RPG tahtadan tahtlar


Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
13
Mesajlar
1,080
Beğeni sayısı
455
PG Nakit
15
RPG Karakteri
Seth Rollins
Favori Güreşçi
alper mizanin
1716493269761.png

Seth Rollins'i antrenman odasında bir ringin içerisinde iplere yaslanmış bir biçimde buluyoruz. Bu, köprüden önceki son çıkış adına birkaç kelam etmek için son virajdı.

Seth Rollins: "Bütün ömrüm boyunca ördüğüm duvarları, kendi ellerimle dizdiğim her tuğlayı ilkelerimin çerçevelerini çatlatmadan sıralamaya özen gösterdim. Iowa'da 18 yaşında seyrek sakallarımla bir şeyleri inşa etmek için o masaya koyduğum özverinin her bir zerresinde, en az bugün 37 yaşımda olduğum kadar "mimar"dım. Beni anlayan insanların varlıklarının farkında olduğum kadar, anlamayanların yoğunluğunun da bilincindeyim. Ben, ne yaptığımı, -ve inanın ne söylediğimi- fazlasıyla iyi biliyorum. Eğer bunları sizlerin zihinlerinize kazıdığım her cümle kafanıza vurulan bir ütüden farksız hissettiriyorsa, aklınızın engebeli yollarını dümdüz edene kadar kafanızı ütülemeye devam edeceğim, çünkü ben böyle bir adamım. Bana... saygı duyacaksınız amına koyayım, ve aslında sevmeye de başladığınızı fark etmeyeceksiniz bile. Kimileri fark etmedi, bu yüzden o ringe doğru adımlarken suratına muzur bir çocuğun gülümsemesini konduran, bu hikayedeki eşlikçimin şarkılarının boşluklarını haykıran insanlar tribünlerdeki koltuklarını terk etmeye devam ediyorlar ve bunu çeşitli kılıflara oturtma arzusu içerisindeler ama hayır. Sizler buna bir terk ediş diyebilirsiniz, ben ise buna bir KURTULUŞ diyorum ve bana güvenin, siz ibneleri de kurtacağım. Nereden geldiğini unutmanın bir kutu-kutu-pense oyunu kadar basitlere indirgendiği trajikomik bir dünyada her şeye rağmen yerini koruyan su götürmez bir gerçek vardır ki; içinde yemek yediğiniz bir tabağa dışkılayamazsınız. Fakat bir şeyleri tamamlamak adına buraya, eve döndüğümden beri maruz kaldığım nefesler öyle kötü kokuyor ki, bu gerçeğin de artık sarsıldığına ikna olmaya başladım. Krallara toprağın altına tek yönlü biletlerin haince kesildiği, geçmişin şaklabanlarının da kendilerine inşa ettikleri tahtadan tahtlara oturmaya anlamlar biçebildiğini çokça hikayede okurdum. Buraya...cephanemdeki tek kurşunu alıp gelmediğimi tahmin ediyor olmalısınız.

Seth Rollins: "Her şeyi bitirdikten sonra, belki de sizin dişlerinizi de beraber fırçalarız. Ne dersiniz? memnuniyetle."

Konuşma sonlanıyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: