WWE'de Bu Tür Meydan Okumaları Özlediniz Mi?


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Önceden Şampiyon ve rakibi arasında haftalık şovlarda Bilek Güreşi maçı, Halat çekme karşılaşması gibi Meydan okumalar oluyordu çok uzun zamandır yapmıyorlar.

Şimdi bakıyoruz yüz yüze geliyorlar, yok kontrat imzalıyorlar falan hiç üstte yazdığım gibi meydan okumalar olmuyor. Siz olmasını ister misiniz?



 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Ya meydan okumalar daha güzel olabilir ama bu tarz şeyler de bilmiyorum, benim eğlence anlayışıma yönelik değil. Daha yaratıcı şeyler olmalı. Kontrat töreni bence de çok fazla olmaması lazım, özel maçlarda falan son segment olarak tat verebilir arada. AJ & Cody promo açısından bir noktada doyurucu olsa da çok tatmin etmemişti. Şu süreçte çok yargılamak istemiyorum ama SummerSlam'e gittiğimizde yayınlanan promoları izlerken vay a.. harbi bunlar oldu, süreci çok iyi işlediler demek isterim.
 

Kero

fesuphanallah
Katılım
2 Tem 2023
Konular
414
Mesajlar
5,152
Beğeni sayısı
649
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
1
agaoglu23 'e katılıyorum, ara da eğlence olarak kesinlikle yapılmalı. Bunlar harici daha extreme maç türlerini de özledik, balkabağı olan maçları bile. Eğlence katıyordu, kemer maçlarında olmasa bile ortada bir kemer olmayan uzun feudlara can katacak hamleler bunlar, görmeliyiz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: