AEW Dynamite Tartışma Konusu | 22.05.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,469
Mesajlar
3,822
Beğeni sayısı
1,257
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Roderick Strong & Trent Beretta def. Will Ospreay & Orange Cassidy


HOOK vs. Bryan Keith vs. Katsuyori Shibata

Kazanan: Hook & Katsuyori Shibata

Konosuke Takeshita def. Matt Sydal

Swerve Strickland def. Nick Wayne


Maçtan sonra, Christian Cage ve Mother Wayne ringe geliyor ve Christian Killswitch yapıyor Strickland'a fakat Strickland engelliyor ve Christian'i ringin etrafında kovalıyor.

Strickland, Cage'i arkaya ve salonun dışına kadar kovalar. Cage daha sonra rastgele bir arabaya biner ve uzaklaşmak ister, ancak Prince Nana'nın kullandığı bir araba bunu yapmasını engeller. Strickland daha sonra Cage'i arabadan çıkarır ve onu bir üretim kamyonunun yan tarafına çarpmaya gönderir. Ardından onu bir arabanın yan tarafına çarptırır. Cage ve Strickland daha sonra arabanın üstüne çıkar ve Strickland, Cage'e bir DDT indirir. Nana, Strickland'a bir sandalye verir ve Con-Chair-To için hazırlanır. Cage sandalyeyi indiremeden arabadan yuvarlanır.

Malakai Black def. Kyle O'Reilly

Toni Storm & Mariah May def. Harley Cameron & Saraya

Bryan Danielson def.. Satnam Singh - DQ ile bitti


Maçtan sonra Jarrett gitarını alır ve Danielson'ın kafasında kırmak ister. Danielson yoldan çekilir ve Jarrett gitarla Lethal'a vurmadan önce onun momentumunu durdurur. Busaiku hem Lethal'a hem de Jarrett'a diz vurur, sonra gitarı alır. Gitarla Singh'e vurmak ister, ama Singh gitara yumruk atarak gitarı kırar. Singh, Lethal, Jarrett ve Dutt daha sonra The Young Bucks ringe inerken Danielson'ı dövmeye devam eder.

Kazuchika Okada'nın müziği duyulur ve Jack Perry Danielson'ı arkadan vururken o da aşağı iner. Perry ve Okada onu takip ederken Bucks Danielson'ı rampadan yukarı sürüklüyor ve Okada rampanın tepesine kurulan bir masayı açıyor. Ardından Tony Khan'ın bir arabayla arenaya geldiğini ve Darby Allin'in arabadan indiğini görüyoruz.

Allin'in müziği duyuluyor ve elinde bir alev silahıyla dışarı çıkıyor. Danielson, Nicholas'ı masaya çarparak gönderir, ardından şov yayından kalkarken elinde bir sandalye tutan Allin ile birlikte dik durur.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: