AEW Rampage Tartışma Konusu | 18.05.2024


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
367
Mesajlar
3,276
Beğeni sayısı
617
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Tekli Maç
Kyle O'Reilly vs. Lee Moriarty (w/Anthony Ogogo)

Kazanan: Kyle O'Reilly (9:55)

Kameralar arka alana gidiyor, Lexy Niar önce Acclaimed'ı yeni çıkan şarkıları için tebrik ediyor, sonrasında sözü Billy Gunn alıp Elite hakkında konuşuyor, en son ise Brian Cage ile ana olayda karşılaşacak Anthony Bowens sözü alıp kapanışı yapıyor.

Yine Young Bucks'ın Reebok işbirliğiyle çıkaracağı ayakkabı hakkında bir video izliyoruz.

Tekli Maç
Cody Chhun vs. Rush

Kazanan: Rush (0:37)

Maç sonunda da Rush saldırmaya devam ediyor, ring altından ip alıp kırbaçlıyor, sonrasında ipi boğazına bağlayıp boğmaya çalışıyor. Güvenlik görevlileri ve hakemler engel olamıyor, sonrasında güvenliklerin yoğun ısrarları sonucunda Rush bırakıyor. En son bir sandalye alıp tekrar saldıracakmış gibi yaparken sandalyeyi açıyor, üstüne çıkıp gövde gösterisi yapıyor.

Lexy Nair, arka alanda Bryan Danielson'ı yakalıyor, birkaç soru soruyor, Danielson cevap verdikten sonra Dynamite'da Elite'in belirleyeceği birine karşı maça çıkacağını söylüyor ve bir meydan okuma gerçekleştiriyor.

Tekli Maç
Deonna Purrazzo vs. Robyn Renegade

Kazanan: Deonna Purrazzo (7:16)

Maç bitse de Purrazzo tekrar Renegade'e kilit bağlıyor, Thunder Rosa'nın müziği duyuluyor. Purrazzo bırakıp ringten kaçarken Rosa, Renegade'in durumunu soruyor. Bu sırada Purrazzo, Rosa'nın arkasından ringe giriyor ve Rosa'ya saldırdıktan sonra tekrar çıkıyor. Rosa onu kovalıyor, Purrazzo kaçmaya çalışsa da kaçamıyor, Rosa yakaladığı gibi tutarak ringin yanına doğru getiriyor ve aprona vuruyor. Ringe attığında Purrazzo kaçarken hakem ise Rosa'yı tutarak kovalamasını engelliyor. Seyircilerin yanına çıkan Purrazzo oradan Rosa'ya bir öpücük yolluyor, köşeye çıkan Rosa ise ona bir şeyler söylüyor. İkili aralarındaki mesafeye rağmen oradan tartışıyorlar.

Scorpio Sky ile alakalı bir video paketi izliyoruz. Yakında geri dönecekmiş.

Sonrasında Double or Nothing ile alakalı bir video geliyor. Triple Main Event - AEW vs. Elite/Mone vs. Nightingale/Swerve vs. Christian - olayına atıfta bulunuluyor.

Meal A Match programı ile alakalı ufak bir kesit gösteriliyor. Renee Paquette'nin konuğu Eddie Kingston, TBS YouTube kanalında yayınlandığı söyleniyor.

Lexy Nair'ın yanında Sonjay Dutt var, Sonjay Dutt kendisini yalnız bırakmasını rica ediyor. Lexy Nair kadrajdan çıkarken Sonjay Dutt söze giriyor. Elite ile anlaştığını, Bryan Danielson'ın meydan okumasına çıkacak ismin Satnam Singh olduğunu söylüyor ve kahkahalar atıyor.

Acclaimed maç için girişini yapıyor, Max Caster'dan bir rap gösterisi izliyoruz, sonrasında Anthony Bowens taraftarlarla ve Billy Gunn ile klasikleşmiş selamlaşmalarını yaptıktan sonra Billy Gunn ve Max Caster arka alana gidiyor, böylece ana olaya geçiyoruz.

Tekli Maç
Anthony Bowens vs. Brian Cage

Kazanan: Brian Cage (11:44)

KONU BAŞLIKLARI

(Rampage Spo.) Acclaimed'dan Elite ve Brian Cage'e Mesaj Var
(Rampage Spo.) Bryan Danielson Meydan Okuyor ve Rakibi Belli Oluyor
(Rampage Spo.) Yakında AEW'ya Geri Dönecek İsim
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: