PPV AEW DoN Spoiler - TBS Championship


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
634
Mesajlar
5,121
Beğeni sayısı
1,827
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan
Favori Güreşçi
Malakai Black


Mone özel bir giriş ile geliyor ilk. Daha sonra şampiyon Willow Nightingale geliyor ve anonslar yapılıp maç başlıyor. Mone kaşarlığa oynuyor başta ve sürekli ipleri tutup kaçıyor Willow'dan. Maç çok iyi başlıyor. Mone'den lucha esintileri izliyoruz Willow aprona iyi Powerbomb'luyor Mone'yi. Seyirciler de en çok bu maçta aktif şu ana kadar. Mone bir süre Willow'un bacağına çalışıyor ve Willow'da maçın kalanında çok iyi satıyor sakat bacağını. Mone dışarıda Statlander'ı itiyor ve Statlander sinirli ringe doğru hareketlenirken hakem araya giriyor. Willow yakalıyor Mone'yi Gutwrench Powerbomb! Hakem tuşu geç gördüğünden tuş gelmiyor. Willow aynı hareketi bir kez daha yapmak isterken Mone STF bağlıyor sakat bacakla fakat Willow ipleri tutuyor. Willow tepeye çıkıyor fakat Mone kucaklıyor onu ve MONE MAKER! TUŞ GELDİ! MONE YENİ TBS ŞAMPİYONU!

Stokely kaybeden Willow'a bağırırken Statlander onu itiyor ve ikili arka alana doğru ilerliyor... HAYIR STATLANDER WILLOW'A SALDIRIYOR! Statlander arkadaşlık bilekliğini Willow'un suratına atarken Stokely gururlu bakış atıyor ve ikili arka alana ilerliyor.



 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Willow gibi organik(?) yıldız görmedim daha önce. Kris'in ihanet edeceği ve Mone'nin kazanacağı dünden belliydi de bence Willow'un kemeri koruyup Kris'le yüzleşmesi daha iyi olurdu. Yine, yeniden ismi kalın fontla yazılan kazandı.
 

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Katılım
27 Eki 2023
Konular
47
Mesajlar
693
Beğeni sayısı
109
PG Nakit
50
Fena maç değildi, beklediğimden iyiydi en azından. Willow'un bir süre parlayacağını tahmin etmiştim ama bu kadar yükseleceğini düşünmemiştim. Mone'nin Strong maçındaki sakatlığı ona güzel bir fırsat yarattı ve o da bunu güzel kullandı bence. Kris'in ihaneti göstere göstere gelmiş olsa da kimin bu feuddan galip geleceği hakkında bir fikrim yok. Bir süredir heel Kris görmek istiyordum, umarım güzel bir gelişme gösterir.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: