RPG Tebrik ve İkaz


KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
6,737
Beğeni sayısı
1,841
PG Nakit
865
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Arka alanda büyük televizyonu görüyoruz ve Tyler Bate'in zaferini izleyen isim... Bryan Danielson. Kameraya dönüp direkt olarak ciddiyetle konuşmaya başlıyor.


AVvXsEj3aj9juubQc4Ih5rqV5Q5u1kTDIC7eIOWEv0V7C1KaCdOcYgxEtDSCwvT3kqWf_TRWUTLozHc7HC29DiORNFdZrzt4e4PC9tGbkX2JeT29jylbTRDTBQh4EZ4lhcdujNtWQ_KbvyVE6MtYfbxGT05c2OmnoLPJLzSXCeYgBj2AHvNalYDUsFVi_5yT=s320


Bryan Danielson: Val, şu anda Bate için yattığın yerden sevindiğini biliyorum. Ama şu anda beni gördüğünde ne hissettiğini bilip bilmediğimi soracak olursan... Bilmiyorum. Çünkü seni çözemiyorum. Bu yüzdendir ki, bende büyük bir iz bırakacaksın. Bıraktın da. Tıpkı benim sende bıraktığım gibi. Yaptığın şeylerle beni çıldırtmayı fazlasıyla başardın. Bu süreci buraya sen götürdün demek daha doğru olurdu. Ben... Ben sana senin Mayhem'e yaptığın şeyi yapmadım. Çünkü bunu sana yaptığımda olan olmuştu ve insanlar artık bıkmışlardı. Onlar benim için bağırırlar Val. Her defasında. Ama bu sefer bir şey yapmamı istediler. Benden bunu istediler çünkü senin olduğun profil, sen... PGW Şampiyonu Val. İnsanlar bundan haz etmiyorlar. Bunun sebebi karşında benim olmam değildi. Eğer bu oyunu benim gibi oynasaydınız, bu insanlara istediği şeyi, saf güreşi sen verseydin belki her şey farklı olabilirdi. Belki burada olabilirdin. Ama olan olmuşsa ve iş işten geçmişse dileyecek tek şey geçmiş olmasıdır. Geçmiş olsun Val. Sözünü ettiğim koşullar oluştuğunda seni yenerek gösterdim ki, iyi bir PGW şampiyonu olabilirdim. (arenada YES! sesleri) Ama bu çiçek benim toprağımda yetişmedi. Henüz. Belki çok... Çok sonra. Ama biliyorum. Ben PGW şampiyonu olacağım. Fakat bu olana kadar, senin yanlışlarını da düzeltmeye devam edeceğim. Seninle işim bitti Val. Artık söz konusu olan kuklacı değil, kukla. Tyler senin gibi olmayacak. Onun karşısına çıkıp dikileceğim ve öğreteceğim. Belki de, öğretemeyeceğim. Bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki, PGW'i birkaç şovluk da olsa senden kurtardığım gibi... Tyler'ı da kurtaracağım. Ve belki de o... Senin gibi olmayacak. Artık senin gösterdiğin yolda yürümemeyi seçip, kendine bir şampiyon profili yaratıp bana bunu gösterecek. İşte o zaman, bir şeyler başardığımı anlarım. Kazanmak veya kaybetmek değil. Kuklayı kuklacıdan kurtarmak. Benim için tüm mesele bu.


Seyircilerin yoğun "YES!" tezahüratları ile Bryan'ı destekliyorlar. Bu sırada kameralar, arka alana giriş yapan o ismi çekmeye gidiyor.

abw4hsg.gif

Saatlerdir gömülü olduğu koltuğunda kıpırdandı. Telefona uzandı ve rehberden "Tyler Bate PGW"i aradı. Birkaç çağrıdan sonra telefon açıldı.

Val Venis: Merhaba, şampiyonla mı görüşüyorum? (Bate'in kahkahasını duyunca devam eder.) Koçum benim. İşte sen busun! Önce Rumble'da destan yazdın ve şimdi.. Hiç beklenmeyen bir anda önüne çıkan fırsatı değerlendirdin. İşte sen busun Bate! Sen busun! PURE Şampiyonluğu seninle birlikte daha da yükselecek. İnanıyorum! Bir de utanmadan seni Mayhem'le kıyaslıyorlar. Kıçımın Mayhem'i. O, bana yük olmak dışında hiçbir şey yapmamıştı. Sen ise bu akşam, akıl hocandan uzakta o unvanı elde ettin. Tabii ki bunda benim de payım var. Seni hazırladım. PGW'ye, orman kurallarına, şampiyonluğun ne demek olduğuna... PGW Şampiyonluğu'nun gölgesi o kadar büyük ki, bundan sen de faydalandın. Başarı başarıyı getirir Bate. Unutma! Eğer hocan Yoda'ysa, bir kazanansa; sen de öyle olursun. Hiç şaşmaz! Tekrardan tebrikler dostum. Beta bataklığından bu şekilde kurtulacaksın. Bir erkek anca kendine odaklanırsa erkek olabilir. Sadece kendi yoluna odaklan... Kimseyi mutlu etmek veya ona hizmet etmek gibi bir zorunluluğun yok.

Bir es verir.

Val Venis: Bana bak! Royal Rumble'da o kadına nasıl baktığını gördüm. Pekala, ben de hareket halindeki bir vajinaya bakmayı severim ancak o, farklı bir bakıştı. Gözümden kaçmaz. Kulağını çekerim senin. Anlıyor musun beni? Aşık olmak diye bir şey yok evlat. Unut onu. Penisini kesmemi mi istiyorsun, ha? Onu çöpe mi atayım? Boktan film ve dizilerin romantik pohpohlamasından başka bir şey değil. Tarihe bir bak. Kendi yolunu çizen tüm o erkeklere. Krallara, mareşallere, sporcu ve sanatçılara... Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diyorlar. DOĞRU!

Val Venis: Ve o kadın sürekli değişip durur. Sabit değildir!


@Gloom
 

Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,890
Mesajlar
9,958
Beğeni sayısı
1,445
PG Nakit
385
1
Kemeri yanına koymuş, Valentine'ın görüntüsünü başa sara sara izlemektedir. Kameralar masada bekleyen tamamlanmamış bir mektuba fokuslanır. Ardından telefonun çalmasıyla Bate'in sıçaraması bir olur. "Abim" aramaktadır. Bate hemen görüntüyü kapatır ve rastgele bir spor kanalına geçer. Telefonu açar ve abisinin esprisi üzerine, biraz da abisi tarafından affedilip affedilmediği konusunda şüpheleri olduğu için, rahatlayıp gülmeye başlar.

Tyler Bate: Teşekkürler Val. Cidden bu arada, sen olmasan bunu başaramazdım. Beni içinde bulunduğum yerden çekip çıkardın gibi hissediyorum...Geçen gece aradım aslında abi ama çok rahatsız etmek istemedim. Meşguldün muhtemelen. Problem yok...zaten çok duymak istemeyeceğin şeyler söyleyecek gibi hissediyordum. Kafam da fenaydı zaten. Neyse, bu ringdeki en teknik adam olduğumu herkese göstermiş oldum. Eh, abim arkamızda oldukça devamı da gelir herhalde.

Venis'in sessizliğinden konunun Valentine'a geldiğini anlar Bate. Gerçekten de yolunu bulmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden Venis'in konuşmasını bekler. Venis'in önerilerini her zaman ciddiye almaktadır ama bu sefer diyecek bir şey bulamaz.

Tyler Bate: ...haklısın abi. Yani belki benim için de şeydir, ne bileyim, öyle gelip geçici bir dönemdir.(gözleri masadaki mektuba kayar) Bu sıralar meşgulsün. Pek takılamadık ya. Ufak çaplı bir yalnızlık çektim herhalde. Bi' kendime gelmem lazım. Artık PURE şampiyonuyum, hikayem şimdi başlıyor ne de olsa!

Hızlı akan bir telefon görüşmesi sonrasında Venis'in "tünele girdim kardeşim" tarzı bir bahanesiyle görüşmeyi sonlandırması Bate'in Venis'e karşı hislerini değiştirmemiştir. Bu kadar "yoğunluğu" arasında abisinin kendisine de vakit ayırabilmiş olması onun için yeterlidir.

@KALKTI!!!!


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: