RPG NOW İçin


KAT

tsuji fan
Katılım
2 Tem 2023
Konular
37
Mesajlar
1,569
Beğeni sayısı
190
PG Nakit
120
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji

TAKEOVER: Night of Champions 2024

eski güzel zamanlar...

(...)

jericho.jpg


''Profesyonel güreşe adanan bir ömür... PGW'da herhangi birine dönen kariyeri NOW'a gelişiyle zirveye çıktı. Chris Jericho küllerinden doğdu. Artık o bir Dünya Şampiyonu!''

''Birkaç ay öncesine kadar gözden çıkarılıp kenara itilmiş bu adam şu an şirket yüzü.''


jericho-champion-roh.png


(...)

mobileRESEM112837chris-jericho.jpg


(...)

Royal Rumble üzerinden fazla zaman geçmedi. NOW #5 şovunda adeta herkese meydan okudu, ültimatom verdi... Kameralar açılıyor, karşımızda birisi var. Bu Jericho, NOW arka alanındaki bütün eşyaların nakliye aracına yüklendiği ve genel merkezinin de terk edilmeye hazırlandığı esnada o da alanda. Omzunda kemeri duruyor ve ringin içinde, kendi kendine bir şeyler konuşuyor.

Chris Jericho: Yok sayıldın. Kabul edilmedin. Hor görüldün. Ama... Uğruna yaşanılan her şey yalan. O yaşananlar, onlar tamamen bir rüyaydı. Bu mücadele ne için miydi, tabii ki de bir hiç uğruna. Ya o insanlar, onlar neden oradaydılar... Ah, onlar figüranlardılar. Sanal bir gerçekliğin içine kaptırıverdin kendini. Sanal. Sen hâlâ herhangi bir adamsın ve öyle olmayı sonsuza kadar sürdüreceksin. Sen o kemeri kazanarak kendini bütün endüstriye bir kez daha kanıtlamadın, CM Punk'ı mağlup ettikten sonra arena ayağa kalkmadı. Öyle bir şey yok. O duygu seli, onu nereden çıkarıyorsun? Bunu kabul edebilir miyim bilmiyorum, bu olanların yok sayılmasını hazmedecek gibi değilim. Böyle olacağını bilseydim, kemeri onunla ortadan ikiye bölüşmeyi yeğlerdim! (derin bir nefes alıp verdikten sonra devam ediyor) Zihinlerde yeterince yer edindi, sanırım geçmişi yok etmeyi başaramayacaklar. Nasıl bir iletişim kanalı seçilmeli biliyorum. Lafı dolandırmaya ve konuyu çarpıtmaya gerek yok... Belki de son kez buradayım ama yaşananların tamamı benimle birlikte gelmeye devam edecek! Burayı özleyeceğim!

Sesini oldukça yükselterek, gözlerini kameraya dikerek ve daha canlı bir konuşma stiline geçerek konuşmasını sürdürüyor.

1jmj2xa.jpg


Chris Jericho: Sözleşme imzalamasının ardından tepki ile karşılaşan fakat algı duvarını yıkan Jericho, tekrardan Prestige Grand Wrestling'de! Üstelik oradan uzak kaldığı o manidar zamana çok önemli anlar, noktalar sığdırdı ve bunun sonucunda bir 'crown' elde etti! Eli boş bir şekilde oradan ayrılan ve hayal kırıklığı olarak görülen Jericho, ayrıldığı şirkete geri döndü! Royal Rumble gecesinde karşınıza çıkan o adam ile ilgili değişen tek şey, ringe gelirken kullanmayı tercih ettiği şarkı değildi. Boş olan göğsü doldu, kendisine maneviyat kattı. Artık inkar edilemeyecek bir başarıyı, gururla taşıyor! Jericho, Prestige Grand Wrestling'den ayrıldığı süreyi oldukça iyi değerlendirdi ve o şirketten uzak kaldığı sürece mühim bir şampiyonluk sığdırdı! Bu kadar da değil, gerçek 'The Best in the World'ün kim olduğunu herkese gösterdi! Bunun ne kadar önemli olduğunu ve ne anlam ifade ettiğini vurgulamakta yarar var!

Chris Jericho: Olanların tamamı görüldü, sürpriz bir şekilde, Royal Rumble'da oradaydım ve maçın sonlarına kadar kendimi atmayı başardım. O maçı kazanmaya oldukça yakındım, maçın kıyısından dönüyor olmanın burukluğunu yaşıyor olsam da; insanlar tarafından özlendiğimi hissetmek oldukça güzeldi. Sahiden bu denli bir reaksiyon ile karşılaşmayı hiçbir şekilde beklemiyordum. O topluluğun önünde tekrardan olmak muhteşemdi. İnanın aklımda birçok soru işareti vardı ve bunlar aklımı kurcalıyorlardı. Prestige Grand Wrestling'in izleyici kitlesinin bana yaklaşımı hakkında epey bir şüphem vardı. Arkama bakmadan orayı terk ettim, (kemerini işaret ederek) bunu PGW’da yapmak yerine NOW’a gitmeyi tercih ettim. Bunu yapmak zorundaydım. Oradan ayrılmak zorundaydım... Farklı bir yolu takip etmek zorundaydım...

Bir süre duraksamasının ardından kaldığı yerden devam ediyor konuşmasına, kaşlarını çatık bir biçimde devam ediyor.

6fl12b9.jpg


Chris Jericho: Neyse ne, sonuç olarak bundan sonra oradayım adamım! Şunu hatırlatmakta fayda var, ben oraya meydan okuyan bir veteran olarak geri gelmedim. Ben her yıl mezarından çıkan ve görevini tamamladıktan sonra çöplüğüne geri dönen adamlardan değilim. (işaret parmağıyla göstererek) Bu kemeri omzumda tutuyor olmanın gururunu yaşıyorum çünkü bunun uğruna savaş verdim. Ardımdan yalnızca kaybedenler bıraktığım bu savaşı hazzetmekte zorluk çekenlerin gözlerine sokmaktan onur duyuyorum! Bunu yapmaya devam edeceğim çünkü... Çünkü ben gerçek bir şampiyonum! Ben gerçek bir dünya şampiyonuyum! Bunu onlar da kabul ettiler. Diğer bütün kemerleri teker teker yok ettikten sonra sıra benim kemerime geldi ama bunu öylece yapamadılar, yapamazlardı da. İnsanların gözünde büyük bir öneme sahip olan Jericho'yu cezalandırmak o kadar kolay olmaz. Benim kendimi kanıtlamamı istiyorsun? O halde bunu yapacağım. Aylardır karnını doyurmak adına yemler attığın Christopher'ın gerçek bir şampiyon ile henüz yüzleşmedi. Gerçek bir kazanan ile karşı karşıya getirilmedi. Henüz gerçek bir darbe ile karşılaşmamış olan o adamın duvarlarını kıracağım! Onun dinlenme halini bozacağım ve tadını kaçıracağım! (iyice agresifleşiyor) Bünyesi altına aldığı NOW'ın bütün değerlerini, güreşçilerini ve çalışanlarını yok sayarak onlara burayı misafirhane olarak adleden o adam, yenilmez olarak gördüğü şampiyonunun yenildiğini gördüğünde ne yapacak? Bana ceza mı kesecek? (sesini incelterek) Ah adamım, beni ne olursun cezalandırma. (ciddileşiyor) 'Fuck that shit'! Sen bana ceza veremezsin ama ben sana çok büyük bir ceza verebilirim! Nasıl olduğunu merak ediyor olmalısın, nasıl mı? Karşısında hiçbir şansımın olmadığına kendini kaptırdığın, bu yönde kendini manipüle ettiğin ve egonu tatmin etmek adına karşıma getireceğin Christopher'ı yenerek bütün planlarını bozabilirim! Senin tadını kaçırmak benim elimde! Hevesini kursağında bırakabilirim! Bütün planlarını suya düşürmek elimde! Bütün ipleri elimde tutuyorum, bütün ipler benim elimde! BUNU ANLAYABİLİYOR MUSUN 'YOU STUPID IDIOT'!

9zk64hq.jpg


Chris Jericho: Pekala, sanırım biraz frene basmalıyım. İç savaş sirenlerinin çaldığı ve havanın duruk olduğu PGW’den ayrılmam çok hızlı bir karar sonucunda oldu. Şunu söylemeliyim ki, patlamak üzere olan yanardağın alevleriyle kül olmayı göze almak yerine, kendi konfor alanımı oluşturdum ve NOW’a adımımı attım. Büyük bir devrimin, büyük bir değişimin olmasına katkı sağladım. Yalan söylemeyeceğim, işlerin bu kadar hızlı ve iyi gitmesini beklemiyordum. Sanırım o sayfaları daha fazla kurcalamak ve anlamlandırmaya çalışmak ciddi bir vakit kaybına yol açacak. Devrimin büyüğü bundan sonra başlıyor. Üzerine yoğunlaşılması gereken konu şu ki... Jericho tekrardan orada olacak bebeğim! Bundan sonra unvanımla birlikte, şampiyonunuz olarak karşınızda olacağım! Yani... (enerjisi oldukça yükseliyor) JERICHO IS PGW, AGAIN! (biraz duraksadıktan sonra aynı enerji ile devam ediyor) İLK PAYBACK'TE ORAYA GELECEĞİM VE YAPILMASI GEREKENLERİ YAPMAYA İVEDİLİKLE BAŞLAYACAĞIM! O HALDE... BAŞLAYALIM!

BUNU YAPALIM! BUNU YOK SAYILAN DEĞERLER ADINA YAPALIM! BUNU NOW İÇİN YAPALIM!

Chris Jericho ringden çıkmak için harekete geçmek üzere. Bir elinde üzerinde PGW yazan tişört, diğer elinde de NOW World Championship bulunuyordu. İplerin arasından geçip, ringden indikten sonra elindeki PGW tişörtünü sıkıyor, kemerini omzuna atıyor ve hazırlamış olduğu valizini alıyor. Valizini sürükleyerek orayı terk ediyor.

ggypr8o.jpg


Chris Jericho: (bağırarak) Çıkarken ışıkları kapatmayı unutmayın! (gülüyor)



Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: