AEW Main Event Potasının Hayvanlığı


Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
13
Mesajlar
63
Beğeni sayısı
20
PG Nakit
0
Böylesine dehşet bir rosterı toplayabilecek tek kişi Tony Khan'dır ama böyle bir rostera kötü booking yapacak tek kişi de yine Tony Khan'dır. 2 yıl sonrasında nelerin olacağını tahmin etmenin neredeyse imkansız olduğu bir sektörde, Aew'nun geleceğini elbet bilemem ama Khan ailesi bu şirket üzerine yatırım yapmaya devam ettikçe (gördüğüm haberler kâr ettiklerini gösteriyor) profesyonel güreş daima izlenebilir bir sanat/spor dalı olacak kalacak. Ayrıca 4-5 kişi daha var o fotoya eklenmesi gereken.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
304
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
100
knk hepsi herhanqi bir adam yha ben güreş gurusuyum 😎😎😎😎

Jay White böyle kullanılmaya devam ederse bu fotoğraflara yakışmamaya başlayacak. İçinden bir türlü çıkamadığı bir trios çukuruna soktular gibi geliyor adamı. İyi yanından bakacak olursak sakatlıktan çıkınca Adam Cole ve MJF, full time kariyeri bitene kadar Bryan Danielson falan da dahil buraya. Pushlansa buraya çok rahat dahil olacak isimler de var. Elde malzeme var, senaryo konusunda durumlar da biraz iyiye gidiyor. Mevcut durumu istikrarlı şekilde sürdürmek, WWE'nin durumu fazlasıyla iyiyken paniğe kapılmayıp uzun vadeye oynamak lazım.
 

Kero

fesuphanallah
Katılım
2 Tem 2023
Konular
384
Mesajlar
5,016
Beğeni sayısı
640
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
1
Kadro çok fena çok. Çok AEW bakmadığım için ana kemerin hikaye taraflarına hakim değilim ama şu an ki şampiyondan gayet memnunum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: