Doğalgaz ÖTV'sine %224 Zam

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,825
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Biz de 2018 Nisan'a kadar soba yaktık hep. Daha 3-5 senedir doğalgazlı evdeyiz ama bu evden hiç memnun değilim. Eski evimiz sobalıydı ama daha iyiydi.
Soba inanılmaz iyi ısıtıyor ya. İlk başta yakarken biraz çektiriyor ama sonra hamam gibi oluyor.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Soba inanılmaz iyi ısıtıyor ya. İlk başta yakarken biraz çektiriyor ama sonra hamam gibi oluyor.
Kapıyı açınca sıcaklığı tüm odalara yayılıyor. Ben hiç üşüdüğümü hatırlamıyorum sobalı evde otururken. Günde 2 kere yakardım. Alışınca o kadar da zor değil. İkinci evimiz üst kattaydı sadece aşağıdan yukarıya kömür taşıması zor oluyordu. Sobadan razıyız ok.

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,825
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Kapıyı açınca sıcaklığı tüm odalara yayılıyor. Ben hiç üşüdüğümü hatırlamıyorum sobalı evde otururken. Günde 2 kere yakardım. Alışınca o kadar da zor değil. İkinci evimiz üst kattaydı sadece aşağıdan yukarıya kömür taşıması zor oluyordu. Sobadan razıyız ok.
Biz neredeyse hiç kömür kullanmadık. Ev zaten ağaçtan, alt katta soba yandığında her yeri ısıtıyor. Kışın ter döküyorduk baba vallahi. Yanına yaklaşamıyorduk zaten, öyle bir sıcak olamaz.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: