AEW Rampage Tartışma Konusu | 24.05.2024


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,090
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Tekli Maç
PAC vs. Rocky Romero
Kazanan: PAC (7:15)

PAC maçtan sonra girişe doğru ilerlediğinde Lucha Brothers, yanlarında Alex Abrahantes ile birlikte onu tebrik etmeye geliyor. PAC mikrofonu eline aldığında Lucha Brothers'ın yarın olacak Collision'da Death Triangle ile karşı karşıya geleceğini, Double or Nothing'de ise Bang Bang Gang'in kemerlerini Death Triangle'a karşı koruyacağını söylüyor.

FTW Şampiyonu Chris Jericho, yanında Big Bill ile yorumcu masasında ve ayaklanıyor. Mikrofonu eline alan Jericho, HOOK ve Shibata hakkında konuşurken Shibata'Nın müziği duyuluyor. Shibata yorumcu masasına doğru koşarken Big Bill ona doğru saldırıyor. İkili kozlarını paylaşarak arka alana doğru gidiyorlar. Bu sırada HOOK seyircilerin arasından Jericho'ya bir kilit bağlıyor ve Jericho'yu kendine doğru çekip seyircilerin arasına sokuyor. Seyircilerin arasından üste doğru çıkarken Jericho'yu dövmeyi devam ediyor. Hook, hazırlıksız yakalanan Jericho'yu döverek arka alana götürüyor.

Bu gece yaşanacak olayları izledikten sonra Renee'nin yanında HOOK ve Shibata var. HOOK, Double or Nothing'de kemerini geri alacağını söylerken Samoa Joe oraya gelip önce dalga geçiyor. Sonrasında ise ikili ateşli bir tartışmaya tutuluyor, karşılıklı laf dalaşından sonra ikili de uzaklaşıyor. Renee ile Shibata birbirine bakarken Shibata telefonunu çıkarıyor. HOOK ile Joe tartışırken söyleyeceklerini çeviriye yazan Shibata çevirinin seslendirme butonuna basıyor ve Shibata'nın söyleyeceklerini telefonu sesli bir şekilde okuyor.

Tekli Maç
Dom Kubrick vs. Samoa Joe
Kazanan: Samoa Joe (1:19)

Renee Paquette'nin yanında bu sefer Deonna Purrazzo var, Double or Nothing Buy-In'de Thunder Rosa ile karşılacağını söylüyor.

Tekli Maç
Isiah Kassidy vs. Rush
Kazanan: Rush (9:07)

Renee Paquette'nin yanında bu sefer Brian Cage, Toa Liona ve Bishop Kaun var, bu üçlü The Acclaimed ile Daddy Ass'e meydan okuyor.

Tag Team Maçı
Alex Windsor & Anna Jay vs. Kris Statlander & Willow Nightingale (w/Stokely Hathaway)
Kazanan: Kris Statlander & Willow Nightingale (w/Stokely Hathaway) (9:24)

Mercedes Mone'nin müziği duyuluyor, Mone ringe girdiği gibi Willow Nightingale'ı indiriyor. Kris Statlander'a da saldıran Mone tam onu da indirecekken Willow Nightingale onu engelliyor. Statlander kendini direkt dışarı atarken Mone ile Nightingale ölümüne kavga ediyorlar, hakemler ve güvenlik görevlileri onları zor ayırıyor derken Mone aralarından sıyrılarak Willow'a tekrar saldırıyor. Statlander ile Hathaway onu ring dışına çekip kurtarırken ringin içindeki Mercedes Mone TBS Şampiyonluğunu kaldırıyor.

KONU BAŞLIKLARI
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: