Sizce Sinemaya En Çok Katkısı Olan Yönetmen?

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Tek bir kişi yazılamaz, ben de bilirkişi değilim ama Hitchcock'un çoğu farklı filmde etkisini görüyorum. Sanırım en başlara yazılır.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,110
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
Cevaplaması imkansız. Çok birliktelik içeren bir dal. Polanski, Godard, Truffaut, Scorcese, Tarkovsky, Kobayashi, hatta sadece Francis değil, Sofia Coppola, Woody Allen gibi kimi sinema tarihinden silersen, sinemanın çok büyük bir kısmını silip atmış olursun bence. Bundan ziyade ‘Kim sizde daha çok iz bıraktı’ gibi bir soru daha kolay olur.

Gloom

Konular
2,110
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
Tek bir kişi yazılamaz, ben de bilirkişi değilim ama Hitchcock'un çoğu farklı filmde etkisini görüyorum. Sanırım en başlara yazılır.
Kesinlikle. Ben örneklerde vermemişim ama atladığımız, unuttuğumuz çok kişi olacaktır hep. Tek isim vermek imkansız.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Cevaplaması imkansız. Çok birliktelik içeren bir dal. Polanski, Godard, Truffaut, Scorcese, Tarkovsky, Kobayashi, hatta sadece Francis değil, Sofia Coppola, Woody Allen gibi kimi sinema tarihinden silersen, sinemanın çok büyük bir kısmını silip atmış olursun bence. Bundan ziyade ‘Kim sizde daha çok iz bıraktı’ gibi bir soru daha kolay olur.
Sofia Coppola ve Woody Allen en sevmediğim 2 yönetmenler. Bana kattıkları pek bir şey yok hatta direkt.

Gloom

Konular
2,110
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
Sofia Coppola ve Woody Allen en sevmediğim 2 yönetmenler. Bana kattıkları pek bir şey yok hatta direkt.
Bireysel olarak çok doğal. Ben de çok beğeniyorum mesela, ne aradığına bağlı ama sinema için değerleri, ki aynı seviyede dahi değiller direkt Woody için konuşalım, NY sineması ve diyalog yazarlığı için önemi kenara atılamaz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: