Kariyerini En İyi Şekilde Bitiren Güreşçi?


Cigaretta

PG.com Kullanıcısı
Katılım
29 Nis 2024
Konular
7
Mesajlar
146
Beğeni sayısı
60
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Edge
Büyük güreşçilerin kariyerini bitirme konusunda sorun yaşadıklarına ve yaşları ilerledikçe kendi efsanelerine tezat işler yaptığına birçok kez şahit olduk. Aslında sadece güreşte değil tüm sporlarda kariyeri uygun zamanda bitirmek çok az bulunur bir iş. Mesela tarihin en büyük sporcularından Muhammed Ali, Federer, CR (hali hazırda) kariyerlerini birkaç yıl daha geç bitirdiler ve haliyle alışık olduğumuz seviyelerinin altında performans verdiler.

Sizce kariyerini en uygun şekil ve zamanda bitiren güreşçi kimdi? Sonradan yaptığı birkaç çerezlik maçı katmazsak SCSA bence muazzam kariyerini hiç tadı kaçmadan tamamladı.
 

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Katılım
30 Nis 2024
Konular
1
Mesajlar
48
Beğeni sayısı
21
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Muhteşem bir konu başlığı. Kendi içimde de muhakemesini yaptığım bir şeydi bu, burada konusunun açılması iyi olmuş. Bu tartışmada Undertaker’ın şöhreti en kötü isimlerden birisi olduğunu düşünüyorum zira kariyeri en az 5-6 yıl boşuna uzadı ve bu kendi efsanesi özelinde ağızda kötü bir tat bıraktı. Ben de diğer bazı arkadaşlar gibi Shawn Micheals derdim para için Arap şovunda geri dönmese.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Ric Flair eğer Shawn ile olan maçında bıraksaydı buranın tartışmasız bir numarasıydı, kusursuz vedaydı ancak ilerleyen süreçte öyle bir sıçtı ki.. o kadar sıçarsın yani. Shawn o kadar büyük sıçmadı sanırım Shawn derim bu soruya ama hiç kimse olabilecek en iyi şekilde bırakmadı maalesef.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: