Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #33'e Puan ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Centria" data-source="post: 220515" data-attributes="member: 51"><p>Eve gelir gelmez uyurum diyordum, uyku gelmeyince şovu okuyayom dedim.</p><p></p><p>Dream ile Goldust'ın barışmasına duygulandık vallahi yalan yok, Lodge bayağı hyple'idi oluşum sürecinde ki zaten 2 ay falan kim olduklarını öğrendik gerçekten sağlam bir temelleri var ve beklediğim gibi direkt şampiyonlara oynadılar. EC3'nin dediği her şey doğru, Gacy ve özellikle Goldust o kadar çok damga vurdu ki TV kemerine Tag kemerleri resmen sadece süstü. Öte yandan herkes olası bir Goldust vs. Gacy'ni ilk tohumunu görmüş olabiliriz. Yani bence Gacy'de çok iyi karakter olsa Goldust gölgede bıraktı Gacy'i, bir TV kemer run'ını hak ediyor. Solo Goldust izlemek keyifli olabilir, oyuncusunun promoları da gayet sarıyor umarım solo olursa da aynı hevesle devam eder.</p><p></p><p>Roman da, Gunther da benim gibi yeni ve hevesli oyuncular promolarına bakıyorum ve ikisinden de gayet umutuluyum. ROman kazanır diye düşünüyordum çünkü daha çok promosunu gördüm herhalde ve hiçte fena değildi yani akıyor gidiyordu. Kabile şefi karakterini rpglerde merak ediyordum umarım güzel bir run yapar o da. Gunther'a da tebrikler kendisini çembere garantiledi ve WM'de de görcez muhtmelen</p><p></p><p>Seth için açıklama gelmiş zaten pek yorum yapmayacağım sadece gerçek hayattaki Seth'e göre fazla olgun ve bu çok hoşuma gitti.</p><p></p><p>Bo Dallas, şimdi Taylan bana ilk karakteri söylediğinde meraklanmıştım yalan yok fakat sadece kod işini biraz abarttığını düşünüyorum, başta ben de internnetten çevirip okusam da sonradan pek umursamadım açıkcası, şovu çalma olayı falan çok iyi bana anlattığı karakterde çok iyi ama değdiğim gibi böyle olursa bilmiyorum ya sadece kendisi zevk alır gibime geliyor, neyse vardır bir bildiği diyelim.</p><p></p><p>Uso'nun, biz yeni oyunculara WM'e kadar ya da belki NWO'a kadar reign kasıp kemerin prestijini tekrardan arttıracağını düşünüyordum, çünkü hani kendi karakteri çok uçsa da kemer resmen yoktu ortalıkta aynı Tag kemerleri gibi. Bate de aynı şekilde direkt abisnini kemerine oynar diyr düşünüyordum fakat ikisi de olmadı. Bate'in Mayhem'in olmuş bir versiyonu olduğuna eminim WM iki gece ise birinci gecesinde muhtmelen abisini yenecek. Hep böyle düşünüyordum bu değişmedi AMA JEricho'nun da NOW kemeri ile gelişi ki bence koruyacak Daniels'a karşı, PURE kemerini tarihe karıştırabiliriz. WM'DE Abi vs. Kardei, Şampiyon vs. Şampiyon görüp ardında ki Paybackte PURE kemerine sonsuza kadar elvade diyebiliriz gibi geliyor. Bakalım.</p><p></p><p>Punk, WM'de Jeffi elediğinde ''gerçekten mi'' diyip feud olmasından tırsmıştım çünkü hani sıkıldık ya. Uso vs. Punk olmasını istiyordum ve oldu. Uso bence Cody ve Danielson ile birlikte şirketin en büyük face ismi. Punk'ta direkt PGW düşmanı, iki farklı kutup gibiler bence çok daha ilgi çekici.</p><p></p><p>Danielson'ın Y-SEX hikayesinde olacğını düşünüyordum ama 3. bir düşman olarak. Maçı üçletir öyle olur hikayede diyordum ki önce Bate'in kemer kazanması sonra da bu promo bunu bozdu. Danielson'ı okuduğumda aklıma ilk AEW zamanları geliyor yani birebir aynısıydı. Fakat şimdi daha çok bir öğretmen rolüne bürünmesi ilgimi çekmedi değil. Ki Hakan abinin baştan beri promolarında bahsettiği oydu aslında güreş öğretmeni, öğretici falan filan. Bate'i adam edecek bakalım. Fakat bir taraftan Bate'in kurtarıcısı bir kadın var. Bu tek şovluk bir şey değilse tabi hem Danielson hem de o kadın sayesinde Venis'i yenebilir ve çokta başarılı bir underdog hikayesi olur. Danielson zaten alışık o hikayelere.</p><p></p><p>Punk-Patron konuşması hangimiz daha oe'yiz konuşması olmuş. Patron face turn atar mı emin değilim ama atacak gibi duruyor. Punk'I ise okumaktan gerçekten keyif alıyorum şirket düşmanı karakterler her zaman ilgi çekiypr.</p><p></p><p>Joe geldiğinden beri çok dominant. Çemberde de bence şovu çalabilecek birisi, oyuncusu da aktif vallahi tehlikeli. </p><p></p><p>Açıkcası yalan yok kendi segmentimi ilk okuduğumda karakterlerimin NPC gibi kullanıldığını düşünüp üüzlmüştüm, fakat şimdi mantıklı geliyor. Taha abinin kantinin erbaşı olduğu için takım divizyonunda olacğını tahmin etmiştim ama Jeff bana da sürpriz oldu. Tek korkum Omega'nın takım divizyonunda sıkışıp kalması. Ben YB alırken takım divizyonuna renk katmak için almıştım Omega'yı burda görmek korkutsa da dur bismillah daha ilk şov hemen söylenmeyelim. Ospreay & Hardy için takım kemerlerini almaları için ya ilk basamak olacağız ya da ikisini yenip ''The Bar'' gibi başta birbirleriyle anlaşamayan ama sonra iyi anlaşıp şampiyon olan takım göreceğiz. İkincisini tercih ederim. ''Senin de bir kemerin eksik benim de bir kemerim eksik gel takım olalım'' muhabbetinden çok böye anlaşamayan eski rakipleri izlemek çok daha eğlenceli olur. Ha bir de kazanmak istiyorum o yüzden .D</p><p></p><p> Öncelikle KAT'a ayrı parantez vlallahi Jericho'su favlarımızdan olacak gibi, gerçekten ilaç gibi geldi ve motivasyonunu çok beğendim. NWO'daki maçı zaten bekliyordum ama heycanlandırdı. Dream konusunda ise ben basit adamım herhalde kupkuru Daniels'a meydan okuyacağını düşünüyorum hani geçmiş falan da var. Yani hala aynı düşünüyorum ama iki şampiyon arasında bile kalması NWO main eventinde kendisini göreceğiz gibi. </p><p></p><p>Şirkete ve bütün hikayelere hype oğlu hype'ız keyifli bir WM süreci bekliyorz. Tekrardan ekibin eline koluna sağlık.</p><p></p><p>Muhtemelen bayağı bir yazım hatası yaptım onun için kusura bakmayın, hem biraz yorgunuk var hem de yeni yeni kullanmaya başladığım bir laptopa geçtim sadece rpg için kullanıyorum, elim zamanla alışır, şimdilik böyleyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Centria, post: 220515, member: 51"] Eve gelir gelmez uyurum diyordum, uyku gelmeyince şovu okuyayom dedim. Dream ile Goldust'ın barışmasına duygulandık vallahi yalan yok, Lodge bayağı hyple'idi oluşum sürecinde ki zaten 2 ay falan kim olduklarını öğrendik gerçekten sağlam bir temelleri var ve beklediğim gibi direkt şampiyonlara oynadılar. EC3'nin dediği her şey doğru, Gacy ve özellikle Goldust o kadar çok damga vurdu ki TV kemerine Tag kemerleri resmen sadece süstü. Öte yandan herkes olası bir Goldust vs. Gacy'ni ilk tohumunu görmüş olabiliriz. Yani bence Gacy'de çok iyi karakter olsa Goldust gölgede bıraktı Gacy'i, bir TV kemer run'ını hak ediyor. Solo Goldust izlemek keyifli olabilir, oyuncusunun promoları da gayet sarıyor umarım solo olursa da aynı hevesle devam eder. Roman da, Gunther da benim gibi yeni ve hevesli oyuncular promolarına bakıyorum ve ikisinden de gayet umutuluyum. ROman kazanır diye düşünüyordum çünkü daha çok promosunu gördüm herhalde ve hiçte fena değildi yani akıyor gidiyordu. Kabile şefi karakterini rpglerde merak ediyordum umarım güzel bir run yapar o da. Gunther'a da tebrikler kendisini çembere garantiledi ve WM'de de görcez muhtmelen Seth için açıklama gelmiş zaten pek yorum yapmayacağım sadece gerçek hayattaki Seth'e göre fazla olgun ve bu çok hoşuma gitti. Bo Dallas, şimdi Taylan bana ilk karakteri söylediğinde meraklanmıştım yalan yok fakat sadece kod işini biraz abarttığını düşünüyorum, başta ben de internnetten çevirip okusam da sonradan pek umursamadım açıkcası, şovu çalma olayı falan çok iyi bana anlattığı karakterde çok iyi ama değdiğim gibi böyle olursa bilmiyorum ya sadece kendisi zevk alır gibime geliyor, neyse vardır bir bildiği diyelim. Uso'nun, biz yeni oyunculara WM'e kadar ya da belki NWO'a kadar reign kasıp kemerin prestijini tekrardan arttıracağını düşünüyordum, çünkü hani kendi karakteri çok uçsa da kemer resmen yoktu ortalıkta aynı Tag kemerleri gibi. Bate de aynı şekilde direkt abisnini kemerine oynar diyr düşünüyordum fakat ikisi de olmadı. Bate'in Mayhem'in olmuş bir versiyonu olduğuna eminim WM iki gece ise birinci gecesinde muhtmelen abisini yenecek. Hep böyle düşünüyordum bu değişmedi AMA JEricho'nun da NOW kemeri ile gelişi ki bence koruyacak Daniels'a karşı, PURE kemerini tarihe karıştırabiliriz. WM'DE Abi vs. Kardei, Şampiyon vs. Şampiyon görüp ardında ki Paybackte PURE kemerine sonsuza kadar elvade diyebiliriz gibi geliyor. Bakalım. Punk, WM'de Jeffi elediğinde ''gerçekten mi'' diyip feud olmasından tırsmıştım çünkü hani sıkıldık ya. Uso vs. Punk olmasını istiyordum ve oldu. Uso bence Cody ve Danielson ile birlikte şirketin en büyük face ismi. Punk'ta direkt PGW düşmanı, iki farklı kutup gibiler bence çok daha ilgi çekici. Danielson'ın Y-SEX hikayesinde olacğını düşünüyordum ama 3. bir düşman olarak. Maçı üçletir öyle olur hikayede diyordum ki önce Bate'in kemer kazanması sonra da bu promo bunu bozdu. Danielson'ı okuduğumda aklıma ilk AEW zamanları geliyor yani birebir aynısıydı. Fakat şimdi daha çok bir öğretmen rolüne bürünmesi ilgimi çekmedi değil. Ki Hakan abinin baştan beri promolarında bahsettiği oydu aslında güreş öğretmeni, öğretici falan filan. Bate'i adam edecek bakalım. Fakat bir taraftan Bate'in kurtarıcısı bir kadın var. Bu tek şovluk bir şey değilse tabi hem Danielson hem de o kadın sayesinde Venis'i yenebilir ve çokta başarılı bir underdog hikayesi olur. Danielson zaten alışık o hikayelere. Punk-Patron konuşması hangimiz daha oe'yiz konuşması olmuş. Patron face turn atar mı emin değilim ama atacak gibi duruyor. Punk'I ise okumaktan gerçekten keyif alıyorum şirket düşmanı karakterler her zaman ilgi çekiypr. Joe geldiğinden beri çok dominant. Çemberde de bence şovu çalabilecek birisi, oyuncusu da aktif vallahi tehlikeli. Açıkcası yalan yok kendi segmentimi ilk okuduğumda karakterlerimin NPC gibi kullanıldığını düşünüp üüzlmüştüm, fakat şimdi mantıklı geliyor. Taha abinin kantinin erbaşı olduğu için takım divizyonunda olacğını tahmin etmiştim ama Jeff bana da sürpriz oldu. Tek korkum Omega'nın takım divizyonunda sıkışıp kalması. Ben YB alırken takım divizyonuna renk katmak için almıştım Omega'yı burda görmek korkutsa da dur bismillah daha ilk şov hemen söylenmeyelim. Ospreay & Hardy için takım kemerlerini almaları için ya ilk basamak olacağız ya da ikisini yenip ''The Bar'' gibi başta birbirleriyle anlaşamayan ama sonra iyi anlaşıp şampiyon olan takım göreceğiz. İkincisini tercih ederim. ''Senin de bir kemerin eksik benim de bir kemerim eksik gel takım olalım'' muhabbetinden çok böye anlaşamayan eski rakipleri izlemek çok daha eğlenceli olur. Ha bir de kazanmak istiyorum o yüzden .D Öncelikle KAT'a ayrı parantez vlallahi Jericho'su favlarımızdan olacak gibi, gerçekten ilaç gibi geldi ve motivasyonunu çok beğendim. NWO'daki maçı zaten bekliyordum ama heycanlandırdı. Dream konusunda ise ben basit adamım herhalde kupkuru Daniels'a meydan okuyacağını düşünüyorum hani geçmiş falan da var. Yani hala aynı düşünüyorum ama iki şampiyon arasında bile kalması NWO main eventinde kendisini göreceğiz gibi. Şirkete ve bütün hikayelere hype oğlu hype'ız keyifli bir WM süreci bekliyorz. Tekrardan ekibin eline koluna sağlık. Muhtemelen bayağı bir yazım hatası yaptım onun için kusura bakmayın, hem biraz yorgunuk var hem de yeni yeni kullanmaya başladığım bir laptopa geçtim sadece rpg için kullanıyorum, elim zamanla alışır, şimdilik böyleyiz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #33'e Puan ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap