Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ospreay’inkinin tercih olduğunu herkes biliyor, ki Ospi bugün ben WWE’ye gidiyorum dese NXT’den dahi başlamadan direkt ana kadro yapacak kadar büyük bir güreşçi olduğu belli.
Ospreay’inkinin tercih olduğunu herkes biliyor, ki Ospi bugün ben WWE’ye gidiyorum dese NXT’den dahi başlamadan direkt ana kadro yapacak kadar büyük bir güreşçi olduğu belli.
WWE'den önce de aynıydı ama bu adam işte, gösterse de yaptığı şeyler belli. Ne bir hikaye anlatımı var, ne elle tutulur görsel açıdan hakiki güreş vadeden bir şey var. Adam sadece dümdüz hoplayıp zıplıyor hepsi bu.
WWE'den önce de aynıydı ama bu adam işte, gösterse de yaptığı şeyler belli. Ne bir hikaye anlatımı var, ne elle tutulur görsel açıdan hakiki güreş vadeden bir şey var. Adam sadece dümdüz hoplayıp zıplıyor hepsi bu.
Demek istediğim Will Ospreay saf high flyer iken NJPW'de strong style güreşmeye başladı. Ancak Ricochet'in böyle bir şansı olmadı çünkü direkt WWE'ye geçiş yaptı. Eğer Ricochet de NJPW kariyeri yapsaydı Ospreay gibi strong style güreşebilirdi. Ya da Ospreay WWE'ye gelseydi şu an Pete Dunne, Tyler Bate ile falan takım olurdu. NJPW, Ospreay'e hem gimmick hem karizma hem de güreş anlamında fırsat sundu.