RPG akıntı


Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Kameralar PAYBACK #34 şovunun gerçekleşeceği Prudential Center'da açılıyor. Otoparkın giriş kısmında siyah bir Jeep gözüküyor. Kısa bir bekleyişin ardından elinde Money in the Bank ile birlikte Wes Lee ve "Serpençe" Drew McIntyre arabadan iniyor. Etraflarını kontrol ettikten sonra ikili aralarında bir şeyler konuşarak arenaya giriyorlar. Kameramız iki ismi takip ederken Bryon Saxton iki ismin önünü kesiyor. Drew McIntyre, Wes Lee'nin sırtına vurduktan sonra yoluna devam ederken Wes Lee, Bryon Saxton'un yanına geçiyor.

1715361451547.png

Bryon Saxton: Merhaba Wes, bugün PGW kariyerlerinizin ilk kemer başarısını kazanma şansınız var. Bugün bizi neler bekliyor, Lodge bu engeli aşabilecek mi?

Wes Lee: Bu sadece The Lodge için bir başlangıç. Yolumuz çok uzun, akıntılarla dolu. Şu an henüz bu akarsunun debisi düşük, alüvyon taşıma kapasitesi düşük. Ne Gacy ne de Goldust bu akarsuda ufak bir dalga, akıntı yaratacak kadar etkili insanlar değiller. Ve de The Lodge da burada boğulacak bir oluşum değil, bunu kafana sokmanı isterim. Biz.. fırtınaların içinde savaşacağız, her dalgayı aşacağız ve idealimizi Peder'in önderliğinde gerçekleştireceğiz. Biz bu akarsuda büyüdük, yıkandık ve öğrendik. Onlara daha önce hiç tatmadıkları bir şey tattıracağız. The Lodge'ın gerçek tarafını.

Bryon Saxton: Goldust ve Joe Gacy arasındaki sevgi bağı, pek kolay yıkılabile-

Wes Lee: Joe Gacy ve Goldust birçoğunuza göre son zamanlarda şirketin en önemli isimleri ve gelecek için de en önemli parçaları değil mi? Birbirlerini ne kadar seviyorlar.. aslında çıkar ilişkisine dayalı, ucuz bir dostluk hikayesi. Joe Gacy'nin lafügüzaf konuşmalarından etkilenebilecek kadar aptal olan insanların sonu hiçbir zaman başarı olmadı, her zaman hüsran oldu. Goldust da kalanlardan farklı olmayacak. İki ucube etrafında dönen olayların arasından sıyrılmayı başaran Joe Gacy'nin bu dakikadan sonra yapacağı şeyi tahmin etmeniz zor olmasa gerek. Her zaman yaptığının dışına çıkmayacak, kullandığı paçavrayı kenara atacak. Charlie Dempsey, Nathan Jones ve niceleri.. Joe Gacy'nin safında duran herkesin sonu hiçlik oldu. Goldust'da bu kullan-at stratejisinin son örneği.

Bryon Saxton söze girmeden Wes devam ediyor.

Wes Lee: Kendilerini şu an Mısır'da Akka'yı savunan Cezzar Ahmet Paşa sanıyorlar.. fakat biz Napolyon kadar aptal değiliz. The Lodge'un ve Peder'in yarattığı kum fırtınasında boğulacak.. kendilerini ve sahte dostluklarını kaybedecekler. Her gece, her maçta benim için sadece tek bir gerçek var. O da zafer, o yüzden siz bu sonucu belli olan maça değil.. (çantasını göstererek) her zaman bir sürprize odaklanın.

Bryon Saxton: Mr. Money in the Bank Wes Lee bizimleydi.

Wes Lee bu sözler söylenirken çantasını kameraya doğru tutuyor ve göz kırparak elindeki yıldız işaretini gösteriyor. Ardından oradan ayrılıyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: