Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
En Son İzlediğiniz Film ve Düşünceleriniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hellraiser" data-source="post: 447844" data-attributes="member: 370"><p>Bugün Asif Kapadia'nın Kenny Dalglish belgeselini izlemeye gittim ve sinemadan çıktığımda aklım hâlâ aynı isimle meşguldü.</p><p></p><p>Kenny Dalglish'i yıllardır bir futbol efsanesi olarak biliyordum ama bu film bana onun neden sadece büyük bir futbolcu değil, aynı zamanda büyük bir insan olarak da hatırlandığını yeniden gösterdi. Kariyerindeki başarıları izlemek elbette keyifliydi fakat beni asıl etkileyen şey, zor zamanlarda üstlendiği sorumluluklar ve insanlara olan yaklaşımı oldu. Kapadia'nın anlatımı sayesinde kendinizi yalnızca bir belgesel izlerken değil, İngiliz futbol tarihinin önemli anlarına tanıklık ederken buluyorsunuz. Özellikle Hillsborough sonrasında yaşananları görmek, Dalglish'e duyduğum saygıyı daha da artırdı. Açıkçası ben zaten uzun yıllardır onun hayranıyım. Bu yüzden bugün sinemaya giderken dolabımdan Kenny formamı çıkarmam hiç zor olmadı. Belki küçük bir detay ama benim için anlamlıydı. Çocukluğumdan beri hayranlık duyduğum bir futbol adamının hikâyesini, onun formasını giyerek izlemek güzel bir histi. Film boyunca bir kez daha şunu düşündüm: Bazı oyuncular kupalarıyla hatırlanır, bazıları attıkları gollerle. Kenny Dalglish ise karakteriyle, liderliğiyle ve insanlığıyla hatırlanacak isimlerden biri. Bugünlerde sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini bilmek de filmi benim için daha duygusal hâle getirdi. Futbola ve milyonlarca taraftara ilham veren bu büyük adamın tedavisinin başarılı geçmesini ve sağlığına kavuşmasını yürekten diliyorum. Bu birkaç saatlik bir sinema deneyiminden çok daha fazlasıydı. Bir efsaneyi yeniden hatırlamak ve ona neden yıllardır hayran olduğumu bir kez daha görmekti. <strong>Kral, en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hellraiser, post: 447844, member: 370"] Bugün Asif Kapadia'nın Kenny Dalglish belgeselini izlemeye gittim ve sinemadan çıktığımda aklım hâlâ aynı isimle meşguldü. Kenny Dalglish'i yıllardır bir futbol efsanesi olarak biliyordum ama bu film bana onun neden sadece büyük bir futbolcu değil, aynı zamanda büyük bir insan olarak da hatırlandığını yeniden gösterdi. Kariyerindeki başarıları izlemek elbette keyifliydi fakat beni asıl etkileyen şey, zor zamanlarda üstlendiği sorumluluklar ve insanlara olan yaklaşımı oldu. Kapadia'nın anlatımı sayesinde kendinizi yalnızca bir belgesel izlerken değil, İngiliz futbol tarihinin önemli anlarına tanıklık ederken buluyorsunuz. Özellikle Hillsborough sonrasında yaşananları görmek, Dalglish'e duyduğum saygıyı daha da artırdı. Açıkçası ben zaten uzun yıllardır onun hayranıyım. Bu yüzden bugün sinemaya giderken dolabımdan Kenny formamı çıkarmam hiç zor olmadı. Belki küçük bir detay ama benim için anlamlıydı. Çocukluğumdan beri hayranlık duyduğum bir futbol adamının hikâyesini, onun formasını giyerek izlemek güzel bir histi. Film boyunca bir kez daha şunu düşündüm: Bazı oyuncular kupalarıyla hatırlanır, bazıları attıkları gollerle. Kenny Dalglish ise karakteriyle, liderliğiyle ve insanlığıyla hatırlanacak isimlerden biri. Bugünlerde sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini bilmek de filmi benim için daha duygusal hâle getirdi. Futbola ve milyonlarca taraftara ilham veren bu büyük adamın tedavisinin başarılı geçmesini ve sağlığına kavuşmasını yürekten diliyorum. Bu birkaç saatlik bir sinema deneyiminden çok daha fazlasıydı. Bir efsaneyi yeniden hatırlamak ve ona neden yıllardır hayran olduğumu bir kez daha görmekti. [B]Kral, en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.[/B] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
En Son İzlediğiniz Film ve Düşünceleriniz?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt