RPG Kalabalıkların Anlam Kazanmasını Sağlayan Adam


The Brahma Bull

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Ara 2023
Konular
2
Mesajlar
37
Beğeni sayısı
17
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock



AJ Styles PWG'de! Seyircinin hayvan gibi desteği eşliğinde ringe geliyor.

1716301903105.png
AJ Styles:


Müziğimin çaldığı esnada rampadan ringe doğru yürürken şöyle bir etrafıma baktım ve şunu söyleyebilirim ki burası bir hayli kalabalık. Buna değinmem biraz anlamsız gelebilir çünkü bu kalabalık her zaman var. Boktan bir şirket değilseniz ya da koronavirüs tüm dünyayı sarmamışsa bu koltuklar her zaman dolu olur evet bu doğru ve hayatın akışına uygun. Ancak bu konuya değindim çünkü bu kalabalığın PGW'nin diğer kalabalıklarından çok önemli bir farkı var. Ringe doğru gelirken bu kalabalığı gözlemlediğimde bunu net bir şekilde görebildim. Çünkü buraya gelirken onların gözlerinin içine baktım ve hepsinin gözlerinin içi alev topu gibiydi. Buradaki herkes ama herkes her zaman olduğundan çok daha tutkulu, çok daha keyifli ve çok daha heyecanlılar. Çünkü bir kalabalık ancak bu şekilde bir anlam kazanır. Bunu onlara verebildiğinizde ve ben bu keyif, tutku ve heyecanın kaynağı olarak burada duruyorum. Ben kalabalıkların anlam kazanmasını sağlayan adamım ve artık buradayım. The Phenomenal AJ Styles, Prestige Grand Wrestling'de!

Son cümleleriyle seyirciyi iyice gazlayan AJ muazzam bir destek alıyor. Bir süre sonra seyircilerden ''You Still Got It'' tezahüratları duyulmaya başlıyor. O ana kadar adeta egosunu tatmin eder gibi bir tavır takınan AJ'in suratı bir anda düşmeye başlıyor.

Hey, hey, hey, dur biraz! Neyden bahsediyorsunuz siz ha? Buraya gelip bu arenadaki her şeye yeniden anlam kazandırıyorum ki buna sefil hayatlarınız da dahil ve siz de bunun karşılığında bana emekli muamelesi çekiyorsunuz öyle mi? Bana lütuf mu ettiniz yani? Bunun karşılığında evcil hayvanınız mı olmalıyım? Ne var biliyor musunuz? Tabiki de bende hala iş var! Bunu sizden çok daha iyi biliyorum bu yüzden o kokuşmuş nefeslerinizle bunu haykırmanıza ihtiyacım yok! Arka alandaki soytarılarınızın çoğundan daha yaşlı olabilirim fakat hala en iyi dönemimdeyim! Ben güreşin tanrısıyım ve tanrılar yaşlanmaz! Bu yüzden burada bütün samimiyetsizliğinizle gönlümü hoş etmenize ihtiyacım yok. Hiçbirinize ihtiyacım yok tam aksine sizin bana ihtiyacınız var. Çünkü ben türümün son örneğiyim. Neslim tükenmekte ve benden bir tane daha yok. Ne sanıyordunuz he? Prestige Grand Wrestling'de memuriyet hayatı yaşamaya geldiğimi mi? Gençlere yardımcı olduktan sonra bir kaç güzel maç izleterek kariyerimi noktalamaya geldiğimi falan mı düşündünüz? Öyleyse büyük bir hataya kapıldınız. Buraya kimseye fırsat vermeye gelmedim, tam aksine fırsatları almaya geldim. PWG koca bir dönemi ardında bırakmak üzere. Buradaki insanlar size verebileceği her şeyi verdi. Hepiniz buradaki insanlarla çıta nereye kadar yükselebiliyor bunu gördünüz. Şimdi ise benim sıram. Sandığınızın aksine bu çıtanın çok daha yukarısı var ve ben bunu göstermek için buradayım. Şimdilik sadece bekleyin ve olacakları görün.


Mikrofonu bırakıyor ve kendini öven cümleler söyleyerek arka alanın yolunu tutuyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: