Güncel Chris Jericho Düşünceniz?


Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
1,618
Beğeni sayısı
635
PG Nakit
200
Uzak ara AEW dönemi en beğendiğim hali ve nerdeyse List of Jericho kadar eğlenceli. RR 17 ilk 2'den learning tree'ye, işte long-term booking 💪
 

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
20
Mesajlar
114
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
0
Normalde Jericho'nun yaşındaki güreşçiler podcast yapınca yaşları gereği saçma sapan konuşabiliyorlar ama benim gözlemlediğim üzere durum Jericho'da hiç öyle değil. Yaptığı yorumlar ve analizler gayet mantıklı ve yerinde. Bence kendisinin 6.68 puan alan maça highest rating demesi ve izlenmeyecek seviyede bir ürün sunması bilerek yaptığı bir şey. Yoksa açıklaması olamaz bu bookingin. Ha bunu niye yapıyor orasını bilemem. Ayrıca konu ile biraz alakalı olarak şunu söyleyeyim, bir güreşçi yaşlanınca hayranların lütfen "emekli olma" diyip emekli olmayınca yaşından dolayı berbat şeyler yapınca "lütfen emekli ol" demesi büyük bir çelişkidir.
 

Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
101
Mesajlar
1,870
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
209
Mobilden olduğum için çok uzatmayacağım.

Kısacası kendisi virüs, kendi mirasına zarar veriyor, şirkete zarar veriyor ve en önemlisi feuda girdiği kişilere zarar veriyor. Hook ile feudunun Hook'a hiçbir katkısı yok mesela, ya da bu zamana kadar AEW'da özellikle şampiyonluğundan sonra akılda kalacak ne yaptı? Codyverse mevzusu gibi işte kendi halinde bir şeyler yapıyor ama yapıyor sadece kimseye bir katkısı yok hattta zararı var bence.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben eski Jericho’cuyum şahsi zevklerimden ötürü ama Chris Jericho 2008’de Shawn Michaels’ın ailevi değerleriyle oynarken de, 2016’da tek tek liste tutarken de, bugün de gerçek hayatındaki mizacında hep üzerinde/etrafında bulunan kaosu lehine çevirmeyi seven bir yapı barındırmıştır. Bundan fazla bir şey söylemeye de gerek yok, sadece seyredin ve görün… İşin ring içi boyutunda ise, bu adam daha yazın All In’de Ospreay ile taş gibi bir maç çıkardı. Ospreay damacanayla bile iyi güreşir demeyin, Jericho’nun All In’de yaptığı şey Ospreay’in dipdiri temposuna ayak uydurmaktı ve bu Jericho yaşında bir güreşçi için asla küçümsenecek ve göz ardı edilecek bir şey değil.
 
Son düzenleme:

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,902
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
420
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Jericho, Edge ve CC, AEW için değerdir. Arenaları doldurabilecek reytingleri arttıracak adamlardır. AEW bu adamları herhangi bir adam olarak sunuyorsa ya da ilgi yaratamıyorsa (olasılık üzerine) bu biraz da AEW'nun sorunudur. Eski AEW gerçekten özlüyorum. Cody -Brodie Lee feudu, MJF vs Jericho mevzuları, Orange Cassidy falan bu denli göze batmamıştı misal. Eddie Kingston hayvani derecede iyiydi. Şimdi ise gördüğüm evet bir şeyler deneyen bir şirket ama hala o ritim tutmamış.

Birincisi mevzular çok dağınık. Ortada çok sayıda kemer, şov ve isim var. WWE bu durumu 3 farklı brand ile toparlamış durumda. O yüzden bir WWE şovunu full izlemesen bile mevzuları anlayabiliyorsun. Ancak AEW hala bir kaosta. Elite mevzusu ile bir şeyler yapmak istiyorlar ama ancak kendi çaplarında bu mevzu dönüyor. Kemik AEW seyircisi dışında bu olaylara heyecan duyan bir kitle yok. Oysa pandemi zamanında Orange Cassidy vs Chris Jericho bile bir heyecan yaratıyordu. Şu an o yok.

En son yanlış olmasın şubatta full Dynamite şovunu izledim evet bu şov bir indy şovu olsa şahane olurdu ama benim gördüğüm ringe sırasıyla iki güreşçi gelir maça çıkarlar ve mevzu biter nokta. Ortada bir hype bir segment hiçbir şey yok. Şu an bu belki düzelmiştir bilemem.

Bana kalırsa şu an Jericho ile alakalı sorun varsa bu bizzat onun değil şirketin sorunudur. Şirket Edge ve Jericho için bana TV açtırtamıyorsa sorun onlardadır yani. Cody gittiğinden beri şirketin ben kalite anlamında kademe kademe kan kaybettiği kanısındayım. O adamı AEW seyircisi severdi sevmezdi ama orayı çekip çevirir iyi işlerin sunulmsında ön ayak olurdu. Bir de medya işlerini yürütürdü. O kabiliyet ne Mox ne Bryan ne de Jericho da yok. Mevcut EVPler ise WWE'ye benzer prodüksiyonda indy şovu yapabiliyor ancak.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: