PPV AEW FG Spoiler: Main Event

wegdarest11

PG.net Kullanıcısı
Konular
75
Beğeni sayısı
25
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Hangman Adam Page
Ben o dönem forumda değildim ama takip ettiğimden gerçekten Mahal'ın reignine iyi diyen insanları görme rezilliği de yaşamıştım, bu net doğru bir yorum WWE içinde geçerli iyi bir babyface reigni yapma konusunda çok kötüler, eğer o reign 100 günü geçmiyorsa, Hangman heel olarak şampiyon olsa inanılmaz reign olurdu eminim. Joe konusunda aynı düşünüyoruz, geçiş rakibi olduğunu düşünüyorum en fazla Revolution şovuna kadar şampiyon kalır, Hangman tekrar kazanacaktır kemeri bu kez daha doğru isimler çıkar karşısına rakip olarak.
Bana geçiş Joe-Swerve-MJF-Ospreay veya Joe-MJF-Ospreay olacak gibi geliyor. Belki Ospreay'den alıp 3x yapar.

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
Ben o dönem forumda değildim ama takip ettiğimden gerçekten Mahal'ın reignine iyi diyen insanları görme rezilliği de yaşamıştım, bu net doğru bir yorum WWE içinde geçerli iyi bir babyface reigni yapma konusunda çok kötüler, eğer o reign 100 günü geçmiyorsa, Hangman heel olarak şampiyon olsa inanılmaz reign olurdu eminim. Joe konusunda aynı düşünüyoruz, geçiş rakibi olduğunu düşünüyorum en fazla Revolution şovuna kadar şampiyon kalır, Hangman tekrar kazanacaktır kemeri bu kez daha doğru isimler çıkar karşısına rakip olarak.

Bence konu iyi bir babyface reigninden çok kültürle alakalı. Japonya'da iyi babyface reignleri çok var. Eskiye gidersen Misawa-Kobashi reignleri, güncele yaklaşırsan Okada, Naito reignleri mevcut. Bunlar yaşanırken bunlardan rahatsız olan tek kişi görmedim.

ABD'de konu farklı. Hani tüm yıldızları bir araya getirsek. Tüm Attitude Era rosterı güreşe prime döneminde dönmüş olsun. Kemer de AJ, Bryan, gibi genel kitle tarafından sevilen bir X kişisinde diyelim. Bu adam kemeri 4 ay korusun ve koruduğu kişiler de Rock, Austin, Angle gibi gibi... Forumun da genel ABD ana akım güreş izleyenlerin rahatsız olacağını düşünüyorum. Yani tabii yazdığıma karşıt örnekler var (Punk'ın WWEC Reigini ve biraz önce dediğim Mox'un şampiyonluğu) ama genelde forumun da ana akım ABD tarafında güreş izleyenlerin de uzun dönem face şampiyon görmeyi sevmediği kanısına vardım. Yani konuyla alakasız ama forum tarihinde herhangi bir dönem RPG açsan rosterın %95'i ya heel ya da heel gibi oynayıp face durumunda olan isimler oluyor.

Bana göre Hangman'in reigini genel iyi bir reigndi. Mox gibi devam ettirilip şirketi epey yükseltebilirdi de. Ama yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı Joe'ya verilmesine de karşı değilim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi