Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟒 "𝘋𝘰𝘨̆𝘳𝘶 𝘻𝘢𝘮𝘢𝘯"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hacken" data-source="post: 226235" data-attributes="member: 28"><p>Şovu anca okuyabildim. En baştan başlayalım. Venis - Bate - Bryan Danielson üçgeni beklenildiği gibi Danielson - Bate atışmasına döndü. Val'ın kalbi kırık ve bu halde Chamber'a girecek. Bate'i hedef belirleyen Danielson'ın da durmaya niyeti yok. Tam kafamdaki stil yazılmış ki şovdan önce attığım promoda da birebir aynı şeylerin kullanılması muazzam olmuş. 2 taraf da birbirini harika anlamış. İşin sonunda Bate Venis'i de Bryan'ı da sktr eder diyorum. Venis'te ise ciddi bir gerginlik var çünkü NOW'dan gelen bütün isimler, iyi ve güçlü isimler. Başta mutant, hayvan herif ardaelci olmak üzere sağlam adamlarla kafese girecek. Allah yardımcısı olsun ve o kafesten çıksın diyelim. Kemeri ben alacağım senden çünkü Özer. </p><p></p><p>Harland'a çizilen karakter kendisine fazlasıyla yakışıyor. Doğan'ım da tekrar gelmiş hoş gelmiş. </p><p>Tag Team Championship'te böyle bir kemer değişimi bekliyordum. Çünkü diğer ikili daha çok TV kemeri üzerinde şekillenmişlerdi. Fakat Gacy hakkında gelen son haberden sonra durumu iyice merak etmeye başladık. The Lodge da takım divizyonuna ciddi hareket geçirecektir. Wes, gecenin sonunun sinyalini burada vermiş bir de. Bu da hoşuma giden bir detay oldu. Wyatt Family'nin sevgi ve sanat üzerinde master yapmış adamlara saldırışı da tatlı bir TVC feudunun temelini atmış. Gacy vs Wyatt temelinde olacak feud, benim gerçek hayatta da istediğim şeylerden biriydi. Ayrıca bu üçlüden çıkan promolar hem kalite, hem de uzunluk açısından tatmin edici olur.</p><p></p><p>Dream yine aynı çizgisinde konuşurken sürpriz diye nitelendireceğim bir saldırıya uğramış. Olayın Brody King üzerinden dönmesi ayrıca hoş olmu şov anlarında yapılan geyik muhabbetleri üzerine. Kısa süre de olsa olayın iki tarafı için iyi şeylere gebe olabilir bu kapışma. House Of Black, RR galibine bulaşarak hızlı bir şekilde göz önüne geldi ve bunu sürdürebilir. Dream için de geçiş döneminde bir yere bağlanmasa bile iyi olacaktır, diri tutar.</p><p></p><p>Seth Rollins fena bir çar. Normal Seth'in de bu mindgames işi iyidir de Lakot, çıtayı arşa çıkardı. Cody'nin bütün sinirlerle oynadı. Punk'ın wini de harika sonlanan bir maçın tuzu biberi olmuş, bunu yıldızla takip ediyoruz.</p><p></p><p>Patron, her zaman her yerde en iddialı isimlerden biri. Kendisi biraz arada kalmış gibi gürünce de onu neyin beklediğini çok iyi biliyoruz. (Adı lazım değil baş harfi A)</p><p></p><p>Mansoor, bu tarz bir gimmickle ilginç şeylerr izletebilir. Meme karakteri olan Zeke ile ilk başta karşılaşması ve onu kolayca ikna etmesi hoş olmuş.</p><p></p><p>Geçen hafta söylediğimiz gibi Gunther vs Roman maçından bir kaybeden çıkmadı. Aksine nurtopu gibi bir feud kazandılar. İki isim de kazanarak çıkacaktır feuddan da. Ayrıca karakterlerin sağlamlığı, oyuncularla da desteklendiğinde kısa sürede sıçrama ihtimalleri var gibi.</p><p></p><p>Gelelim Main Event'a. Jericho'nun OC'a gelen adamın Omega olması muazzam olmuş. Kesinlikle başka bir isim istemezdim. Gerek karakter gerek oyuncu anlamında cuk diyebiliriz. Ben, bu dönemin yüzlerinde Omega'yı başı çeken olarak görüyorum. Maç sonu ve bitişi karakteri inanılmaz besleyecektir. Veteran Legend'lar zaten her geldiğinde insanda bir mutluluk oluyor. İlk gün demiştim, Temmuzdu. Jeff benim fav karakterlerden diye. Hala da arkasındayım. Yalnız Jericho da az mutant değilmiş, bu seviyeye gelmeyi fazlasıyla hak etti. Daniels'ı haşat etti ve Cash-in için hazırladı. Wes, duruma daha fazla dayanamadı, bunu fazlasıyla anlıyorum. Bu noktaya gelişimi çok iyi verdi ekip. Ama bu süreçte, tak etme noktasına zaman olarak biraz hızlı geldik gibi hissediyorum. Olay örgüsü olarak değil de zaman olarak bende bu hissiyatı bıraktı. Sonuçtan ve gelişimden son derece memnunum. Ayrıca Daniels'ın The Lodge ile alakalı olmama ihtimali benim nezdimde yok. Tabii zaman gösterecek ancak o vibe'ı fazlasıyla veriyor.</p><p></p><p>Harika bir şov olmuş. Maçlara değinmedim diye burada söyleyeyim; hepsi muhteşem yazılmış. Seth vs Punk ve Main Event ayrıca muazzam. Ekibin ve takip eden herkesin eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacken, post: 226235, member: 28"] Şovu anca okuyabildim. En baştan başlayalım. Venis - Bate - Bryan Danielson üçgeni beklenildiği gibi Danielson - Bate atışmasına döndü. Val'ın kalbi kırık ve bu halde Chamber'a girecek. Bate'i hedef belirleyen Danielson'ın da durmaya niyeti yok. Tam kafamdaki stil yazılmış ki şovdan önce attığım promoda da birebir aynı şeylerin kullanılması muazzam olmuş. 2 taraf da birbirini harika anlamış. İşin sonunda Bate Venis'i de Bryan'ı da sktr eder diyorum. Venis'te ise ciddi bir gerginlik var çünkü NOW'dan gelen bütün isimler, iyi ve güçlü isimler. Başta mutant, hayvan herif ardaelci olmak üzere sağlam adamlarla kafese girecek. Allah yardımcısı olsun ve o kafesten çıksın diyelim. Kemeri ben alacağım senden çünkü Özer. Harland'a çizilen karakter kendisine fazlasıyla yakışıyor. Doğan'ım da tekrar gelmiş hoş gelmiş. Tag Team Championship'te böyle bir kemer değişimi bekliyordum. Çünkü diğer ikili daha çok TV kemeri üzerinde şekillenmişlerdi. Fakat Gacy hakkında gelen son haberden sonra durumu iyice merak etmeye başladık. The Lodge da takım divizyonuna ciddi hareket geçirecektir. Wes, gecenin sonunun sinyalini burada vermiş bir de. Bu da hoşuma giden bir detay oldu. Wyatt Family'nin sevgi ve sanat üzerinde master yapmış adamlara saldırışı da tatlı bir TVC feudunun temelini atmış. Gacy vs Wyatt temelinde olacak feud, benim gerçek hayatta da istediğim şeylerden biriydi. Ayrıca bu üçlüden çıkan promolar hem kalite, hem de uzunluk açısından tatmin edici olur. Dream yine aynı çizgisinde konuşurken sürpriz diye nitelendireceğim bir saldırıya uğramış. Olayın Brody King üzerinden dönmesi ayrıca hoş olmu şov anlarında yapılan geyik muhabbetleri üzerine. Kısa süre de olsa olayın iki tarafı için iyi şeylere gebe olabilir bu kapışma. House Of Black, RR galibine bulaşarak hızlı bir şekilde göz önüne geldi ve bunu sürdürebilir. Dream için de geçiş döneminde bir yere bağlanmasa bile iyi olacaktır, diri tutar. Seth Rollins fena bir çar. Normal Seth'in de bu mindgames işi iyidir de Lakot, çıtayı arşa çıkardı. Cody'nin bütün sinirlerle oynadı. Punk'ın wini de harika sonlanan bir maçın tuzu biberi olmuş, bunu yıldızla takip ediyoruz. Patron, her zaman her yerde en iddialı isimlerden biri. Kendisi biraz arada kalmış gibi gürünce de onu neyin beklediğini çok iyi biliyoruz. (Adı lazım değil baş harfi A) Mansoor, bu tarz bir gimmickle ilginç şeylerr izletebilir. Meme karakteri olan Zeke ile ilk başta karşılaşması ve onu kolayca ikna etmesi hoş olmuş. Geçen hafta söylediğimiz gibi Gunther vs Roman maçından bir kaybeden çıkmadı. Aksine nurtopu gibi bir feud kazandılar. İki isim de kazanarak çıkacaktır feuddan da. Ayrıca karakterlerin sağlamlığı, oyuncularla da desteklendiğinde kısa sürede sıçrama ihtimalleri var gibi. Gelelim Main Event'a. Jericho'nun OC'a gelen adamın Omega olması muazzam olmuş. Kesinlikle başka bir isim istemezdim. Gerek karakter gerek oyuncu anlamında cuk diyebiliriz. Ben, bu dönemin yüzlerinde Omega'yı başı çeken olarak görüyorum. Maç sonu ve bitişi karakteri inanılmaz besleyecektir. Veteran Legend'lar zaten her geldiğinde insanda bir mutluluk oluyor. İlk gün demiştim, Temmuzdu. Jeff benim fav karakterlerden diye. Hala da arkasındayım. Yalnız Jericho da az mutant değilmiş, bu seviyeye gelmeyi fazlasıyla hak etti. Daniels'ı haşat etti ve Cash-in için hazırladı. Wes, duruma daha fazla dayanamadı, bunu fazlasıyla anlıyorum. Bu noktaya gelişimi çok iyi verdi ekip. Ama bu süreçte, tak etme noktasına zaman olarak biraz hızlı geldik gibi hissediyorum. Olay örgüsü olarak değil de zaman olarak bende bu hissiyatı bıraktı. Sonuçtan ve gelişimden son derece memnunum. Ayrıca Daniels'ın The Lodge ile alakalı olmama ihtimali benim nezdimde yok. Tabii zaman gösterecek ancak o vibe'ı fazlasıyla veriyor. Harika bir şov olmuş. Maçlara değinmedim diye burada söyleyeyim; hepsi muhteşem yazılmış. Seth vs Punk ve Main Event ayrıca muazzam. Ekibin ve takip eden herkesin eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟒 "𝘋𝘰𝘨̆𝘳𝘶 𝘻𝘢𝘮𝘢𝘯"
Menü