RPG Valentine Ch. I


Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,890
Mesajlar
9,958
Beğeni sayısı
1,445
PG Nakit
385
1
@KALKTI!!!! 'nın Hangi Gün Dostu ve Plansızlık adlı konuşma gösterisiyle ilişkilidir.

Ortaya koyduğu ruh onu bir gecede bir yancıdan en tepeye çıkarmıştı. Aslında abisi gibi kutlama yapıyor olmalıydı.

...

Vücudundaki ağrıları hala dinmemiş olan Cep Herkülü karanlık odada bordo koltuğun üzerine kendini bırakır. Günlerdir yaşadığı uyku problemleri göz altlarında belirmektedir. Kumandayı eline alır. Durdurduğu video kaydını devam ettirir.

Elenen: Tyler Bate Eleyen: Velveteen Dream
I143zUV.jpeg

Daha sonra ise bu maçın içinde bariyerlere tutunduğunda onu elinden tutup ringe geri dönmesini sağlayan seyirci kızın olduğu kısma bakıyor fakat onu göremiyor. "Valentine" diye sayıkladığını tekrar görüyoruz. Tyler Bate'e neler oluyor?​

Kaydı geri sarar Bate. Sayıklamasına neden olan kadının seyircinin arasından ne zaman kaybolduğunu kestirmeye çalışır. O civarda bulunan tüm seyirciyi sıra sıra izler. Gözleri kızı arar. Kızın oradaki insanların arasından ne zaman geçip gittiğini, hangi yöne doğru ilerlediğini görmeye çalışır. Ardından yine geri sarar kaydı. Ellerinin temas ettiği, Bate'in maça yeniden bağlandığı noktada durdurur. Koltuğun altında duran yarım birayı kaptığı gibi kafasına diker. Bir gecede Venis ile yürüdüğü tüm yoldan geri dönmüş gibi hissetmektedir. Abisi ile partileyip karıya kıza doymaktansa eskisi gibi kendini eve kapatır olmuştur. Ringde en çok kalan adam olmak, şu an içinde bulunduğu durumla yüzleşmekten daha kolaydır onun için. Telefonunu alır ve abisini arar. Venis telefonu açmayınca sesli mesajlar bırakmaya başlar. Mesajları 20'şer dakikalık aralarla yollamaktadır.

Tyler Bate: Abi nasılsın? Yine PPV sonrası orgy'lerdesindir diye çok aramak istemedim. Meşgul olmadığında bir uğrasana takılalım, ya da ben geleyim?

Tyler Bate: Abi kızgın mısın bana? Ondan mı bakmıyorsun? Bryan ile maçında geç kaldığım için mi?

Tyler Bate: Val, iyi değilim. Allak bullak haldeyim. Konuşacak kimsem yok. Beni kendime getirmen lazım. Abilik yapman, yol göstermen lazım. En azından yerini söyle hemen geleyim abi. Tek başıma kalamayacağım bir gece geçiriyorum. Royal Rumble'da bu kadar yorulmadım a*ına koyayım.

Bunun üzerine olayı, maç gecesinde yaşananları uzun uzun özetleyen bir mesaj yazar abisine. Bir yandan Venis'in kutlamasını mahvetmekten de çekinip mesaj yollamayı kesmeye karar verir. Telefonu bir köşeye koyar ve görüntüleri izlemeye devam eder. Bu sırada kameralar kapanır.


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: