDEKİ HUMBERTO'YU SAÇINDAN ÇEKEREK AYAĞA KALDIRIYOR VE RİNGİN İÇİNE SOKUYOR. SONRASINDA AYAĞA KALDIRDIĞI RAKİBİNE GTS YAPIYOR! KENDİSİNİ RAKİBİNİN ÜSTÜNE BIRAKIYOR, HAKEM İSE SAYMAYA KOYULUYOR. 1... 2...

3!

Kazanan ve Halen PGW Şampiyonu: CM Punk

CM-Punk-AEW-All-Out-e1662350741365.jpeg


HERE IS YOUR WINNER, STILL PGW CHAMPIOOOOON, C-M PUNK! Kanlar içerisinde kalan Punk, kemerini korumayı biliyor. Kemeri direkt kendisine teslim ediliyor, kemerini omzuna alıyor. Kendisinin galip olduğuna dair anons geçildikten sonra arenamızda ''This Fire Burns''u işitir oluyoruz. Punk, oturur pozisyonda köşeye geçiyor ve sırtını yaslayarak orada dinleniyor.

Ring dışına döndüğümüzde ise Val'i görüyoruz. Kendisi olanları zevkle yaptı ve devamında da izledi. Ringin dışındaki Val kahkaha atıyor ve bir şeyler bağırıyor.

Val Venis: Nasılmış he? Nasıl bir hismiş? Zavallı!

Humberto-Carrillo-1.jpg
maxresdefault.jpg


Aldığı hasarı bile umursamıyor! Humberto ayağa kalkıyor ve iplerin altından kayarak ringden çıkıyor. Sonrasında Val'e gidiyor ve yumruklaşmaya başlıyorlar! Yumruklaşmaya başlıyorlar! Üst üste, art arda yumruklar! Humberto'dan beklenmedik bir Headbutt! Lumberjackler sadece izliyorlar! Val tek dizinin üstüne geçiyor, Humberto onun sırtına sırtına vuruyor! Arka alandan güvenlik yığını geliyor! Koşarak oraya geliyorlar ama Humberto onlara bağırıyor! Yardıma ihtiyacının olmadığını agresif bir dille söylüyor, gitmelerini istiyor. Güvenlik görevlileri orayı terk etmiyorlar ama Humberto'nun emrinin dışına da çıkmıyorlar! Val'den ani bir çıkış geliyor ve o yumruklar atmaya başlıyor! Beklenmedik anda yakaladığı Humberto'yu bariyerlere atıyor! Humberto bariyerlerin üstünden, seyircilerin arasına düşüyor! Val o noktaya gidiyor, bariyerin üstünden geçiyor ve Humberto ile aralarındaki bu kargaşayı orada da sürdürüyorlar! Punk olan biteni sadece izliyor. Güvenlik görevlileri, Humberto ve Val... Seyircilerin arasında zamanla kayboluyorlar.

3f76f9ef96d32a00-600x338.jpg


Gözler tekrardan ringin içine, Punk'a dönüyor. Yüzü gözü kan içerisinde olan Punk iplerden destek alarak ayağa kalkıyor.


maxresdefault.jpg


FEIN! FEIN! FEIN!

EvVzdHp.png


Punk stage'ye dönüyor ve onun gelişini izliyor...

Jey'in elinde bir mikrofon var. Kendisi şarkısını tüm arenaya dinletiyor. Ringe girene kadar konuşmayacak gibi. Çelik basamakları kullanarak apron'a çıkmasının ardından iplerin arasından ringe giriyor ve omzunda kemeri olan Punk'ın tam karşısına geçiyor. Onun gözlerinin içine bakarak konuşuyor.

Jey-Uso-1.jpg


Jey Uso: (kaşlarını çatıyor) Sana açık olacağım, Uce! Bu galibiyetin ne anlama geldiğini biliyor musun? Bu yemek zamanı! Bu Main Event'in zamanı! Artık... Artık benimsin! WrestleMania'da benimsin (sağına soluna bakıyor)!

CM-Punk-3.jpg


Punk gülüyor...

YUMRUĞU ATTI! PUNK, JEY'İN YÜZÜNE YUMRUĞU VURDU! JEY YERDE YÜZÜNÜ TUTUYOR! OMZUNDAKİ KEMERİ İKİ ELİYLE TUTUYOR VE ONUN KALKMASINI BEKLİYOR!

SEYİRCİLERİN ÇIĞLIĞI! SEYİRCİLERİN ARASINDAN GELEN BİRİSİ VAR! İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGE GİRİYOR!

BU ALBERTO DEL RIO! PATRON BURADA! PUNK İLE GÖZ GÖZE GELİYORLAR! BİR BİRBİRLERİNE, BİR DE İPLERDEN DESTEK ALARAK AYAĞA KALKAN JEY'E BAKIYORLAR...

BnEUT6nEz6cBzXidrkZ3yd-1200-80.jpg
72b0jo3.png


BİRLİKTE KOŞUYORLAR VE DOUBLE CLOTHESLINE İLE JEY'İ RİNGİN DIŞINA ATIYORLAR! RİNG DIŞINDAKİ LUMBERJACKLER VE ARALARINDA YERDE YATAN BİR JEY USO VAR! JEY ŞOK İÇERİSİNDE RİNG İÇİNDEKİ İKİLİYE BAKIYOR. TEKRARDAN RİNGİN İÇİNE BAKIYORUZ, PUNK EĞİLİYOR VE KEMERİNİ ALIYOR. AMA... BUNA YELTENEN BİR TEK KENDİSİ DEĞİL. BU İKİLİ AYNI ANDA KEMERİ KALDIRIYORLAR. KEMERİN BİR TARAFI ALBERTO'NUN ELİNDE, DİĞER TARAFI DA PUNK'IN ELİNDE...

PUNK KEMERİ ÇEKİYOR, ALBERTO SIMSIKI BİR ŞEKİLDE TUTUYOR. ALBERTO KENDİSİNE DOĞRU ÇEKİYOR FAKAT PUNK'TAN DA SÖKEMİYOR KEMERİ. KEMERİ BİR SÜRE ÇEKİŞTİRİYORLAR AMA BİRBİRLERİNİ YENEMİYORLAR, YILDIRAMIYORLAR. İKİLİ BU ŞEKİLDE FACE TO FACE YAPIYORLAR. BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN KAMERALAR KAPANIYOR VE ŞOVUMUZ SON BULUYOR!

PGW PAYBACK #37
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:

GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,191
Beğeni sayısı
1,448
PG Nakit
370
Finallerden ötürü promo kesemedim ama boş bir zaman bulursam kesmeye çalışacağım. Yarın yine gidiyorum ve cuma döneceğim ama şov saatine kadar evde olmuş olurum sanırım. PGW'NUN NAMSUNU KURTARMAK İÇİN BURADAYIZ.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: