Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WWE'ye gelecek olma ihtimaline heyecanlananlar, tam olarak neye heyecanlandığını söylerse merakım gitmiş olur. Matt Hardy'de de heyecanlanan baya kişi vardı. Bu tür isimlerin sektörde sana güncel olarak kalabileceği hiç bir şey yok. CM Punk, Adam Copeland gibi isimleri tabi ki ayrı tutuyorum.
Ben arka alanda yapacağı katkıdan ötürü gayet heyecanlıyım. AEW’ya da bu konuda ne kadar iyi geldiği ortada, ki bunu defaatle belirten Jade Cargill de şu an WWE’de. Bazı eklemelere sadece ring içi bazında bakmamak gerekir diye düşünüyorum. Kaldı ki Henry’nin zaten bu raddede güreşmeye niyeti olduğunu zannetmiyorum.
WWE'ye gelecek olma ihtimaline heyecanlananlar, tam olarak neye heyecanlandığını söylerse merakım gitmiş olur. Matt Hardy'de de heyecanlanan baya kişi vardı. Bu tür isimlerin sektörde sana güncel olarak kalabileceği hiç bir şey yok. CM Punk, Adam Copeland gibi isimleri tabi ki ayrı tutuyorum.