RPG Life After Rehabilitation Final Part / END


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
29
Mesajlar
1,948
Beğeni sayısı
350
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Pişmanlıklar
Saçmalık
Pişmanlıklar II
Loop
Life After Rehabilitation
Life After Rehabilitation II
Life After Rehabilitation III Part 1
Şampiyon?
The Fall Off
Deathblow


images


"Fedakarlıkları konuşmayı sevmiyorum. Doğru zamanda doğru olduğunu düşündüğümüz kararlar aldık ve kapısını açmadığımız alternatifler için yıllarca düşündük. Bazı kurgu düşkünlerinin bunlarla ilgili çok tartıştığına eminim. "Hiç bağımlı olmasaydı harika bir kariyeri olabilirdi." Güreşe olan tüm bağlılığımın yanlış bir ipi takip ettiğim için göz ardı edildiği bir noktada artık televizyonumun sesini biraz daha kısıp kendimi dinlemem gerekiyor. Evet fedakarlıkları konuşmayı seviyorum çünkü güreş için yaptıklarımı göz ardı eden takım elbiseli insanlara konuşmak için bir bahaneye ihtiyacım var. Yere düştükleri zaman ve seslerini çıkaracak birilerini etraflarında görmedikleri zaman gözlerinin içine bakıp kürek çekmeye devam edecek kadar sabırlı ve dayanıklı olduğumu gösterip o açmadıkları kapının rengini zihinlerinin unutamayacağı bir noktaya yerleştirmek istiyorum. Hayır kinci bir insan değilim, bunu yapmak zorundayım. Çünkü güreş için o bayrağa tekrar uzanıp tüm sorumluluğu üstleneceğimden çok emin ve huzurlular."

"Oyunu iyi oynayamıyorsan başka bir oyuna geçersin. Bu tahta bana hep zor ve karmaşık gelecek."

images


"Bizi biz yapan unsurları her zaman gururla taşırız."

"Hayatın bir çok aşamasında problemleri ararız ve çözüm için neler yapabileceğimizi söyleyen insanları dinleriz. Nelerden vazgeçmemiz gerektiğinden rahatlıkla bahsederken gururumuz kırmaya çalışan yüz ifadesindeki tüm çirkinlikleri nasıl görmezden gelebileceğimiz konusunda kafamızdaki pişmanlıklar ile beraber düşünmeye başlarız. Bazen hayaller kurarız, hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini bildiğimiz hayaller. Daha çok zengin olacağımız veya tüm dünyaya kendimizi kanıtlayacak bir ganimet elde ettiğimizi gördüğümüz hayaller. Sadece seni daha mutlu edeceğine inandığın fazladan bir şişeye daha ihtiyacın olduğun konusunda kendini kandırmak gibi. "


images


"Uzun bir yolculuk yaptım, yolcuğu eleştirebileceğim bir çok yönü var. Bu sürecin beni ne kadar yorduğuna ve alıştırdığına şahit olduğumuz bir yolculuk. İstediğiniz tarafından bakabilirsiniz, ben bu yolculuğu tamamlamış olduğumdan ötürü rahatlamış hissediyorum. Gururla taşıdığım ve beni ben yapan sanatımı en sonunda istediğim renklerle birlikte arkada bırakıyorum. Artık tırnaklarımın uzamayacağını bilmiş olmanın verdiği olgunlukla zamana göre karar almak zorundayım. Değişmiyorum, sadece ilk defa hislerimin oluşturmaya çalıştığı ve bunca zaman o baktığım rahatsız edici ifadeler yüzünden bastırdığım silüetimle yüzleşiyorum. Kendi gözlerimin içine bakıyorum, kolumda bir kaç turnike izi daha az olsaydı veya yorgunluktan dolayı daha az ağrı kesici alsaydım belki de kulaklarımı bu kadar iyi açamayacaktım. "

"Hiyerarşik sistemdeki hiçbir vurgu artık tonunu değiştiren notalarımı bastıramaz."

"Çevrelediğiniz hiçbir ayna kendim gibi hissettiremezdi."

6a41cfe04a63730ba781e8f0e3c9cc13.jpg


"Gürültünün oluşturduğu değil kendi zihnimde nasıl olması gerektiğine daha çok odaklanıyorum. Duyguların beslediği değil, duygulardan oluşan ve bunca zaman boyunca gölgesine bile sırt çevirmiş bir adamın hikayesi. Ruby ve Nera'yı tekrar görememeyi göze alarak diğer adamı oynamak zorunda kalan bir insan. "

"Metafor olarak kullanacağım bir desen veya temel duygularını köreltmiş gibi gözükmek için kullanacağım bir maske yok. Tüm yaşanmışlıklarım ile gölgemin baktığı yöne doğruldum, hafızama kazıdığım tüm manzaralar ve tüm tırnak izleri ile. "

"Bu kez Jeff Hardy olmak zorundayım."

"İnsanların sesleri azalıyor."

DrF2Z0aWsAIyFaj.jpg


Jeff elindeki mektubu ve yüzüğü evin kapısına bıraktı ve eski dostu Jack'in mezarındaki tasmayı son kez eline aldı.


"Bazen olduğundan kişiden kaçamazsın, kısa süreli zevklerin cazip gelen bağımlılıkları bile sana sırt çevirir. Kaderin düğümlenen ipliği sana kim olduğunu unutturur, kim olduğundan emin olacak kadar çiziklerin olsa bile."


10555ee756865ccab1ecba99117ac90e.jpg


 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: