RPG Profesyonel Güreşin Son Kalesi

The Cerebral MadVillan

PG.com Kullanıcısı
Konular
81
Beğeni sayısı
179
PG Nakit
265
RPG Karakteri
Samoa Joe
Favori Güreşçi
Samoa Joe

JOE! JOE! JOE!
Samoa-Joe-696x392.jpg

Joe şarkıyı duyduktan sonra hafif sırıtır ve ring'e gelir.

samoa-joe-aew.jpg

JOE; Şarkıyı kesin aptallar! Gerçekten de bu şirketin prodüksiyon sıkıntıları var. BENİM ŞARKIM BU DEĞİL GERZEK HERİFLER. Fury şovunda da bu şarkıyı kullandınız üstelik, gerçekten rezilsiniz.
(JOE ring dışında duran anonsörü eli ile çağırır.)

Anonsör koşarak JOE'nun yanına gider.

Anonsör; Evet efendi JOE, isteğiniz?

Joe; Aferin kaniş köpeği. Şimdi senden yegane isteğim (JOE sesini kalınlaştırır) arka alana gidip o arka alanda duran aptal gözlüklü ucubeler benim asıl şarkımı çaldırmalarını söyletmen. Tamam mı küçük kaniş köpeğim?

Anonsör korkmuş bir şekilde başını sallayarak onaylar ve arka alanın yolunu tutar.

samoa-joe.jpeg

(Joe o sırada bekler.)

006f356613d7f04259c728eaa8f74a9f_crop_exact.jpg

JOE; EVET! İşte çalmanız gereken şarkı buydu salaklar ve sonunda akıllandınız.Umarım o aptallara güzel bir ders olmuştur. Bu sorunu da hallettiğimize göre işimize geri dönelim.

JOE eli ile anonsörü tekrar çağırır. Anonsör bu durumdan bıkmış olduğunu belirten bir hareket yapar ama ring'e gelir. Joe ise bu durumu görür ve anonsörü köşeye çeker.
skysports-paul-heyman-samoa-joe-raw-wwe_3971445.jpg

Joe; (Alaycı bir ses tonu ile) Oh bir sorun mu var kaniş köpeği? Eğer bir sorunun varsa bana danışabilirsin ama ne umdunuğa dikkat et (Ses tonu kalınlaşır) çünkü bu seslendirebileceğin SON SORUNUN OLABİLİR!

Anonsör; (Korkmuş bir ses tonu ile) Hayır efendi JOE bağışlayın beni sizinle bir sıkıntım yok kesinlikle.

Joe; Tamam o zaman sıkıntın olmadığına göre o zaman şu kağıdı seslendir.

Anonsör; Tamam efendim, hemen. Baylar ve bayanlar karşınızda Fury şovunda yapılan 4 kişilik maçta tamı tamına üç güreşçiyi üst üste koyup mağlup eden ve aynı zamanda Profesyonel güreşin son kalesi olan ve Profesyonel güreşi kurtarmaya adayan güreş fedaisi S A M O A JOE!

mqdefault.jpg

Joe pozunu verdikten sonra mikrofonu anonsörden alır.
1689444857564.jpeg

Joe; Yavaş yavaş beni tanımaya görmeye ve tanımaya başladınız. Size söz benim hakkımda bugün daha çok şey öğreneceksiniz ve hatta size bir özelliğimi söylüyorum. Ben sözümün eri bir adamımdır. Geçen konuşmam da ne demiştim? Karşıma kim çıkarsa çıksın sonu iyi olmayacak demiştim. Gördüğünüz gibi Fury şovunda olanları gördünüz ve üstelik bu daha göstereceklerim yanında bu hiç bir şey! Sanki benle dalga geçerlermiş gibi önüme yine üç tane adı sapı belli olmayan güreşçi bozuntularını döktüler peki sonuç? SADECE VAHŞET. Eğer ki siz 1 aslanın olduğu yer de 3 tane ceylan gezdirirseniz o ceylanların onu hiç te iyi bitmez ki BİTMEDİ! Hepsinin üstünden geçtim. Zaten birisi düz bir şaklaban ne yaptığı bile belli olmayan sadece karısına havuzlu bir ev almak için güreşen ve mikrofona iki bir şey söyledikten sonra hiç kimsenin umrunda olmayan bir sinek pisliği. Zaten diğer maskeli fareyi üstümde kaç kere ezdim sayamıyorum bile. Kaç keredir acaba? Diğeri ise sülalesi eğer ki patronlarının kıç deliklerini yalamasalar şuan çöpçülük yapıp sefil bir hayat geçirecek olan ve ayrıca yetmezmiş gibi bütün sülalenin güreşmekte vasatlığı bile geçememiş olan kuduz itler. (JOE kameraya doğru konuşur) yani Jimbo, Johhny. Jimmy ha tamam Jey,dostum o kadar değersizsin ki ismini bile hatırlamama gerek yok uykuya dalarken umarım gerçekten kimin kabilenin şefi olduğunu anlamışsındır.(Seyircilere dönerek) Yani size demeye çalıştığım olay şu. Siz daha fragmanı bile görmediniz. Şuan sorun şu aptal piçler bu galibiyet beni doyurdu sanıyorsanız YANILIYORSUNUZ! BEN ASLA DOYMAM,AMACIMA ULAŞANA KADAR DOYMAM! Bu galibiyet benim gibi birisine az daha yetmez! Daha fazlasını istiyorum, kesinlikle daha fazlası ve ben daha fazlasını alana dek durmaya hiç niyetim yok!
1689444917812.jpeg

ARENA DA BULUNAN ÇOĞU SEYİRCİ JOE'YU YUHALAR. FAKAT UFAK BİR KESİM DE "JOE! JOE! JOE!" DİYE TEZAHÜRAT YAPAR.
images

Joe; Galibiyeti daha doğrusu ufak ara öğünümü kazandıktan sonra bile beni çekemeyenler olmuş, bana anca evinin koltuğunda telefonla laf edenler olmuş ama en çokta şu ufacık galibiyeti aldıktan sonra bile BENDEN KORKANLAR OLMUŞ! Korkmalarında hiç bir haksız sebep yok çünkü korkmalılar sadece artık burası eskisi gibi olmadığı için değil her an karşılarında dikilip onları uykuya daldıracağımdan dolayı korkuyorlar ve çok haklılar! Bana laf atanlar hakkında diyeceğim yegane laf (Kameraya bakarak.) EĞER YÜREĞİN VE G*TÜN yiyorsa buraya yani BENİM RİNGİME GELİP BANA HESAP SORUP BENLE ÖLÜMÜNE KADAR SAVAŞIRSIN. Ama bana ne kadar dayanabilirsin o senin sorunun ucube. Çok meraklıysan gel de gör. Benim dediğim gibi ben sözümün eriyimdir. Hiç bir zaman söz verip tutmadığım çok nadirdir. VE burada beni dinleyen PROFESYONEL GÜREŞ FEDAİLERİNE VE İZLEYENLERİNE SESLENİYORUM! Profesyonel güreşi uzun zamandır kirleten ve irtibarını düşürüp çok değerli bu sektörü 4.sınıf TRANBOLİN yarışmasına çeviren zihniyetin ağa babalarını, destekleyenlerini ve en önemlisi bu çok önem ve saygın bir meslek olan PROFESYONEL GÜREŞÇİLİĞE zarar veren BÜTÜN HERKESİ YATIRIP ONLARIN BOĞAZINDAKİ SON NEFESLERİNE KADAR İÇİME ÇEKECEĞİME SÖZ VERİYORUM.

JOE KAMERAYA SİNİRLİ BİR ŞEKİLDE BAKAR

Samoa_20Joe.0.png

Joe; Son olarak (Joe arena da bulunan seyircileri işaret eder) BU APTALLAR ZAMANI GELİNCE HER ŞEYİ ANLAYACAKLAR AMA DAHA ZAMANLARI VAR ÇÜNKÜ DAHA BEYİN KAPASİTELERİ NE BU VAHŞETE NE DE BU DEVRİME HAZIR ama her şeyin sırası var aynı benim bu şirkette en ama en yakın zamanda en tepeye çıkıp dağın tepesine çıkmaya çalışan her bozuntu zübbeyi BOĞUP DAĞDAN AŞAĞI ATACAĞIM!!

JOE MİKROFONU YERE FIRLATIR

Joe arka alanın yolunu tutar ve arka alanda bir çalışan elinde mikrofonu ile beklemektedir.

Çalışan; Joe bugün kestiğin promoda gerçekten çok önemli şeyler söyledin, genel olarak hedeflerinden bahsettin fakat belirli bir isim söylemedin neden?

Joe; Bir kere sen kimsin de benle aynı yerde bulunman senin için belki de hayatının en önemli günü ama senle uğraşacak vaktim yok sefil herif. O yüzden önümden çekil.

avJZgif0.gif

Joe çalışanı güçlü bir şekilde iter fakat kamera JOE'u çekmeye devam eder ve tam o sırada birisi Joe'dan imza almaya çalışır.

Joe adamı bakarak süzer adamın üstüne Ospreay tişörtü vardır.

william-ospreay-storm-driver-shirt-shirt.jpg

images

E39sFqbWYAMzQ9o

JOE ADAMA BİR ANDA ADAMA COQUİNA CLUTCH BAĞLAR

Güvenlikler bir anda adamı kurtarmak için doluşur ama JOE'u hiç bir şekilde ayıramazlar. Joe en sonunda adamı bırakır, adam baygın halde yatarken Joe
güvenlikler tarafından dışarı yollanır o sırada JOE son sözlerini bağırarak söyler.
a6ce57f6eb3c70ae6f2c47cc89686a7d6a9d30a6_hq.gif

Joe; Bırakın BENİ UCUBELER! BUNUN GİBİ APTALLARA MÜSTEHAK. O TİŞÖRTÜ GİYERKEN SENİ YOLDA GÖRENLER "KESİN BU ARKA SOKAKTA G*TÜNÜ VERİYOR" DİYORDUR. BİR DE BANA O TOPUN TİŞÖRTÜNÜ GİYİP İMZA İSTİYOR!! SANA MÜSTAHAK OĞLUM! SANA MÜSTAHAK!
Emergency_Exit_Doors_%2849399118683%29.jpg

...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: